Жената на брат му не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жената на брат му не ме харесва
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1386 пъти
Не мога да разбера защо, но усещам как не ме харесва. Казва само едно здравей и това е. Прави коментари за мен относно това, че съм се гримирала и че съм си правила прически. Слагам само спирала и една очна линия, а прическите ми са - да си изправя косата или да се накъдря с маша - не е кой знае какво. Тя не е от жените, които се поддържат особено, може затова да се дразни. Също така, като има празник й го честитя в социалните мрежи пък тя нито благодаря, нито нищо само seen. Това не ме кара да се чувствам добре, защото понякога се изказва грозно за мен или ме коментира, когато ме няма. За сега нищо не съм казала на приятеля ми, защото ми е неудобно. Не знам защо се държа така, никаква идея нямам. Винаги съм се държала добре и нито сме се карали, нито съм давала поводи за каквото и да било. Просто вече взе да ми писва и тези неща, не ме карат да се чувствам добре. Не знам дали да споделя на приятеля ми или да продължавам да си мълча. С него сме заедно от почти шест години.
П.П Ако годините имат значение - аз съм на 23 години, а тя е на 34 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 80caf04a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Кажи на който ти споделя тези неща, да спре. И започни да я избягваш. Тя явно ти за вижда, може би мъжът й е имал забежки с по-млади жени или ги заглежда и сега тя не може да ги понася. А може да си е просто мързелива злобарка, която вместо да потренира малко и да сложи и тя грим, решила за по-лесно да завижда. Няма да я промениш, прави се, че не виждаш. На приятелят ти и да споделиш, той какво да направи? Игнорирай я.

Ж31

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 439ac9447e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Смръдлата позеленява от яд, това е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9351bfe09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговори си с нея. Може и някоя бивша на приятеля ти да е замесена. ;)
Аз имах случай, в който сестрата на един приятел (само приятел) ме мразеше и все ми се заяждаше, понеже си беше приятелка с бившата му и си мислеше, че аз съм "новата". Поприказвахме си, разбрахме се и оттогава всичко е окей.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3cdad3393a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами дръж се и ти гадно със нея!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3180ee43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не обръщай толкова внимание на това кой те харесва и кой не. Част от семейството на моя мъж също не не харесва, дори разбрах, че свекърва ми не е одобрявала сватбата ни. Какво от това. Важното е, че ние с него се разбираме. Аз съм винаги любезна и не излизам от добрия тон. Да, тягостно ми е понякога, но в живота има по-важни неща

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4894dc3067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам, но е ясно че, насочваш читателите към "тя ти завижда" явно много ти се иска да ти завижда...
Не говориш за характер, не посочваш някакви ясни примери, а как тя не се поддържала много, пък ти-да, даже и възраст си споменала с насочване зс подсилване на ефекта "по-млада съм" та си мисля, че е вероятно дс проектираш собствени мисли и чувства.
Гледай си живота с момчето ти, уважавай семейството (това включва и жената на брат му) доколкото е реципрочно и това е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fd0a326c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тя е на 34години. Тази жена е по-опитна и манипулативна. Ти си още малка и наивна. Аз бях на твое място с моята етърва, много вода ми подливаше,тънки обиди, после по-директни, без причина, все насаме или подмолно, играеше много подло, а аз малка девойка-неопитна и все търсех с добро. Същото и с празниците, в един момент спрях. Разбрах за много грозни приказки по адрес на мъжа ми и мен, много лъжи, ей така защото си е злобна явно.Вече съм на над 30 години години и си научих уроците. Игнорирай я изцяло(без дори да я споменаваш вече), такива хора са прости и от друго не разбират, ще си живееш добре и гледай вие с момчето да се разбирате. Бъди учтива другите от семейството му, но си имай едно наум и недей да се доизясняваш с никого. Няма смисъл, а като спреш изцяло вниманието, тя и на това ще се дразни. Такива хора са лоши, но и те не се разбират сами защо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d54cfb9b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Спираш да се опитваш и това е. Игнорваш много яко, ако те заприказва, само любезничиш и до там. Ако подметне нещо за външния ти вид, с директен, но отчив тон я питаш какъв проблем има с това, че си слагаш лек грим и си правиш косата, и какво точно я тревожи? Това обаче пред всички! Да си знае мястото и да разбере, че злобни подмятания НЕ толерираш! Ако нещо се оплаче, казваш с твърд тон, че не си глупава и виждаш, че не те понася и демонстрира неуважение и щом е такова отношението, ти нямаш намерение повече да се опитваш да се държиш приятелски. Кажи, че си била до там и това е. Да ти се извини, ако иска да имате нормални отношения и да не си позволява да сплетничи зад гърба ти, че е грозно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54de8ca7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коментарът ми може би ще дойде малко безинтересен, а вероятно и излишен според някои, но все пак ще пиша.
Моят съвет е да говориш с приятеля си, но внимателно и със спокоен тон да те освободи доколкото е възможно от общуване с нея (логично и с брат му). Не е нужно да прекарвате заедно дори и важни празници като Коледа, Великден или каквото там празнувате. И спри да им пишеш в социалните мрежи. Никога няма да се сприятелите, никога няма да имате добри отношения.
Като малка имах един период, в който трябваше да изживея немалък стрес покрай това, че вуйна ми и вуйчо ми не харесват баща ми, а той доста го изживяваше тогава, защото е с малко болно его (но и те не са цвете за мирисане - вуйна ми е доста завистлива и злобна. Добре, че от много години вече не ми се налага да общувам с тях. ), май и ти си малко така в това отношение. Не се обиждай само, всъщност затова и реших да ти пиша. Доколкото знам и до днес не се харесват особено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 881f74a17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Завист. Или някакви страхове, които са само в нейната глава и дори не подозираш за тях. Честта да комуникирам с подобен тип хора не ми беше отнета, за съжаление. Така се държат всички завистливи хора, държат ти сметка, игнорират те, а понякога за да потиснат съвестта си има периоди на ‘добро отношение’ . По-малко контакт с такъв тип хора, че ти изсмукват всичката енергия и в резултат се чувстваш зле.



-

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ad45f5736b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката:
До номер 6 - не искам да ми завижда искам да се разбираме и да си помагаме. Годините ги казвам, защото много често като не се споменат в историята надолу в коментарите питат.
До номер 9 - коментарът ти не е никак безинтересен. Относно празниците няма как да не сме заедно, защото неговото семейство винаги се събира по празници. Нямам болно его, не го изживявам трудно или нещо такова, просто ми е неприятно.
Благодаря на всички за коментарите ви, но не знам дали ще споделя на приятеля ми, защото не искам да създавам проблеми и да става неловко. Просто ще я игнорирам и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce2c7c67b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много познато. Аз съм така, само че ми е зълва.
Свикнах. Просто не ме вълнува, че не ме харесва. Важното е брат й да ме обича.
И аз в началото се чудих защо, каква е причината, но и след 20 години отговор нямам. Мога само да предполагам, че завижда защото е много по-голяма от мен, но дали е това или друго, кой знае.
В началото се дразних, че с майка си (свекървата) ме одумват, но и това вече не ме дразни. Свиква се. Важното е пред мен да са усмихнати и да се държим възпитано. едни с други За гърба ми да приказват каквото искат.
Аз НЕ искам вече да ме харесват. Нямам нужда от тяхното одобрение.
Ще свикнеш и ти, ако държиш на мъжа си.

Дано да живеете далече, че да се виждате рядко. Това е разковничето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 561fdc7407
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   С моята етърва не се получи.
Злоба и завист за всичко от нейна страна, мразя подобни енергийни вампири.
Кипра съм, засмяна, приветлива, умна, работлива, не съм виновна аз, че тя е пълна с комплекси…
Чашата преля, когато иззлобя за успехите на децата ми - тогава казах “край” и вече 2 години не съм я чувала, нито виждала. Далече от мен подобни завистливи екземпляри.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker