Спонтанно да станело - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спонтанно да станело
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2024 пъти
Обяснете ми как да стане работата без заговаряне. С мълчание ли? Питам сериозно, не се заяждам. Не всеки има колежки, с които би си допаднал. А извън работното място къде да срещнеш жена? Ако ходиш на нещо след работа, каква е вероятността и там да срещнеш твоя човек? Реално един мъж се вижда редовно с 10-20 жени ежедневно. Каква е вероятността неговия човек да е точно в тия 20 от всякаква възраст и с всякакъв манталитет жени?

Спонтанно трябва да стане, ама колко шанса ти дава живота да стане спонтанно? Не всеки ден срещаме жени, с които се налага естествено и спонтанно да общуваме по някакъв повод, че и да си допаднем взаимно. Рядко става като по филмите за съжаление.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f05bda89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   , , На сила хубост не става, , Не си ли чул тази приказка ве пич? Не бъркай свалянето на жена с търсенето на работа, където трябва да се търси и пускаш сивита всеки ден. Давам ти пример. Прибирам се в бегето и от летището бум рента кар и газ за село. По път спирам на едно капанче, , Скара-Бира, , бях умрял от глад. Продавачката беше усмихната свежа и лъчезарна точно мой тип. Веднага ни тръгна приказката от самосебе си, пуснах два три лафа посмяхме се, после тя сама дойде на мойта маса. Разбрах, че обича бира, почерпих я една бира. Оказа се, че имаме доста общи неща. Включително, че сме и от едно село. Съдба те среща с, който трябва. На другия ден пак минах покрай това капанче уж, , случайно, , тя пък казала на баща си, че се запознала с много готин мъж и го питала за мен и близките ми понеже сме от едно село и всеки с всеки се познава. Та те така. Вярвай в съдбата плюс инициатива. Нито е добре да насилваш съдбата, нито само да чакаш на нея без инициатива. Предполагам ме разбра. Намери си работа, която да те среща с много хора. Тогава шанса ти е по голям. Ако трябва стани бакшиш.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 90b2f4d497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   1, е, да, ама не всеки е толкова екстровертен и му тръгва приказката от първия ден на запознанстовото.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 23edd30cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това със спонтанността са глупости. Най-много успех с жените съм имал като активно търся и активно свалям жени. Какво значи активно? Най-малкото търсиш онлайн (Тиндър, фейсбук запознанства и тн.) но и още по-добре наживо. Аз ходех на танци доста време (сега малко намалих покрай пандемията, но пак си ходя) и от там също ако някоя мацка ми хареса й пращам покана във фейса и каня на среща. Ако следваш това със спонтанността да станело естествено може да си чакаш 50 години. Най-малкото трябва да създадеш възможност да стане "спонтанно". Ако само си стоиш вкъщи и гледаш филми цял ден колкото и да си "спонтанен" няма да стане...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a88bcbedfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   До Чингис Хан.
Това е страхотно, наистина, а може ли да споделиш по-нататък какво се случи, още ли си с това момиче?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 97e8a2175a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Не слушай пенсионерите в Сподели

Бъди директен: Здрасти, харесваш ми.

Тва е.

Никви води, анцузи, капанчета, скара бира....

Повярвай ми пич имам над 1000 заговаряния.

Тя или те харесва или не.

Думите не променят това.

Още нещо – никога съвети от жени за жени.

Те са кухи лейки и ти казват "направи това" ама като го направиш не работи.

Подготви се да бъдеш отхвърлян многократно.

Жените са кучки брат.

Това е.

AWALT

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 09da072e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторе, може да се случи буквално навсякъде. В магазина, в някой бар/че, ресторант, библиотека, кино, парк, поход в планината.
За тези които се надяват на свалки по плажа например бих казала, че е от най-неудачните варианти тип "тоз' тръгнал на оглед за месо".
Просто трябва да излизаш повечко, на различни места, но все пак да са ти по интерес, ако книги не четеш, какво да търсиш в библиотекя например.
Ще ти дам два последни примера за опити за приятно (единият случай беше по-скоро смешен, но сладък) запознанство от страна на мъже, но аз съм обвързана.
Досадните нахалници ги режа брутално.
Единият случай в местен МОЛ (в чужбина съм). Мъжът ми остана де колата защото буквално нямаше къде да се паркира и да мести докато изляза. На бегом се качвам на последния етаж където са домакинските уреди, грабвам един тиган и хуквам към противополжният край за блендер. Без да се усетя обаче съм размахала тигана нагоре и тичам през глава като психопатка в търсене на проблеми. Препречва ми пътя един от охраната с "ОООООУУУУУ ОУОУОУУУУ" и се хили иначе. Заковавам на място, връчвам му тигана с "дръж за малко тогава" бях стигнала и без това до блендерите, вземам същият който имахме, но счупихме, нямаше какво повече да оглеждам. Завъртам се и гледам пича от охраната подпрян на една каса наблизо, говореше с касиерката като ме гледаше с вдигната вежда и продължаваше да се хили. Тръгнах натам да плащам и да изчезвам, а охраната вдигна тигана, размаха го леко, аз в него момент му казвам "океееей" в смисъл, че няма да го размахвам повече като изтървана от психото.
Чак после като извадих покупките видяхме аз и мъжът ми залепена бележка на тигана с телефонен номер :))))
А другият е по центъра докато се разхождах, спрях на щанд за книги втора употреба. Една от книгите почти ме "викна отдалеч" та от близо като видях вече и коя е, направо си я грабнах и докато бърках в чантата за пари ме заговори мъж. Не знам дали е както казва, но твърдеше, че си е отделил за вземане същатя книга и за това била точно където я взех (пред продавача върху купчина други книги) а самият продавач не изглеждаше убеден, че онзи щял да купува. Нищо, казах му "кой преварил, негова е" и си я платих. Той обаче продължи разговора по повод книгата, беше приятен иначе, не нахален, очевидно знаеше по темата на книгата и така си поговорихме около 5 мин. Накрая аз се сбогувах, а той ме попита да ми даде телефона си да му се обадя да пием по кафе някой път, да поговорим по темата от книгата и може би да си разменим някои други четива. За да не изпадаме в неудобна ситуация му казах, че ще се забави инигата защото със сигурност ще иска и съпругът ми да я прочете, а после може да му я подаря.
Ето ти два спонтанни случая в рамките на около седмица.
Движи се сред хората и не забравяй, че излъчвяш каквото чувстваш...
Позитивен и слънчев- такова и че привличаш!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f0d9b995b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да, и точно по тази причина всеки е бил с 2 максимум 3 партньора от мъжете. Не се връзвай, че някой имал по 10-15 приятелки и неангажиращи връзка. Щом хора като мен и още двама приятели са били общо с 8, няма как да има други. Висок съм 1.87, 95кг.,трениран с релеф, яка прическа и мъжествен вид, всички ми се кефят, освен грозните.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c402d3fd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Най-лесния начин да се запознаеш с момичета е сред компания и общи познати. Аз така се запознах с всичките ми приятелки през последните години. Например, запознаваш се с колежка на работа /дори и да не ти харесва като външност/, спечелваш я приятелски, намирате някакви общи теми /например покрай работа/ и в даден момент я каниш навън да излезете компания - ти да си викнеш приятели, тя приятелки. Взимаш 2-3ма твой авера, тя няколко момичета /дори и да е обвързана, всяка жена има необвързани приятелки/ и излизате, варианти много - кафе, бар, боулинг, билярд, разходка в планината...варианти много, според зависи какви интереси имате. Така в обща компания е много по-лесно, защото общия ви приятел ви е свръзката, която помага за по-лесното запознаване и спестява мега притеснението да заговориш мацка на улицата. Освен това като сте няколко човека, това ще е предпоставка да се и отпуснете в разговора, особено пък ако има и по някое питие.
Дадох пример с колежка от работата, но този тип запознанство е още по-добър в университета или пък в стажантските програми. Събирате се групичка момчета и момичета от потока в университета, започвате да излизате, а постепенно се прибавят и нови външни хора в групичката, при различните излизания, така още повече се запознаваш с нови хора.
Ще ти дам пример и със стаж - веднъж, като бях още в 3ти курс, кандидатсвах на стаж в една известна фирма - цялата им стажантска програма беше пълна с млади хора, като почти всички бяха момичета. Покрай работата се запознах с всички, събрахме се компания, те доведоха свой приятелки и сред тези приятелки, беше момичето, с което съм заедно вече 4 години. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b7799683c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам кой е наджаскал единичките на 6, но съм напълно съгласен с нея. Понеже съм мъж и си падам малко по-срамежлив, по-скоро мен ме заговарят жените отколкото аз - тях. Имаше един по-забавен случай да ме заговарят преди време, в магазин за алкохол и цигари. Поръчвам си там каквото искам, пък момичето, което съм го виждал зад касата на магазина и преди, по едно време ме попита:
- Ти да не си италианец?
- Не - учудих се аз - що?
- Ами защото - ми вика тя - много носово говориш, ей така, италиаНННо ми звучиш.
- Е, и други са ми го казвали - признах си аз, защото беше вярно - ама честно ти казвам, българин съм си отвсякъде.
- Тогава да не си от Перник?
- Хаха, как пък реши че съм от Перник сега?? - абе, направо прихнах.
- Бившият ми говореше точно като теб, та се подсигурявам да не си му роднина нещо.
- А, ясно. Ами да те успокоя тогава, и от Перник не съм. - И обясних набързо откъде съм, и какви са ми корените.
- Да бе, да! От Перник си, от Перник си - тръгна да настоява тя.
- Офф, добре, де! От Перник съм. Хвана ме - примирих се.
- Наистина ли??
- Не. :))

Дали се е опитвала да ми намекне с този бивш че е свободна, дали просто си е лафила с мен ей така от скука или се е закачала с цел нещо повече, не мога да преценя. Идеята ми е обаче че разговор може да се получи от нищото, НО трябва да изглежда наистина като такъв - като РАЗГОВОР, тоест да звучи непринуден и истински, с реална причина да се получи, а не просто случаен коментар неводещ до нещо по-значимо от "много яка мацка си." Което, предполагам, е типа нагли свалячи за които говори 6.

Например разхождаш кучето в парка и попадаш на симпатична девойка, която прави същото. Докато и двата песа тичат из тревата, можеш да попиташ кое е нейното, да му се възхитиш, да посочиш твоето, да си полафите по тема кучета и оттам каквото сабя покаже. Или пазаруваш често от магазин, където работи по-симпатично момиче и няма опашка, та възникне въпрос за някой продукт. Или пък използваш услугите на фирма където работи някоя мадама и покрай това завързвате приятелство, лафове и т.н. Човек просто трябва да си има характер и изразена индивидуалност - интереси, хобита, занимания като цяло. 3 ти пише за танци, но също така има и планински преходи, колоездения. Има доброволнически кампании от всякакъв тип. Има национални събори на които ходят всякакви хора. Въобще като си запълваш времето с такива занимания, дори да беше срамежлив като мен все би ти се случило хем да видиш хубаво момиче, хем, бидейки на място където се подразбира че имате общи интереси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ab6d539676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спонтанно да се случат нещата, но не и да ти паднат от небето. Например няма как да си затворен сам вкъщи, да не излизаш и да не ползваш Интернет и изведнъж Любовта да ти почука на вратата. На теория може да се случи, но на практика тази вероятност клони към 0. (например да се влюбиш в инкасаторката). Необходимо е да имаш възможност за срещи с хора - покрай обучения, работа, хоби, приятелски контакти, Интернет познанства, прерастващи в реални такива и т. н., а оттам-нататък естествено да се развият отношения с конкретен човек. На теория звучи просто, но в реалността това зависи от комплекс от фактори - какви хора сме ние и какви са хората около нас, колко контакти имаме, какъв "късмет" имаме и т. н. Но най-важното е да подбираме правилно средата си и да бъдем себе си, за да сме сигурни, че когато нещата се случат, човекът отсреща ще е избрал точно нас, а не образа, който си въобразява, че сме. Успех!
Ж33

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c402d3fd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 9-ти отново и понеже гледам, че започнахте да ми биете минуси, само ще спомена, че при 90% от познатите ми двойки около мен също първото запознанство беше в обща компания при излизане някъде. Честно казано, в момента се сещам за само една двойка, която се запозна при други обстоятелства. Като цяло почти всички запознанства водещи до връзки възникват в униветситет, работа и общи излизания, като всеки си вика свой познати момчета/момичета и стават запознанствата. Спонтанните запознанства, запознанствата след конкретни свалки по улиците/парковете или пък онлайн, са единици. Много малко връзки са започнали след такива запознанства.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1ff8fa41a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Към номер 8, ще те поправя. Всъщност си е много възможно. Аз например, съм имал 15 гаджета, да повечето несериозни (в смисъл не много дълго време), но с 2-3 беше по дълго. Секс, чувства и така нататък винаги е имало. Имал съм и само свалки и неангажиращи отношения с момичета, близки, познати, приятели дори, или само свалка. На някои мъже им се отдава просто , дори да не са най - красивите и богати. Аз например не съм нищо особено, 1.8, дори в момента работя за плочки и да оформя хубаво тяло, но характера ми като цяло е добър, за повечето хора съм добър и надежден приятел (не можеш да си приятел със всички все пак), добър човек, слушател и така нататък, в това число и жени. Имам добро чувство за хумор, като в същото време мога да говоря на какви ли не теми, сериозни или не чак толкова. Имам си своята харизма общо взето, не ми е проблем да правя сексуални намеци, естествено не е веднага щом се запознаем де, тогава направо си казваш че ти се е*е. Та с доста момичета съм приятел и в близки отношения. И повечето са си доста хубави. Да, сега към този момент седя почти година без връзка, но ми е добре така, последната беше фарс и ми писна, та не съм си търсил нищо, е може би тук там някои неангажиращи отношения, но и тях не съм търсел толкова, дал съм си почивката. Общо взето аз съм човек който иска да създаде семейство, сериозна връзка (не изневерявам, и наистина бих се чувствал в сериозни взаимоотношения). На 24 съм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker