Защо така става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо така става?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1925 пъти
Здравейте на всички! Аз съм обвързана и преди година и половина изневерих на приятеля си, но любовникът ми не го разбирам - ту се отдръпва, ту пак ми напомня за себе си, като ми позвъни по някое време! Наистина не мога да разбера какви са тези реакции от негова страна... В един момент е твърде зает и няма време за мен, а в друг момент дори не спира да настоява да се видим? Аз също искам да се виждаме по-рядко, защото смятам, че така е по-добре и за двама ни, понеже той е женен и аз обвързана! Но от друга страна е доста трудно да се откъснеш от човек, с който си свикнал (малко или много).
П. С Не мога да кажа дали искам точно съвет, но определено искам да разбера вашите мнения?
Смятате ли това за нормално? Защото аз не....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c0a97f9bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   То и изневярата не е нещо нормално, но явно за българската женица е нещо съвсем естествено и се интересува от други " съществени" проблеми от връзката с любовника.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a02616771a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Самата ситуация е абнормална, втората връзка, паралелна на брак/дълга връзка, няма някакви норми, на които обезателно трябва да отговаря. Втората връзка бих я сравнила с плод с някаква аномалия - няма ограничения в нея, може да е всякаква, най-вече такава, каквато ти позволиш да бъде. Така, както го описваш, излиза, че любовникът ти те търси само когато му трябваш... Явно просто така му е удобно. Така че не е нещо изненадващо.

Ако не те устройва - изборът е в твои ръце дали да продължавате така, или да спреш с тази непонятна история. Но мъжът не ти е длъжен и това трябва да го знаеш, за да не очакваш много обяснения, чувства и после да си ти най-страдащата и прецаканата.

За съжаление имах подобен опит преди сегашната ми връзка с мъж, който беше женен (тогава бях още хлапе), не сме спали заедно, но се бях влюбила, а той ме манипулираше както си иска и се чувствах супер зависима, виновна, когато му отказвам, виновна, когато не ми пише и му търсих обяснение защо го парви това всичкото. В един етап когато много ми омръзна от това емоционално "порно", което ми причиняваше, си казах стоп и затворих страницата с него. Беше всичко, но не и лесно... Причината е основно в това, че след година и половина болна и глупава надежда, и лъжи, аз бях още влюбена, той си живееше живота, и събуди някакви подсъзнателни трявми в мен, които ме караха да си мисля, че любовта изглежда точно така - болезнена, лъжлива, двулична. И също, че трябва да го изстрадаш това внимание, преди да го получиш. Садо-мазо история направо... Чист пример за невротически отношения, в които няма нищо, ама нищо хубаво и градивно.

Та така, нещо подобно виждам и в твоята история. Не давай да те манипулират и спри да нараняваш себе си. Любовта не изглежда по този начин...

А22

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7bb8bad666
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Тц тц милата. Как изобщо се държиш още и не си рухнала психически. Изневерила му е, ама се притеснява не, че е изневерила, а че любивникът хем я търси хем не.
Направо ти съчувствам муци. Дано намериш решение.
Според мен си хвани още един любовник, не виждам друго Благодаря за темата, ако е истинска.
Аз като мъж, все по убеден ставам, че трябва да се стои далеч от сериозни отношения с жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dea56cb514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От Авторката:
Благодаря за коментарите, и да историята е истинска, и се случи на мен, както и на много други, предполагам! Никой не е застрахован от подобна ситуация. А, между другото аз съм на 21, той е на 42. Явно и разликата си оказва влияние. Колкото до N3 - хвани си мъж, тогава :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1cdb780771
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Най-разумното би било да зарежеш и двамата. Осъзнай се и си намери някого , с когото ще се обичате взаимно и няма да има намесен 3-ти човек. Трудно постижимо в днешно време , но това е правилното според мен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f81e5f8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не знам дали е нормално. Защо не питате приятеля ти и жената на любовника ти те на какво мнение са.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9c8436399a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Смятам го за ку*венско. Но за хора като теб и любовника ти е нормално, иначе няма да го правите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b7a9d2a9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 4 авторката- номер 3 може би просто да не си хваща българка!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bb27eb6197
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би трябва да разсъждаваш по въпроса защо връзката ти е толкова лоша, че си си хванала любовник, а не защо и как се държи любовникът. За него си просто една дупка и ти звънка като е на зор - никога няма да те приеме насериозно, понеже си 100 % доказан неверник. Не че той не е същият, но аршинът винаги е двоен.

Или викаш няма проблеми, всичко е в реда на нещата...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7bb8bad666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ох, ама авторката била само на 21. То от 18 до 30 изневярата не се брои при жените. Изневерявай си на спокойствие, няма проблеми. И без това имаш тежки daddy iasues, така че е напълно нормално.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7314161708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами човекът си пробва разни варианти, и като удари на камък (което се случва в 99% от случаите) се присеща пак за теб, която си му сигурна, удобна...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b59de91b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторке, какъв е смисълът да си във връзка с човек, когото не обичаш и му изневеряваш? М? Като не те устройва да си този мъж, разделяй се и тогава търси друг. Толкова ли е сложно за разбиране? Или имаш един единствен, или си се чукаш с който ти падне. Или си със сериозен мъж, или цял живот гониш мъжките курви. Няма средно положение. Ти и любовникът ти сте много гнусни хорица.


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3754c60863
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Най-елементарната тактика - push/pull, а ти авторке се ловиш като шаран. Тези неща се случват толкова често, че не ми го побира акъла как жените все още се чудите какво и защо в подобни ситуации.

Ако някой иска да е с вас - ще ви го покаже и докаже. Ако иска да ви използва, ще ви държи в съмнение, защото вие се привързвате към драмата, не друго.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4ae69718e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Най-добре е да се разделиш и с двамата. Първият рано или късно ще разбере, че си му изневерявала и ще те разкара. Представи си, че си бременна в този момент. А любовникът е женен и явно държи на брака си. Вика те когато му се прииска секс и те отблъсква, когато не му се иска. Ти си му секс играчка. Нали знаеш, че от 2 стола се пада на земята. Разделяй се и с двамата и си търси мъж, който наистина ще ти харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d12377f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката: Здравейте! Ами аз смятам да разкарам любовника си, не му вдигам, не го търся по никакъв повод, но той е толкова нагъл, че продължава да ме търси и да нахалства. От друга страна искам да запазя връзката си, въпреки че съм сгрешила, защото имам нужда от този човек. Надявам се, да не разбере какво съм му причинила.. И това да е било предизвикателство да запазя връзката си и да я оценя :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9c8436399a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Може да е грубо, но ти също си нагла и нечестна към приятеля си, щом имаш намерение да останеш с него и да продължаваш да го лъжеш. Надявам един ден приятелят ти да подходи по същия начин към теб и да ти изневери или да разбере за изневярата ти и да те изрита. Така ще си получиш заслуженото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker