Любовен пат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен пат
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1225 пъти
Ей, ашколсун! Пуснаха темата, някой написа коментар и след 20 минути изчезна. Та отново накратко - в университета се запознах с момиче, което е 3 години по-младо от мен. Не знам дали е само, не е ставал въпрос. В началото го карахме по яваш-яваш, говорехме общи неща, проекти, изчисления, задачи, изпити. Постепенно обаче нагазихме по-серизони теми и дори й споделих музикалните си предпочитания ZZ Top, AC/DC, Рамщайн, Аеросмит, Металика, Стефан Вълдобрев.... Тя каза, че слуша ТАКАВА музика и НЕ слуша чалга. О, чудо! За пръв път в живота ми! Скорпионската ми интуиция ми посказа, че е зодия Везни още преди да науча рождената й дата, сестра ми е тая зодия и няма как да я объркам. Никога в живота си досега не съм се чувствал така. Не ме прекъсва, не ме критикува, изслушва ме... И тук идва руската рулетка. Искам да имам сериозни отношения с нея. Изключително ерудирана, възпитана и интелигентна млада дама. Обаче барабанът се завъртя 5 пъти и сега като натисна спусъка шансът е 1:1, а моят 0:0. Всичко ще свърши. Искайки тези отношения с нея ще унищожа онези, които в момента имаме. Не знам какво да правя наистина. Изглежда много лесно, но на мен не ми е. Сега някой пак да я изтрие, аз цяла година сън не спя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 680da130e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Рискувай. Не знаеш какво те чака от другата страна. Ако стане работата - супер. Ако не стане, и други ще намериш с подобни интереси, не знам защо си мислиш, че това е такава рядкост.
Другото, което е - ако още сте в началото на вашите отношения, ако я натискаш за връзка, а тя не иска, то ще ти е по-лесно просто да си останете приятели. Ако пък вече доста време се знаете и изведнъж и сервираш това, тогава е по-голям шанса тя да иска да се отдръпне. Само каквото и да правиш, недей да хвърляш бомба, а подхождай по-тактично (от личен опит говоря)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9dc10539ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   ZZ Top и Стефан Вълдобрев, батко...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 57af814c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, щом ДОРИ си споделил такава съкровена тайна като музикалните си предпочитания нещата са свръх ултра мега сериозни!!! Зарежи ги тия с интуициите и зодиите, играй честно, сложи картите на масата и ѝ кажи какво изпитваш, пък ще стане ли нещо по-нататък зависи от нея. Ако разчиташ само на съвпадение на музикалните ви вкусове, може и да не ти се получи, обаче.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: afcc13608a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз не разбрах много какъв ти е въпросът, но ако искаш да разбереш дали има гадже...

Въпрос едно:
Сама ли живееш? => Ако отговори "не" - питаш "с кого?" (като се извиняваш след като ти отговори, просто инстинктивно си попитал); ако отговори с "да" => "Е, защо не си с приятеля си?!" (И тук или ще си каже, че има приятел, или ще ти каже, че няма). Ако ти каже, че няма - действаш.

Успех! :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b956b601e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях писала коментар - пробвай да я поканиш да излезете на разходка, бира, сладкарница, нещо неангажиращо. Има достатъчно рок и метъл кръчми, покани я на обяд или нещо подобно. Не ѝ казвай директно, че я харесваш, защото ще стане доста неловко в случай, че тя не изпитва същото. Опипай почвата неутрално. Ако не се навие или започне да увърта - ясно. Аз самата съм везна, но ако харесвам някого, няма да се ослушвам и да се чудя искам ли-не искам ли.
Сега виждам, че от цяла година се занимаваш с това... според мен, ако някой има намерения към теб, няма да чака толкова време независимо, че е жена. Все нещо би предприел, освен ако не е супер притеснителен и смотан човек. Опитай много внимателно и без очаквания.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: af606557fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2, какъв е проблемът със Стефан Вълдобрев и ZZ Top, батко? И на мен това ми харесва, и аз това слушам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5a21dc9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако Стефан Вълдодобрев е певец и музикант, то аз съм извънземно, Айтщайн и трамвай едновременно.
Просто ме разсмя...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 35f3eac941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пробвай да я целунеш, заведи я на танци или концерт и съвсем естествено я целуни, после я натискай за още срещи. Дори и да се дръпне, не спирай и ще стане работата.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1f58c8278e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ухажвай я. Цвете за рожден ден, подаръчета.. Покани я на кафе, на ресторант, докосвай я уж случайно.. най-хубавите връзки са когато освен гаджета си останете и приятели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2ad3a4da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти ли е намекнала някак - с поглед, с усмивка, че те харесва повече от приятел? Чудно ми е как цяла година да се чудиш. Покани я да излезете някъде и действай.
Успех и пиши как са се развили нещата.
Ж 44

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: efcc01a9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ХАххаахах номер 2, и аз същото викам. Иначе и аз се кефя на ЗЗ, даже плоча имам. Според мене покажи мъжество и стреляй с тоя револвер.

Какво искаш да си говорите за музика докато друг я оправя ли? "Много си пасваме, ама да не си развалим...? " Какво да си развалите? Ако искаш ела ще слушаме плочи и ще си пием бирата. И на китарата ще те науча да свириш. Тия работи са да ги правиш с момчетата.

Жените са за друго, ако си по досетлив ще се сетиш сам. Да не стане да ти обяснява как на приятеля и и влизал еди как си, а ти да умираш отвътре хахах. Умната, братле! Ако не...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker