Май нещо не е наред с мен.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май нещо не е наред с мен..
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1112 пъти
Когато съм пиян се чувствам невероятно, сякаш света е в ръцете ми. А когато съм надрусан - да не говорим. Усещам абсолютно всичко, сякаш е мой плод. Сякаш аз съм родил света. Проблема е с жените - когато съм пиян, надрусан, ме привличат и искам да ги изчукам всички и си мисля всякакви извратености - да ги бия, да ме бият, да пикаят върху мен, да им се празня на косите, на очилата, в устата и какви ли не други по-брутални лудости. Когато съм трезвен, без абсолютно капка или линия, съм бруталния депресар - не знам какво да правя. Трябва да съм на нещо за да върви сексуалния и любовния ми живот. Само тогава съм себе си. Според вас така живее ли се?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: fb49bae558
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   нормално,опитай се да спреш всичко това и след седмица ще видиш промяна.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86e9f3a40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ами не, не се живее така, гръмни се.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a8581e6ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Автора до 1 - Спирал съм абсолютно всичко, нали ти казвам - много по-зле е тогава. Трябва да съм на ксанакс, на амфет/кока или пиян за да е добре. За да мога да работя и за да може маниакалната ми психоза да ме оставя намира поне за часове..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b2436c0648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Е, че ти си зависим, какво очакваш. Описваш т.н. наркотична абстиненция. Подобна е и при алкохола и алкохолната зависимост. Напиши в нета наркотична/ алкохолна абстиненция и чети. С две думи: прецакал си си организма и ти трябва лечение, че да може да функционираш отново нормално, вкл. и да се възстанови половата ти функиция и влечение.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 564230513e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Една седмица не е достатъчна за да се изчисти организма и да саморегулира нивата на серотонин и т.н. Според мен спирането на наркотици е работа за психиатър, защото те могат да изследват нивата на хормони и да предпишат медикаменти, които не само постепенно да регулират депата, но и да премахнат или поне снижат чувството за отнемане след спирането. Не е вярно, че не си ти без нещо. Но не си и ти, и когато все още си емоционално зависим към субстанция, когато все още не си открил кой си, когато си независим човек.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f9711be05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен не е нъжно да спреш тотално,защото ако рязко спреш всичко няма да е за постоянно.Намали го постепенно,намери си хоби или нещо което да те занимава,за да не мислиш за жени,наркотици и пиене.Може да музика,филми,спорт.Намери просто нещо което да ти отнема вниманието.Постепенно ще намалиш субстанциите до нормално количество и ще бъде по-добре.Брат ми беше в подобна ситуация.Започна да тренира лека атлетика и след година беше трезвен и по-щастлив.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 70d93b3578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Боя се, че не "май нещо не е наред", ами здраво си загазил. Имаш нужда от лечение, съдейки от тона и отношението ти към състоянието, до което си се докарал, едва ли ще се справиш сам. Трябва да спреш дрогата и алкохола, според мен под медицински контрол, защото това доколкото ми е известно /слава богу не от личен опит/ е същински ад, поне през първия месец. Има достатъчно медикаменти, които да тушират доколкото е възможно абстиненцията от липсата на алкохол и дрога, но се иска и огромна воля и желание да се вземеш в ръце и да оправиш живота си. Защото ако продължаваш така, до няколко години ще си развалина, физически и психически. Обърни се към центъра по наркомании, ако наистина имаш желание да се промениш. Много е важно да има около теб хора, които да те подкрепят - семейство, приятели. И за сведение, с ксанакс само временно премахваш симптомите, но не лекуваш заболяването, а и с времето ще са ти нужни все по-високи дози, той създава зависимост също като дрогата и алкохола. От тона на темата ти ми се струва, че някак си не приемаш сериозно състоянието си, но ако това, което пишеш, е вярно, наистина се нуждаеш от спешна медицинска помощ. Любовният живот в момента ти е най-малкия проблем. Изборът е твой.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9fc7901609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бесен наркоман си маняк, ходи в някоя комуна, то няма да те излекуват, но поне малко ще си починеш от пикото

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c73f680c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много е точно мнението на номер 5. Нужно е да установиш психологическия си профил. Най-вероятно ще се окажеш крайно чувстителен човек със страхове от хората, от отхвърляне най-вече и от интимност (пак поради страх от отвхърляне, поради крайна подсъзнателна уязвимост). При подобни обстоятелства ти е нужен външен фактор, който да ти подхранва Его-то, за да функционираш "на висота". Когато его-то е вдигнато, се появяват сексуалните девиантни помисли. Когато его-то ти спадне, изпадаш в депресията; всичко това е и хормонално обусловено.
Като разбереш на съзнателно ниво, че няма смисъл да вдигаш его-то, защото няма страшно дори да те отхвърлят, нито пък да показваш уязвимост и чувствителност, ще се приемеш самия себе си, оттам ще изградиш самочувствие. когато самочувствието липсва, на помощ идва его-то. Тъй трябва да се стабилизираш, с опознаване и приемане. Няма смисъл да искаш да бъдеш перфектен, освен и че е недостижима цел.
Можеш да се тренираш по темата като излизаш и говориш с хората и с жени по улицата, в заведения, без да те притеснява колко си тъп, просто за да си свикнеш на тъпотата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 595a0edf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мале пич не знам въобще дали има смисъл да ти се говори, нищо лично, ама ако ти не искаш промяна няма как. Зле не зле тея неща трябва да се спрат известно време ще си доста зле психически ама ти трябва да намериш силата.Намери си хобита фитнес т.н . Разбери к'во те кефи да правиш (не да друсаш, щот т'ва е до време и един ден организма ти няма да издържи) и започни да изкарваш пари от т'ва.Смени си средата хората т.н. Но ако ти не го искаш няма как да стане;

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker