Как сайтовете за запознанства се справят с неграмотността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как сайтовете за запознанства се справят с неграмотността
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2756 пъти
Влязох в любимия си сайт... Елмаз-а, и какво да видя. Няма го вече полето с описание което иначе беше пълно с разхвърляни думи на латиница. Сега гледаш само спредшийт..

Висока 160 см, 80 кила, с 2 деца, пуши и пие, търси мъж над 180 см и доход от 3000 евра нагоре... Какво повече ти трябва. За какво беше това представяне... сякаш имаш насреща си индивид. Накрая всичко опира до едни статистики... и снимка. Все едно избираш животно за обора. Тъй де, сайтът се развива, трябва да отговаря на тия дето го ползват. И поне на мен ми се струва - това продължава да е най-големият сайт за запознанства в България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6524d2214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Така е. Хората станаха посредствени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cceb19f3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Неграмотността е част от сайтовете за запознанства, както допингът е част от спорта...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65bda6a97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

3.   Искате грамотни жени,красиви,самостоятелни,девствени,изваяни и прочее,а вие какво притежавате?

Всички не може да бъдем "грамотни",ако запетайчиците и знаците са ви голям приоритет не търсете партньор в Елмаз.

И за мен беше излишно описанието,но пък има толкова много фалшиви хора,че нищо написано и отбелязано в профила не трябва да гледаш.
Не е важно какво пише,важно е в разговорите с даден човек как ще ги усетиш.






~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dd664cc938
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   С 2 деца и 30 кг наднормено тегло, но със самочувствие! Има да търси, но няма да намери

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9778e0a113
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

6.   Не разбрах, от какво се оплаквате, но това, че сте допрели до сайт за запознанства, за да "оправяте" живота си, не говори много добре за Вас. Не виждам, какво Ви пречат обявите на другите - били те с наднормено или поднормено тегло - който търси - ще намери, а ако не намери - то си е за негова сметка - не разбирам защо се кахърите толкова?!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 75dc8195e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

7.   За съжаление това е естествена стъпка към деградацията на хората. Масово като представяне се пишеше тъпотията "Не обичам да се описвам. Опишете ме вие!" Мила, за пръв път идвам в профила ти, даже не те познавам още /този сайт е именно с цел да се запознаем/, как да те опиша, аджеба?

Представяш ли си на интервю за работа да те накарат да се опишеш с няколко думи и ти да кажеш това? Или да си в спешното отделение и да ти поискат да опишеш проблема си, а ти да се изцепиш, че не обичаш описанията и да ги накараш те да опишат какво и как те боли? Що за идиотия е това? Поне вече няма да чета подобни глупотевини на квадрат!

А съвсем друга тема е, че жените имат милиони изисквания към мъжете, но дори не могат да попълнят грамотно едно жалко поле за описание в сайт за запознанства. Ще ме извиняват, но и едно изискване им е много на такива! За да изискваш някой да ти ходи по капризите, първо трябва да си създадеш определено положение, което да те прави важна. Не, не става дума за секса - с всяка можеш да го правиш! Става дума да покажеш, че ти като човек си струваш достатъчно, за да ти ходи някой по гайдата! А като даже едно описание не можеш да попълниш грамотно и не искаш да се опишеш /сигурно от страх, че не знаеш кое прилагателно какво означава, както и нямане какво да напишеш като извадиш недостатъците/ как се очаква аз да си кажа "Ехааа, каква прекрасна жена! Я да я впечатля!"

Противно на очакванията ви, дами, не всичко е секс! Нали трябва да има и някакъв смислен човек, с когото да прекарваш времето, в което сте облечени и не извършвате полови актове? А то /каквото и да разправят оптимистите/ е поне 3 пъти повече от другото - колкото и да правиш секс, няма да е цяло денонощие /все пак спим по 8-9 часа на денонощие/. Няма да е даже половината от денонощието като махнем времето за сън и някой и друг час, който остава до 12! Това са си мечти на хора с "30 санта пенис, браточка" и такива, които им вярват, че е толкова дълъг. Но това е друга тема, а именно "защо сме склонни да вярваме на очевидно неверни неща само, защото ни се иска да са истина".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

9.   Още преди няколко месеца изтриха тези полета, включително заглавието и целта на запознанство, което е доста тъпо, защото човек трябва да гадае кой с каква цел е другият насреща там (не, че повечето не лъжат, но все пак).

Пазя си копие на текста отпреди 3,5 години, който ще пусна тук с цел да покажа по какъв начин не аз заговарях жените, а те ме заговаряха. Тогава го бях направил по-скоро като експеримент и се оказах прав, че жените си противоречат жестоко. Откакто задължително започнах само да чакам те да пишат първи, в пъти повече се повишиха срещите с подобен предизвикателен текст, отколкото спрямо преди. А какво беше преди? Аз заговарях жените, което в общия случай просто ги караше да вирват нос в небето и да се мислят за незаменими принцеси. Другото предимство на този предизвикателен текст беше, че по собствено желание ме заговаряха някои сравнително хубави и стройни жени, с част от които сме имали срещи на живо при завръщането ми в България месеци след това, докато десетки други посредствени киселячки с паласки и двойни гуши мятаха пепел и жупел и се заяждаха, вместо да свалят килограми и да се научат на обноски.

- Кифлоприземител

=====================================

Профилно име: ----------

Заглавие: Само за стойностни, поддържащи се жени!

Как описва себе си: Проницателен, уверен и постоянен в действията си, казващ истината в очите (и поради това - лош за страхуващите се от нея), страстен, понякога и хапя. :) Изцяло свободен и желаещ да прекарва най-значимите си моменти в живота със също такава стойностна и естествено красива жена с добре поддържана фигура.

Изключително много уважавам правото на жените да се трудят и плащат сметки наравно с мъжете. Никога не си позволявам да подценявам която и да било жена, да я мисля за безпомощна и неспособна да се справя в живота. Харесвам борбените жени, притежаващи чест и достойнство.

ВАЖНО! Тъй като редовно виждам лъжливи профили, в които жените се самоописват с всевъзможни хвалебствия и се мислят за примадони и новоизгрели интернет моделки, докато в същото време поведението и отношението им говорят точно обратното (някои дори псуват по-каруцарски и от квартален пияница), ще напиша някои неща с цел "да си сверите часовника". Долните редове ще бъдат прочетени от едва няколко свестни жени (които притежават смелостта сами да се свържат с мен) и от многократно повече други, които няма да харесат написаното, защото ще видят истини за себе си, описани по най-искрен начин от мен (и точно тези от вас няма да посмеят да ми пишат, за което благодаря предварително). :))

Нека се разберем за едно нещо още от самото начало. Вие, жените, започвате сериозно да губите привлекателното си излъчване след около 33-тата си година и в много редки случаи някои от вас успяват да са хубави и след 40-те (като Мария Илиева, Кейт Бекинсейл, Никол Шерзингер и т.н.), с помощта на много сериозна поддръжка със спортуване и щадящ хранителен режим. Забавеният метаболизъм, натрупващите се тлъстинки и самовтълпяването, че винаги ще сте така желани от мъжете, в един момент ви изиграват лоша услуга. Ясно е за всички, че сериозното количество грим, който употребявате през по-голямата част от живота си, ви състарява още повече и това лъсва мигновено, щом свалите тази така отчаяно носена от вас маска. И това е в допълнение на цигарите, алкохола и вредната храна, плюс липсата на спортуване. Аз съм мъж с практически опит. Успявам да забелязвам прикрити белези, бръчки, акне, изтощена от боядисване коса, а прекаляването с грима е явна сигнална лампичка за коренно различно излъчване от това, което се опитвате да представите като зрителна измама. Също съм наясно и колко заблуждаващи са умишлено употребяваните от вас повдигащи сутиени, които често са и с подплънки с цел създаване на усещане за по-добри обем, повдигнатост и стегнатост на бюста ви. Затова си имайте едно наум, че разумният мъж не вярва на гримове, сутиени, йога клинове и други похвати за зрителна измама. Също така не вярва и на празни приказки, понеже почти всяка от вас обожава да доукрасява, изопачава или направо да си измисля всевъзможни историйки, които са далеч от истинските събития.

Музикалните ви предпочитания не просто говорят, а крещят ужасно силно какви сте по душа. Не би ме впечатлила, ако си почитателка на Галена, Криско или Милко Калайджиев.

За мен няма проблем, че женските "Сигурно", "Хммм", "Емиии...", "Може би", "Ще си помисля", "После" и т.н. означават "Не!" или "Олеее, на тоя как ще му изневеря, как ще му изневеря!" (с Гошо "Винкела" от съседния блок, който на 40 още живее с майка си, но пък има 15-годишно БМВ 3-ка внос от Германия). Липсата ви на точна представа за размери и време ми е позната. Като чуеш "17", прибързано казваш, че е малко, но като ти влезе, охкаш, че цялата те изпълва отвътре и те боли. Да си спестим житейските уроци, които отдавна са ясни на всеки зряло мислещ човек. Зная и как "Ще отнеме само 5 минутки!" е всъщност половин до два часа чакане пред или в магазина за дрехи/обувки/бижута. Закъсняваш ми за среща? Няма проблеми, но после ще ти се откачат устните, езичето и вратлето от френски извинения. И занапред ще идваш навреме. А може и да си хитруша и нарочно да ми закъсняваш, защото знаеш какво ще е наказанието и то ти харесва.

Тъй като повечето от вас попадат в категорията на позагубилите вече мъжкия интерес жени, отчаяно киснещи в Елмаз от години (имах друг профил тук преди повече от 10 години и все още сте със същите стари снимки, които по обясними причини не смеете да смените с новите си такива) и живеещи с илюзорната самозаблуда, че щом получавате по 50-100 писма дневно от желаещи да ви изчукат мухльовци или застарели ергени, значи сте егати яките вървежни пички, следва да ви полея със студения душ на действителността, която е такава, че след христовата възраст вашата стойност на пазара на живота пада стремглаво, докато моята стойност (и на мнозина други умело разсъждаващи и успешни мъже) най-вероятно само ще расте до навършване на 50 години, а може би и повече. Време е да осъзнаете и това, че възпроизводителните ви органи имат срок на годност и след 35-тата година многократно се повишават рисковете при бременност и раждане - и за вас, и за гените на бъдещото дете. С други думи, ако до този момент сте търчали подир лошите батковци в опитите си да укротите и опитомите някого от тях, за да си е само ваш до края на живота ви (укротяването на свободолюбиви тарикати е невъзможна задача, с която винаги се проваляте) и изведнъж сте се усетили, че в скоро време "ще изпуснете влака" и е време да си хванете някой от онези грижовни обикновени мъже, които не сте искали да изчуквате през най-хубавите ви и млади години, то е редно да ви предупредя, че на късни години вие носите риска на раждащи дете с тежки вродени заболявания.

Една жена на 30-35 години нито ще стане по-красива, нито по-млада, нито по-здрава, нито гърдите ѝ ще се повдигнат. Най-резкият спад на привлекателност при вас е при навършване на 38-40 години, затова не се учудвайте, че мъжете на вашата възраст предпочитат жени с около 10 години по-млади от тях самите, за да могат поне да прекарат идните години с все още съхранена спътничка в живота. Аз не страдам от подобни предразсъдъци и не ми е проблем да бъда както с 15 години по-млада, така и с по-голяма от мен жена, стига да притежава съответстващи на моите качества и се поддържа правилно. Развивам всеки ден разума си с опит и аналитичен ум, тялото си с тренировки и работата си в практически условия. Ако си от типа "Чакам някой мъж да ме вземе и гледа", добра идея е още отсега да спреш с четенето надолу, защото ще ти стане особено неприятно от написаните истини за теб, които се боиш да признаеш пред самата себе си. Аз съм изключително скромен, мил, внимателен и грижовен мъж, но това не ми пречи да забелязвам множество грозни поведенчески черти у мнозина жени, затова за целта на написаното долу ще използвам по-остър език, който да е по-въздействащ като послание.

Сега още малко за километричните ви изисквания, тъй като онези в обявите за работа са нищо пред вашите такива. Бръкнете си с два пръста - знаете къде (!!!), после ги подушете и си отговорете на въпроса: "Само миризма на мъртва скумрия ли мога да предложа на един мъж, към когото имам 1001 изисквания и очевидно е много над моята категория!?". Замислете се дали притежавате някакви личностни качества, които да обезпечават вашите желания да сте с успешни, заможни и 20-40 см по-високи от вас мъже. Да, последното не е шега, защото вие, жените, почти без изключение сте с огромно дълбоко чувство за малоценност във всевъзможни направления, а особено на тема ръст сте комплексирани до трагикомична степен. Опитвате се с 15-сантиметрови токчета да изглеждате по-високи от това, което сте, но ако ще и кокили да нахлузите, ръстът ви винаги ще е един и същ! Независимо дали сте високи 150 см, 160 см или 180 см, независимо дали насреща ви има стойностен мъж, вие драпате да докопате мъж с ръст поне 180-190 см, пък ако ще да е гадняр и помияр в живота и да ви третира като парцал. Обаче си умирате да твърдите как искате надежден, уверен, възпитан, добър и грижовен мъж, а външният вид не бил чак толкова важен за вас. Хубави приказки, но са само приказки и действията ви говорят точно обратното. За вас всичко под 180 см е "ниско". Но самите вие приемате себе си за високи, дори и да сте 30 см под границата, която считате за ниска! :) Искате мъжът да е уверен и естествен, а повечето от вас насреща предлагат потресаващи неувереност и изкуственост. "Двоен стандарт" може и да е словосъчетание от две думи в мъжки род, но затова пък повсеместно се прилага от жените. Е, ако мъжът е богат, може и да се "примирите" снизходително и да се хванете с някой със сходен на вашия ръст, или да е по-стар от баща ви или дядо ви, или пък да е гнусен и отвратителен като поведение, но поне ще си возите дупето на кожената седалка на луксозната му кола, вместо да работите като нормалните европейски жени. В краен случай ще се примирите и с някой наистина много голям сладур в лицето, нищо, че е "нисичък" по вашата система на оценяване на мъжкия ръст "180 и нищо надолу". Бил съм с различни жени, включително с по-високи от мен, като ми е направило впечатление, че колкото по-ниска е една жена, толкова повече се е смачкала и драпа за възможно по-висок мъж. Тези глупави комплекси за малоценност по-добре ги заровете завинаги в миналото, защото заради тях животът ви го начуква много здраво, когато попаднете на също толкова себелюбив и обигран играч, който ви разказва играта и после се чувствате като боклуци. И колкото и после да тръбите наляво надясно, че "Истински мъже няма!", това не променя факта, че цял живот вземате доказано погрешни решения и неуспехите ви се дължат именно на самонадеяността и високомерието ви, а не са причинени от чуждите хора! Аз имам късмета да съм висок чудесните 171 см, защото ако бях с 10-20 см по-висок, жените щяха да се избиват за мен, предвид останалите ми качества. Тъй като съм миролюбив и не желая да има женски конфликти (и без това точно тях ги създавате твърде много), от все сърце благодаря на родителите ми, че не са скандинавски исполини, а чистокръвни българи с чест и достойнство!

Да обобщим: Твърде е голяма вероятността ти да си крайно изкуствена, с маска на лицето, понякога и с изкуствени устни и протези в гърдите, с нарисувани вежди, с подправено поведение, с високи токчета, с подплънки в сутиена... Пропуснах ли нещо? Ако да, допълни списъка! Нито си толкова красива, нито си толкова млада, нито си с такава изпъната кожа, нито си с толкова големи и повдигнати гърди, нито си толкова добричка и невинна, нито си толкова висока, колкото искаш да се представиш за пред обществото. И срещу цялата изкуственост в теб искаш насреща си естествен мъж, но не какъв да е, а качествен: много по-умен, заможен, успял, образован, надежден, хубав, силен, трениращ, със скъпа кола, с високи доходи и вече устроено жилище, плюс още много други "по-" в този ред, и всичко това, защото... си се родила с една дупка повече от мъжете!? С този начин на разсъждение ще си останеш стара мома, през която са минали десетки играчи, или в най-добрия случай поредната зарязана майка, чийто баща-мухльо е бил най-лошият ти избор измежду всичките ти лоши избори в живота. Вместо да вириш лисичата си муцунка към облаците, слез на земята и наистина добре си помисли какво точно ти ще дадеш на мъжа, изисквайки от него нещата, които повечето от вас очакват наготово. Каква стойност ще имаш ти за мъжа след 5 или след 10 години, когато остарееш още повече и това ще ти личи много сериозно, докато на него не чак толкова? Тогава, когато той ще е още по-успешен и желан, а ти вече ще си загубила интереса на вървежните типове, които в студентските ти години са те сваляли в бара заради свежата ти плът, но не биха го сторили сега, когато те виждат как си на възраст, с отпуснати гърди и с килца отгоре. Помни, че мъжът ще изисква от теб да постъпваш разумно, а не да си подвластна на моментни излияния и объркани чувства. Много от вас обичат като латерни да повтарят колко са независими, луди и големи кучки, сякаш това е гордост за вас, но подобни себеизтъквания нямат никакво значение за разумния мъж! Той ще иска да вижда в твое лице не самонадеяна пикла с изкуствено самочувствие без покритие, а надежден спътник в живота, зряла жена, добра домакиня, грижовна съпруга и майка на бъдещите ви деца. Можеш ли да предложиш тези неща, или разчиташ на отвора си отдолу да замества всичките стойностни качества, които са значими за мъжете? Развивай се, защото часовникът тик-така, но не в твоя полза, а в полза на мъжете, които все повече усещат силата в себе си, полагат грижи да се подобряват с всеки изминал ден и постигат успехи в професионален план. Докато се усетиш, животът ти в детеродна възраст вече ще е попреминал и с тъга ще си казваш "Еххх, ако можех да върна времето назад с 20 години...". Еххх, ако можеше, но не можеш! Затова мисли трезво и избирай с разума си, а не с оста между краката си, около която се въртят повечето ти свалячи на младини.

Така! Преминаваме на работата. Повечето от вас са трайно безработни, но не защото няма работа за вас в България, в чужбина или в Галактиката, а защото сте мързеливи и искате мъжът да ви издържа и търпи с всичките ви явни и прикривани недостатъци. Учудващо е обаче, че хем драпате за мъж, който да е класи над вас във всяко отношение, включително и да е по-умен от вас, хем и трябва да е достатъчно глупав, че да се хване с търтей, който ще смуче от парите му цял живот. В замяна на рибешката миризма, която е единственото или едно от малкото ви неща, които предлагате срещу неговите пари, ум, време, грижи и търпение. Неслучайно почти без изключение първите ми въпроси към вас са относно заеманата в момента от вас длъжност (на което се затруднявате да отговорите, защото ви е срам, че нарочно сте безработни), какво сте работили преди това на други места и какъв е работният ви стаж до момента, измерен в месеци или години. Обичам да ви ядосвам с тези три въпроса, защото самото ви крайно лесно ядосване е знак, че съм нацелил едно от многото ви слаби места и това ви издава като негодни да имате нещо общо с мен. А други, които нямат подобни проблеми като вашите, ми отговарят съвсем искрено и това е в реда на нещата. Те са свежо доказателство, че тук все пак има и годни жени. Аз го зная от усет, но е приятно, когато се потвърждава и на практика.

Изненада! Много уважавам няколко мои приятелки, които са стойностни жени и повечето си имат също така стойностни мъже до себе си. Разбираме се чудесно и бъркате, ако си мислите, че ненавиждам жените и съм някакъв комплексар като повечето от вас. Просто съм мъж с опит - както със стойностни жени, така и с некачествени такива. Ако за пореден път съм ви вбесил с думите си, с право може да ме наречете Лошо момче! Въобще не съм добър и го усещам по учудените ви погледи, които още повече повдигат нарисуваните ви вежди. :) И само няколко от вас се смеят на глас сега, заради което си заслужава да напиша и по-долните редове.

Като младички сте вършили щуротии и жадно сте лапали десетки кожени палки (досетливи сте и няма нужда да разяснявам), яздили сте десетки жребчета, опъвали са ви във всякакви пози, така че - ако въобще решим взаимно да си уредим среща и се видим очи в очи за разходка и разговор, избраницата трябва да е предупредена още отсега, че задълбочат ли се нещата, то аз ще ѝ стопя лагерите с точно същите неща, макар че вече съм на 38 години. Достатъчно живец има в мен: не пуша; не пия алкохол; поддържам се с лицеви опори, тичане, колоездене и разходки; а самолета го вдигам, та пушек се вдига. Ще казваш "Спри вече, уморих се!", но няма да спирам преди 3-4 висши пилотажа дневно. Но дали ти самата ще съумееш да вдигнеш самолета!? :))) Е, точно затова ще се срещна само с теб, която съчетаваш разум, добра езикова култура, красота и поддържана фигура, а не с някоя безмозъчна кифла 102-ра употреба или стабилно оформила се лакома мецана. Последните два типа жени не са в полезрението ми. За тях си има други типове мъже, които следват техните принципи и цели в живота.



За партньора: Ти си разумна, вярна и привлекателна жена, за която спокойствието и доверието са задължителната основа за развитие на отношенията. Работеща, самоиздържаща се и отговорна си, със зряло мислене, винаги пряма, грамотна, всеотдайна в леглото, надежден спътник в живота. Също като мен. Предпочиташ здравословната храна и приятните разходки пред пушенето на цигари и затлъстяването. Не страдаш от прекомерно самочувствие без покритие.

В добро общо здраве си, не си психически обременена от предишни връзки и си в състояние да започнеш начисто едни свежи, равноправни и стабилни отношения със съвместен живот на семейни начала. Това означава заедно да се борим в живота, да се подкрепяме и да се наслаждаваме на плодовете на нашите вложени усилия.

Важно е какво работиш, тъй като това подсказва доколко сериозен е един човек, какви планове е поставил пред себе си и дали е способен да издържа себе си и да даде своя принос в едно бъдещо семейство.

На първата ни среща ще бъдеш БЕЗ абсолютно никакъв грим, без рисувани вежди, без сутиен с подплънки и с обувки без високи токове, за да видя истинските ти лице, фигура и самочувствие! Ти се считаш за привлекателна и лесното ми условие не представлява проблем за теб. :)
Сама ще си платиш всичко, което изпиеш и изядеш, точно както ще сторя и аз. Това ще затвърди равноправието и независимостта ти и няма да се чувстваш длъжна да си отвориш краката още същата вечер, само защото някой ти е платил сметката.

Неориентираните търсачки на "тръпка" и жените с ниски цели да заобикалят отдалече! За вас са отредени друг тип мъжленца с малки п*шленца. ;) Тук се обича истински, работи се усърдно и се люби здраво!

Пишете на кирилица, поставяйте запетаи и употребявайте пълен член, според правилата на българския език! :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e1d8e2ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Елмаза е мъртъв отдавна. Пълно е с мъртви профили, фалшиви такива, мъже представящи се за жени и т.н. Изглежда по същия начин както преди 20 години... Нямай особено надежди за там.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3e731abc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

11.   Винаги съм се чудил, как някои хора имат нерви да напишат толкова дълъг коментар, говоря за номер 9. Иначе човека е прав, но аз нямам този талант да пиша дълги коментари.

Мод: отне ми 1 минута само да го прелистя. Ако го бях и прочел, трябваше сайта да спре тотално за една седмица.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11dbd5e289
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, виж кой го е написал все пак. Човек без работа и със сериозни емоционални липси. Но не го виня, не е лесно да си сам.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Напълно подкрепям номер 12. Както може да се види от датата в приложеното изображение, от цели 9 дни насам не съм работил и съм си дал лятна почивка. Грях е човек да не се прегърбва от работа по 25 часа в денонощието, но все пак...
https://i.imgur.com/tuHPfU4.jpeg

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 11, текстът от цитата в мнение 9 е съставян в рамките на няколко месеца, като периодично е добавян по някой и друг абзац към него; не е писан наведнъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 15a8706bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   12 - Да си пише като го влече. Не сме длъжни да го четем.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 423cdc6689
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

16.   Кифльо, да не си спрял хапчетата? Сериозно, развиваш се към по-лошо с всеки изминал ден.
Отворих да го видя тоя елмаз и аз. Първите ми впечатления са: човек трябва да е много отчаян и закъсал за да обижда себе си тук и така.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11dbd5e289
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

17.   Кифлак, като гледам от кога ги пишеш тия фермани, ти от години си в лятна ваканция. Че чак и на картинка си ми постнал поста... Това фукня ли трябваше да бъде? Ти си по-зле и от Сидни Ав$тралия и Минко 47 год. ерген, бе мен. Отиваш на още по-зле определено. Намери си жена най-после, че не е добре работата.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

18.   12/17, вместих мнението ти на картинката насред полупрозрачни NURBS повърхнини, за да пресека всякакви последващи подмятания от други хора тип "Такова и аз мога да си изтегля от Google и да лъжа останалите, че е мое дело".
За летните почивки позна: 7 години съм бачкал доста здраво по 12-15 часа дневно из скандинавско и немско, като почти всяка година съм се връщал в България да разпускам за по няколко седмици или месеца. Няма фукане - ако искаш, може да идеш да се забавляваш с подобни дълги работни смени и да видиш дали е за завиждане. Парите далеч не са всичко в този живот.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11dbd5e289
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

19.   18, добре, разбрахме, че си много умен и успешен. Дори не ставаше въпрос за това, ама щом държиш да го покажеш и търсиш одобрението ни - аплодисменти.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d8ae32b86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

21.   Кифляк, спешно си запиши час за психиатър.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6524d2214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Не ти е лесно, кифладжийо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7e6c22600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Кифлоприземител,
извинявай, че ти давам непоискани съвети.
Прекалено много си се фокусирал върху това каква да НЕ бъде жената, която искаш, а на фона на това значително по-малко място си отделил на това каква ДА бъде. Съветът ми е да не пишеш какво не искаш, а само какво искаш. Кратко, точно и ясно. Вселената изпълнява желания, праща каквото искаш, но трябва да си конкретен. Това не е "Тайната". Не съм я чела. Не бих си изгубила времето да я чета (извинявам се на феновете на книгата, това е моето субективно мнение). От личен опит го казвам. Бях много конкретна в желанията си какъв мъж (момче) искам и Вселената ми го изпрати, друг е въпросът, че аз не успях да "хвана птичката" навреме. Понякога си мислим, че ще имаме и още един шанс без да знаем, че е бил последният.
И много внимание отделяш на външно описание на фона на вътрешните качества. Външните неща са преходни. От външния вид това, което е важно и което привлича, е излъчването. Всеки човек харесва даден тип излъчване и именно този тип го привлича. Но излъчването не е основно външни черти, а те са само призмата, през която искри вътрешната енергия на човек, пламъкът, който човекът носи в себе си.

А сега да се пошегувам малко. Понеже си писал:
"Музикалните ви предпочитания не просто говорят, а крещят ужасно силно какви сте по душа..."

Каква душа съм аз? Слушам класически рок от 70-те, 80-те, 90-те и най-вече Джо Лин. Няма вече мъже като него. Души като неговата рядко се срещат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 91f14f6077
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

25.   Клефуко, цял ферман изписа! Успокой сперматозоида малко! Излез навън, подишай чист въздух, побий кучето малко, намери си приятели! Стига вися тук! То е повече от ясно, че сериозна работа си нямаш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a59d90f97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

26.   За господин Кифльо от жена на 22 години.
От всичко написано, отделих време да прочета, си личат много неща,които ако умът ти е толкова "аналитичен" ще ти проличи колко много проблеми имаш.
Изглежда сякаш мисията на живота ти е да плюеш жените в онлайн форум. Много искаш одобрението на всички нас тук - колко си прав,как си разкрил всички нас,жените и т.н.
Коментарът ми е,че ми е жал за теб и ти желая късмет. Всички тук знаем,що за стока си без да те познаваме.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e6f73ffebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Наистина, не е зле да се проветриш малко. В момента, при мен вали, при теб е поне прохладно. В противен случай, скоро съвсем ще превъртиш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ab5be70391
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   И на мен ми беше любимият сайт. Много се разочаровах, когато направиха промените. Даже писах на админите, но уви отговориха ми, че вече ще е така.
Сега по никакъв начин не можеш да направиш подбор.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 71ecf32b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   Едно време имаше един софийски лаф- излага се като кифладжия! Едва сега разбрах смисъла му!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   В serioznizapoznanstva.com все още може да се попълват текстове с описания, хобита, интереси и предпочитания за човека отсреща.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8aeb37b2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   До 26, приличаш ми на много угрижена.
И има защо .
А за 22 и жена, извинявай но тоя двете неща ще ти станат съвместими след десетина годинки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 55fc946e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   Каква почивка, бе, кифльо?! Ти от в къши не излизаш да пишеш фермани тук. Ясно, че навън няма кого да вържеш да ти слуша деменциите, не че тук ти четат дългите излияния, но си се вкопчил като удавник за сламка и продължаваш да си изливаш душевната помия с все по-истерична злоба. Какво, пари за едно кафе да пиеш навън ли нямаш? Ако чак толкова си зле, кажи, ще измислим нещо, ще ти пратя лично аз някой лев да излезеш малко навън сред реални хора!
А и когато спреш да се бориш с желанието си за мъжка ласка, ще се успокоиш. Жените не сме виновни, че ти си се родил в мъжко тяло. Приеми се, намери си мъж да те обича и бъди щастлив!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 19, не, просто опровергавам прибързаните ти подмятания в мнение 12, като приложих доказателство, че грешиш в преценката си. Нито си първата, нито ще си последната задклавиатурна "гадателка" (или "гадател", защото не става ясно от кой пол си), която насляпо се напъва да заявява самонадеяно и с повърхностни изразни средства кой пишещ тук какъв бил, без изобщо да го познава в живота.

Това за "умен и успешен" са твои думи и го разбирай както искаш, след като ти е угодно да вярваш в каквото си си наумил(а). Успехът всеки го разбира по свой си начин. От здравето по-важно няма. За мен най-големият успех в последната година е, че отново мога да ходя след две претърпени злополуки. А умът не е нещо, идващо наготово - или го развиваш с желание и вложено постоянство в дадена насока, или залиняваш духовно и даваш предимство на първичните си действия.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a60c36f42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   "Как сайтовете за запознанства се справят с неграмотността"

Номер 24, изброяването на хубави качества не изключва наличието на някои от най-лошите такива. :) Това с изброяването само на хубави качества не действа. От личен опит го зная - просто повечето мъже в страниците за запознанства все попълват подобни неща в профилите си (основата на проблема е, че жените им дават точно такива погрешни сигнали уж какъв мъж търсят) и после жените ги считат за скучни и захаросани приказки, които са им втръснали да четат в почти всеки пореден профил с попълнен текст. Но ако има изброени изисквания каква да не бъде жената, и особено ако е с малко по-остър тон, показващ, че насреща стои изискващ мъж, някои жени го възприемат твърде лично и сами решават пишат. За около 2 години не бях заговарял нито една жена там пръв - винаги те подемаха разговора.
Текстът в профила ми в Елмаз преди няколко години бе така оформен с цел отсяване на всякакви четиридесетидевятки, т.е. четворки, мислещи се за девятки. С други думи - надути жени, които са вирнали нос в небесата и се мислят за принцеси. А такива с лопата да ги ринеш в последните 10 години, откакто повечето се вманиачиха по лесното обществено одобрение и хвалби, които получават във Facebook, Instagram, а напоследък и в TikTok. Цялото това измамно самочувствие без покритие на подобни надувки е загуба на време за мъжете и в пъти по-малко подобни изобщо се осмеляваха да ме заговарят, откакто тогава пуснах този текст от мнение номер 9. За сметка на тях, се увеличи броят на що-горе по-нормалните и привлекателни жени, които не са чак такива надувки. Впоследствие и за някои от тях установявах, че не са такива, каквито са се представяли в началото. Но като цяло се оказа, че подобен текст е и предизвикателство за част от тези жени и целта им е била да се докажат като умни и способни, а не просто разчитащи на хубостта си.

Този Джо Лин една потребителка в беге мама периодично го споменава като нейния идеал за мъж, а тук в Сподели - също. Не съм слушал негови песни, но рокът е един от жанровете, които ми допадат, макар и да не съм върл почитател точно на него. Примерни парчета, които съм слушал десетки пъти през годините:
https://youtu.be/GoGRSj8FVGE (любимата ми от жанра)
https://youtu.be/EttEcW_yacU (днес я пусках два пъти)
https://youtu.be/FdIs7Ymuvio
https://youtu.be/YCsNcSlgA8s
https://youtu.be/7SMR4Vw5O2I
https://youtu.be/wrfnOlIxOMM
https://youtu.be/DYFcu38QO-Q
https://youtu.be/tT4d1LQy4es
https://youtu.be/siwpn14IE7E
https://youtu.be/Kc71KZG87X4
https://youtu.be/btPJPFnesV4

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a59d90f97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Извинявам се на автора за спама предварително.
От 26 до 33.
Коментарът ти е ирелевантен,особено когато е написан и неграмотно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker