Случвало ли ви се е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случвало ли ви се е?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1400 пъти
Здравейте! Попадали ли сте в ситуация в която търсите и се интересувате от даден човек, но на този етап не отвръща със същото внимание като вашето и да речем след няколко месеца, година или повече от година човекът се появява отново в живота ви от нищото? И колко време им отне да Ви потърсят отново? Ще се радвам ако някой сподели историята си:)) Намирам се в подобно положение и се чудя ако сега спра да се интересувам от дадения човек дали след време ще се сети за мен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: bef64ec1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   След колко време ще се сети? Ти, наистина ли мислиш, че някой, като си разкаже неговата история, с нещо това ще ти бъде полезно?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9fbf0958ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не ми се е случвало. И да се случи, просто няма да му обърна никакво внимание. Ясно, че е останал на сухо и търси резервен вариант.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 953084d8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това звучи толкова отчаяно и жалко...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cb434aaebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако е сериозен в намеренията си, Да ще го направи, ако не го направи- не съжелявай, просто не е точния за тебе човек.
Предпогам си момиче и чакаш някое момче да те потърси, в редки случай обратната комбинация се среща, но тогава ситуацията е различна.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3725320337
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, бях хлътнала по един откачалник, който беше и син на мафиот и беше бандит на всичкото отгоре, но набързо ме отблъсна с отношението си и ми беше казал, че нищо не изпитвал и не е сигурен, че иска да се видим, след малко по-малко от година ми писа от някакъв профил: "Извинявай, че така се държах, но имах много проблеми на главата, искам да сме заедно, ще те обичам много тинтири-минтири", и аз така го натирих, че повече не ме потърси.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a88985c1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искаш да разбереш каква е вероятността някой, който не се интересува от теб, да се плесне по челото след време и да си каже: бе да му *** майката, как я изпуснах тая мацка? Намира ти номера и ти се обажда.
Ако е останал съвсем на сухо с празна резервна скамейка, може и да се получи, иначе едва ли :-) А и да се случи, дали си струва?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0bb4d67611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ми то и аз се надявам да се върне моята жена, но не защото съм на сухо, ами защото всичко без нея е празно. Липсват ти дори най-малките нещица и детайли без любимия човек.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9fbf0958ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7 - Колкото и да съм държала на някого и да ми липсва, не бих го чакала месеци и години да се сети за мен и да се върне, след като сме се разделили. Щом не е с мен, значи аз не съм неговият любим човек, бих се постарала да преодолея липсата му.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 930fca64f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Все още се сещам за теб Р...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8dfdf07c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помисли си, случвало ли се е да искаш нещо, чак да го преследваш, да си обсебена от него, но така и не идва докато в един момент когато вече си спряла да му отделяш цялата си енергия, то само идва. Така е в живота, така се сещат и някои хора да пробват да се върнат в живота ни, но ако те някога сами са пожелали да си тръгнат, ние не трябва да съжаляваме. Явно са осъзнали преди нас, че просто не си пасваме. Минава време, понякога повечко години и те си мислят, че се сещат за нас, но всъщност се сещат за хубавите спомени, като забравят за причините, довели до раздялата ни един от друг, тогава отново търсят контакт с нас, но не бива да ги допускаме отново, защото най вероятно случката просто ще се повтори. Така че живей си живота, ще срещнеш нови по подходящи хора и най забавното е, че когато това стане и човек се чувства щастлив, тогава сякаш хората от миналото усещат и се появяват отново, просто ги привлича това, че си щастлив, но не бива да ги приемаме отново, иначе пак можем да се окажем в предишната тъжна ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker