Чуствам се изнасилен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чуствам се изнасилен
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2012 пъти
Искам да споделя нещо което ми се случи вчера и още ми е гадно. Момче на 17 съм и имах болки в корема и нашите се обадиха на личната ми лекарка и имах час за преглед на екограф. Беше ме страх и той часа ми беше сутринта в 8 и 30 ок гледаха ми корема и ме натискаха няколко човека не само тя, а влязоха още 4-5 човека лекара да гледат и един по възрастен и каза да ми прегледа дупето и и даде ръкавици. Аз се уплаших обаче направих каквото ми казаха да се обърна и да си сваля гащите и усетих болка когато тя ми бръкна много навътре, беше ужасно гадно все едно щях да се изходя незнам с колко пръста ми бръкна може би два защото ме заболя много, а после накара и възрастния лекар да ми го направи и ме заболя още повече и това продължи спорет мен много време все 1 ме изнасилват, после чух че се смеят и тя каза че добре че имала тънки пръсти и незнам защо го направиха, не ми казаха никакви резултати от това и че всичко ми е ок и не съм болен от нищо, тогава защо трябваше това? Аз разбирам че са лекари и нещо може да проверяват но защо трябваше да го правят двама човека и незнам но ме е срам още и за мен беше шок и брутално, мисля че го направиха нарочно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0b24d1a9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не са го направили нарочно, рутинен преглед си е, за да отметнат по-лоши диагнози ...Може би не са ползвали лубрикант или са били прекалено груби и за това те е заболяло, трябвало е да кажеш ня момента, но минало вече.
Били са груби, държала се е особено лекарката непрофесионално, даже просташки, но иначе самата манипулация си е просто преглед.
Няма от какво да се срамуваш, ти си пациент, за срам са такива лекари с просташко поведение, но все пак е добре че, са те прегледали по- основно за да е спокойно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7d387dae89
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Греда!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f9ce3496e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Извинявай, ама къде има такъв ехограф с 10 лекари ? Навсякъде са един лекар със сестра ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99d89b350e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   "незнам защо го направиха, не ми казаха никакви резултати от това и че всичко ми е ок и не съм болен от нищо, тогава защо трябваше това?"

Бъркали са ти в гъза за да опипат правото ти черво за всякакви нередности. Просто процес на елиминация на възможните причини да те е болял корема, ОСОБЕНО ако те е боляло достатъчно че да те водят на ЛЕКАР за ЕХОГРАФ.

Не знам за теб, ама аз предпочитам да ме боли малко гъза и после да ми кажат че нищо ми няма, отколкото да ме боли гъза И после да ми кажат, че имам рак/карцином на ректума. А най-лошото е въобще да не са ми бъркали, и да имам рак който впоследствие се открива прекалено късно за да могат да се вземат каквито и да е било мерки.

Сещаш ли се? По изключително неправилен начин мислиш, младеж.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b97a9535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Историята ти, ми звучи много нереалистична ...ако това е истина, много странно поведение са имали докторите ..

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8751e36aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Е поне вече не си девствен отзад брато.
Още няколко такива прегледа и ще те разработят добре.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2f33f6ae77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мръсниците не са само в публичбите домове това,че са лекари не са застраховани да се заразят от грях и да постъпват нечисто ..(да ги движи дявола)Е ако не бяха се смяли ,а се държаха сериозно може би да са имали някакви съмнения и да са оправдали действията си...ти добре си се ориентирал ,че тяхния смях е подигравателен .Избий си го от главата все едно не си ходил на "лекър" приеми го като дело на плътта не ти е засегнал нито духа нито душата изключи го от ума си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e918b5920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Някой мъже си карат гаджетата да им бъркат в ануса и да им масажират простатата. За хетеросексуални мъже говоря, за хомосексалните ясно, че няма друг вариант.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 385a081b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5 е прав. Пак простотиите на онзи мангал-перверзен гей с цел провокация.
Ако беше наистина момче на 17 нямаше да пише по този начин, нито толкова неграмотно . Най малкото длъжностите на докторите щеше да каже , кой е бил гастроентеролог , кой е бил сестра. Каква манипулация са му извършвали и тн
А вие лапате пак като шарани...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f8d14a6e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Само не разбрах защо темата е в Любов и изневяра, вместо в Секс и интимност :)
Не знам до колко е реално написаното, но както по-горе са ти обяснили случва се един преглед да протече И така. Обикновено обаче, освен лекар и сестра друг не влиза или най-много да се извика друг колега, който да каже и своето мнение. Възможно е и да е имало стажанти, за които ти си бил подходящ пациент, но пък е редно да питат дали си съгласен.
Каквото и да е било, свършило е, важното е, че нямаш сериозен проблем, но свиквай с факта, че повечето лекари са доста цинични и безпардонни и подобни истории при тях са ежедневие. Добре, че не си жена и няма да ти се налага да раждаш, тогава да видиш :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cef43cd7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно нормален преглед е но е трябвало да те предразположат и успокоят задължително отначало, и аз знам че трябва да са двамата само, но явно там всеки си влиза и излиза и прави каквото поиска, но няма какво да направиш, колкото до прегледа така се прави да, и неси първия или последния, така че спокойно

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9b2ce07e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора съм и не съм гей или неграмотен пиша от тела ,който го мисли това е ненормален!Аз за 1 ви път ходя на лекар и съм казал каквото беше,тея хора които влизаха може и да са студенти незнам за мен всеки с бяло облечен е лекар ,не ги познавам кой какъв е ,после ме пратиха да дам и кръв да си покажа ли снимка на вената още ми е с една голяма синилка ?Мен ме е страх че като отида пак защото лекарката ми каза че пак иска да ме види за иследванията да не стане пак нещо такова защото много боли!Колкото аз разбрах тя замества личната лекарка която е ваканция.Просто се чуствам гадно не разбирате ли това???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker