Трети шанс?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121395)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трети шанс?!
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1335 пъти
Здравейте. Бих искал да получа съвети как да подходя към ситуацията.

Имах 1г. и 10м. връзка с 22г. момиче.Аз съм на 28г.

Заживяхме заедно от самото начало. Разбирахме се, всичко беше наред, тя правеше всичко по силите си да се чувствам добре, но с времето я приех за даденост. Спрях да се раздавам както в началото, нямахме комуникация и проблемите не се обсъждаха. Тя реши да се разделим. Държа да подчертая, че и в нейното държане имаше лоши неща, но просто липсата на комуникация доведе до раздялата.

През следващите два месеца изпаднах в депресия, самообвинявах се, страдах и не исках да приема факта че не сме заедно. Започнах да и пиша имейли от различни пощи,обяснявах и че съм се променил,исках втори шанс. С много усилия от моя страна, тя ме отблокира във вайбър и започнахме да си пишем. Отначало се държеше студено, но в последствие разговора се насочи към секса и така на другия ден се видяхме.

Виждайки как няма никакво намерение да се върне да живее в нас, а просто иска да си бъдем като гаджета които се виждат за няколко часа ,аз се озлобих и не можех да приема факта,че сме живяли заедно а сега иска да сме в неангажираща връзка. Не можах да осъзная, че и трябва време за да направи отново тази важна крачка. Започнах да се държа зле с нея, наговорих и един куп неща за миналото, нападах я и й държах сметка. Исках да я променя, защото и тя има доста трески за дялане но не колкото моите. Тя дори си празнува рождения ден с мен, но дори тогава и развалих празника като не спирах с нападките. Разбира се, имаше и хубави моменти, правихме доста неща които ни харесват, но като цяло негативните неща надделяваха.

Така 13 дена след така искания от мен втори шанс,тя отново ме блокира във вайбър с думите: "Аз осъзнах, че трудно ще се променя, но няма да ти преча да продължиш напред. Бъди щастлив". В следващите 7 дена отново изпаднах в самосъжаление, осъзнах,че всъщност си пропилях втория шанс и исках всячески да и докажа че вече няма да я нападам и че ще и дам колкото време иска. Започнах отново с имейлите, тя не ми отговаряше на нито един от тях, докато накрая и написах , "обади ми се, важно е". 5 мин по-късно вече си пишехме във вайбър. Каза че се е притеснила много. Обясних и че искам да се видим,че съм се осъзнал и че няма да повторя старите грешки. След дълго писане и непрестанни откази,отново я провокирах сексуално и отново се видяхме. Вечеряхме, държах се както трябва, правихме секс. На другия ден замина извън града. От 3 дена си пишем, но само аз я търся. Предложих и като се върне да отидем на плаж, при което тя отговори" че иска да остане малко сама и че й е трудно да свикне с мисълта че си пиешм и иска да мине малко време" Обещах и да не я притискам. Снощи и казах днес да ми пише ако иска, но не ми е писала цял ден.

Липсва ми търпение,осъзнавам че ми дава трети шанс и не искам отново да се издъня. След 20 дена заминавам в чужбина да работя и се чудя дали това ще попречи на взаимоотношенията ни и евентуалното ни събиране или разстоянието ще усили чувствата ни един към друг?

Как да подходя към нея във времето в което все още съм в България?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 22f1f3fc44
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Това в детската градина ли се развива?
Защото на вашите години родителите ми вече са имали 2 деца, следвали са висше и са работили едновременно...
Блокирали, отблокирали, изпаднали били в депресии, писали си и се нае..ли, ако не беше жалко (за хора на такива години), щеше да е смешно...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 001e35ce23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ей за това съм против всякакви връщанета към бивши гаджета, втори, трети , пети и десети шансове, нови начала със стари партньори и пр. лигавщини. Каже ли се веднъж край, значи точка, до там, връзката минава в историята. Може да боли известно време, но се преживява.
Авторе, след като сте живели заедно и не сте се оценили взаимно ,не сте се разбрали и то не един, а два пъти, на какво се надяваш? Че далечното разстояние ще ви оправи калпавите отношения? В живота по-скоро става обратното, връзките се разпадат.
Твоята работа е "пусни питомното, гони дивото". Дала ти е шанс, проиграл си го. Не ти дължи нищо. Според мен по-добре не ѝ досаждай повече, ако имаш малко самоуважение.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b73401c6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Звучиш ми като някакъв непоносим нестабилен мега токсичен психар, чудя се как ти е дала втори шанс въобще - сигурно чукаш хубаво и/или си много красив. Какви са тия нападки - защо я нападаш, защо я тормозиш? Да баше написал в темата - нападки за какво точно, какви са нейните недостатъци и т. н. Щом като толкова я обичаш и искаш, защо се държиш, с извинение, кретенски и не си си взел поука от първия път? И да знаеш, никога не приемай една жена за даденост, никога. Хем искаш да живее с теб, а не й предлагаш нищо - да живее с теб и да ти готви и шета, и ти пак да я приемаш за даденост ли? !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0055d048c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тая крив те прави бе, младеж. Що и дигаш точките така. Като се върнеш с кешовицата от чужбина много бързо ще те потърси. Изобщо никога не се бутай там, където не си желан. Депресии мепресии, всичко се преживява.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a150e786a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 1:
Кой нормален в 21 век би имал деца на 22? Трябва да си много зле, за да се задомиш толкова рано.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3b8a14d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Прочети какво сам си написал и може би, ще разбереш, че трябва да спреш. Отровен си, страдаш за нея, после пак я тормозиш. Това няма да се промени. По една или друга причина, не можете да постигнете удовлетворяваща връзка и за това, се държите токсично. Спри да правиш опити и да предизвикваш още по-голям тормоз. Особено, след като заминаваш. Връзка от разстояние, само ще предизвика допълнителна агресия, ще я ревнуваш и ще досаждаш непрекъснато. А, тя, най-вероятно, ще си намери друг. Поне, възможностите за избор при нея, ще бъдат по-вече от твоите в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 74de3a5faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това си е типична тийн драма. Буквално най-добрата ми приятелка беше в същото положение преди година а беше на 17/18. Аз си мислех че вече хората които са 10 години по-големи от нас са по-разумни, ама същата работа. Това поколение е изпуснато за жалост. И ако и дадеш 3ти шанс мислиш ли че нещата ще се променят? Не. Така и най-добрата ми приятелка 100 шанса му даде и само си съсипа психиката. Аз като прочетох на колко сте години очаквах някакъв сериозен проблем, а то тийн простотии. Ще ти кажа каквото казвах и 100 пъти на най-добрата ми прятелка. Заебавай я. Ще става по-зле с всеки следващ шанс. Бях свидетелка на такива връзки(за жалост не само на тази моя приятелка) и знам как свършват. За щастие аз няма и да бъда във връзка скоро, защото такива връзки ме мотивират да си остана сингъл временно и да се фокусирам върху себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 68d94ebee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох... остави момичето намира, млада е и прави емоционални решения под натиск, за което после ще съжалява. Не стига, че си се издънил два пъти, ами и сега я притискаш. Защо? За да може след две седмици да си стегнеш багажа, а тя да остане сама и объркана!? Остави я да си живее живота. Не е длъжна да те чака да се връщаш от чужбина, не е длъжна да се променя заради теб, не е длъжна да търпи твоето неразбиране. А ти промени ли се, че да говориш за нейните трески? Човек се променя само по собствена воля, а не защото гаджето така иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker