Как да го спечеля? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го спечеля?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1333 пъти
Здравейте. Жена на 24 години съм. Преди около два месеца се запознах с един мъж онлайн. Всеки ден само си писахме, до преди няколко дни. Намирам го за много умен, красив и забавен. Преди няколко дни излязохме за първи път, мина добре. Втората ни среща беше на следващия ден и мина прекрасно - постоянно ме прегръщаше, галеше ме, носеше ме - беше сладко и романтично, а не сексуално. След това направо хлътнах, а и си помислих, че и той има интерес, щом се държи така. Само че стана обратното - той сякаш се отдръпна. На втората ни среща предложи да се видим на следващия ден, но аз не можех във времето в което той беше свободен и за това го оставихме за вчера. И вчера цял ден чаках да ми пише, за да се разберем (защото последните два пъти аз му бях писала първа, а той ме сийнваше след кратък чат), но така и не писа. Реших да му пиша аз все пак, вече вечерта, защото много исках да се състои тази среща. И той след малко ми отговори, че нещо му излязло и отмени срещата ни. За което се ядосах, защото аз цял ден се депресирах и го чаках, трябваше да ми каже по-рано, за да не си губя времето. И му казах просто следващия път, когато се уговорим, ако отново трябва да отмени срещата ни да го направи в по-ранен час. И той се извини и каза, че не се е съобразил. След което го сийнах, и той не е писал повече, а сега е на другият ден вечерта. С това, което прави разбирам, че няма интерес, защото последните пъти аз му пиша първа и чата приключва бързо, както и не писа след това, а ако искаше да ме види щеше да се съобрази да ми каже от по-рано, че отменя уговорката, както и веднага щеше да предложи за друг конкретен ден. Но тогава защо правеше тези неща на втората ни среща, наистина изглеждаше все едно ме харесва. А и предложи следваща среща. А сега....точно когато хлътнах. И не съм му го показала толкова очевидно, за да не го отблъсна. Вие какво мислите? Как да подходя към него? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c8968a2c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Как да подходя към него? Никак. Ако държиш на себе си и не искаш да се унижаваш, да изглеждаш натрапчива, да не кажа по-неприятни думи, не прави нищо. Примири се, че не можеш да имаш всичко и всеки, който искаш. Излишно е да питаш защо е правил това или онова, след като де факто няма интерес към теб и не те търси повече. Това, че ти си хлътнала си е само твой проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce8bed9aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Еми може да има работа човекът. Иначе и аз имах такава връзка - неангажираща де - започна да отменя в последния момент, накрая и бях писал и каза, че не може без да предложи друг ден, казах ок и оттогава не съм я търсил.

Въпросът е защо ти пука. Изобщо да си хабиш емоциите за такива работи в днешно време е празна работа. Поне аз станах завършен циник с времето.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 04f1de651e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1, това, че авторката е хлътнала си е "неин проблем", а кой го е карал този хубостник "да я гали, да я прегръща и да я носи" щом като няма намерения към нея?! Мен защо мъже, които нямат интерес към мен не ме носят? Начи, много ме дразнят безчувствени хора като теб, изказването ти е просто отвратително!
Авторке, според мен най-добре е като големи хора да проведете разговор и да го попиташ - не сте деца все пак. Възможно е - казвам възможно - момчето да има някакъв друг личен проблем, несвързан с теб, и затова поведението му да се е променило внезапно. Един мъж не прави нещата, които си описала ако няма никакъв интерес към теб, освен ако не сте някакви разгонени пубери. Поговорете, няма смисъл да гадаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: be7b6336de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Никак. Просто този човек не иска да го спечелваш. Пък и ти си жена, ролята ти е друга.
Сладкото и романтично носене и галене е само в женските представи, всичко е сексуално. Просто е искам секс, ама нещо се е отказал. А и щом ти пишеш първа, значи този няма голям интерес.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fdded38dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен излиза и с други. В крайна сметка не сте никакви, така че не е нужно и ти да стоиш и да го чакаш. Дистанцирай се и ти, и не му пиши. Ако има интерес ще те потърси.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f4c32bc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много е просто. Търсил е среща за секс, но явно си му харесала и е решил, че не може да те изчука и остави без да се чуства кофти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b708798a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Изобщо нищо не прави и не се отпускай да хлътваш в човек, за който изобщо не се знае какви намерения има към теб. Дори не го познаваш, така че може би си хлътнала в държанието му и в това че си се чувствала добре, а не в него като човек. Според мен, тоя човек, дори да те е харесал, е писал и на други жени и сега някоя друга му е приела поканата и е излезнал с нея. Щом той не те търси, значи не държи толкова на теб и тикаквото и да правиш, само ще го отблъснеш. Мъжете харесват жени, които си имат собствен живот, усмихнати, красиви, секси. Тоя щом оъ началото още трябва да го годиш, повярвай ми, не е добре.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a4a060c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ". А сега....точно когато хлътнах. И не съм му го показала толкова очевидно, за да не го отблъсна. "
Не разбрах дали след първата или втората среща, но си го търсила три пъти подред. След като изобщо не е потвърдил трета среща, си го чакала цял ден, не си издържала и си му писала вечерта, а после и си му направила забележка, че не е отменил по-рано. Кое от това не е очевидно показване на интерес? Може да не си му казала в прав текст ПАДАМ СИ ПО ТЕБ™, ама мъжете не са толкова глупави.
Жената не бива да преследва мъжа. След като не ти е потвърдил срещата, правиш си други планове и това е. Не стоиш да го чакаш до 10 вечерта.
Сега единственият ти полезен ход е нищо да не правиш. Според мен той е имал някакъв интерес към теб, но с прекаленото търсене си го отблъснала. Сега ако предприемеш каквото и да е, най-вероятно е да му станеш съвсем безинтересна и по-лошото, ще види, че не уважаваш себе си, и ако не е читав човек, може да се възползва в даден момент от чувствата ти.
Не го търси изобщо. Ако той те потърси, не скачай веднага. Върни си малко самоконтрола и не хлътвай по някого, който си виждала 2 пъти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe0292eb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Запознали сте се в нета. Хайде сега представи си, че пича си пише с още 5 мадами в Тиндър и има избор. просто е излязла някоя по хубава. Не се занимавай с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e2abb95079
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "много умен, красив и забавен" няма реални познанства, а пише като Пасии 2 месеца, за да свали някоя мацка? Малко странно ми се вижда.
Или, може да си пише с няколко като теб и да се чуди на коя среща по-напред да отиде.
Сега нищо не прави и не продължавай да се навиваш. Ако има интерес към теб, ще намери начин.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4b46370293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз му сийнах, ама после и той ми сийна. След това и двамата си синахме. После той ми писа, аз му сийнах, ама после аз му писах и той два пъти ми сийна.
Сега последно не знам кой на кой 3 сийнал, ама знам, че ако пак ми сийне вече няма да му пиша.
Това със сийването е много гадно, ама и аз често се правя на имтересна и сийнвам. Накрая така и не се сийнахме.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f7784fc0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен има работа а не че не те харесва, не се депресирай и вкарвай във филми излишно. Работохолик ли е? Отдаден ли е на родителското семейство?
Продължавай да си живееш живота без да го чакаш, ти като гледаш чата с него, той няма да прочете мислите ти и да дойде. Мисля, че когато се освободи ще те потърси, след като не е имало намеци за секс / мое мнение е че не те е разигравал/
Тъй че горе-главата.
-ф36-

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cfdb1b4814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Какво означава "сийнваше" и "сийнах" ???

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d3f5de6eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че си токсична кукувица, която изпозлва дума като ''трябваше'' към човек, който е виждала веднъж.
Не, нищо не ''трябва'' на тоя свят. Той ако иска ще отменя, ако иска ще ти сийнва, ако иска ще ти пише. Както и ти ако искаш ще си overthink-ваш всяка една секунда от вашите ''отношения''.

Някой ако те иска - ще ти го показва. Не го ли показва, подминавай нататък.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 10bc161bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тези мъже глупави ли са? Те трябва да те търсят, да те гонят, да плащат сметката, да се стараят повече. Постоянно гледам, че им преподават как трябвало да ни свалят, а то е погрешно. Това, което той е направил е да създаде интерес в теб, но реално само те отблъсква. Мъжете трябва да са по-старателни и предвидими, а ние жените да сме по-изискващи. Всичко останало е глупости

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker