Не знам как да постъпя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1531 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 23г. с две малки дечица. (Да, знам, че съм прекалено млада, за да имам две деца, но така се стекоха обстоятелствата.) Проблема ми е, че вече не се чувствам щастлива във връзката с бащата на децата ми, не мисля, че той е лош като човек, но не е и добър. Посягал ми е няколко пъти, но аз си замълчах… Проблемите ни са главно това, че нямаме добра комуникация, аз съм опитвала стотици пъти да говорим, да изясним всичко, плакала съм пред него, той ми отговаря, но виждам, че не влага чувства в нищо от казаното, приема и после всичко си върви по стария начин. Изключително егоистична натура е, винаги гледа да угоди на своите нужди, дори и пред тези на децата (прост пример: не са ни останали много пари, той отива до магазина и купува на себе си кола, а не взима на децата сок. Знам, че това не е някаква страшна причина за раздяла, но такива случки имаме ежедневно и просто не мога да ги изброя всички, а се трупат.) Не ми обръща внимание като жена, като например никога не ми прави комплименти или изненади, подарък за повод трябва да си изпрося, третира ме като слуга за готвене и чистене, единствено за секс ме използва (поне там не куцат нещата) Аз бях глупаво хлапе, когато се запознах с него, излизам от изключително строго семейство, с много консервативни майка и баща, преди него съм имала връзки с момчета за по кафе и целувки, той е първия и единствен с който съм правила секс, може би и затова се влюбих така и му родих дете толкова бързо. Второто не беше планирано, аз вече усещах, че нещата не отиват на добре при нас, и исках да махна второто дете, но семейството и той ме притиснаха, едва ли не, ако го махна, съм щяла да разбия семейството ни, той изпада в някакви драматични ситуации, за да го задържа и в крайна сметка го направих . Малкия вече е почти на две години, до скоро държах фронта психически, но вече не мога, усещам, че всяка секунда с него ме натоварва и искам да се махна, но няма къде да отида, понеже баща ми, както споменах е изключително против тези неща и ще получа жестока доза тормоз както аз, така и майка ми, ако отида при тях. Не се смятам за някаква супер красавица, но изглеждам добре, никога не ми е липсвало мъжко внимание, страхувам се, че мъжете ще ме възприемат като к*рва за секс, а не като жена с която могат да имат сериозна връзка, поради причината, че не искат да гледат чужди деца…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: a43a8d995b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И на двамата ви е дошло в повече с две породени деца. Наистина, доста подкрепа и сила се иска да започнеш на ново. Съветът ми е , да дадете децата на градина, да започнеш работа и да се опитате да си възстановите отношенията. Давайте децата на бабите по-често, за да имате време за почивка. Много двойки изпадат в подобно положение, по-умните успяват да преминат.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a114a864be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пише ти млада майка в подобна на твоята ситуация. Трябва да намериш начин първо да си финансово независима за себе си и двете си деца, което е крайно трудно, но наложително, така нито ще си зависима от мъжа си, нито от баща си. Спри да му се молиш и да плачеш пред него, така той постига целта си да те нарани и да се самоутвърди като много обичан и желан. Това, което мислиш за мъжете, децата и че не им се гледат чужди е и моето мнение, но всеки със съдбата си. Стават и изключения. Ти като едно младо, красиво момиче със стойност много по-голяма от на някои преспали с 100, но със самочувствие до небето, не позволявай този човек повече да те тормози психически. Ако имаш вариант с децата замини някъде сама за малко, помисли кое и как да бъде в бъдеще, замини без него, по възможност оставай колкото се може без този човек в стаята.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2e6b3b8e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разведи се. Намери добър адвокат, посъвтвай се. Започни работа, за да имаш доходи иначе той може да се опита да ти вземе децата. И продължавай по своя път. Рано си родила от грешен човек , нямала си опит. Но светът не е свършил и продължи напред без него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de6f22e2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Много мъже биха предпочели хубава, млада и сговорчива работлива жена с две деца пред такава без деца, която се държи нахално и вечно чакаща на мъжа. Бих те посъветвал да си поговорите по-сериозно с мъжа ти и да опитате да спасите отношенията си, но ако все пак и този път не се съобрази с теб, тогава постъпи така, както ти счетеш за най-правилно. Все пак, никой от над не е "в твоите обувки" и не знаем в подробности доколко трудно е за издържане това положение, в което си. Помисли си и за това как би се справяла да отглеждаш сама двете деца, дори и ако получаваш издръжка за тях. Но ако се чувстваш нещастна и самотна, въпреки присъствието на мъжа за теб, тогава може би мислите ти за раздяла, споделени тук, са с основание. Което и двете да избереш, ти желая успех!
Както писах и горе, намират се и грижовни мъже, които биха живели с теб, макар и с деца от друг мъж, стига да им родиш дете и да си грижовна жена. Естествено, и те следва да са грижовни към теб, за да сте щастливи заедно. Но най-вече ти пожелавам изобщо да не се стига дотам и да си наредите нещата с твоя мъж. Иска се обаче и воля от негова страна, както и желание да се държи добре към теб, но не само временно за отбиване на номера, а да му идва отвътре и да е за постоянно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2cf03b0b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Звучиш като интелигентна жена. Сама разбираш, че си с две малки деца, които разчитат и зависят изцяло от теб и баща им. В момента нямаш много полезни ходове. И двамата с мъжът ти със сигурност сте изнервени, имате повече отговорности. По-малко време за себе си. Ти се чувстваш неоценена и пренебрегната, предполагам и той така. Всеки за нещо обвинява другия. Не си мисли, че само при вас се случва така. Труден период е. Като поотраснат децата ще ви е по-леко. За момента децата са приоритет, ако поведението му не стига до крайности, значи не е толкова страшно положението. Много мъже не правят подаръци, не помнят дати, не отчитат необходимост от комплименти и т. н. Считат това за лигавщини. Щом сексът е добре, значи има го привличането между вас. Не бързай да си разваляш семейството. Ако си мислиш, че останалите са цвете, лъжеш се. Опитай да си стоплите отношенията, доколкото ви е възможно и на двамата. Децата са ви на първо място. Просто лично аз не бих дала съвет за раздяла конкретно в този случай.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 851e4accff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Милото момиче .. на моята майка сме три деца третото от втори брак така че тя е взета въпреки първите си две деца. И най вече тя се е развела по онова време когато беше рядкост а сега почти всяко второ семейство е разбито .. моето също А че има мъже които само ще искат да се възползват има и винаги ще ги има такива независимо дали имаш дете или не. Говори с родителите си плачи крещи ако трябва но не стигай до отчаяние. Бях в подобна ситуация не чакай да стигнеш до там че да искаш да умреш. Аз също бях пренебрегвана необичана не излизахме заедно не говорехме ако говорехме все аз нищо не знаех все бях некомпетентна все ми се налагаше мнение подигравки на външния ми вид на дрехите ми на движенията ми беше ми сринал самочувствието за него не бях добра майка нито добра домакиня абсолютно нищо ..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b4c2c8d5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти работа имаш ли, професия някаква, доходи? Очевидно не. Наистина си постъпила много глупаво, че вместо да учиш, да се квалифицираш, да започнеш работа, да имаш собствени доходи и съответно и самочувствие и уважение, си се оставила да зависиш от мъжа си или от баща си. И да се разделиш, имаш ли възможност да издържаш себе си и две деца? Издръжката от мъжа ти няма да ти стигне доникъде. Или ще търсиш някой за "сериозна връзка", тоест да се нагърби да храни и отглежда чужди деца? Такива наистина почти няма. И нищо не ти гарантира, че няма да е по-зле и от сегашния ти мъж.
Вина донякъде имат и родителите ти, прекалено консервативното възпитание пречи на децата да натрупат собствен опит, да се развият като самостоятелни личности, да осъзнават и защитават интересите си.
На този етап си намери работа, ясла и градина за децата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f76057a122
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами ходенето по мъже работи само с хапчета и ако се наложи - аборти... Ти хем тъй, хем иначе. От моментна връзка с някой който ти е завъртял главата, в следващия момент две деца и стискаш палци да става за баща... Не работят така нещата. Но за съжаление много жени са като теб. Имаш точно два варианта в живота:
1) правиш се на модерна, въртиш връзки и си гълташ прилежно хапчетата... всичките които са необходими да водиш такъв лайфстайл. Като се "изчерпи връзката" - следващия.
2) както навремето, търсиш сериозен мъж, общувате да видите дали си допадате, гледаш го колко пари дава, и тогава му правиш деца.

Ще те разочаровам, но да, толкова е прозаичен живота. Защото иначе както виждаш, удря те хормона, завива ти главата за няколко месеца, после цял живот сърбаш попарата. И пак като всички жени, все оправдания търсиш... Твоите били много строги... Ами такива са били, защото не са искали тая ситуация да се развие на 16... Сега поне си пълнолетна и сама ще си сърбаш попарата.

Да, почти няма мъж който да иска да гледа чужди деца, особено такъв който дори не си е завършил образованието. Ще се сетите, защо навремето бракът работеше така "опресивно". Защото се раждат нови създания, които не могат да се оправят в живота, поне 18 години. А както можеш да съдиш по себе си - и след това не е като да са напълно самостоятелни и без драми. Ти се радвай, че имаш баща да те "тормози", щото децата ти вероятно няма да имат такъв. Представи си и ако майка ти беше сама, на минимален доход, без подкрепа, колко щеше да може да ти помогне... А така както описваш, не си попаднала на най-лошотите чешити. Въпреки че сте още млади, и само по-зле ще става. Ако на 23 вече се е изпарила романтиката и подкрепата, нали се сещаш след 20 години какво ще е. Мъчи се да общуваш с него, викай и родителите от твоя и негова страна да помагат. Защото така е било навремето. Връзките които наистина са се получи ли са нищожни проценти. Останалите се крепят на много компромиси и че живеем в бедна държава и трябва да оцеляваме заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d32f4f6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До 4

Кифлоприземител, кои па са толко тия мъже, които ще се хванат с жена, която на 23 има две деца?!?
Кой нормален мъж, казвам нормален, ще си натресе такъв таралеж в гащите. Поредната млада майка, която бърза да роди и сега - ох не понасям мъжа си. Еми защо си родила 2 тогава на 23 години??
Тва жените наистина всичкитв са тотално куку.
Никой с всичкия си няма да седне да гледа чужди деца на някакъв льольо, па и да плаща за тях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de6f22e2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, писах "хубава, млада и сговорчива работлива жена с две деца пред такава без деца, която се държи нахално и вечно чакаща на мъжа", тъй като вторият вариант не е за завиждане. Разни самотни татковци с 1-2 деца, които така или иначе вече са влезли в релси покрай грижите за дете и ходят по детски площадки, занимават се с вземане на детето от детската градина или училището и т.н., с удоволствие биха се събрали със сходна по съдба жена. Има и по-отчаяни мъже без деца, които не могат да си намерят нормална нераждала жена и също са склонни да се съберат с някоя майка с дете/деца от чужд мъж. Познавам един пич, който преди няколко години се ожени за една мацка с дъщеря на 12 години (тогава) и тя бързо му роди син. Все още са заедно, но тя изтегли късата клечка, защото той след раждането на бебето оплешивя, спря да тренира, качи килца и наду бирен корем, мускулите му се "стопиха" и сега няма нищо общо с преди. А тя си е все така хубава и стройна като преди раждането, а в допълнение и точно тя издържа семейството, докато той си клати макарите безработен и лентяйстващ с приятели. Някои жени имат невероятната способност да се хващат все с подобни нехранимайковци и не зная как успяват с такава хирургическа точност за баща на детето/децата си да изберат възможно най-лошия измежду всичките си кандидати.

Преди 10-11 години съм имал две връзки с жени с деца, като и с двете ми е било по-уютно, отколкото с някои нераждали жени след това. Но и на двете им бях казал отначало, че аз не съм заместник на бащите на децата им и докато не се опознаем достатъчно добре и не дойде време да решаваме ще имаме ли общо дете или не, те ще се грижат за тяхното дете и ще ми отделят достатъчно внимание. Иначе би било лудост да се вкарвам в някакви схеми и още от ден първи да се гмуркам в дълбоките води на битовизма, да не си отделяме време да излизаме с цел да се забавляваме и опознаваме, а вместо това да водя чужди деца по детски площадки и градини и в останалото време да бъхтя здраво, за да ги издържам. За да бъдеш с някого, той трябва да прави живота ти по-хубав, а не по-лош. Независимо дали става дума за мъж и жена.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e7aadfa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако трябва да съм честен, и аз не бих взел жена с две деца. НО ти ми звучиш много интелигентна и свястна жена с добра ценностна система и не знам защо, но провокира в мен хубави емоции, стана ми някак мила и честно казано, ако жена била и с две деца, провокира такива чувства у мен, бих започнал сериозни отношения с нея и не бих я използвал само за секс. Още повече, че ти си още много много млада и живота ти предстои тепърва. Айде да беше на 40, може би щеше да е малко по-трудно.

Може би мъж на твоята възраст, който най-вероятно още ще е ерген, трудно би се наел, но ако е някой по-зрял разведен евентуално също с деца, защо да не се влюби в теб. Има доста разведени 30-35 годишни мъже. Десетина години разлика не са чак толкова много. А и не е казано, че от утре трябва да го срещнеш този мъж. Може да се случи след няколко години.

Но при всички положения не е работа да стоиш цял живот нещастна да те третират като отрепка. Това не са ден-два да ги изтърпиш. Почти сигурно ще става и по-зле с времето. В един момент психиката ти съвсем ще се пречупи, съвсем ще изгубиш увереност и съвсем няма да се решиш. Ще се примиряваш все повече и повече и ще развиеш манталитет на жертва. Времето не тече в твоя полза. Баща ти какъвто и да е, той не живее твоя живот и няма да носи твоите последици. НА него сега му е комфортно да си мисли, че дъщеря му има супер семейство, но не той търпи тормоз всеки ден. Утре него няма да го има, но ти ще продължаваш да търпиш и да си съсипваш живота.

Не знам какви доходи и каква професия имаш, но намери начин да си подсигуриш работа и да се изнесеш на квартира. Поинтересувай се за общинско жилище.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b213b5eb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автор.
За доходи и професия- нямам, приеха ме в СУ и три дни след това разбрах, че съм бременна, съответно мъжа ми изрично ми забрани да ходя, за да стоя вкъщи и да се грижа за бременноста си… доста глупаво от моя страна, аз чак сега осъзнавам какви грешки съм допуснала в началото на връзката ни, може би, чак сега съм узряла и разбирам къде се намирам. Но знам английски, мисля, че мога да си намеря прилична работа с английски език. Колкото до баща ми, не отричам, че той ми е голяма упора (финонсово) , а майка ми с децата, но просто са си консервативни хора, и те много добре виждат, че не сме щастливи с моя мъж, те също не го понасят, понеже работи във фирмата на баща ми и постоянно се дъни с работата и едва не фалира фирмата на баща ми, но за тях морала е над всичко, баща ми още не може да преглътне факта, че мъжа ми не е дошъл да ми поиска ръка от него, а е преспал с мен, направил ми е бебе и затова живеем на семейни начела… Аз бях малко обрана в това, което написах, всъщност най-големия стоп за раздялата е това, че децата са малки и не знам как ще се отрази на психиката им евентуално запознанство с друг мъж след време, това дали той ще ги обича или просто ще ги търпи заради мен… не искам да жертвам тяхното щастие за сметка на моето, но в същото време усещам как психиката ми се срива със всеки изминал ден, имам буца в гърлото и започвам да плача без причина (принципно не съм от ревливите)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e7aadfa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти и със стария си мъж, щастието на децата пак ще жертваш. Не си мисли, че ще са щастливи, ако вие не се разбирате. Най-малкото ще останат с грешни впечатления за междуполовите отношения, което ще им създаде проблеми като възрастни. Така че претегли кое е по-малкото зло. И все пак ако поговориш с баща си и му обясниш по добър начин, че си в безизходица, че си нещастна и т.н., все си мисля, че ще те разбере поне малко и ще те подкрепи, колкото и консервативен да е. Все пак той е баща и иска твоето щастие.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ed56f4b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Деца на разделени родители, м 30. От опит - недейте да се разделяте преди поне да са порастнали. Хомосексуализма си, с който се боря, е породен поради липсата на баща. В разговорите със психолози, метенето на статии, пък и общуването със други хомосексуалисти - няма някой да не ми е казал, че проблема поне при мъжете е от липсата на баща.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 150fc2aa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тъкмо щях да се включа да те оплача и аз и видвх коментарът ти
"За доходи и професия- нямам, приеха ме в СУ и три дни след това разбрах, че съм бременна, съответно мъжа ми изрично ми забрани да ходя, за да стоя вкъщи и да се грижа за бременноста си"
Изрично ти "забранил" и ти: ами хубаво, ще си преживям тогава.
Две високо рискови бременности изкарах, като едната почти 100% в болница и пак намерих начин (легнала със системи и учебници в ръка) да се развивам през това време, даже и да заработвам по нещо.
Може и да е оправдан донякъде егоизмът на мъжът ти, не към децата разбира се, но може би е време да включиш, че ТИ не си му дете!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b213b5eb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Автор към номер 15. Хубаво да си преживявам , хаха. Според теб какъв избор имах на 19г. да му се опълча бременна и да кажа “Кой си ти да ми казваш какво да правя” ами кой ли е … баща на детето ми, който щеше да ме зареже бременна да се оправям сама( не, че сега пак не съм пред дилемата как ли ще се оправям сама, но тогава не мислех така) и неговата забрана да посещавам университета беше породена от ревност, но той винаги замаскира нещата с някакви оправдания, че Еди си кое не било добре за мен… Да, много добре разбирам, че АЗ, АЗ позволих да стигна до тук, но много късно осъзнах грешката си, може би ако имах по-голям опит с мъжете преди това щях да го преценя що за стока е, но аз също съм израснала с баща болен от ревност, който не е допуснал майка ми да има един работен ден, за да няма досег до чужди мъже и винаги на сватби и събития майка ми е гледала надолу, видиш Ли, да не загледа чужд мъж… Моя не е много по-различен, единственото му по-добро от баща ми е, че поне не ми прави забележка като се гримирам и не е толкова агресивен от към думи към мен

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d54e582579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Изобщо забрави за мъж, ако се разведеш и децата останат с теб. За секс да, за връзка и съжителство - не. Казвам ти го, защото филмите по Диема, в които това се случва, са измислица. В реалния живот в България това е изключение, и да се надяваш на това е да чакаш шестица от тотото, такава е вероятността. Въпросът е на манталитет, но и на финанси. В наши дни да гледаш две чужди деца, за да спиш с майка им е просто лукс И то ненужен бай дъ ей.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: af2c3f35d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Точно така се случва, когато човек избърза с раждането на деца в наше време. Случаите като твоя са хиляди, а българският мъж е закоравял егоист с много, много малко изключения и винаги мисли първо за себе си. Например може да е останал един-единствен шоколад вкъщи и то такъв, който няма във всеки магазин, но на мъжа ми му се прияло посред нощ и го изял, без да остави и едно редче за детето и куп още такива примери с него. Колкото и да му правя забележки през годините, винаги отново се издънва. Баща ми винаги мислеше първо за нас и не си позволяваше подобни неща, но къде ги тези мъже в наше време...
Постъпила си глупаво като си се отказала от следването, но си млада и имаш възможност да кандидатстваш отново. Има много специалности, които можеш да започнеш и да запишеш от януари. Обади се и попитай, може и тази, която си искала също да я има. На малкото ти момче вече му е време за ясла.Запиши се да следваш и си намери някаква работа. Трябва да имаш и собствени средства, иначе ще си в абсолютна зависимост от мъжа си.
Пробвай първо малко да си стъпиш на краката и да видиш дали няма да се оправят нещата между вас.
Познавам и случаи на жени с две деца взели си ерген, но чужденец и много разведени, но и жената и мъжът са с деца от предишни бракове.
В общи линии в брака с появата на децата се изпарява всяка романтика, особено ако имате и финансови проблеми.Няма какво да се лъжем.
Не очаквай кой-знае какво оттук-нататък в емоционален план.
Забрави за сами мъже - българи, че ще приемат и обичат децата ти. Едно както и да е, но две??? Всички мъже, които ти пишат, че биха били и с жена с две деца, биха били с теб само за секса и защото си им приятна, но появи ли се сама жена без деца, която им допада, ще те зарежат. Разсъжденията са от рода на:Те не са втора ръка, че да хранят чужди деца. За какво им е разширена раждала разпоретина с провиснали цици, провиснал корем, а може би с целулит или стрии.
По-вероятно е да си намериш женен любовник, но направи нещо в личен план за образованието си и за някаква финансова независимост.
Попрочети малко из форума и ще ти стане ясно как разсъждава средностатистическият българин.
Една жена в наше време трябва да направи всичко възможно да разполага със свои финансови средства.
Задължително запиши перспективна специалност, от която ще измарваш добри пари.
За мен независимостта е изключително важна.
Жена на 46 г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de6f22e2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18, поправям те (виж големите букви), защото ти допусна груба грешка още в първото ти изречение и тя повлече всичките ти други изречения все в този погрешен уклон:

"Точно така се случва, когато ЖЕНАТА избърза с ИЗБОРА НА МЪЖ"

Проблемът на стотици хиляди българки се корени не в бързото решение за раждане, а в прибързаното решение кой точно да е таткото! Много жени на 30 и на 40 години, решили да родят късно, също правят такъв крайно погрешен избор на мъж! Тези по-зрели (като години, а не като начин на мислене) жени обикновено са били с поредица от прибързано избрани мъже през годините.


Второто ти изречение също страда от подобна погрешна преценка с пристрастно, обобщаващо и неотговарящо на истината твърдение:

"българският мъж е закоравял егоист с много, много малко изключения"

Колко "много малко изключения" да са, като имаш предвид, че около 40% от мъжете под 40 години дори не са татковци, а 1/3 от мъжете под 30 години дори не са имали и една приятелка през живота си? Откъде е това обобщаване от твоя страна, като пренебрегваш едни доста крещящи за бъдещото ни състояние като народ факти? Огромен дял от мъжете са девствени и това е, защото още по-огромен процент от жените решават, че ще се насочват към една малка група мъже, които според техните женски представи са идеалът им за мъж. При положение, че стотици хиляди деца живеят само с един родител (почти всичките са жени), а на всеки 3 брака се пада по 1 развод (плюс още поне 100 000 нещатно омъжени или обвързани тормозени от мъжете си жени), считаш ли, че женското разбиране за най-добър за семейство мъж е толкова непогрешимо? Това са цели половин милион жени с доказано провален избор на мъж. Решението и отговорността кои да са тези мъже са изцяло на въпросните жени, защото никой друг не им е избирал мъжете - те сами са решавали с кого измежду останалите кандидати да си "легнат" и на кого от тях да се отдадат.

Срещу всеки един пример за себичен съпруг и татко, както описваш твоя такъв, изяждащ шоколада и немислещ за детето си, стоят многобройни други мъже, на които вътрешно им е заложено да се раздават с желание за най-близките си хора. Но тези мъже са част или от малкото свестни съпрузи и татковци, или от многото необвързани мъже, които повечето жени считат за "неподходящи за сериозно обвързване".

За провисналите цици, целулита и стриите също не си права, тъй като много от нераждалите жени също могат "да се похвалят" с подобни телесни особености, докато част от раждалите жени са с отлична поддръжка и слагат в малкия си джоб поне 80% от нераждалите си връстнички.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker