Нормално ли е това в една връзка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е това в една връзка...
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1820 пъти
Здравейте! Момиче на 20 съм, приятеля ми също е на 20 и сме във връзка от разстояние вече почти 2 години. Та... Тази вечер той случайно ми каза как като излиза с приятелите си си говорят кое момиче биха изчукали, с коя биха... Та аз реших да го бъзикна и го попитах: "И ти ли говориш така, коя би изчукал, сега като си във връзка?" И той просто ми отвърна с-"Ами да и аз, нормално е". Шокирах се. Стана ми неприятно и му казах и той почна да ми казва, че съм преувеличавала и било нормално да си говорят такива неща, дори и да е във връзка, това нищо не било, разсърди ми се... Каза ми:"Ами те като говорят, аз да мълча ли" .Не мислех, че има сексуални мисли към други, че и да говори с приятелите си коя би опънал, а уж ми казва как само аз съм го привличала.. Почувствах се смачкана :(
Моля ви кажете ми нормално ли е това, наистина ли преувеличавам...? Как бихте реагирали вие? Иначе, пише ми цял ден, снима ми навсякъде къде ходи и т.н. (без да му искам), така че не ми изневерява..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 28b99ff731
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Mind games, това е нещото, което правят голяма част от мъжете тук, а след това се чудят защо са сами. Манипулация, с цел да се почувстваш зле и да го ревнуваш, а той да си повдига самочувствието. Разбира се, че не е нормално да говори така на приятелката си, никой нормален и зрял човек няма да се държи така, но повечето са незрели, дори и по-старите. Иначе е нормално да се заглежда по жени или да си води някакви разговори с приятели. Твоите приятелки ако започнат да обсъждат как искат да спят с Брад Пит или някоя друга звезда там, ти няма ли да се включиш в разговора? Общо взето като ситуация е безобидно, но самият факт, че те провокита и ти споделя, ме навежда на мисълта, че е някакъв социопат с нулева емоционлна интелигентност и склонност към изневяра. Ако беше адекватен човек, щеше да говори с приятелите си, колкото да става разговора и нямаше да те занимава теб с подобни глупости. Думите които използват ме навеждат на мисълта, че той и приятелите му не са от най-интелигентните, има и по-малко просташки начини да се обсъжда това. Общо взето, приятелят ти е утрепка, а ти си още малка и се връзваш на манипулации. Съветвам те да го зарежеш веднага, защото с времето ще стане по-зле. Прочети малко за нарцисите и за емоционалната зависимост, иначе за в бъдеще ще страдаш само с такива. Още не си се научила да разпознаваш свестните мъже, а те не са много тук, така че е лесно да попаднеш отново на такъв. Всеки път, когато адресираш неадекватното му поведение, ще обвинява теб. Ако те обича и уважава, ще се поправи, ако това не се случва, ами не му пука за теб, не знам как да го обясня по-просто.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8374902653
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Абсолютно нормално да хора, които на 20 години се представят като "момичета" и "момчета". Синът ми е на осем и май ще трябва да го представям като пеленаче, за да не се объркват хората.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f28ec57725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момиче, вероятността да се задържите занапред като двойка е малка. Той рано или късно ще те смени с друга или пък ти него с друг. Не му мисли много и се радвай на времето прекарано заедно. Не го ревнувай много и не го притискай. Хубаво е, че ти споделя разни лични неща. По-добре отколкото да те лъже. Но си имай винаги 1 наум, че може да ти кръшне. Важното е да си сигурна, че не е ебал без кондом, че да не ти лепне нещо. Млади сте имате тепърва да се наживеетена връзки.
Късмет и здраве ти желая!
Мъж на 42г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b104d18066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не разбирам, до кога ще обикаляш форумите, дадоха ти се достатъчно съвети за този човек. И тук няма да ти кажат нещо по-различно и никой няма да може да свърши твоята работа. А, именно, да се отлепиш от македонеца. Не заслужаваш ли нещо по-добро?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b2d8b9e5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Почни и ти да се бъзикаш с приятелки с кого бихте се из*укали, но така че да го види/чуе. После кажи, че било бъзик и сте си говорили по женски. Да видим как ще реагира.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e27037704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво значение има как ще реагираме ние? Важното е как реагираш ти. За мен приятелят ти е глуповато, недорасло и несериозно момче, твърде ниска топка. Помисли си виждаш ли се след 5-10 години или поне след още 2 с него? Ако имаш повече самоуважение и по-високи изисквания, мисля, че връзката ви няма да я бъде.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fc45589fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   За български мъж е напълно нормално. Не за всеки, но за повечето. Да те държи в напрежение, да знаеш, че е страшно желан и може да има всяка. Да трепериш да не изпуснеш скъпоценният мъж.
Изходът е да му кажеш чао и дотам .

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 63d8900266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сигурно аз съм си виновна, но голяма част от гаджетата ми са били същите и то вече в по-сериозна възраст. Гледаш ги хубави мъже, интелигентни, но при първа възможност, ще тръгнат да ти обясняват с коя какво биха правили, какви пичета имало и т.н. Всеки в различна степен, разбира се, при някои беше доста зле положението.

Номер 1 го е обяснил/а много добре - чешат си егото, унижавайки човека до тях. Има го и това обществено приемливо поведение, което силно се толерира и нормализира - мъжът нали е устроен да си пуска семето на възможно най-много места, та му е простено и е "мъжкото" нещо да ги приказва тия работи пред кого ли не. То е ясно, че всеки се заглежда и фантазира, ама трябва да се прави разлика между коч компанията и гаджето ти. Или е много прост и не се усеща, или нарочно гледа да ти подрива самочувствието, защото самият той е комплексар. Нормалните хора нямат нужда да унижават другите, за да се чувстват по-добре от себе си. Всички имаме комплекси, ама възпитанието и здравият разум, не ни позволяват да ги избиваме чак толкова жалкарски. От друга страна научваш ценен урок - дори и да не ти казва коя би опънал, всеки мъж си го мисли. Недей да живееш с идеята, че някой би те имал за единствена и най-прекрасна... вероятността да попаднеш на такъв е близко до нулата. Остава въпросът с културата и уважението - има начини да изразиш, че намираш някого за привлекателен, без да обиждаш човека до себе си. Изобщо не му се връзвай, това поведение е масово и говори за тежка простотия и нравствени дефицити, уви. Важи и за жените, макар че ние сме малко по-дискретни в това отношение поне.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 08f16c682f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 7

"В учтивостта има и чар, и изгода." , Еврипид

Толкова за небългарските мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 230fe6ad5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стига бе хора нормално е мъж на 20 да има мераци на много жени, напълно нормално е на тази възраст и да си говорят с момчетата така. Ако той в такъв разговор между момчета си мълчи, ще излезе гей, ако каже че иска само приятелката си, ще излезе че е смотльо, ако пък излъже приятелката си и й каже че е мълчал си е чист лъжец.
Затова авторке радвай се че имаш момче в добро сексуално здраве и не те лъже.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 24790180e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не е нормално, но на 20 години толкова им е акъла. Като стане на 30 пак ще го прави, но вече няма да си признава.
А ти можеш да му отговориш, че би се изчукала с еди кой си, да видим дали ще му стане приятно.
И за финал, според мене тоя не те обича.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 335bcfc596
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 20 г е нормално - някои само да говорят, а други и да го правят /да са с различни жени имам предвид/.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3024121ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е нормално,
сякаш само пред теб сте заедно, а в неговия реален живот те няма. Фактът, че ти е казал за какво си е говорил с приятелите му, говори много- колко не те мисли за нищо, колко не те уважава, не виждам обич. 20 годишен пикльо.
ОСТАВИ ГО

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1069d5fed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нормално е. Това са типични мъжки приказки. Почти всички мъже обсъждат жените с приятели.
Не се шашкай излишно

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1069d5fed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имам един комшия който е женен, но въпреки това нон стоп с приятелите му обсъждат всички жени, които минат и за които се сетят. Един път обсъждаха и своите си съпруги, чак срам ме хвана да ги слушам.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9be907a936
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 3, нито си мъж, нито си на 42! Ти си една самотна лелка и много ти личи по начина на мислене!

До авторката:

Да, за съжаление е нормално от негова страна. На нас жените ни е трудно да го проумеем, защото ние обикновено не мислим, не говорим такива неща, когато обичаме. То ние и да не обичаме, отново зад тия думи и мисли има някакви чувства.

Мъжете не влагат никаква емоция в тия приказки. И в никакъв случай не означава, че ще те зареже, заради друга или, че ще ти изневери. Цял живот живея в мъжка среда - такива са си... "Мачовци" хахха, но си ги обичаме де.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker