Жени, кои неща в общуването с мъжа за Вас са непростими? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, кои неща в общуването с мъжа за Вас са непростими?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3963 пъти
Става въпрос за общуването в периода на опознаване или дори в началото на връзката.
Аз не понасям някой да ми обяснява каква съм (с цел да се направи на много умен), или винаги с всяка реплика да се мъчи да изпъкне и да покаже остроумие, при това за моя сметка (обиждайки мои вкусове, мнения и незачитащ чувствата ми) сякаш това не е диалог с жив човек, а някаква сцена, на която да се покаже колко е умен, а показва само комплексите и дефицитите си - и най-вече - да ми говори за други жени и особено за бившите си. Напоследък ми се случи няколко млади мъже да ми пишат в онлайн пространството и ни в клин ни в ръкав да започнат да ми говорят за друга жена - за бившата си, за съквартирантката си - при което бяха брутално отрязани, след като им беше обяснено, че така не се прави... Според мен мъжете от "старата школа" знаят много по-добре как да общуват с жена и какво тя иска да чува и какво да не, въпреки че естествено и сред тях има доста тъпички.
Е, дами, вие сте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 200ccf88fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Мен винаги ме е дразнило като почнат едни мазнения ли и аз не знам какво от рода на - Много си красива, принцеса си. Красота голяма, неземна и всякакви други такива. Не е нужно на всяко изречение да го споменавате каква съм била, що съм била.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cb1ad02d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Мен ме е дразнило когато някой се изхвърля прекалено много: колко е велик, направо недостижим или когато сваля звезди. Абе пич, дай по-кротко, хора сме, не сме богове :-) Недей обещава неща, които и двамата знаем, че няма как да станат :-)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a5501b12ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   При нормалните хора (и мъже, и жени) няма непростими неща! Виж, при идиотите, всичко е непростимо :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b470c7f0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Мъжете обичат да говорят за себе си. Те споделят какво им се е случило в любовта и в живота. И ти правиш голяма грешка като ги отрязваш. Първо чрез тези разкази можеш да разбереш какво този човек харесва в любовта, п какъв е той, как реагира на неща, които му се случват. Второ, има техника за пренасяне на чувствата. Като ти разказва за емоциите си, дори към друга жена, въпросният мъж може много по-лесно да се влюби в теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 81676a8a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ще използвам част от текста на една песен, за да отговоря на въпроса:

Пред нея козирувай!
Бъди естествен и не се надувай!
Не спори, а слушай!
Ако не те кефи, пич, пътувай!

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9eddb4d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Пушене, пиене на алкохол, псуване, лицемерие, агресия, самохвалство, курвенски маниери.


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 227897edc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Дразни ме, ако е много настоятелен, това в периода на опознаването, а не във връзка. Да, хубаво е да има инициатива, разбира се, но ако се премине една граница става досадно. Големи хора сме, имаме ангажименти, не понасям някой да ме кара постоянно да излизаме и т. н., особено ако ми е напечено в някоя друга област от живота (работа, семейство, приятели и прочие). Обичам нещата да са ми балансирани, не мога да акцентирам само върху един човек. Знам, че има хора, които успяват, аз не съм от тях.
Не ми пречи иначе да говори за жени, стига да не са бивши приятелки, това наистина е кофти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2e7ec4e955
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Прекалено навлизане в личното ми пространство.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3c9402f413
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

11.   Свалки, които прекрачват границата. Разбирай намеци за секс, неприлични шеги, директни предложения. Не може да не сме се държали за ръка още и да ме кани вкъщи да гледаме филм с една двусмислена усмивка, дето хич не е двусмислена. Такива ги отписвам, а ако е много нагъл се е случвало и грубо да го отрежа и директно да си тръгна. Имаше един такъв колега наскоро, голям красавец, жените точат лиги по него. Виждали сме се веднъж извън работа, това е втора среща - нито се познаваме както трябва, какво остава за нещо повече - и ми казва, директно, хайде да си легнем тази вечер. И се хили, все едно е нещо нормално. Теглих му майните на място. После на работа ме гледа едно надменно.
Такива мъже със самочувствие до небето не понасям. Мислят си, че нещо им дължа. Как ли пък не...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f28b331d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

12.   Подозирам, че доста мъже са "навлизали и излизали" ... от личното пространство на номер 10 :)

По всяка вероятност са "влизали" мъже които тя си ги е избирала(все пак е "жена на място и си знае цената"), и са "излизали" когато е почнала тя самата да има претенции към личното пространство на мъжа :)

Има време, след доста годинки ще разбереш, че нещо в тази логика и поведение куца. Ама дотогава доста толкова ще са ти "влизали", че това ще личи отдалече, без значение кво ти говорят рекламките за козметика :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 30c959cdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Може да прозвучи доста странно, но се Влюбих в мъж, който не притежава много от качествата, които си мислех, че търся в един мъж. Когато няма химия и си в началото на нещо, мислиш трезво и виждаш негативните, но понякога избираме да си затворим очите за доста неща. Да и аз не харесвам мъже, които обичат да се хвалят и да се правят на велики, но е факт, че го правят. Просто мъжете обичат да доминират и не е лошо понякога да им дадем тази чест, като се престорим, че в нашите очи това изглежда сладко. Мисля, че когато изключим лъжите, изневерите и физическо и психическо насилие, всичко друго може да се преглътне. Относно другите жени и тяхното споменаване и мен ме дразни и в предишни връзки съм търпяла, но явно не ми е пукало особено, но сега вече не бих толерирала такова отношение.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05e8adc503
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

14.   Непростимо е мъжът: да няма хубава кола, да няма високи доходи, да няма свое жилище (или луксозна квартира), да е висок под 185-190 см, да му е по-къс от 20 см, да няма красиво лице, да няма изваяно тяло... Ех, тези лоши мъже!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 46c3b9a15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Само две неща могат да ме отблъснат за секунди.
Първото е прекаленото лигавене с умалителни, опити за докосвания, някакви прекалени и чести сексуални шегички и намеци. Мъж тип "zdr kp beb4e" с две мозъчни клетки повече не е точно желаната компания.
Второто е когато мъжът не умее да води разговор, няма слушане с разбиране или пък реален интерес към случващото се. Ако ще е такава работата, по-добре да излизаме поотделно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3f751be692
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   Грубо навлизане в личното ми прострянство-аут!
Опити да планира МОЕТО време, после винаги следват -работата, живота въобще т. н
И най, ама наистина най- тъпото, най-абсурдно е когато са ми се изцепвали "ще те направя щастлива" ами яъз си идвам щастлива от в къщи, бе, гарвани загубени!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: db51c5406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   Н 14, ти жена под прикритие ли си?
Кифлоприземител бил... най-обикновен, застоял Ганьо!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d7f1219d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

18.   "Кифлоприземител", теб пък кой те е питал?! На всяка манджа - мерудия, навсякъде да озари с великата си "мъдрост"... Само дето разсъжденията ти са толкова посредствени и комплексарски, че нищо чудно, че си сам. Авторката съм и като на по-голямата част от форума си ми адски антипатичен, и подписът ти е смехотворен също като писанията ти.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05e8adc503
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

19.   Общо-взето номер 8 даде най-смислен отговор на поставените въпроси на авторката:

"Пушене, пиене на алкохол, псуване, лицемерие, агресия, самохвалство, курвенски маниери. "

Всички тези неща са отблъскващи (пиенето на алкохол - ако е с лошо пиянство или за сметка на редовна липса на отделено време за жената; а отровните цигари - ако другият не ги понася) в съвместния живот.

За авторката, неуспяла да обуздае истинския си нрав в мнение 18, вече се разбра какво крие дълбоко в себе си. Аз няма да описвам каква е, а и тя вече спомена, че не понася друг да го прави. Хубавото е, че чрез цветущите си изразни средства, тя сама се грижи за това нейната същност да излиза наяве. Когато някой проявява сбъркано чувство за грандомания, преувеличава и си позволява да се изказва от името на "по-голямата част от форума", всъщност излага себе си и затвърждава доколко погрешни представи има.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7d6b37edb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Първото, което гледам, са маниерите. По тях може да се научат много неща за човека. Разпознавам безпогрешно заучените жестове от онези, които са в резултат на възпитание. За мен добрата култура на поведение е дори по-важна от образованието, което е второто, на което обръщам внимание.
Среща с мъж, който не си е почистил обувките, подиква свойски на сервитьорките, говори им на "ти", яде с лакти на масата, смее се с пълна уста, държи се покровителствено, превръща разговора в монолог или пък показва трогателно невежество ще първа и последна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5518593f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

21.   Брей, ккак засегнаха! Пич Кифлоприземител, супер си си, кефя се на ника ти, явно мнгоо хора ги удряш право в десетката и ги дразниш... Примерно, темата за ежедневието на момчетата супер ми помогна...

А що се отнася до темата - всяко подобно търсене на формули - какво да се прави и да не се прави от участниците в нея - не е реалистично. Една среща ако опре до формули и такова мислене, значи е свършила, значи няма комуникация, има някакъв театър. Аз лично съм фен на комуникацията, която всеки миг е различна, ако се прави с човек който се интересува не от себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f28b331d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

22.   Нормално е да има едни персони които не допадат на други персони но е забавно да видиш как жените реагират подчертано по остро и злобно, точно както и ги описват някои хора. А още по забавното е, че така сами доказват колко правилна е била преценката за тях. Даже не се и усещат, че така всъщност потвърждават отсрещната теза. Злоба, лекомислие, доста повърхностен начин на мислене. Останалото е грим, в буквален и преносен смисъл.

п. с. - да, да - знам - "пореденият Ганьо" :) чудя се само дали тези "модерни и възпитани девойки" използват подобен език когато общуват помежду си. Всъщност, не се чудя чак толкоз щото честико ги чувам как говорят и какви думички използват. и се сещам за възпитателните порядки отпреди 20 години...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dd6a5e3396
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   От коментарите изглежда всичко ОК.
Невеж и нагъл простак и дебил даже не би могъл да разговаря с жени...
... но в реалността съм бил свидетел не малко пъти на точно обратното!
Или може би много от тези женици са били употребени именно от тези навлеци и сега им е дошъл акъла.
Или тук се изказват основно такива с високо ниво на интелигентност, морал, критичност, изисканост, характер, обноски, възпитание и тн.
Кое е вярното...??? .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c3e0865464
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

24.   Тема с въпроси към жените, самият пост започва с обръщението "Жени"!
Кифльомечтателят и още няколко за сетен път потвърждават, че се асоциират с жени...и следват гневни изказвания защото все пак са пишконосци по рождение, става конфликт е главите им, дава на късо и...
Ами момчета нежни, в днешно време има операции за смяна на пола.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05e8adc503
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

25.   Номер 20, накара ме да се замисля, че всъщност две от нещата, които ти изброи като показващи липса на добро поведение се отнасят до мен. Един вид, би следвало и аз съм много лош, защото:

1. Понякога облягам лакът или два на масата в ресторанта или вкъщи. Значи, това явно по нечии разбирания ме прави човек с липса на обноски;

2. Обожавам разходките и като цяло движението, съответно и рядко обувките ми са чисти, тъй като при извървяване на 6-15 км те няма как да са като току-що излезли от магазина.

Ако се налагаше да преценявам жените по обувките им, сигурно повечето щяха на теория да минат за девствени, културни и скромни момини сълзици, но на практика нито са девствени, нито са културни, нито са скромни. Като гледам и огромният брой на жени с чудовищно погрешен избор на мъж (отделно от 400-те хиляди самотни майки, които са сами точно поради същия този погрешен избор на мъж), то явно подборът на мъжа според лъскавите му обувки не е кой знае колко надежден начин...

А това за лактите на масата е още по-смехопревиващо. Значи, ако някой побойник или бройкаджия не си обляга лакътя на масата, според тази преценка минава за годен, но ако нормален учтив и уважителен мъж сложи лакът на масата, бива анатемосан и на мига попада в графата "Тоя нещо не е стока". Да живее винаги безпогрешното женско 6-то чувство!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f5dfaa5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

27.   Кифло...незнам си какво, 20 съм. Не си ме разбрал правилно. Естествено, че човек си цапа обувките и си качва краката на масата като е сам у дома. Аз говоря за среща с жена, за първите контакти с нея - така е зададена темата, пише "в периода на запознаване и началото на връзката". Ами, той ако още от първите минути демонстрира непукизъм, то какво ще е после? Толкова ли не може да положи мънчико усилие да се хареса, да подчертае хубавите си качества, да покаже уважение с външен вид и поведение? Не, не си падам по мачовци, чиято визия и маниери говорят: "Ква си ти, ма? Аз съм си горила и съм готин! Ако не ти изнася, айде у лево..." За жалост, много съвременни мъже намират тази поза за мъжкарска, а тя е само просташка.
Същото се отнася и до жените. И на нас ни растат косми по краката, и ние ставаме рошави сутрин от леглото, но с това, че сме се постарали да идем на срещата с мъжа в опрятен външен вид и не надигаме бира от направо от шишето, означава, че държим на него. Случвало се е много пъти да ида на среща направо след работа. Затова винаги държах в шкафчето на бюрото си един здрав чорапогащник за всеки случай, кутийка почистващи кърпички за обувки и резервна блуза - ако се окапя с кафе, примерно, през деня. Малко червило, две капки парфюм и вече ставаш за пред хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05e8adc503
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

28.   Номер 27, по учтивия начин, по който се обръщаш към мен, си личи колко прекрасен човек си, в допълнение на блестящата ти външност. Такава женска добронамереност и психическа уравновесеност е за пример.

Само не стана ясно, защо изведнъж реши да даваш за пример "слагане на краката на масата" (нещо, което много хора НЕ правят, но за теб е естествено), след като се касае за първи срещи, ухажване и облягане с лакът на масата в ресторанта? И защо си послужи с още една крайност, описвайки някакви мъже-горили, в отговор на моето мнение номер 25, в което изобщо не е ставало дума за такива? (а то пък бе отговор на твоето мнение 20, в които ти първоначално писа за лактите на масата). И сама не се усещаш, че с подобни напъни за възможно по-изопачени примери ти всъщност не придаваш тежест на думите си, а точно обратното - звучат безсилно и като явни преувеличения, защото очевидно осъзнаваш, че с нормални примери не би могла да обосновеш този си начин на мислене.
Дано повечето мъже, с които ходиш по ресторанти, не са такива като описаните от теб горилоподобни нахалници, защото в противен случай явно нещо куца в първоначалния ти подбор на мъжете, който правиш преди решението с тях да излизате по тези заведения!

Едно твое изречение отлично описва самонадеяното и погрешно схващане на много жени, поради което се стига до пагубни за обществото ни последствия: 35% от браковете завършват с разводи до 10-тата година; много от хората в неразведените семейства живеят в кавги и с изневери помежду си; всяка пета майка отглежда детето си сама (400 000 са тези жени в България). Това твое изречение гласи: "Ами, той ако още от първите минути демонстрира непукизъм, то какво ще е после?".

Ами, ако мъжът отначало показва, че е мил и щедър, то какво ли ще е после, а? Живот-купон, безгрижен и изпълнен с щедрост!? Да, но не! В повечето случаи е твърдо НЕ. Животът през вековете безброй много пъти е показвал нагледно, че първоначалното впечатление обикновено е измамно. Затова и, да си правиш заключения относно даден човек, съдейки по неговото поведение в самото начало на ухажването, е строго погрешно.
Оттам и се започва с безкрайните женски оплаквания и теми от рода на "Той не беше такъв в началото", "Той се промени, какво да правя?", "Как да го променя? Помагайте!" и т.н.. Подбирайки по едни първични признаци, в същото време си затваряте очите за други; или просто притъпявате вторите в съзнанието си, дори и да усещате, че нещо не е наред, защото претегляте през своята призма кое ви устройва повече и считате, че при даден мъж едни плюсове надделяват над други минуси. Нищо, че тези минуси може да са крайно вредни за една сериозна връзка в дългосрочен план.
Същата грешка я правят и някои мъже - търчат подир кварталните кифли, за които всички знаят, че са негодни за сериозна връзка, а после "Тя ме разиграваше и използваше!" и "Всички жени са к*рви!". Не, не всички жени са такива, но ако залагаш преди всичко на физически привличане и сваляш безобразно много летвата по отношение на изискванията си за поведение и ценностна система на човека отсреща, няма как да очакваш след време от такъв тип погрешен подбор да произлезе нещо стойностно.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c3e0865464
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Н 28, ти си баси свекървата. Няма как дс те приеме човек насериозно, пък съвсем никак като мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 226f14ef29
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Аз съм мъж. Просто ми стана интересно и бих искал от своя страна да се изкажа. За мен грозни качества в мъжа са: да е мрънкач и да му е крив целия свят, да е мързелив, да е скъперник (нямам в предвид, че трябва да е с широки пръсти) и да му липсват хигиенни навици. Има още доста неща, като липса на култура на хранене, затлъстяване, липса на нормални ежедневни обноски, но те са последствие от предходните.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4d6299f004
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Преди няколко дни седнахме на кафе с едни приятелки. Аз съм на 20 г. а те на 15г. Не след дълго се присъединиха към нас две момчета. Те бяха на около 17 г. Такова лигавене и хилене след всяка дума, правейки се на готини, типично за недорасли тийнейджъри. А 5 мин. след това едното момче се изрази по следния начин - Обаче, сте много скучни и естествено с тъп смях на края, ако бях сама просто щях да стана и да си тръгна, но от уважение към приятелките ми се наложи да ги потърпя до края на срещата...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f1b4fb7f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   1. Умен, богат, красив... нямат никакво значение ако не обича животните. Човек, който не обича животните не е добър човек за мен.
Какво ще рече това? - трябва да ги има за равни и да ги уважава. Видя ли/чуя ли, че човекът насреща третира животните като по-нисши - край.

2. Другото непростимо е ако видя, че е курвар. С такъв може да сме само познати ако уважава животните и имаме сходни вкусове. Поне ще си говорим.

3. Лъжите за каквото и да било.

4. Мързел и по-точно да отлага задачи, които трябва да се свършат, но не ги прави, защото ще се наруши спокойствието му.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 83ce4a59f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Ако е някакъв "всезнаещ" дървен философ, който не търпи различно мнение.
Ако нямаме общи интереси. Например аз обичам да чета книги и мога с часове да стоя в книжарница или библиотека и да разглеждам докато си избера нещо. Поне един път в месеца да ходим на театър. И най-важното - да не ме кара да ходя в чалга клубове.
Ако е някакъв без желание за развитие. Защото има разни 40 бармани и сервитьори - те няма да покриват горните две неща и между нас ще има интелектуална бездна. А и съм на принципа всяка жаба да си знае гьола - хора без образование да са с хора без образование.
И аз ще кажа като номер 34 че трябва да обича животните. Аз съм изключително спокоен човек, и мразя крещенето. Така че един път повиши ли тон на някого и е чао. Истерии и нерваци не бих търпяла. Имам много силна връзка с родителите и сестра ми. Та ако някой реши да я разруши и да ме отделя от тях няма да стане.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f1b4fb7f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Да си допълня мнението, защото изчезна след точка 4, та така...

5. Пушене - отвратително. Вредно е за здравето на пушача, но е и отвратителна смрад за мен. Ако е пушач, но пък точка 1 (да обича животните) е налична, то ще се опитам да го откажа от лошия му навик, най-вече за негово добро, но пък и за мое добро, да не му дишам дима докато си говорим.

6. Пиянство. То си личи и само от срещи навън, не е нужно да живееш с човека, за да видиш, че има проблем с пиенето.

7. Агресия към мен и/или близките ни. Към външните хора - може, особено когато го заслужават.

8. Странни (според мен) сексуални вкусове. Слагам това на последно място, тъй като е последната точка от опознаването на някого.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 79e470e2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   Кифлоприземител, голям си комплексар! Хайде огледай се в двойките и ще видиш, че е пълно с мъже с твоя ръст или близък до него, които имат семейства и деца. Причината за неуспеха ти сред жените е многословието. Вместо диалог си водиш монолог и то с нравоучителни нотки. Не признаваш чуждо мнение и си мислиш, че по всяка тема твоето мнение е меродавно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 391e8a378b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Не харесвам нерваци, дървени философи, мъже, които не държат на думата си, стиснати, хора с лошо отношение към другите и към обслужващия персонал, нарцисисти, мъже, които ги мързи да полагат усилия за каквото и да било.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 188dd46c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Човек когато е достатъчно зрял има и чуство за самоирония и самочуствие, и реална самооценка. Само някоя недодялана пикла може да се нацупи, ако се избъзикат с нея.






Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ab03c5b117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Чингис (40) каква е твоята самооценка? Ти лично как би представил себе си като индивидуална личност и какъв си във връзка?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 647c551166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Жена, която не й прави впечатление, че мъжагата до нея пърди с цел "внимание". Оригва се за "благозвучие", бърка си в носа и ушите, докато реди мъдри слова назидателно, не й прави впечатление!? Няма много право да изисква...! Среда, навици и ценз не се купуват- създават се и как ще се "при общите" е само ваш "критерий". Колкото по- скъсано, толкова по- изтърсено.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b7e9299c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   1. Трябва да има привличане от пръв поглед
2. Бъдете наблюдателни - жестовете издават много. Внимавайте с липсата на мимики - някои си слагат ботокс още на 25, затова се вглеждайте в очите, те издават.
3. Не вярвайте на думи, а на дела
4. Някои индивиди успяват да се прикриват с години, докато покажат истинската си същност
5. Научете се да чувствате околните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker