Заплашва ме с бой , ако си тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заплашва ме с бой , ако си тръгна
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3058 пъти
Преди две години имах кратка връзка с едно момче, но просто нещата бяха сложни и решихме, че е по-добре да си запазим отношенията. За тези две години не сме спрели да си пишем, рядко 2-3 пъти в месеца и винаги когато някой от нас двамата има нужда от нещо си помагаме..

Сега от девет месеца имам връзка с един мъж. Нещата вървяха добре докато не ми плесна един шамар а след този шамар имаше поредица от много шамари. Знам че мъж удари ли един път ще има и повече. Може през времето да съм имала силни чувства към него, но той успя да убие всичко в мен. Постоянните му излизания, нямам нищо против да излиза, но едно негово излизане е 3-4 дни пиян надрусан не знае къде е бил три дена и какво е правил. Постоянно ме ругае заплашва ме с бой, в момента който му казах че няма да ме задържи до себе си с бой, ме зашлеви, а след това ме закара до тях и шамарите започнаха отново...

Сега от близо 1 месец се виждам с бившия (ще го нарека С). Смея да твърдя, че С ме познава малко или много и не беше нужно да говоря много за да разбере ситуацията ми... Сега някой ще кажат ти си еди си каква, ами вие мъжете понякога принуждавате жените да идат при някой, който не ги ругае не им вика, не вдига ръка, някой който цяла вечер ги прегръща и целува. Сега С си мисли че ще дойде времето в което ще сме заедно, но той първо мисли как да ме измъкне от връзката ми.

Всичко толкова се обърка. Исках да съм с приятеля ми, имахме мечти за семейство и деца. А сега моите мечти са за това как да изляза от тази връзка, без да ме вкара в болница. Не искам живота ми да мине в бой и скандали. Много пъти съм му казвала, че няма да се задържи никоя така при него, знам че не съм единствената, но ако не се промени цял живот ще бягат от него. Сега спря и успокоителните и всеки път в който ми звънне по телефона се чува "куче умряло и т. н. "

Нещо в мен не иска да го остави, но има нещо в мен което иска и да е С. А и едва ли не приятелят ми ме заплашва, че знаел къде живея и познавал майка ми и можело да се случи нещо лошо. С седна да поговори с мен и ми предложи няколко варианта, които не са много добри, но аз и не виждам друг.

Всичко толкова ми тежи, исках да го излея тук. Има толкова неща които искам да кажа, но нямам смелостта да ги кажа на приятелките ми. А и сега всичко става по трудно с приятеля ми и С...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 638796c610
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага потърси съдействие на някоя организация помагаща на жертви на домашно насилие! Явно настоящият ти приятел е пълен психопат и ако до сега се е задоволявал само с шамари, не знаеш до кога ще е така и дали някой ден няма да те пребие жестоко. А колкото до С, ами той може да ти бъде добра морална подкрепа в такъв момент и се радвай, че имаш човек, който го е грижа. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a4f6072440
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За такова нещо веднага трябва да отидеш в полицията и да обесниш тези заплахи, след това да се изнесеш...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 51f431be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да знаеш ключа към идеалния брак е да се омъжиш за най - добрия си приятел. Аз съм омъжена от 16 години и имам 4 деца и обичам мъжа си повече от колкото в началото, много повече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2ab957c7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе вие винаги си избирате някви откачалки за мъже, после ревете. Бати филма

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 902c941fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тоя е ясен, но чак сега ли откриваш, че пие и друса? Съжалявам, обаче и ти имаш вина, никой не те праща при такива.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ca460a23c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, ситуацията ти е по-сериозна отколкото звучи от твоята уста. "Сега спря и успокоителните и всеки път в който ми звънне по телефона се чува "куче умряло и т. н. " Това е върха на унижението и ти трябва незабавно да действаш! Все имаш роднини и хора, които могат да ти помогнат. Кажи на верни хора и действайте. Дори трябва да се изнесеш откъдето живееш, да се скриеш и да се обадиш в полицията (за което съм малко скептична, но въпреки това е твоя отговорност да докладваш). Ситуацията ти не е : дали ще му мине в скоро врене? А е много по-сериозна и трябва да се свържеш с някого (с организация и тн), срам от такива неща няма, тъй като е важно да останеш здрава и непокътната. Става въпрос за твоето здраве, нищо не е по-важно от това, така че наистина действай!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6aa00e4a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сами се навирате при такива улигофрени и после плачете. Ами сляпа ли си била катио си тръгнала с него?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fb4d986f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма какво повече да му мислиш! Желанието ти е да се отървеш от него. От това, което си написала, ми звучи като доста опасен тип. Съветвам те да отидеш веднага в полицията. Това, че те е удрял и биел, а и заплашвал теб и семейството ти е достатъчен повод да му издадат ограничителна заповед, така че да не припарва до теб. Намери и свидетели, които са готови да потвърдят случилото се. Изтъкни и, че е на хапчета и успокоителни и че взима наркотици според твоите думи. Ако имаш възможност се преместете да живеете с майка ти на друго място временно, например при роднини. Хубаво е да има стабилен мъж в къщата ви. Смени си веднага телефонния номер след като отидеш в полицията, дай го само на най- близките си роднини и приятели и изрично ги уведоми да не го дават на никой друг. Ако имаш месторабота започни да си търсиш нова и напусни старата. Ако имаш финансовата възможност направи всички тези стъпки едновременно, за да ти загуби следите този човек. Ако е необходимо може да смените и града, в който живеете, с по-голям, ако сте от малък град. Задължително уведоми близките си хора за този човек, за да ги предпазиш, ако иска да им посегне. Гледай да не се разбира, че си още с бившия си приятел, за да не му навреди и на него. Ако е необходимо се крийте. Можеш да се обърнеш и към някоя от следните организации против насилието. Ето какво намерих в интернет:

http://samootbrana. start. bg/Неправителствени организации срещу насилието-6822

Бъди смела! Според мен дори все още не осъзнаваш, в каква ситуация си попаднала. Бягай и потърси помощ!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c8b1771ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ние ли се врем? Ако повечето мъже си показваха истинската страна, никоя няма да се върже, като каже че обича да бие приятелките си...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c8b1771ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката

Номер 8 - благодаря ти много. Майка ми преди 10г. смени града зареди такъв мъж само че беше баща ми. На нея и отне 20г. да събере кураж, за да се махне. Лошото е че явно съм тръгнала по нейния път, който мисля да прекратя. Тези институции ги изключвам като вариант, не би го стреснало това. Преди два дена имахме скандал, изгони ме от тях и си помислих "може би е това КРАЯТ", но уви когато затварях вратата от външната страна просто ме хвана за косата и ме вкара вътре, но шамари този път нямаше. Не мога просто да разбера той може да е толкова добър, защото аз съм виждала не само лошата му страна, имам чувството че за няколко секунди става друг човек. Искаше ми се да има лесен начин. Криенето най-вероятно ще е при бившия ми, поне знам че там няма как да ме намерят и приятелите на С са сериозни момчета и ще помогнат ако стане нещо. Истината е че ме е страх от последствията...

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9ed7348aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Съжалявам, но колкото са прави останалите коментари, толкова са верни и 4, 5 и 7. Бий му шута на секундата на този екземпляр и не се замисляй. Мъж, който бие жена, не е мъж - това е болно, жалко и слабо същество. Има си институции, телевизии, очевидно имаш подкрепата и на бившия ти. Какво повече ти трябва? Някоя вечер да му прищрака нещо и да те заколи, а на сутринта да не помни какво е направил?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1d12211c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе да се хванат да го наплашат здраво тия сериозните приятелчета и да се свършва. Приятелят ти е наистина психопат - те умеят да са много добри, но го правят не от добро сърце, а са просто едни манипулатори, за да постигнат своята цел. И обикновено приятелките им са личности, които бързо се привързват и развиват зависимост от психопата. Тук мога да те посъветвам да градиш активно свой живот: приятели, работа, квалификация, фитнес, танци... изобщо гледай си повече твоя живот и не мисли за този психо. Те нямат проблем и да убият някого, просто моралната им оценка е изместена и освен това са достатъчно интелигентни, за да не се оставят да ги хванат лесно. Това трябва да те изплаши, за да не те намерим в някоя канавка един ден. Прати му да го предупредят, че ще му режат ушите и се махай веднъж завинаги от него и си гледай твоя живот, не е нужно веднага на друго гадже да скачаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fb4d986f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От номер 8 - какво още го мислиш. Защо си ходила пак при него? Избягвай дома му, местата, където ходи, изхвърли си телефонния номер, земи си нова карта. И моля ти се отиди в полицията. Явно си нямала особено добър пример за подражание и е възможно несъзнателно да повтаряш семейния модел, но това е много трудно да се установи без личен контакт. Това обаче изобщо не означава, че ще тръгнеш по същия път, спокойно. Най-хубавото е, че имаш избор - а най-добрият за теб е да се отървеш от този човек. Обичай себе си, няма никой друг човек на тази земя, който да заслужава твоята любов повече от теб самата. Направи най-доброто за теб. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25eeafdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сегa кaто се зaмисля и осъзнaвaм, че този тип мъже си търсят по мaлки приятелки зa дa могaт дa ги мaнипулиеaт.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25eeafdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Aз aко съм нa твое място ще го издебнa когaто е нa вън и имa нaркотици и ще се обaдя aнонимно в полициятa

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25eeafdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   според мен викaй бившия и някоя компaния мaлко дa го ступaт и дa му вземaт всичко което имa

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25eeafdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   от aвторкaтa

истинaтa е че ме е стрaх, не че съм живялa цял живот с него но еднa годинa не е мaлко и имaм чуството че ще рухнa без него, не знaм дaли е нормaлно имaйки нa предвид кaкъв е той. И кaкто С си мисли дa го плaши ме е стрaх дa не имa нaрaнени хорa.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce7a8f477f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мила, наранени хора вече има (ти), нали номерът е това да приключи. Какво ще ти рухне? Какво ти дава той, без което ще се чувстваш зле? Шамарите, обидите? Този конфликт може и да няма мирно решение, но пак ти казвам, взимай живота си в свои ръце, направи си списък с нещата, които искаш да правиш БЕЗ него и прави малки крачки към своя живот, за да не си придатък към неговия. Освен облекчение и кеф, че сама си си шеф, друго няма да изпитваш, ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d489c583a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   А ти можеш да го заплашиш със сексуално вето, ако остане.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ee25eeafdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   попринцип може дa го зaплaши с много нещa стигa дa имa стaбилен човек до себе си и дa им. смелостa дa го нaпрaви

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 30c9ce78e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Всъщност това може би е леко заболяване. И аз имам необходимост често да наказвам и пляскам пиятелките си. Може би и затова не мога да задържа връзка повече от две седмици. Вече над 60 момичета са минали през живота ми!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0b5eb7c9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Освен да отидеш за съвет в полицията, друго не зная какво можеш да направиш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1b3d609b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   полицитa нямa. дa го стресне. преди време ме зaпознa с негов приятел и леко ми нaмекнa че aко си тръгнa товa мооже дa е човекa който ще ми нaвреди срещу мaлко пaри...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 98ae7c6ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мила този за който пишеш много ми напомня за един мой бивш, и няма да ти е лесно докато не намериш сили и смелост просто да изчезнеш от живота му

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker