Зависимост от проститутки или как се влюбих в такава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зависимост от проститутки или как се влюбих в такава
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2171 пъти
Здравейте, искам да споделя една история, която е напълно истинска и откровена. Това е проблем, свързан със зависимостта ми услугите на платени момичета и за това, как хлътнах по една от тях.

Ще започна с това, че съм мъж малко над 30. Работя, имам образование, но нещо изглежда ми е липсвало в младежките години. Може да е странно, но до момента не съм имал сериозни връзки. За сметка на това успях да натрупам доста, макар и повърхностни сексуални преживявания.

Липсата на умения да комуникирам с жени и донякъде ниското ми самочувствие е причината преди няколко години да започна да посещавам проститутки (мразя тази дума, ето защо ще се опитам да използвам други синоними). Явно жените не виждат в мен алфата - както в момента е популярно. За женската част това може да се стори жалко и вероятно ще бъда доста сериозно критикуван в следващите постове.

Ще карам директно по същество. На 27-28 години изглежда най-после разбрах, че на моята възраст не е никак окей да нямам сексуален живот. Доста пътувах по онова време и реших да го направя със съвсем случайно момиче от тези, които седят край пътя. Не беше нищо особено, но не беше и толкова зле. Казах си "като за първи ми е простено, но ще трябва да си търся приятелка в близкото бъдеще".

След това периодично започнах да спирам за един бърз секс при различни момичета, примерно въднъж в месеца. Общо взето срещу една неголяма сума получавах някакво моментно сексуално удовлетворение (и то не винаги).

Неотдавна се преместих да живея сам и да работя в по-голям град. Преди това преживях и някои големи лични драми, а в комбинацията с ограниченията от ковид пандемията това отприщи неконтролирано желание да посещавам компаньонки. Стана ми нещо като спорт, макар и доста "солен" във финансово изражение!

Започнах да ходя при момичета, които си имат собствени квартири и предлагат секс услуги. Обикалях на различни места и всеки път ми бе все по-интересно на каква жена ще попадна днес. Така всяка седмица поне по два пъти.

Сами се досещате, че всеки път ходех при различно момиче. Исках да пробвам с максимално много жени, беше ми нещо като фикс идея да са много... Бил съм с ромки и с българки, с по-слабички и по-пълнички, с момичета на по двадесет и няколко години и с жени на по 40.

Как станах зависим към компаньонки?

Бих описал нещата точно като е с хазарта, макар досега да не съм имал подобно влечение. Най-голямата тръпка винаги е в момента, когато трябва да си избера момиче от нета, както и момента, когато видя момичето на живо. Просто понякога случвах на момиче, което изглежда приятно, с добро държание, но и на момичета, при които не бих повторил.

Общо взето в 60% от случаите накрая оставам тотално разочарован. Секса не ми е толкова интересен, защото така или иначе, това е едно чу*кане без никакви емоции или чувства.

И отново го казвам, тук нещата са точно както е при хазарта - когато попадна на момиче, което не ми харесва, на момиче което се държи зле или секса не ми се получи, вместо да се откажа аз искам да пробвам пак, и пак с друга!

Някои хора, ако ми четат писанията, сигурно си мислят "този всяка седмица е с различна, пък е тръгнал да се оплаква по сайтовете". Проблемът във всичко това е финансов преди всичко - имам спестявания, които започнаха главоломно да се топят! Не мога да се контролирам. Всяка седмица по едни 150-200 лева отиват при момичетата на повикване, бачкам ама за тях.

Пари лесно се харчат, но се и изкарват! Доста се сдухах заради друго - заради едно конкретно момиче, което видях като "различна" на фона на всички други в този бранш.

Съвсем случайно преди време попаднах на едно момиче, което заработва със секс услуги. Тя успя да ми завърти главата много сериозно, даже не вярвам, че го пиша сега.

Не съм вярвал, че е възможно да хлътна по момиче, което предлага секс услуги и на ден го прави с по няколко клиента (поне). Факт е, че от седмици наред не ми излиза от главата и незнам какво да правя.

Как се случи това?! Имах уговорка с жена, която така или иначе ми върза тенекия. Звъннах на друга обява и след малко на уговореното място ме посрещна младо и усмихнато момиче, с което супер бързо се заговорихме. Пасна ми идеално като характер. Имаше страхотно чувство за хумор и нямаше това надуто и ледено поведение, както повечето жени, които предлагат подобни услуги. Излишно е да споменавам, че бе изключително красива, може би най-красивата жена, с която съм бил. Казах си "днес съм късметлия", защото момичето беше наистина готино и естествено.

Разбираемо, след няколко дни посетих я пак и тогава разбрах, че май съм наистина хлътнал.

В следващите седмици се срещнах с нея още няколко пъти, като далеч не мислех за секс. Просто бях готов да си платя само и само за да я видя и да си кажа няколко думи с нея.

Появиха се и сексуални проблеми! Бях с най-готиното момиче, а не можех дори да свърша, въпреки, че тя прави униканел секс и има много хубаво тяло. Усещанията все едно бяха на друго ниво!
ПС: Искам да подчертая, че с нея нищо повече не е имало от това, да си заплатя и да получа сексуална услуга!

Разбрах доста неща за нея, като например, че отскоро работи, че си има дори дете, но не исках да и се бъркам повече в личния живот. Всеки си има своята история и не може да виниш някого без да знаеш защо и как... но въпреки това не мога да си обясня защо младо, красиво и интелигентно момиче като нея може да практикува подобна професия като има много други перспективи???

Колкото и да се надявах тайничко нещо да се случи между нас, да остави този занаят и така нататък, основната ми задача бе да освободя ума си мислите за нея. Постоянно си повтарях "това момиче не е за теб".

Сами разбирате, че продължих да ходя при много други момичета, само и само, за да не мисля за нея. Умишлено гледах да избирам такива, по които не бих хлътнал. Ходех при по-зрели жени, при такива, които са леко пълнички или дори при ромки. Просто плащам си, свършваме си работата и си тръгвам, без да влагам нищо повече. Там ми се получаваше!

Това ме накара да проумея ОЧЕВАДНАТА разлика, между това какво е да се чу*каш и какво е да правиш любов. Болезнено е да знаеш, че до момента никога не съм правил второто.

Сигурно ще напиша цял роман, но защо написах всичко това? Защото осъзнах, че май имам нужда от помощ! Наясно съм, че съм зависим от проститутки. Наясно съм, че това е някакво разстройство на сексуалността или вид заболяване на психиката. Наясно съм и с това, че давам куп пари, с които стимулирам този иначе доходоносен бизнес сводниците, които експлоатират момичета. Да не говорим, че след време сигурно няма да имам и стотинка.

Попаднах в този водовъртеж и не знам как да се измъкна. Вместо да си търся приятелка, аз влизам само по сайтовете за 18+ обяви в търсене на поредния десетминутен секс. Паралелно с това, мисля си за това момиче. В разочарованието си от това, че не мога нищо да направя скачам към нови и нови жени и така постоянно.

Ще завърша с това, че наистина съм се объркал и не знам какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29441fc4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами като ти харесва това момиче, ходи си само при нея. Какво толкова има. Като ще даваш пари, давай ги там където ти е кеф и мерак.
Аз не разбрах, искаш да се ожениш за проститутка ли, защото явно, само сред проститутките си търсиш жена?
Понякога и това се случва, отиваш при нея, признаваш ѝ, че много я харесваш, че ти е хубав секса с нея и че искаш да сте нещо много повече от клиент и компаньонка. Предлагаш ѝ да се ожени за теб и готово.
Ако нещата се получат и не те бърка миналото ѝ, професията ѝ, и детето ѝ, жениш се за нея, водиш я вкъщи, и сексът ти с нея вече ще е без пари.
Създавате семейство и всички ще са щастливи!
Ако ли не, то тогава ходи при нея отвреме-навреме, плащаш си, за да усетиш тръпката отново и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 11d526fc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ключа е заключен в една малка далечна стаичка в мозъка.
Ключа към всичко.
Към щастието, към Алфата, към жените, към това да си естествен и уравновесен, към всичко.
Всеки път се опитваш да намериш тази проклета стая и със шут да разбиеш ш..ната врата, но старото АЗ те дърпа отново и отново назад.

Не се ли намери този ключ, просто винаги сме сегашното АЗ. Това АЗ, което не харесваме и дори мразим.

Кофти ли ми е , че виждам хубави момиченца в други коли с други пичове, а аз карам САМ. Да, отчайващо кофти ми е.
Трябва с цената на всичко да намеря смотания ключ, трябва да влезна дълбоко в себе си и да пренаредя пъзела.

М35

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f36e75b1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Вече ти е извратено мисленето и то от години. Тази , по която уж си хлътнал, играе роля . Каква ще да е тая майка, дето си ляга с всякакви , защото нямала избор? Просто поредната мързелива, глупава жена, дето забременяла от някой безделник. Но понеже е по-лесно да си вири нагоре кълките , отколкото да работи , си живурка така. Гнусотия.
Отиди на психолог. Иначе рискуваш като срещнеш жена, която ще иска да има има връзка с теб, да я прогониш заради магистралки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3c4e7716d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съветът ми е да забравиш за това "момиче" и да посетиш усилията си на търсене на жена, която ще бъде с теб без пари или сиреч - приятелка. Пробвай сайтове, приложения и социални мрежи. Запознай се и на живо с жени. Ограничи посещенията при компаньонки и ще ти дойде мотивация за търсене на връзка. Това е психическа зависимост, от която няма да имаш абстиненция или нещо подобно, защото всичко е в главата ти. Така че само от теб зависи да се стегнеш и да промениш живота си. В идеялна възраст си да създадеш семейство, не пропускай момента.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c6aeda1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си от типа мъже, които съжалявам. Сигуено е ужасно отчайващо никоя жена да не иска да си легне с теб без да й платиш да си тръгне. Но хак ви е! Познавам един такъв, за когото умирах, но той си ходеше по проститутки. Сега аз имам мъж и дете, а той се е пропил и продължава да си дава парите на компаньонките. Нека ви. Това заслужавате.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0689df1eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Я погледни на зад и виж колко пара си изпукал по платени курви? Колкото сигурно да караш доста скъпа премиум марка автомобил, с който доста красиви жени щяха да те забележат. От там нататака е по-лесно. Сега тая скъпа кола я кара някоя платена курва, на която си си дал паричките, а ти отиваш към положение да бъдеш клошар и все по-малко привлекателна партия, за която и да било жена. Жените ги превличат способни мъже, а скъпата кола показва твоите способности. Трябва сам да спреш с проститутките иначе ще те занулят, повечето от тях си имат приятел или мъж, който почти винаги е и е техния сводник. Много от проститутките, обаче лъжат пред клиентите, че не са обвързани защото са наясно, че ако някой хлътне по нея така той ще се надява между тях да се получи нещо повече и ще продължава да ходи и да ходи с тази надежда, а тя да му взима и взима парите. Не прави тази грешка. Вероятно и въпросната си има мъж или приятел. Почти всички проститутки работят за сводник, който дори да и е само сводник не би допуснал момичето да се обвърже с някой, защото ще му избяга. Така, че гледай и да не те пребият някъде. Случеи такива бол. Ако имаш топки, отиди още един път при тази, покани я на кафе или кино, ако ти откаже зарежи идеята и спри да ходиш по проститутки да не го докараш до да бъркаш по кошовете за храна.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fac5fdd8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както е казал Айнщайн лудост е да правиш едно и също нещо много пъти и да очакваш различен резултат.
Отказването от пушене, пиене, дрога, хазарт и твоята зависимост се постига с много силна воля и самоограничаване. Ако имаш такава ще спреш, но се съмнявям, че ще можеш.
Даже и да заживееш с тази проститутка, която харесваш /хипотетично/, ще видиш и други неща, защото всеки има и слабости, даже сексът няма да е върховен, стане ли ежедневие. И нищо чудно да тръгнеш пак по проститутки. А твърде е възможно и тя да реши, че да работиш по 8 часа на заплата плюс още половината без пари в къщи е по-тежко, отколкото да духаш или да те е ат за повече пари.
"Pretty Woman" завърши с хепи енд, но мъжът беше богаташ...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 37b535c355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спокойно, всички мъже си падат по к***и, независимо дали са платени или не. :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 941f7db8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам какво да те посъветвам, но тук пише, че може да пишем и от съчувствие, та ще пиша така ;) Аз съм имал нормална връзка - една в живота ми. Сексът в нормалните връзки е много по-готин отколкото с проститутка. разбира се. Но въпреки това от 2015-та не съм имал нормална връзка и като изключим 2 мацки от тиндър всичките ми други сексуални преживявания са били с проститутки. На 33 съм. Приел съм, че едва ли ще го бъде с жените при мен. Все пак мога да те посъветвам примерно по-рядко да ходиш на проститутки. Аз ходя 1-2 пъти месечно, а понякога даже пропускам по 2-3 месеца, зависи. И си суайпвам в тиндър уж да се мачна с някоя мацка дето да стане нещо като връзка, но то не става нищо. Кофти работа ама квото - такова.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 8ce401cd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здрасти! Разбирам историята ти и тя се доближава много до моята. Аз съм на 26 и от скоро почнах да хода по проститутки. Като цяло, това което ме накара да започна беше, че нямам много социални връзки, имам няколко приятели, с които се виждаме рядко и като цяло мога да кажа, че само семейството ми е до мен. Нямал съм сериозна връзка, която да продължи с години. Само моментни увлечения, които са свършвали без успех. Та и аз като теб ходих на всякакви и тръпката беше, когато ги подбирам и видя на живо. Ходил съм на 30 годишни, 20 и нещо годишни и с някои ми е харесало, с други не. Също като теб фикс идея ми е да спя с много момичета, не че съм бройкаджия, а го правя заради разнообразието. Това беше докато не отидох при една 19 годишна, супер красива, направо плеймейт в моите очи. Имаше някаква моментална химия между нас, както в разговора, така и в секса и в момента постоянно мисля за нея. Понеже и аз съм закачен като теб и виждам, че тази тема е от преди 2 години, надявам се да си се откачил от това, защото общо взето аз съм на път да го направя, само трябва да възвърна старите си хобита и да продължа с работата си. Реално погледнато всичко е до майндсет, който ако поддържаш чист от изкушението, каквито са проститутките, ще бъдеш наред и във физически, и във психически план. Реално, не знам как ти действат на теб проститутките, но аз след сесия се чувствам празен и без емоции, което ме кара да се чувствам като на наркотици. Проститутките са наркотик, както и хазарта и субстанциите.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 841c55f691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Евала. За това, че ходиш при платени, а не губиш времето на някоя като мен, която си търси свестен и сериозен мъж за семейство.
Поради ред причини, една от които е, че мъжете си падат по всякакви разчоретини, съм решила, че ми е по-добре сама и ще преустановят "търсенето". А и мъжът не знае що е то семейство, ангажираност и отговорност. Чакай, че се отклоних... Та поздравления, че не губиш нито своето, нито чуждото време. Най го обичам тези, които ти разправят приказки, а всъщност не са готови. Винаги съм ги пращала при проститутки.
Единственият минус е, че няма да имаш очи за светна и подходяща жена за семейство.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 1aad46a7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пич, аз съм на 33 и също нямам никакъв късмет с жените. Но на проститутки не ходя, защото имам едно лошо качество (в случая добро) - много съм стиснат и не обичам да давам пари на вятъра. Отварям сайта с платени момичета, лъскам бастуна и всичко е точно и съм щастлив, че не съм ходил да си плащам. Опитай някой път така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker