Възмездие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възмездие
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 981 пъти
Здравейте,

Съществува ли според Вас възмездие или за всяко сторено добро/зло настъпва момент, в който извършителят си плаща. Моля да посочите житейски примери.

Благодаря на всеки коментирал и споделил опита си.

Моля МОДЕРАТОРИТЕ за одобрение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b67d3f4278
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вярвам в кармата, със сигурност. Може да се нарече и възмездие, предполагам.
Много често виждам как ми се случват неща, които съм предизвиквала аз в миналото. Например, преди време се държах много грубо с един човек в изблик на ярост, но впоследствие, години по-късно, ми се случи същата ситуация и видях колко незряло е било. Уроци.
И обратното - наскоро на жената, която ми "открадна" мъжа, се случи същото. Той ѝ изневери по абсолютно същия начин, както на мен с нея, като дори при нея беше по-зле, защото го правеше месеци наред зад гърба ѝ и прехвърляше цялата вина върху нея, карайки я да се чувства като пълен боклук. Преди няколко месеца се и ожени за онази, с която ѝ изневери.
Та... да. Вярвам, че карма съществува. Връщат се такива неща.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3712e5a3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Мъжът, който се подигра с мен и ме нарани и унищожи самочувствието ми, в периода в който се занасяше с мен, майка му се разболя от тумор в мозъка (точно като се запознахме и почна да ме омотава), допреди това ѝ нямаше нищо. Заряза ме по брутален начин, отнесе се ужасно с мен, и майка му почина след месец точно на рождения му ден. Имам и много други такива лични примери. Но аз имам много тегава енергия и нося лошо в себе си. Но досега съм се убедила, че така както кармата/съдбата/естествения развой на нещата те отмъщават, никой не може да го направи по-добре.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 75eb7aaa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вярвам. Мъжът, който ме разби навремето дълги години е сам. Жената, която ме игнорира без причина, въпреки че това ме нарани, е сама и без дете и без изглед да има такова. Роднините, познатите, които са ме игнорирали и изолирали, докато аз плачех от мъка заради неоправданите им действия, в един момент ги застига нещо неприятно, което напомня действието им спрямо мен, но върнато при тях. В честите пъти, когато ми е оказан контакт същите тези хора са изолирани от много хора в даден период от живота им. Човек трябва да постъпва така, както иска с него да постъпят. Ако се държиш като примадона, или обиждаш и игнорираш човек в труден момент от живота му, дори да няма карма хората ще усетят негативизма в теб и ще се отдръпнат те на свой ред. Има определен типаж хора, които освен клюки и кал по другите, друго не умеят в общуването си. Те рядко или въобще биха похвалили някого за талантите и достиженията му, в разговор гледат да спорят и да са все отгоре, нарушават лични граници, но границите на техния свят и дом пазят ревниво - защото очакват да постъпят с тях така, както те с другите. Социалните си мрежи също пазят много ревниво, сякаш това е документ на ФБР, а не просто смешна социална. Блокират безпричинно (хостинг), но да се изправят в очите директно и да кажат какъв е проблема им не могат. Ако е жена с жена, дори без разговор е възможно тази, която в личния си живот е нещастна (иска деца, но няма, иска връзка, но няма) да игнорира другата, за да не и напомня със съществуването си за нейните дефицити

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 21b3eda687
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мен няма такова нещо. На всички хора в даден момент ще им се случат гадости без значение колко си бил добър или лош. Такъв е животът - поредица от хубави и лоши неща.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 403ff76e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Как пък само жени обясняват, че виновните мъже за тяхното нещастие получамали възмездие? Мъжкото отмъщение към женските гадости спрямо мъжете е възмездието, което жените заслужават. Жените-феминистки също трябва да получат възмездие, и ще е добре изходът за тях да е летален. Така ше се възстанови природното равновесие, за да оцелее човечеството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker