Влюбена съм в двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в двама
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7666 пъти
Здравейте, аз съм на 20 години и имам приятел от 5 години той е 4 години по голям от мен. Когато тръгнах с него бях много малка и влюбена. В момента всичко между нас е отлично освен едно, връзката ни не се развива, преди известно време исках да живеем заедно, но той не искаше, но иначе много сме близки, излизаме всеки ден по 2-3 пъти, споделяме си всичко, той е най добрият ми приятел, винаги ми е помагал, свикнали сме един с друг, обичам го и не си представям живота си с друг.

За тези години не съм погледнала никой друг освен него, НО ето че дойде момента в който и друг мъж се влюби в мен, той е 10 години по голям от мен, запознахме се в интернет в момента всеки ден си говорим по скайп, невероятно добър мъж, много спокоени и много влюбен в мен. Проблемът е че е от щатите :(

Всяка вечер говоря с него, той ме прави много щастлива, когато говоря с него не мисля за нищо и за никого, дори и за моето гадже. Когато съм с гаджето ми си мисля за другия. Не знам какво да прав., На момчето от щатите също му е съвестно че обърква живота ми но и двамата сме влюбени един в друг, със него изпитвам това което не съм изпитвала от много време, а наистина ми липсва.

Аз знам че ако оставя моя приятел, американеца ще дойде веднага при мен, но не знам дали си струва да оставя питомното, за да гоня дивото. Много ми е трудно, а не мога да оставя нито единия нито другия. Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5976fb245e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кое ти е питомното, само не се разбра? Какво му е питомното? Млада си, рискувай

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9636199320
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   но не знам дали си струва да оставя питомното, за да гоня дивото.
---------------------------
Ако съм на мястото на твоя приятел ти бия шута на момента. Щом за теб той е нещо питомно, значи причината връзката ви да не се развива не е само в него. И как се влюби в човек, който не си виждала, не си усещала и не знаеш как би реагирал в различни ситуации. Според мен ще сбъркаш, но избора си е твой. А и човек трябва да си направи грешките, за да си придобие опита, който след време ще му помогне да познае истинската любов. Успех.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6bd9177dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Тоз американец виждала ли си го на живо? Сериозно ли вярваш, че ще зареже всичко и ще долети от Щатите, ако му кажеш, че си се разделила с приятеля си? Алоуу, събуди се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f135baf8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва. Не оставяй човека с който си от толкова много време заради някакъв американец. Твоето момче го познаваш много добре, знаеш всяка негова крачка, опознала си го достатъчно добре а с американеца си пишете и си говорите по скайп, нито знаеш що за стока е нито нищо. Не си разваляй връзката заради човек който дори не познаваш, няма смисъл ще съжаляваш после.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 75a021095c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Помисли малко - човек от другия край на света, само който познаваш по един разговор. Как може да си сигурна този човек каква цел има спрямо теб.

Гледах онзи ден по телевизията как един англичанин дошъл в едно село. Всички го приели и го канили у дома си. Англичанина обаче изнасилил едно малко момиче.

Тук идват само най-големите боклуци. Тези хора който стават за нещо никога няма да дойдат в нашата забутана страна с нисък стандарт на живот.

От къде се сигурна че няма да ти посегне или използва този човек. Всеки може да се преструва на добронамерен и мил.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 45d6516692
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Очевидно ти се е изчерпала връзката. Съветвам те да кажеш на американеца да дойде, да се видите в София да кажем и да прекарате няколко дни заедно. Ако си в София по принцип, тогава във Варна да кажем или в друг град. Трябва да го видиш на живо, има ли тръпка, що за човек е.

Иначе, твоят сегашен приятел е направил избора си, той не иска развитие на връзката ви, освен това - честно, тя е изчерпана. Не изпускай любовта си от страх. А това, че е американец не е нито предимство, нито недостатък - просто човек. Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b6b1d41fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, и аз съм на 20. И аз съм изпадала в подобни ситуации, но да оставиш твоят приятел, с когото имате хубава връзка заради човек, който е на хиляди километри от теб? !!! Това ми звучи като сапунен сериал малко, извинявай. Помисли трезво! Може другият да е съвсем различен от това, което ти си мислиш, че е. Мисля, че по-нагоре някой го беше писал- едва ли той ще дойде от щатите до тук. Било то и заради любов. А ако дойде, то няма да остане дълго. Връзка от разстояние не издържа много.
Имам само един въпрос към теб - той знае ли за твоята връзка? А ти сигурна ли си, че той не е женен или обвързан?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d5f9b12e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ей незнам. Тук всеки си изказва мнението ето го и моето: Ти не си го виждала на живо този американец ама само за него мислиш. Се едно са да ми дадът скайпа на една от друго училище да я видя на камерата да си говорим и т.н и да викам първата ми лйобов? Е как ще стане това? С онова момче си от 5 години, а го забрави за няколко минути (н)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 99ab798685
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не прави тази грешка! Виж сега моята история. Аз съм на 21 имам връзка от 5 години, приятелят ми е 7 години по-голям. Имах един интернет приятел с 3 години по голям от мен. Бях се влюбила в него преди да го видя и да го чуя. Когато го видях на снимка онемях, минаха 3 години от както се познавахме, това ми запознанство е от преди 3 години преди да срещна приятелят си.

След 3 години и малко от горе решихме да се видим, той е от др град, но дойде до тук да се видим, защото има роднини тук. Видяхме се. Първият ден нищо вторият ден нищо и на третия ме целуна. Замина си писахме си както винаги чувахме се о цели нощи разговори, чаках да се върна от училище за да се видим по скайпа и да си говорим, влюбвах се все повече, но аз знаех че за мен той ще е красивят батко които никога няма да ме пожелае, а аз ще съм най-добрата му приятелка.

Hо обичах приятелят си и всеки ден му говорих за него, и вече когато го бях прежалила така де забравих за чувствата си към него. Когато за пореден път му казвах нещо за приятелят си той ми написа:моля те спри, нараняваш ме обичам те, а камерата ми беше пусната и той видя как се втрещих и се разревах и изключих камерата. Исках да чуя тези думи толкова много време не очаквах принца да ми го каже това нещо, но стана.

От тогава се започна всеки ден обичам те обичам те броях дните когато ще дойде пак, дойде скоро исках да получа секс, но той каза че не е такъв, че секса може да го има винаги, но от там на сетне нещата се променят и че щом, правим секс не можем да сме приятели. Той искаше да напусна приятелят ми но беше късно, бяха минали 2 години и нещо от както сме заедно, не можех да реша, там ми беше може и и грешката.

Започна да се отдръпва от мен, не ми пишеше не ме търсеше и аз се побърквах, един ден пак започнахме да си пишем. Знаех че вече съм го загубила и исках поне веднъж да бъде мой и аз негова. Съгласи се беше прекрасно, както и очаквах, макар че се беше напушил, за да му било весело. Малко криво ми стана, това продължаваше 3 пъти секс и той нетрезвен почувствах се като боклук, помислих си че съм толкова ужасна че не иска да помни нищо. Но не било така.

Времето минаваше а ние се срещахме по 1 на 3-4 месеца за секс, липсваше ми толкова много. Знаех че той не е за мен, няма да ми даде това което искам, и че аз ще съм бройка и че ще ме остави някой ден и ще съм сама и че ще си прецакам връзката. Мина повече от половин година и той не ме търсеше беше заминал за някъде в друга държава, един ден докато бях в ча получих смс какво праиш дрисло? Очудих се кои може да е това, после ми напомни за дългите вечери в разговори за всичко. Сърцето ми се сви на топка.

След всичко това се видяхме и пак бях щастлива, но за кратко. Осъзнавах че го губя и че това е единственият начин да го виждам. Примирих се с всичко. Така мина известно време и ме забрави и сега 1 година не съм го виждала, писали сме си 3-ти по 2 думи и толкоз., Аз знам че направих правилният избор сега съм с човека които ме цени и обича, а не да ме лъже че ме е обичал само и само, за да спи мен, макар че знам че е бил искрен до един момент. Това е от мен, сама реши какво да правиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8698e3d77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те и аз се бах влубила в един от скайпа и той ме обичаше постоянно киснехме в скайп и си говорехме но дойде един момент в който чуствата изтинаха и от моя и от негова страна сякяш двамата по едно време спряхме но това нямя знячение сега даже и не искам да се сещам за него от страх да не се върнат старите чуства защото съм си казала че в близките 3-4 години да не се влюбвам /сега сам на 14/ та моя съвет към тебе е да общуваш с този американец докато ти изтинат чуствата иначе да не оставяш твоето момче заради някакъв си чужденец защото не го знаеш какъв е що е лично аз съм лъгала много момчета по скайпа че ги обичам всеки ден си говорех с тях ебавях се абе актриса от до даже на един му казах да хване автобуса и да дойде в моя град само че аз не му казах моя град а един друг и така номерата си разменихме тва унова и накрая той кат разбра ква е истината напрао откачи ама пък аз кво съм виновна кат са рибки всичките и се вържат пък колко ощи базици съм прайла слагала съм си индийско орехче под очите и после отивам пред камерата и те сълзят и аз се прая че плачя и оня отсреща ми се върже абе емоций колкото искаш ама ся не ми се разпрая

Tака че не се доверявай незнаеш какър артист може да стои отсреща а знам за един случай как един подлъгал една жено да отиде с него в чужбина уж добро заплашване предлагали и накрая я напрайли проститутка взели и документите и езика незнае то добре че се намерил един клиент богаташ който я обикнал че я измъкнал от оная дупка сега се радвам за децата и че са добле а не като преди гладни жадни със скъсани дрехи

Tака че мила много внимавай не се подлъгвай защото интернет стана пълен с измамници аз лечно съм била такава само че има и много по опасни от мене така че умната за последно ще ти обадя още един случай и спирам да пиша понеже имах много скайпове със едни и сащи абонати и аот единие съм добро мило момиченце което се запознава с някай държи се дрожелюбно зазпитва абоната за семейства приятели братя сестри профили във сайтове за запознанства и след като го опознавам влизам след няколко дена в другия скайп добавям го и почвам да му пиша неща от рода знам всичко за теб и почвам да обаждом за семейството му за него къде уче с кво се занимава и му векам пази се скоро ще ти се случи нещж лошо ще ти проваля живота ще те обия и разни ейтакива и оня абонат се шашка и се плаши

Tака че ти казвам не вярвай на никой в интерннет има много подли хора които така могат да те подлъжат и да ти объркат живота че си нямаш на представа а да не говоря калко изнасилени момичета има които са се срешнали с абонати които всъщност со буклуци....много се овлякох в писането но е за твое добро и за тези които са прочели това което съм написала, бъдете внимателни за да пиша толкова значи има защо оз туку така няма да си губя времето в празни приказки!!!!!!!!1

/Мариела/

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 68b23e0b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   7 : той знае че аз си имам сериозен приятел. аз знам че не е обвързан нити женен, ние говорим постоянно, когато той не е на работа, семейството му знае за мен. Много ми е трудно сегашната ми връзка няма развитие от около 2 години. многопъти съм казвала на приятеля ми да направим нещо, исках да живеем заедно, но той не искаше, той иска само да си ходим, а аз искам нещо по сериозно и може би това еднообразие в отношенията ме накара да кривна от пътя, ако нещо се беше променило нямаше да се стигне до тук, съвестно ми е за него

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8698e3d77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 10 искам да се извиня за правописните грешки но просто не винаги гледам в монитора а и не съм свикнала да пиша на кирилица за това така се получава sorry

/Мариела/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2aa93cba27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Искам само ти кажа, че е невъзможно да си влюбена в двама...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9fb5ab1fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   (Автор) Да, така е, прав си номер 13, съжалявам за грешката в името на темата, не съм влюбена в 2-ма, влюбена съм в един, но това не е моят приятел. Може би проблемът ми е, че еднообразието с моят приятел ми е писнало толкова много, а в другия откривам нещо ново и интерестно, но как да оставя приятелят ми като съм свикнала с него? Аз съм млада и хубава и искам да се забавлявам, а докъто съм с него товава няма ка да се случи, защото с него водим еднообразен живот от много време. Всичко е едно и също всеки ден.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba3a3dc569
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   приятелко ще ти кажа да оставиш двамата и да забравиш за тях.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ffa9496de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Всеки човек може да обича повече от един човек едновременно. Запознай ги, с времето ще си свикнат, направете си тройка и си заживейте заедно!
Майната му на обществото.
Може пък да забременееш и от двамата!
Много жени ги редуват - забременяват от един, разделят се, после от друг и новия им гледа децата. Не забравяй после да направиш ДНК тест, за да знаят децата кой е генетичният им татко. Ако това изобщо има някакво значение.
Майтапя се , разбира се! Избери си единия най - накрая, а другия го изостави и го нарани! Пред този избор са поставени много хора през живота си, какво да се прави.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bedf625075
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Напълно възможно е да си влюбена в двама, скъпа, но, искам да ти кажа и да погледнеш от една друга морална гледна точка. И тя е следната: не мислиш ли, че си малко алчна и че се изживяваш като супер звезда, а на твой фон тъжат и плачат някои хубави, умни и достойни момичета, които са напълно самотни и се чудят какво не им е в ред, че никой не ги поглежда? А представи си, че така се наложи в обществото - мъже с две жени, жени с по двама мъже? Докъде ще стигне всичко имаш ли си на представа? Разбирам, че си любопитна и мечтаеш да опиташ някои пикантни изживявания докато си по - млада, но по - добре недей! После доста хора ще страдат от това,и най - вече ти, която ще останеш накрая от двата стола на земята!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 56a58d82b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Темата е стара, но все пак...
Някои хора умират за един единствен, тя милата била влюбена в двама. Извинявам се за острия коментар, но ТИ НЕ СИ ДОБРЕ.
Аз умирам за един ЕДИНСТВЕН и не мога и да погледна друг. Ти как я мислиш тази работа не знам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dcedf6502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Що бе, 17? DP си е интересно преживяване. А особено като е влюбена и в двамата, хич не ми се мисли - сигурно ще се побърка от кеф и ще експлодира!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2435931de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Тази тема е от 3 години и половина. Не знам защо се дъвчете.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 85e3f81a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Връзката ви била еднообразна...а ТИ какво правиш за да не бъде така и да поддържате огъня на любовта...много е лесно така - нова връзка, нова тръпка. Хипотетично късаш със стария и почваш с новия...и до кога мислиш ще се изчерпа новата любов? И след това нова и нова и нова...
Едно е да си общувате само по скайп - съвсем различно е да усещаш излъчването на живо.
Споделяте си всичко? Споделила ли си му за скайп връзката ти?
Това си е една скапана изневяра...как мислиш би се почувствал той, ако разбере колко сте си "близки" и как всичко сте си споделяли?
Би ли си представила обратната ситуация?
Вместо да влагаш енергията си в "дивото", направи нещо по въпроса с "питомното"...защото когато го изгубиш ще разбереш какво си имала и какво си могла да направиш за да се почувствате отново влюбени. Това разбира се е игра за двама ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2feb139101
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   две е повече от едно ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e5ec06d5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   24 - е защо е задължително да иска DP, може да си мечтае единия да си я *** отпред, а на другия да прави свирка, а не за едновременно проникване. А може просто да иска да ги редува- единия ден с единия, а другия ден да е с другия.
На мен например това анално проникване ми се струва адски отвратително, нищо, че е модерно. И все още има много жени и мъже, които не го харесват, и винаги ще си ги има.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c06ed5d694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Изобщо не си струва да оставиш питомното, за да гониш дивото.
Дръж си човека, който те цени, познава те и те обича и който ти цениш, познаваш добре и обичаш!
Няма смисъл да се разделяш на две, а особено пък заради някой, който е на хиляди километри от тебе.
Както казаха по - горе, той няма да прекоси света, за да дойде при теб и сигурно около него е пълно с готини жени, така че на теб просто ти се подиграва заради наивността ти - типично мъжко поведение. Всеки мъж си иска по една глупачка, която да си контролира и с която да си играе!
Темата е доста стара, но е актуална и до днес, и по всяко време - винаги има идиотки като теб, които хлътват по някой, без да го познават добре и така попадат в мрежите му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b9a8d92d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   ами очевидно вече не обичаш приятеля си, така че не виждам смисъл да си с него... а за този американец не съм много сигурна... уь сте влюбени, но нито сте се виждали, нито знаеш, че ще дойде... но каквото и да направи този американец, няма смисъл да оставаш с приятеля си, защото и в двата случаш ( с американеца да се получи или не) ти вече не го обичаш.. не е честно спрямо него да го лъжеш за чуствата си и да не му позволяваш да си намери човек, който наистина ще го обича :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e44fcee8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   За Трафик на Жени чувала ли си? :) Невероятно как може някой в 21 век да е толкова наивен...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 04f348e786
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   28, не е задължително да става въпрос за трафик на жени. Е, да, има и много такива случаи, но има и случаи на бракове с чужденци, които най - често точно така се намират - от скайпове, от сайтове за запознанства и т. н...
То, ако става въпрос да я изкара на магистралата, и българина може, ако реши... Така че, всичко си е въпрос на това, доколко тя успява да спечели любовта и уважението на мъжа.
Но, наистина, крие големи рискове, така че - отваряй очите си на четири, за да не си патиш после!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8632c42a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Ох милата, ти честно ли мислиш, че можеш да се влюбиш в човек, който познаваш единствено по интернет. Ти харесваш самия образ, който той си е изградил заради теб. Така че бъди реалистка и не се вкарвай във филмите. Кой ще се вдигне и ей така ще изтърси сума и пари само заради някакво момиче

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8365a6e133
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Е защо да е невъзможно, възможно е - мъжете могат да са влюбени едновременно в две жени, нали, а жените защо да не могат, на тях да не би да са им по - малки сърцата?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dcedf6502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31, абе за сърцата не знам, ама някои други неща със сигурност са им много силно ограничени... Помисли си примерно един мъж колко деца може да направи за една година, и съответно една жена колко такива може да роди за същия период.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8365a6e133
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   31, ами... 1 дете жената може да роди за 1 година, освен ако не са близнаци, ама... ако всяка година или през година ражда по едно до края на живота си може да направи цяла армия! :))
А мъжете могат да я направят тази армия просто по - бързо.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8365a6e133
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Номер 16, според мене обратния вариант е малко по - удачен - един мъж с две жени (стига тези жени да не си завиждат и съперничат), защото ако мъжа се напие или се ядоса не може така лесно да се справи с две (елементарно, могат да му избягат), а ако е обратния вариант - една жена и двама мъже, обединени и са решили да я разчекват всеки ден - Господ да й е на помощ...
А що се отнася до курварството - много жени забременяват от всеки следващ мъж и после го захвърлят и си намират следващ, а има и много жени с любовник. Така че...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d600e7313c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Е това е чисто по женски "широко сърце"

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75094d6f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Номер 30, съвсем възможно е.
Ти да не мислиш, че хората извън Интернет са по - честни, по - искрени и по - истински?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d1c1297abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Ами, едва ли си влюбена в двама, по - скоро търсиш един за теб и едни за най - добрата ти приятелка, ама едва ли точно пък на вас ще обърнат внимание...

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5cb388fba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Ти ненормална ли си бе
Как може да си кандидат - изтривалка за един път на чужденци?
Ти не си с всичкият си!!!
Как можеш да им имаш доверие?
Ти ще им се даваш за проститутка ли???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5cb388fba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   А ако те отвлече натам -ти разбираш ли поне добре езика, какво ще работиш, какво ще правиш там при него, а?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: abb551e88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Българките са много лесна плячка за чужденците, защото повечето от мъжете българи са доста грозновати и простовати и не умеят да ценят и се държат с жените. Освен това повечето мъжете българи са доста мързеливи и необразовани.
Другата причина е, че всяка българка би дала мило и драго да се спаси от тукашната кал.
Проблемът е, че чужденците това го знаят доста добре и единственото, което биха направили с една такава е да си поиграят с нея за малко време и, ако действително тя няма кой знае какви данни, да си я оставят пак в калта, а българката да си остане с пръст в уста.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: acf4fda290
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Номер 16, 17 и 32... не знам дали е толкова проблема за раждането и отглеждането на децата... Причината женските хареми да са по - чести и по-разрешени от мъжките хареми май можем да я търсим в друга посока...
1) повечето жени наистина не са особено сексуални, че да си правят "мъжки хареми", нито да сменяват мъжете си толкова често, затова в по - голямата част от живота си се стремят да се придържат към 1 мъж- обикновено това е бащата на детето й, или просто мъжът, който я издържа финансово
2) представете си, ако наистина една жена някак си успее да навие двама мъже да живее с тях, то тогава идват 3 немалки риска:
първият вариант е да злоупотребят с нея и наистина да си я смачкат най - брутално- и то не само в леглото;
вторият е да те двамата да не си допаднат като характери и постоянно да се сблъскват помежду си;
третият вариант е прекалено много пък двамата да си паснат (не знам дали само като приятели или повече, но все пак доста да се сближат), а пък жената бързо да им омръзне и тя да остане на заден план, дори да стане излишна.
А по подобен начин стоят и нещата с женските хареми, жените там постоянно се сблъскват и си съскат като змии, но пък ако се сближат поне рисковете не са чак толкова големи.
И все пак, най - удачният вариант за връзка си е идеята за две нормални приятелски хетеросексуални двойки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: 572a6ad1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Темата е стара, но е и вечна. Кой от двамата, питомното или дивото, четох много коментари и реших и аз да споделя, както повечето пишат къде ти е акъла че се влюбваш по интернет, малки детайли които по скайп не се забелязват, лоша хигиена, заядлив с близки и познати, болезнено ревнив и т. н колкото до твоя приятел остави момчето да си живее живота, а ти имаш нужда от същата ситуация събери се с американеца и някой ден с огорчение ще разбереш че се омайва с друга като теб, по скайп е лесно, няма кино, няма вечери, няма общи уикенди и т. н успех ти желая

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 дни
hash: d063795ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Мъжете обичат да флирутват с една цел, секс, но в случая този е от щатите, по-скоро му се флиртува, защото там няма с кого и ти си балъчето с което да флиртува и да залъгва и евентуално ако дойде в България ще му е вече лесно да те из*ука, психиката на почти всеки мъж, така че твоя си работа. Не може един човек да се влюби в друг без да го е видял, без да го е прегърнал и целунал, без да са споделили някакви важни моменти. Всеки може да се държи добре по телефон, по скайп и да е изкуствен, защото не са дошли истинските проблеми, но дори и така да е, да се държи някой с тебе по-лошо, ако приятелят ти е такъв, ти нямаш правото да търсиш чужди мъже. Не знам как ги мислите тия неща, явно въобще и не ги мислите и сами си създавате главоболията, била влюбена в някой си в САЩ, боже господи, ми сега да те съжалявам ли, да плача вместо теб ли, знаеш ли, дано приятелят ти те хване, че си общуваш с някакъв там, да скъса с теб, да паднеш и от този стол, а и от другия си 100% паднала, така че после да те питам дали ще го играеш флиртаджийка пак.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0e0b98e948
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Хората казват, че ако си се влюбил втори път, трябва да избереш този, в който последно си се влюбил, защото ако първият човек ти е давал всичко, е нямало да погледнеш друг.
НО... Този човек нито си го виждала, едва ли ще долети просто ей така. Не се доверявай толкова лесно. Не бива да разрушиш такава връзка просто ей така. Ако беше някой от твоята страна, град, някой когото познаваш добре и си виждала... А и помни, че понякога се появяват страсти, но затишват след време. Тогава осъзнаваш какво си изгубила. Някои хора твърдят, че ако след 4 месеца вече не изпитваш нищо, значи не е любов. Според мен не си струва.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e9ab54be4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   През цялата ваканция излизах подчти не съм се прибирала очаквах с мама да се йараме но не тя нищо не ми каза често виждах Влади които разбираш ли твърдех че нямам нищо поднятахме си погледи усмихвахме си се всичко си беше супер. В събота имахме репетиции и госпожата каза че може да доида с нея на Гложене в 20 ч. Докато стана време да тръгнем седях в Габи забавлявах ме се оправях ме синкосите и тръгнахме за Гложене както се расхождахме изведнъш доиде Ици и целуна Кати и беше голяма изненада стана време да въртят поюя и останахме двамата както винаги се подигравахме един на друк те започнаха да въртят и ние ги гледахме кум наз се приближи един полицаи и каза на Ици нещо свързано с Влади аз се оплаших и изчаках полицая да си тръгнр попитах Ици и той ми каза че Влади е паднал от мотора и си е одарил главата и има вероятнос да умре с иричането на тези думи аз се разплаках но гледах никои да не разбере и се обърнах те свършиха доближиха се до мен и аз избягах почнах да рева и да се дера и не ми пукаше че всички ще разберат за чуствата ми към него бях толкова притеснена мислех си че ако той го няма няма да мога без него по време на връщането много хора се опитваха да ме оспокоят но не оспяха стигнахме ба село и тръгнах да си ходя по пъря ми звъна Поли и ме пита какво става аз и обясних и тя каза че той е добре и че е говорила с него и да му звъна престраших се и му звънах говорихме и ми каза че е добре тогава се почуствах толко радосна не го задържах много защото се осещаше че не му е до това и някакси точно тогава разбрах че го Обичам! ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker