Какво търсите в една жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво търсите в една жена
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2590 пъти
Здравейте, въпросът ми е към мъжете. Какво харесвате в една жена, каква трябва да бъде жената за вас, с която бихте искали да имате връзка, като външен вид, но и като характер? Трябва ли да е умна или по-скоро средна интелигентност? Държите ли да е домакиня и да върши всичко вкъщи или не е толкова важно? Трябва ли да работи, предпочитате ли да делите сметките или пък трябва да може да приема подаръци и предпочитате да я черпите от време на време, за да се почувствате мъж? Или по-скоро предпочитате да делите 50 на 50, защото иначе за вас тя ще е използвачка? Колко внимание харесвате да ви се отделя? Трябва ли да е амбициозна и да учи непрекъснато нещо и да се развива или това би ви подразнило? Ще ви дразни ли, ако е по-умна от вас или пък по-глупава? На външен вид как трябва да се поддържа? Темата не е провокация, жена съм и ми е интересно какво харесват днешните мъже, тъй като чета конфликтни мнения в сайта. На живо, никой няма да е искрен с мен, а по-скоро ще ми каже нещо общоприето или пък ще се опита да ми се подмаже. Интересува ме главно, какво харесвате в поведението на една жена и как за вас трябва да се делят финансите. За нас жените, започна да става объркващо, трябва ли да си делим сметката в заведението например? Аз например винаги чувствам едно напрежение, да предложа ли да я разделим на първа-втора среща или ще го обидя и ще изглеждам твърде еманципирана? Ако пък не предложа, дали ще помисли, че го използвам? Доста е неприятно вече, честно казано, за мен не е проблем да си я платя, но вече не знам какво е прието. Живеем в странни времена. Интересно ми е какви са вашите очаквания и какво вие предлагате в една връзка, ако са изпълнени оптимално? Тъй като предполагам, че ще има различни мнения, ще съм ви благодарна да напишете възраст и с какво се занимавате, за да преценим и социалната среда. Всяка жена харесва различен тип мъже, така че ще ни е полезно да научим в различните среди, какво се харесва,поне ориентировачно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: ed27dccd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Единственото, което искам, е да е вярна, блага и отговорна. Искам да и имам доверие, че няма да се проебе, че няма да ме заебе при първата трудност или първите пеперуди. Не искам да е пълна егоистка, заядлива, злобна, интригантка. Искам да е здраво стъпила на земята. Това е, общо взето отговорна, с ценностна система и разбрана. Не държа да е гений, топ модел, супер домакиня или каквото и да е друго. Просто да е човек на място.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b1c1ccf76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Мъжете виждат в теб или безплатна проститутка или слугиня. С времето разбираш, че първият вариант е по-добър.

Ж25

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 49217461e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер 2 е умна. Това е най-важното.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ec88fb106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Може да изглежда странно, обаче аз търся някоя жена, която да е човек на изкуството, аз съм така. Според мен хората, които работят професия на изкуство или имат хоби свързано с това, са емоционални и сърдечни, до някаква степен чувствителни. Ако намеря такава жена, ще бъда много щастлив, ако и тя ме обича. Външния вид също е важен, но още по-важно ми е каква е тя като характер.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a01b6d5ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Да пуска навсякъде и да гледа надолу.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 47afb45444
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Хм, интересна тема (малко прилича на разпит! :) ). Но еднозначен отговор или "готова рецепта" едва ли може да се даде. Зависи какъв мъж търсиш, зависи ти самата каква си, зависи колко сте осъзнати и какви са ви намеренията... И не на последно място - дали ще си допаднете като ключ в ключалка - тогава нещата стават много по-лесни.

За мен би било напълно нормално да почерпя на първа, втора среща, още повече ако аз съм главният им инициатор. Би ми направило добро впечатление, ако на втора-трета среща предложиш: "Искаш ли да си разделим сметката?" или примерно на трета-четвърта да кажеш: "Днес аз ще почерпя - имам повод!" и да измислиш нещо от рода на "взех заплата" или "роди ми се племенник"...
Но пък аз си тръся партньорка в живота, а не слугиня или господарка... Разни хора - разни идеали!
Ако, примерно, смяташ че ти трябва да си "мъжа" във връзката, или главата на семейството - трябва да си търсиш мъже, които са ОК с това (аз определено не съм). За мен жената трябва да е в леко подчинена роля (знам, тука феминистките ще ме изядат с парцалите..) в смисъл - мъжа да дава посока на двойката/семейството, да взима по-отговорните/глобалните решения (макар и преди това да е обсъдил всичко с жена си). Как да се изразя по образно - искам жена ми да е навитачка! Аз като кажа "едно", тя да каже "две", а не да ми прави сечено! Да уважава и дори харесва хобитата ми ще е много голям плюс.
Мъжът е изследовател, експериментатор. Жените са по-консервативни в това отношение. Но не е задължително да се дразнят или да не се уважават заради тези си различия.

По моето скромно мнение, жената трябва да е интелигентна, но не прекалено. Тук отварям една голяма скоба, че умът е нож с две остриета - той може да измисля както гениални неща, така и жестоки глупости, каквито умствено ограничените индивиди просто нямат капацитет да измислят... Едно от тези неща е феминизма и производните му, както и BLM, като че ли и комунизмът е нещо подобно. Въобще, неосъзнатостта на едно човешко сщество, съчетано с висок интелект, може да доведе до наистина катастрофални последствия - както за себе си, така и за околните.
Интелект и образованост са две различни неща. Имаше една песен: "I'm a educated fool (with money on my mind)", така че човек може да е много образован (напълнена памет), но да няма висок интелект (изчислителна мощност да борави със знанията в тази памет).
Та сложен е балансът... (то и за мъжете важи това де :) ). Примерно, ако жената е комплексирана (= ниска степен на осъзнатост) е добре интелектът ѝ да не е много висок, и по този начин да лимитира деструктивни мисли и амбиции. От друга страна - ако е осъзната и няма комплекси, може да е и с по-висок интелект. Първото е гаранция, че ще използва второто по предназначение. За знанията (образованието) няма ограничения, стига да не си въобразява, че като е събрала много талаш в главата си и вече е голямата работа... :)
Дали да учи непрекъснато... амо то човек така или иначе го прави през целия си живот, ще не ще, та от тази гледна точка е хубаво да има някаква насока на образованието и развитието си. По-скоро ме дразнят тези, които осказват да учат, да възприемат новостите, а смятат че са върха и че "вече са си свършили работата". Амбиции - ОК, стига да не пречат и да не са за сметка на семейството. Прекалено амбициозните... да си търсят мъже с женска настройка и т.н., или да си седят самички!

Външен вид: в по-млада възраст ми беше супер-странно, че и с най-голямата хубавица да тръгна, и с някое по-посредствено (да не кажа грозновато) момиче - след 2-3 месеца вече ми е все тая! :) В смисъл - на хубавицата съм ѝ се радвал през тези 2-3 месеца, фукал съм се пред приятели с нея и т.н., с "грозницата" съм ходил кажи-речи "тайно" - да не ме види тайфата и да ми се смее, но след този период вече ми е било все едно какво е лицето, тялото и въобще вида на момичето, вероятно защото вече съм бил влюбен и съм го виждал като най-невероятното същество на света, а може би и защото на преден план са излизали другите - по-съществените качества и те са ставали определящи за цялостното ми усещане...
Та външният вид за мен трябва да е поносим - да не е нещо, с което да се срамуваш да излезеш пред хора, но да не е и нещо, което постоянно да лепи погледите и всеки да търси начин да го сваля... последното изнервя и разсейва :)
Друго мое наблюдение е, че ако човек живее, храни се правилно и се движи достатъчно (отново белези на осъзнатост), то няма как покрай това да не изглежда добре, макар и да не е най-големият красавец. Такива жени харесвам - със здраво, живо тяло, с естествен изглед (който може и да не е върха на красотата), с живи очи, емпатични, сговорчиви и с добро, чисто, отзивчиво сърце.
Не изглеждат добре хората (в частност жените), които са болни, комплексирани, зли (макар и прикрито), неосъзнати, без баланс вътре в себе си. На тях и гримовете им са фрапиращи, и амбициите - болни, ламтят да доминират, или всички да им правят "Евала!", татуират се, цапотят се, напиват се, пушат... понеже се надяват, че едно или няколко от тези неща, които правят, ще им решат всичките им личностни проблеми...

Грим? Почти незабележим - може би леко да подчертае естествените черти, и то когато има някакъв специален повод. В ежедневието, ако има, той трябва да е съвсем незабележим. Жестоко ме втрещяват персони от женски пол с изскубани до голо вежди и след това нарисувани... Умирам прав просто!
Друга "поддръжка" - разните обезкосмявания... ами не държа особено. Има си интимни прически, които са много по-привлекателни от ощавената до голо кожа. Честно казано, много повече ме "стресира" да ме боцкат обръснати преди ден-два крака, откокото да имат леки косъмчета, особено ако са светли и нежни. А има и един друг фактор - на жената да ѝ е удобно в кожата си! За мен това е от най-голямо значение, дори и това да ми създава леко естетическо неудобство... Нагледал и наслушал съм се на разни неприятни неща от сорта на възпалено ухо около обицата, косъмчета, израсли под кожата, раздрали я и загноило... Това са крайности, които не бива да се допускат.

Нещо като заключение: За мен, двойката или съпрузите трябва да бъдат преди всичко партньори в живота. Това ще рече - да си споделят и радостите, и трудностите. В случй на неблагоприятни обстоятелства ГЪВКАВО да се реорганизират така, че да минимизират последствията от тях, като всеки използва най-силните си страни и моментните си възможности. Примерно: ако мъжът временно е безработен и жената в момента храни семейството, той трябва моментално да поеме по-голямата част от домакинската работа (готвене, пазаруване, почистване, децата), да ѝ осигури условия по-добре да си почива и по-ефективно да работи. Като същевременно не престава да си търси работа и да работи по бъдещото си професионално развитие. Когато тя е бременна или наскоро е родила - също! Такава жена трябва да се носи на ръце!

Е, предполагам, че повече те обърках, отколкото да внесох яснота :)
И макар че не съм представителна извадка, поне бях искрен!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0143d02bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Предварително се извинявам на модераторите за фермана.

Бих се самоопределил като по-особено случай, не знам дали ще имам място в статистиката. Мъж във възрастовата група 30-39 съм. Имам гарантиран пасивен доход от 1200 лв с възможност да го увелича. В момента работя собствен бизнес, който ми харесва като дейност, но е на нулата като печалба - няма да изпадам в детайли тук в името на анонимността. Роден съм в заможно и изключително сплотено семейство, но и такова със старомодни/консервативни виждания, което все пак ми е давало и продължава да дава привилегии които много други българи нямат, но в същото време не са достатъчни за да ходя на почивка в Малдивите или да карам Порше, например. И все пак бих се описал като роден със сребърна лъжичка в устата.

Какво търся в една жена? Ще отговоря на въпросите по ред. Ако е по-умна, само бих се радвал за нея и в такъв случай бих се надявал, че впряга интелекта си в достойна за интересите й работа. В никакъв случай не бих искал да е безработна. Не мога да понасям жени, които са очевидно по-глупави от мен. Интелектът над всичко - човек се учи докато е жив, и затова трябва постоянно да се развива по един или друг начин, като не е задължително това развитие да се измерва по материални критерии.

Всъщност най ми допадат по художествено изразените личности - има нещо "магическо" в такива хора, но пък от друга страна въображението няма граници. Не знам, вдъхновяват ме просто и ме карат да използвам моето.

Концепцията за жена-домакиня е демоде за мен, не бих се задоволил с нищо по-малко от относителен паритет вкъщи, но това зависи и от свободното време. Ако едната половинка работи 12 часа на ден и се скъсва от бачкане, докато другата - 8 часа, и то работеща нещо което не изисква кой знае какви усилия, нали се сещате че няма как да се делят домашните задължения поравно?

За външен вид - да се поддържа и да не злоупотребява с вредни вещества, че точно такива злоупотреби те загрозяват най-много. Толкова по темата.

На първи срещи винаги настоявам, и то твърдо, да платя аз сметката, като обикновено се шегувам с една стара реклама по телевизията: "Традицията повелява..." Нещата не опират до това да се чувствам "като мъж", за мен е просто да покажа, че не съм скръндза и не цепя стотинката. Ходил съм на няколко срещи с доста скромни жени, които си поръчват почти нищо, при тях винаги съм искал да плащам всичко. И при това жени, за които ЗНАМ че нямат проблеми с парите. Бих казал, че няма значение за мен кой плаща сметката.

Жена бих нарекъл използвачка САМО ако направи огромна сметка и после НЕ настоява да си покрие нейната си част. За моя радост не съм попадал на такива, но от друга страна моите кръгове са по-различни. Но ако все пак попадна, не бих я поканил или търсил пак.

И к'во, в крайна сметка? Най-ценното и незаменимо качество във всеки човек, независимо от пола, е искреността и откровеността - да можеш да бъдеш четен като отворена книга, и да изразяваш какво ти харесва и какво не. Жени, не сме джедаи че да можем да ви четем мислите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 266526ad8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Н 2, в ТЕБ, може би виждат само това, не генерализирай.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 08380b1766
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер е 2 е много много права, това е истината.и ние търсим много неща в мъжа, ама нищо ама нищо не става от вас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bd015cc850
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Около Христовата възраст. Зодия лъв. При нас мъжкарите от зодия лъв е въпрос на чест да не оставим дамата излязла с нас да си плати сметката еле пък и нашата. В същото време и не сме глупаци за да се оставим да ни използват. До третата среща няма ли секс, може да откачи макс три почерпки в заведение (не ресторант) с , които в никакъв случей няма да обеднеем. Задължително трябва да работи и то яко. Ако сме заедно всичко ще е общо, няма мое и твое или мои и твои пари. Трябва да е наясно, че кинтите в тоя живот идват с много яко бачкане до откат. От домакиня нямам нужда. Домакинставата вече са почти на 100% роботизаирани. Има рецепти за 30 мин. се приготвя вкусна вечеря без полуфабрикати, а от истинско месо и зеленчуци. Ако не работи ще затъпее и ще стане плазмодий. Нямам нужда да си отгоеждам зеленчук вкъщи. Не искам да ме променя и да ми губи времето. Или ме приема или не. И да е с мен дори когато падам.





Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e01398ee5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привлекателна. С подходяща на моята физика. Умна колкото може повече. Напълно убедена, че ме желае изцяло и аз съм човека за нея! Искрена. Чувствена. Нежна. Приятен събеседник. Да е готова да заживее с мен и в чужбина.

Какво не трябва да притежава!
Да не е била с купища мъже преди това.
Да не е сметкаджийка.
Да не е бройлер.
Да не е обладана от манията за тн. Сигурност, стабилност и прочие.
Да не злоупотребява с добрината и търпението ми!

М36
Да

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8be6049759
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Нищо, не ми треа жена. Жените само ми създават проблеми, които никога не съм имал преди. И като твглилш чертата нищи и поливина, само си загубил няколко години.
Който иска да живее с окови да се жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f963d2a4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   На първо място да е женствена, разбрана и симпатяга в лице и тяло; обезателно да не се прави на мъжкарана и да не забравя от кой пол е. Всъщност повечето мъже имат не изисквания какви качества да притежава жената, а какви пороци да не носи като тежест в отношенията! Жената не бива да е:
- Мързелива готованка;
- Изискваща към мъжа, но без съответното покритие;
- Неблагодарна;
- Повърхностна;
- Заядлива;
- Простовата;
- Неуважителна;
- Изневеряваща;
- Несериозна;
- Лицемерна;
- Високомерна;
- Сметкаджийка;
- Нахална;
- Неподдържаща се;
- Неискрена;
- Себична;
- Избухлива;
- Комплексарка;
- С погрешна представа за себе си;
- Неносеща отговорност за действията си;
- Употребяваща половия си орган (или сушата в леглото) като начин да влияе психически над мъжа за постигане на нейни цели.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 19e907dfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Всъщност 6 и 7 казват почти едно и също, само че от позицията на малко по-различен житейски опит.
12 и 14 само допълват картинката! :)
Е, радвам се, почти на едно мнение сме с колегите! Нямам какво да добавя.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 08380b1766
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   До 15 номер, е как да не си търсите слугиня???? Искате жената да е мълчалива, да ви слуша, да е кротка, дори да не е много интелигента, че ще ви види какви цървули сте. Пълни селяндури сте, яд ви е когато жената се окаже права и ви казала преди това на какво мнение е тя, яд ви е и никога няма да си признаете грешката, яд ви е когато жената печели повече от вас и има амбиции, дори и да са за сметка на семейството, какво толкова човек??? . Моят съвет към всички мъже е да си намерете жена на вашия акъл, с вашия капацитет, да ви пере насраните гащи и мръсните чорапи. И спрете да се тупате в гърдите, че моята жена не ми вдига скандали, моята все ми е сготвила, моята не мрънка , като са тъпи прости продавачки какво очаквате от такива жени, те друго не могат и не са виждали да правят!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edec71da30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Н 4, не е странно. Ти искаш партньор, да изживявате заедно подобни емоции, да творите дори емоции. Искаш подобна за любов и всичко хубаво свързано с това. Не ти ТРЯБВА по базиковеи физически нужди тип "ебан и манджи" (жалко ,но и жени де посочват като такива-н 2)
за теб тези неща ще са част от друга основа и дори тях ще "творите" с любов заедно.
Другото са ...знаеш!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: daafb956f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз и да харесам някоя, тя като не ме харесва, все ми е тая каква е по характер. Иначе българки не харесвам, това ми е напълно достатъчно да знам какви " прекрасни" качества има. Но и българките не ме харесват, взаимно не се понасяме. Все тая де, има кой да ме харесва от чужденките. Така че най- краткият отговор на въпроса е:" Да не е българка. " Разбира се, освен националността има и други качества, които са горе- долу ясни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f9429010ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Не мисля, че имам някакви невероятни изисквания, но е факт, че не успявам да намеря подходящ човек..
Да не е по голяма на килограми и години от мен е важно и с това не бих правил компромис... симпатична, да, но дотолкова.
И вече по-трудното, да не е егоист и да е вярна. Сметки винаги аз съм плащал, но не бих разбрал това да живееш в жилище и да не си купила една тенджера поне. Харесвам амбициозни жени и които знаят какво искат.. Но нзй-вече да виждам любов в отсрещните очи, нещо което да ме дърпа напред. Не понасям игрички, сийнвания, недостъпност, номера... тийнеджърски похвати влизащи в арсенала и на уж големи жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fdc5f8c4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Аз лично разграничавам 12 от 6,7 и 14.
Според мен от досега споделилите само 12 и 4 имат шанс за реално щастие в любовта. Желая им да е по-скоро.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 08380b1766
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Авторке тези на въпроси няма да ти отговорят мъжете, защото както гледаш те си знаят едно и също- да ми готви, чисти и пере, но на твоите въпроси само жена, която живее с мъж ще ти каже, защото едно казват мъжете, но друго правят като почнат да живеят с жена. Така мъжете се плашат от интелигентни жени, жени с добра професия и позиция в обществото, причината е, че могат да изкарват повече пари от тях. Друго искат жената да е домакиня т.е. вечер да слага и вдига масата, да готви любимите ястия на мъжа с 10000 претенции, искат жената да приспива децата само тя знае как и само тя може. За сметките, мъжете ще ти кажат- е няма нужда, аз ще ги плащам, но изобщо авторке няма да ти се разсърдят ако платиш някой месец и ти . Мъжете разбира се радват когато жената плати и тя нещо, колкото и да се правят на важни и големи, а и моят съвет е авторке плащай си , че тогава почват едни разправии кой плаща, кой храни и т.н. За вниманието, когато мъжа си иска секс тогава трябва авторке да му обърнеш внимание, в останалото време те да се сетят, че и ти имаш нужди, пълен абсурд, освен ако не им го заяви човек в прав текст, че искат секс. А като се появят децата, под внимание разбирай, да стоят и да пият и гледат телевизия в другата стая и там да заспят. Така, че ако ги питаш всеки ще ти каже, че иска кротка, тиха, тъпа женица, без скандали, без харчения, без претенции. Само не смейте да отричате хахахафа

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce719a1a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 11

Хирстиянството и зодиака, не са ли ... врагове?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ecbf3a59c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   до 21

Много ясно, че жената трябва да допринася с нещо в семейството. Нали затова са двама - да си помагат.
Жената да не дава никакви пари е като мъжа да не измие една чиния или да не помага в при така нарочените "женски" дейности и само жената да се товари.

За секса - какво означава да не ти се прави секс с половинката ? Ако е така има няколко причини - или човека отсреща не те привлича, или си много зает с работа или си много уморен от работа или други неща.
А ако зает или уморен то това означава , че си оставил любимият човек на заден план и трябва да си преосмислиш приоритетите. Иначе остава да правиш секс след като се пенсионираш. Тогава със сигурност ще имаш много време :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 47afb45444
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   20, а ти защо реши, че нямаме реално щастие в любовта? Имаме, дори повече, отколкото можеш да си представиш. Аз описвам половинката си в момента, но очертавам и допустими граници около нейните характеристики.
Накъдето ти отиваш, ние от там се връщаме... :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f963d2a4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   От номер 14. Допълнение към предишното ми мнение, вдъхновено от включването на номер 20, за което благодаря! :) Жената обезателно не бива да е също така и:
- Неграмотна;
- Язвителна и ошлайфала се в боравенето с тънки намеци тип "зла свекърва от турска сапунка";
- С прибързана, погрешна преценка за другите хора, без да ги познава ни най-малко;
- Страхуваща се мъжът да има изисквания към нейните личностни качества;
- Разчитаща външността ѝ да замества явни нейни липси в поведението.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 08380b1766
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   До 24, така е прав си за всичко т.е. признай си че си търсите слугиня. Кво тука ми се правите да е скромна, да не е такава и онакава, неща които като почнете да живеете с някого и всекидневната рутина навлезе в ежедневието ви, вие мъжете нищо ама нищо не правите да разнообразите живота, само знаете да ви е изчистено и сготвено. Изобщо 24 осмисли ли това което 21 написа??? Некав секс и пари ми написал 24 хахахаха просто кажете си каква жена си търсите на вашия акъл да е, това е истината.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0143d02bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   От 7, да се изкажа и аз за 20:

Много силно се изказваш като човек, който никога не ме е срещал и ме съди въз основа на няколко писмени реда в анонимен сайт. Но, ако се окажеш права - и очакванията ми са прекалено нереалистични - то тогава... Така да го бъде. Предпочитам да остана сам отколкото да "свалям летвата". Лично аз смятам, че не искам нищо неразумно, даже напротив - това са основните градивни блокове на една здрава, доживотна връзка.

Аз пък смятам, че си прочела мненията с прекалено много предразсъдъци в главата, и прекалено много проектираш - подобно на 2, 10 и 16. Абе като цяло, тая тема ме кара да добавя още един критерий към търсенето си:

Да не обелва и дума за "ами ние жените това, пък вие мъжете - онова." Направи ли го, ще я питам дали го мисли наистина и ако да - съжалявам, но чао. Защото все повече и повече ми звучи като оправдание това. Бягство от отговорност е и показва нежелание да мислиш като индивид. И я се замислете върху следното - мненията ти са основани върху стереотипи, но в същото време искаш да ги пречупиш... как би станало това, я ми обяснете?

Или не ми обяснявайте нищо, и ми сложете по една звездичка. И това ще е достатъчно показателен отговор за мен.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e6b1f8b832
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Всички коментари граничат напълно със социално предопределено лицемерие или нашумялата като термин „социална желателност“. Интересно явление е, че дори тук се стремите да бъдете признати като изключително духовно извисени личности, възхищаващи се на човешката доброта и проникновеност.

Как така пък всички търсели свестни жени (същото важи и за жените, мечтаещи, видиш ли, за принцове) — някога запитвали ли сте се защо не сте във връзка именно с такива? Съжалявам, че ще наруша липсата ви на изградено самосъзнание и присъствието на мисловна мъгла — всъщност реално изобщо не търсите подобни качества. Социумът обаче ги търси. Моралът. Нима се чувствате по-добродетелни, залъгвайки себе си и другите чрез мними критерии и изисквания, разни списъци от „ценни“ качества, които са издигнати на пиадестал в нравствен план от обществото? Истината е болезнена и е една: не намирате такива хора, защото абсолютно никога не сте били искрени нито към самите себе си, нито към тях.

Чудя се само едно — дали някога е възможно да се събудите?

Ж21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0143d02bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   29, интересна е психологията и е хубаво че се интересуваш от нея (аз нищо не знам по темата, но добър флекс ти се получи), но айде успокой малко топката с крайния цинизъм. Това всъщност важи за голяма част от пишещите в сайта. Осъзнавам, че бая хора влизат в анонимен сайт, защото са огорчени поради една или друга причина (докато други влизат за сеира - но това е друга тема) и затова изливат жлъч по цели групи хора или един спрямо друг поанонимному, ама... Това ли е начинът?

"някога запитвали ли сте се защо не сте във връзка именно с такива?"

Да, запитвал съм се, защото съм бил в именно такава и не се получи. Защо? Няма да обяснявам за себе си, но ще дам няколко теории, различаващи се от твоите:
- защото човек е влязъл в такава връзка, без да осъзнава какво получава - до момента, в който го изгубва.
- защото всеки се развива с времето, натрупването на житейски опит и чрез сблъскване с всякакви хора.
- защото всяка една връзка трябва да е двустранна. Ако не е, какво правим? Грабваме ласото, връзваме либето за мулето и дим да ни няма от селото ли?
- защото любовта е ирационална и субективна. Само защото си пасваш с някого на 100% не гарантира, че ще се влюбиш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f963d2a4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 29, не съм съгласен с твърдението ти. Често чета в различни теми мъже да пишат, че имат изисквания към външния вид на жената, понякога и откровено си казват как държат много на качествения и редовен полов живот. Веднага след което обаче отнасят остри нападки от жени, че смеят да мислят за жената и като за физически съществуващо същество, а не само да я боготворят като романтици.
Аз също понякога съм споменавал, че жена, която не се раздава в леглото, така както аз за нея, няма как да бъде редом до мен. И тогава също е следвало женско възмущение, дори обиди, задето съм бил искрен. Забележи - искрен! :)
А ти горе побърза да обощаваш, че мъжете не били искрени в това какво харесват у жените. Напротив, обществена тайна е, че повечето мъже са първични, не обичат увъртанията и не страдат от притеснения да бъдат открити в намеренията си. Много от жените обаче са тези, които до съвършенство са развили умението дълго време да прикриват истинските си мисли и чувства.

Естествено, има я и групичката на мъжете играчи, които обикновено са силно харесвани от женската част на населението и се възползват от лековерието им. Но за това е отговорна именно женската част, тичаща подир подобни мъже, а не откровените мъже, от чиято искреност жените се възмущават. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3ffa768521
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Нито търся, нито предлагам.
Живуркам си сам и си ми е добре така.
Един мъж на тридесет!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f963d2a4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Номер 29, погледни прикаченото изображение с текста. Замъглил съм личните данни за връзка и съм оставил само текста в профила ми в Тиндър. Както и сама можеш да прочетеш, пределно ясно и открито съм заявил своите предпочитания към жената - както в духовен, така и във физически план, без да се боя дали ще се харесам на отсрещния пол и без да спазвам споменатата от теб "обществена желателност". Винаги съм считал, че е правилно хората да се харесват взаимно заради това, което са в действителност, без да прикриват някакви свои недостатъци с цел да създават изкуствено добро първоначално впечатление.
https://i.imgur.com/kzMlI3Q.png

Много мъже са естествени и не се боят да бъдат себе си, но точно те "не са интересни" на много от жените. Защо? Защото при един открит в намеренията си мъж няма постоянни загадки, няма драми, жената не се пита "Харесва ли ме или не?" или "Какво ли има той предвид с това мълчание?", няма го постоянното тръпнене как ще реагира мъжът, няма го женският страх от мъжа, няма го усещането тя да е на по-ниско и подчинено стъпало от него, няма я ревността (която за много жени е опиат, каращ ги да си въобразяват, че са желани), няма лошотия "за променяне".
Последното го споменавам с основание, защото тази лошотия и необузданост у така наречените "лоши момчета" е способна да накара жената да вярва, че след Х години тя ще може да се чувства като крайна победителка, след дългите драми и лишения с цел да се хареса на този срещу нея. Битка, предварително загубена от жената, защото досега историята на човечеството не познава жена, която да е успявала да укроти мъж, който поначало си е свикнал да върши науменото от него, да не зачита жената, да си хойка дори и нежелаещ тази му свобода да му бъде отнемана. Някои жени, попаднали в този собствен за тях капан, временно се самоуспокояват, че са кротнали играча до себе си, но това е просто период, в който те са удобна играчка в кревата му и той ги държи там, докато все още изглеждат и се държат що-годе според очакванията му.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ec88fb106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   До номер 29:
Аз бях напълно искрен с коментара си, това че не вярваш си е твой проблем. Не всички са лицемери, все още се срещат и честни хора.

От номер 4

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1ef238f761
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз също бях искирен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7021858e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   "докато други влизат за сеира" - АМИ ДОБЪР ДЕН ОТ МЕН :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker