Къде най-често срещате половинките си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде най-често срещате половинките си?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1817 пъти
Кажете сега, къде най-често срещате половинките си?

При мен положението е някакво - никакво. Завърших университет, така че няма колежки. На работа няма много момичета, а и да има всички са или женени, или обвързани. Като излизаме с приятели рядко се присъединяват техни приятелки и там греда. Да пиша на някакви случайни които съм видял в социалните мрежи също не е оферта. Абе, като цяло греди навсякъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 33ce96ef20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Чакай те да те намерят...това е единственият ти избор!

Необвързан мъж на 40

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f1a1d8c9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   В Тиндър.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2524d8b492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз се запознах с мъжа си в университета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9a8cd70a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Когато ти е фиксидея - не става нищо и всичките ти опити се провалят.

Трябва да изчистиш мисълта си и да не си "нуждаещ се" и ще се получи от самосебе си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f3db5c84a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако се събираш само с коч компании скоро няма да си намериш половинка. Аз моята я намерих на стадиона. Играех в отбор от В група, и на един мач, мой съотборник дойде на мача с 2 момичета. Едната беше приятелката му, другата се оказа свободна. Момчетата от отбора веднага започнаха със свалките, но дали аз бях най настоятелен или най чаровния, тя си хареса мене. И така вече сме повече от 10 години заедно, и дай боже да остареем заедно

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d97c80695c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Видях я в абитуриентския албум на братовчедка си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 10abc3090c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   На работата ми. Бесен гражданин нахълта, погледна ме, ухили се като хлапак и грейнаха пустите му трапчинки дето ме омагьосаха тогава.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 938a5e0e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   При мен винаги е било от общи познати и без да го очакваме.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 033fd2cfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моята най-често я срещам във фантазиите си. Пробвал съм онлайн, но няма свестни места, където да си заслужава търсенето. Всичко е запуснато, населено от курви от двата пола и луди. Навън - или обвързани, или религиозни фанатички /да, нямате си идея колко такива съм намирал в иначе кротката ни и не твърде религиозна страна/.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8f1b09b313
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж жените спрат ли да те търсят значи няма какво вече да ти взеюат акп ислаш да те търсят пази това което ислат да ти вземат:)-

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: aa2032816e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че мястото не е от значение, когато усетиш че това е ТЯ я грабвай. Но не го прави фикс идея, че е задължително да си намериш човек до себе си, защото това просто няма да се случи.
Аз открих приятеля си в един чат. Е да не са минали 10 години, дай боже и това да стане.

Късмет. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a7267d0b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моят мъж дойде като майстор да ми спре теч в... тоалетната. Ако щете вярвайте.
Странно, но нямам нито един приятел или приятелка, които да са се срещнали с половинката си на работното място. Казвам "странно", защото човек прекарва там огромна част от времето си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f74e7230bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ми навремето като нямаше социални мрежи, се забивахме по купони, дискотеки. После по паркове, градинки. Сега с тия социални мрежи е супер лесно. Все някакви интереси имаш, където да дискутираш някакви теми. Там ще има и жени, ще завържеш дискусия, ще почнат едни лайкове, после ще пренесеш разговора на лични. И ако ти допадат мадамите, ще ги поканиш на среща. Писал съм си с всякакви, по няколко едновременно. Накрая избрах точната. Бях вляязъл в една голяма група, съобразно моите интереси. Не съм търсил точно там жени за флирт, но просто ми се случи с няколко да имам връзки. последната е моята съпруга. С нея стана така: забелязах в един хубав октомврийски ден, че едно яко маце ми лайква коментарите. Пратих и покана, запознахме се, початихме някакви теми свързани с дискусията и нещата от живота. После пак се засичхаме и изведнъж започнахме да се търсим и да си пишем. След 1 месец излязхоме на среща без очаквания. Първата среща протече приятно и приятелски, като ни беше хубаво заедно. Продължихме да си пишем през ден, през два и след около 10 дни пак излязхоме, но този път нещата ескалираха и се награбихме. Секс правихме реално около 2 месеца и половина след запознанството ни във фейсбук. С други съм правил и на първа и на втора среща. Та при мен фейсбука ми свърши добра работа и мисля, че за работещ човек е добра алтернатива, ако нямаш време да излизаш много.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eabbe5b35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   С горе-долу половината съм се запознавал на улицата, на летище/гара или в интернет клуб (когато все още ги имаше преди 12-13 години), а с другите - в Тиндър или Елмаз. В последните 6-7 години така или иначе повечето време бях в чужбина и интернет си остана единственият начин за запознанство с българки; чужденките не ми бяха интересни, нито искам небългарка за жена. Като съм си идвал в България за почивките, съм се запознавал с жени в моя град по време на каране на велосипед и на морето направо на плажа, но никога не е било планирано предварително, а ми е идвало на момента хрумването направо да действам без подготовка. За кратко излизахме и с една мацка, която преди това ме беше наела да ѝ преподавам уроци по моделиране.

Общо-взето, нямаш ли някакво занимание, което по естествен начин да те поставя в условия на често общуване с жени на млада възраст, нещата са в пъти по-трудни. Затова и повечето хора, които стигат до сватба, обикновено са се запознали покрай това, че са състуденти или са се събирали в обща студентска компания. И по-рядко са тези, които се събират, работейки на едно място.
Почти всички жени в приложенията за запознанства лъжат, нахални са, груби са, вирнали са нос в небесата и повечето такива всъщност са там единствено с цел да получават внимание, а не за истински запознанства и срещи. Затова един мъж трябва да знае как да отсява подобни времегубки. Голяма част от жените там са разведени с дете/деца и си търсят кой да ги издържа, като често крият възможно по-дълго време, че имат дете. Някои дори си имат и съпруг/годеник/приятел, като зад гърба му си търсят негов заместник, обаче мишкуват и не смеят да се разделят с него, докато не намерят при кого да отидат. Миналата година излизах с едно бивше манекенче и след месец ми изсипа, че имала дете, макар че още в самото начало я бях питал изрично два пъти за това и тя казваше, че няма дете и е напълно свободна. Разбира се, че се отдръпнах моментално, защото никой мъж не би искал да е редом до лъжеща го в очите жена и да рискува кой знае още колко лъжи за в бъдеще.

Доста сигурен начин за запознанство с млади жени, и то предимно хубави и необвързани (но и с риск да са кухи лейки и златотърсачки) е да си организирате с приятели авто сбирки по пицарии и големи паркинки в града в делничните дни, или походи из почивните дни из разни планински забележителности, а защо не и с преспиване по хижи. Там редовно се навъртат млади момичета, които са приятелки с някои от момчетата и мъжете, и водещи свои необвързани приятелки. На младини съм бил в такива среди и на моменти чак ме дразнело как разни момиченца сами се предлагат по много евтин начин, ако те видят, че караш някоя "бегачка" (без непременно да е скъпа - може да е обикновена Хонда Сивик с широки гуми и ниско окачване или БМВ 3-ка два-три модела преди последния).
Подобно е и при мъжете, които са с пистови мотоциклети. Досега не съм редом до такъв собственик на мотозиклет "пистарка" да стои жена, която тежи повече от 50 кг и която да не е красива в лицето. По-пълните и некрасивите жени сигурно не си падат по моторите. :)

В квартала има и двама братя, които от може би вече две десетилетия внасят употребявани Мерцедеси S-клас и БМВ-та 7 серия от Германия и ги препродават тук, след като ги постегнат в сервиз. Карат ги известно време преди продажбата, гъзареят из града и по ресторанти с тях, съответно периодично ги виждам да движат с различни златотърсачки. Не бързат да се задомяват, макар че единият брат наближава 50-те, а другият е малко под 40. Всеки месец са с нова кола за над 100 000 лева, на разположение винаги имат най-малко по 3 коли наведнъж и жените ги мислят за доста по-заможни, отколкото са всъщност. Те може би за всяка препродадена кола печелят по 20 хиляди лева и харчат през пръсти, но жените не са наясно с истинския им доход и вместо това си правят сметката, че ако един мъж кара кола за 100 хиляди лева или повече и има още 1-2 такива коли в наличност, значи би трябвало да е задължително милионер. И като знаят, че е необвързан, рязко започва да им става много симпатичен, макар и да не е хубав.

И един пресен пример отпреди два дни. В моя квартал тази година построиха една нова голяма жилищна сграда, в подножието на която има скъпи ресторант и пицария. Те са се превърнали в нещо като сборен пункт на новобогаташи с всякакви скъпи возила, като дори имаше и един Ролс-Ройс кабрио, Ламборгини Урус, Ауди R8 и обичайните Рейндж Роувър-и, БМВ Х6-ци и АУДИ Q8. И там се навъртат млади и издокарани момичета и жени, които сами търсят запознанство с мъжете, седнали на масите на открито в ресторанта и пицарията. Тъкмо минавах онзи ден оттам и две мацки се снимаха пред Ролс-Ройса и едната попита "На кого е тази кола? Нали няма проблем да си направим по една снимка с колата? ", съответно от мъжката компания на една от масите стана един доста млад мъж на не повече от 20-25 години и каза, че е негова (по-вероятно е да е на баща му или да му е подарък от него). Отиде и се заговориха с двете мацки и онези явно имат опит в подобни "случайни" запознанства с богати мъже, защото веднага попитаха "Вие сами ли сте? Има ли място и за нас? " (имаха предвид място на масата, но се сещате с каква цел по-нататък).

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker