Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямам приятели
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте. Пиша тук защото съм самотна. Напълно готова съм за връзка и за нещо сериозно но не попадам на човека. Смея да твърдя че съм красива с хубаво тяло. Но на мен се лепят само ... На 25 години съм. Откъснала съм се почти изцяло от своите приятели , на 20 години родих дете. С таткото сме разделени от година и половина. И нещо съм забила на едно място нямам нови познанства рядко излизам. Ако въобще се навия да излезна с някой и ме изумява наглостта на мъжете директно се пробват и като не им пуснеш след една две срещи не пишат повече ... Да знам че имам дете но не съм виновна че така са се развили нещата и съм останала сама все се чудя не заслужавам ли вече да срещна някой свестен. Бих оставил по долу скайп в коментарите ако някой иска да се запознаем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8fff3386fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Чудно как ще го оставиш... Иначе ако искаш нещо то обикновено се случва.Аз не се определям като красив, но съм сериозен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c10ebb5117
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Доколкото разбирам от коментарите тук, мъжете в България не искат да се грижат за чуждо дете. Може би затова реагират така. Търси си или чужденец, или някой мъж и той с дете.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fed6f9bfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   " но не съм виновна че така са се развили нещата"

А кой е виновен? И при положение, че продължаваш в същия дух? Иначе като чета женски мнения, все се започва с - много съм хубава, стройно тяло, не се оплаквам от липса на внимание... Т.е. като външността не ви е проблема, явно е психиката... Щото то не остана друго. Аз лично като мъж, имам точно обратния проблем. Казват ми, че много ме харесват, обичат да си говорим... просто не по "оня начин"... Демек, не съм им достатъчно красив.

В крайна сметка, това е живота, вие... красивите си живеете по тоя начин, грозните по друг, накрая всеки сам, по различни причини. И да, дете на тая възраст е голям проблем. Кой 25 годишен, ще дойде да те гледа с чуждо дете? Та те сега завършват, сега им почва живота. Ако някой над 30 се врече, махай го тоя чичка... Знам ви номерата. Никой не си гледа насрания г.., но чуждите кусури веднага се изкарват, дори най-дребните...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9001f580a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не искат поради една причина основно, номер 2. Защото обикновено ако си свестен, си неинтересен. Не правиш "диви" и разни така описани неща, а си точен мъж, понякога и скучен за жените. Те заради това не те харесват, а отиват при т.нар. "алфи", "мъжкари" и както искаш наречи всевъзможни простаци, които обикновено или им съсипват психиката, ревнуват, изневеряват, бият ги и какво ли още не. В някои случаи им правят деца и в много малко случаи си гледат децата. Заебават ги и изведнъж тези жени започват да се оглеждат за "свестния мъж". Само че на никой не му харесва да е втора цигулка, не иска някой друг да направи децата, а той да ги гледа. Не иска да е резервен вариант. Пък ако ще да е скучен или грозен или каквото и да е там. Някои се примиряват, но повечето нямат желание да гледат чужди деца. Който прави деца - да си ги гледа. Затова жените би следвало да внимават като избират, но това си е техен проблем. А за всеки влак има пътници. Авторката да не се отказва, но и да се замисли какъв тип мъже търси. А и такива, които те отрязват след 2-3 пъти като "не им пуснеш", ти правят услуга. Представи си да те лъжат 1-2 години за редовен секс и после да те зарязват. Как би се почувствало детето ти ако през определено време водиш някой "нов татко"?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b7fcb9c91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм мъж на 31. Напоследък самотата ми тежи, освен че ми липсва да лягам с жена искам и компания, разговори, внимание, женско присъствие. От 11 години живея сам в голям апартамент ( на родителите ми е). Не съм имал истински сериозна връзка. Много обичам децата, искам и аз да имам, точно момчета. Пет години е идеална възраст, минал е бебешкият период, мога да го водя навсякъде със себе си, на лостове, на планина... Не ме притеснява, че не е мое. Скоро си мислех, че трябва да си търся жена около твоята възраст. Казваш, че си красива, вярвам ти, и аз не съм зле. От София съм.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ed41596f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Някой от вас тук пишещите сте големи малоумници, познавам двойки точно такива като нея взимат я с дете и тя му приражда още едно от него и така си живеят.. примери колко искаш..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9b39d15661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като 25-годишен ти казвам, че бих си и помислил за нещо по-сериозно с жена с дете. Желая ти успех, лично познавам по-възрастни от мен, които нямат против и са в такива връзки и бракове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker