За материалните ''МЪЖЕ''!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За материалните ''МЪЖЕ''!!
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1738 пъти
Здравейте :))))),

Бих искала да ви попитам мили хора нещо върху ,което се чудя от доста време,а именно,Защо мъжете станаха такива материалисти и гледат само парите,дрехите и колата на жената.
Според мен и за жена е грозно да е материалистка,а за мъж просто нямам думи,как може да има такива хора.
Случвало ми се е да попадам на някакви места и да ме оглеждат цялата,с какво съм облечена,с какво съм обута,според вас това нормално поведение ли е от мъж.Има толкова примери как мъже си хващат някакви богати жени и ги издържат при положение,че дори и въпросните''мъже'' имат някакви възможности.Къде отива тогава любовта и всичко истинско,къде???? Защото никой не може да ме убеди,че една много готина мацка,която не е богата има шанс с някой,по голям от тази с колата,дрешките и скъпарския апартамент,да не говорим,че дори понякога и тия с парите са толкова зле изглеждащи и похабени женици,че ако не са парите ..не ми се мисли.

Моля ви наистина да коментирате и да си изкажете мнението!

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8db5f1cda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Паразити има и от двата пола. Даже мисля, че сред жените са повече.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a7e08c9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Като мъж (момче) на 19 мога да кажа че за мен неща като дрехи, пари, имоти, коли нямат значение за това да харесам и да се влюбя в момиче/жена. Първо защото аз не гледам дрехите и парите и така нататък, прави ми впечатление тялото, характера, очите, погледа, косата ако искате. Това пари, коли, апартаменти, дрехи, мисля че не е от значение, а и според мен мъжа трябва да ги осигури тия неща

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 81c71f4614
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма вечна любов, има вечни интереси. От както свят светува, парите са водещи, а не любовта. Тодор Живков го каза, който има пари, той командва, нямаш ли пари, значи си никой. Хубава жена без пари е просто Пепеляшка, чака си късмета!?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e3b042bd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тази тема е като контра на няколко други подобни за материалните жени.
Не знам за кои мъже става дума, но материалносста при мъжете и жените се изразява различно в обществото.
Често заможните жени са фокусирани изцяло в/у мъже от тяхната черга. Обратното обаче в повечето случаи не е така. Доста заможни мъже се възползват от това си положение и искат да са с красиви жени, по възможност повече и то често се случва, като там не играе особена роля финансовото положение на жената. Някои от тях са видимо грозни, но все пак около тях се въртят дългокраки госпожици с визия на манекенки.
Заможните жени, които не са красавици, полагат много грижи за да бъдат привлекателни и така да се каже да хващат окото.
Рядко може да се срещне комбинация от двете красота и богатство на едно.
Такива жени излъчват изисканост и стил и няма нищо чудно в това да привличат такова внимание.
Но те са твърде малко а описанието в текста на темата звучи, като позьорщината от интернет, на която всички сме свидетели.
Ако жената е видимо непривлекателна а доста заможна и има много обожатели, само тогава може да говорим, че мъже гледат парите и са масово материалист и използвачи.
Има и такива, но я да направим съпоставка с обратния вариант.
Преди години, като студент имах колежка, която беше много богата(на 20г с 2 бизнеса, които въртрше успешно и още кой знае какви пари всички от родителите и разбира се). Милионери от класа както се казва.
Не беше никак красива, не беше и чак грозна и нямаше опашка от мъже, които да се редят за нея.
За сметка на това пък друга колежка с визия на кукла барби с нисък социален статус гола като пушка в финансово отношение не можеше да се отърве от обожатели. Даже и половината преподаватели точеха лиги по нея.
Те двете бяха приятелки. В средата на следването красавицата се поизгуби за известно време, докато един слънчев ден цъфна на лекции с надут корем. Голямо шушукане имаше разбира се зад гърба и.
Накрая се разбра, че богаташката я е запознала с млад мъж със страшно богати родител от техните милионерски среди.
Доста бързо е забременеяла от него а сватба са направили почти в 9я месец.
Това са събития от преди 13г не е толкова много.
Богата също се омъжи 6-7г по-късно за мъж, който не е от нейния финансов ранг, но с възможности много над средните за страната ни.
Е какво заключение може да направим от това?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a2b0a1d04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мъжете оглеждат тялото на жената дали става за секс. Наконтена жена е по- голяма примамка за мъжете- ловци. Не съм срещнала мъж или жена, за които материалните придобивки да нямат значение. Но съм срещала хора, които нямат възможност да имат такива и решават, че друг може да им ги осигури.
За мъжете любовта е сексуалният обект, жената изживява любовта по друг начин. Естествено и от двата пола има настървени хора, които искат да се сдобият с материални придобивки на почти всяка цена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0448218e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял. Само не знам къде ги намираш такива хю*нета? Като мъж мога да ти кажа, че грам не забелязваме дрехи, обувки и т.н., освен ако не разкриват разни работи от сорта на деколте, крака и т.н. Но хубавият кон си личи и под скъсан чул.

Ако направя комплимент за нещо такова е просто от кавалерство - грам, ама грам не ми пука за тия неща хаха. Вниманието ни се върти около гърди, задници, глезени, вратлета, талии, устни и все в тоя дух. Ако освен това имаш поне 28-30 зъба в устата, над 50 IQ и под 150 кила, и не си много злобна (с тоя пункт ви е най-трудно), си направо мечта. Но все тая, има ли дупка е злато.

Може би си въобразяваш? Или това са момчета, които искат жена с повече възможности от тях, на които им е удобно под чехъла? Ако има много такива около теб смени средата...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc6191e192
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да е поддържана - да.
Но никой по-нормален мъж не гледа пари и коли на жената.
Все пак ако е над 20 вече трябва да почват да й минават мисли за живота по просока жилище, деца, а не само как да лапне патката на поредният, малко по-добре изглеждащ, който и е обърнал внимание .

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 69b9eef861
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2, миличък, за мъжът е важно жената да има дупка..
А за жената е важно мъжът да няма дупка в джоба, а дупката да е в нейния...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e65cb0066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако темата не е поредната партенка, ще споделя следното:

Нормалните мъже гледат жената, не защото целта им е да оценяват паричната стойност на дрехите ѝ, а защото си я представят как би изглеждала гола без дрехите. Почти всички мъже биха приели жената без дрехи, без коли и имоти, без нито една стотинка да има дори. С лекота биха се обвързвали сериозно с такава жена, защото те просто искат Жената - стига да е поне средна хубост - и въобще не им пука дали и какво тя има в материално отношение.

От друга страна, повечето жени НЕ биха се събрали с гол и бос мъж без пукната стотинка. Нещо повече - повечето жени не биха били дори с мъж със средна за страната заплата, а някои жени дори не биха били и с мъж с два пъти по-висока от средната заплата, тъй като те считат и това за малко! И обикновено в тези случаи твърде изискващата жена е безработна поради мързел и нищо не е постигнала в живота.

В България на един мъж материалист, който търси жена да го издържа като някакъв паразит, вероятно се падат по сто материалистки, търсещи мъж да ги издържат като паразит. В най-добрия случай.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2ce6ce6520
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 2 - браво,ако наистина го мислиш това,младо момче си и си на прав път,да бяха всички като теб!!!

Авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 51ce303054
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И кои точно са тия, които гледат това? Не и средностатистическият мъж. Мога да ти кажа какво би изисквал от теб най-вече - да не го тормозиш на първо място. :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eb417c134e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пари при пари отиват и богатите отиват на едни места и посещават едни сайтове, а бедните като нас други места, защото средна класа не съществува. Все повече мъже търсят жена да ги издържа, или жена, която ще е много добричка, ще си покрива до стотинка сметките вкъщи, че и детето ще поема, а той ще си пести за курви или за майка си. Имах колега в университета, който открито и не на шега си търсеше богата софиянка и даже офертираше другите колеги да са държанки и то не на шега. Примери имам много. И сред жените го има, но е по-прието слабият пол и особено млади майки в майчинство да са подкрепяни материално от мъжете си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 61f421dd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   "Защо мъжете станаха такива материалисти и гледат само парите,дрехите и колата на жената."

Миличка, мога да те убедя, че последното нещо което мъжете гледат, е колата на жената :)

По надолу не дочетох. В интерес на истината, мъжете чисто първосигнално гледат бюст и задник, които честичко са по скоро подчертани , отколкото прикрити. Което пък ни напомня, че щом толкова отчетливо една жена подчертава тези си атрибути, значи смята, че са най големият и коз в борбата за внимание. Разбира се, има нерези които ще изплезят език и ще тръгнат да припкат зад вас с идеята да ви го сложат. Вие много добре го знаете, затова и играете този глупав първосигнален танц. Нормалните мъже знаят тези неща и не ви отделят повече от секунда поглед който даже и не стига до горните очи и след това на секундата ви забравят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 399e3542d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Май четох тема за материалистките. Някоя се е засегнала и връща жеста. На мястото на модераторът нямаше да я одобря - отдавна някои хора решиха, че сайтът е за война между половете и да си го изкарваме на другарчето вместо да споделиш нещо, което е важно за теб и да те изслушат. Не приемате ли нови модератори? Да взема да поразчистя малко от кифли, Кифлоприземители и всякакви там... юнаци!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f5e14b7e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Преди 5-6 години живях в София.Бях на 26. Срещах се с внучка на някакъв комунистически лидер от миналото. Имаше възможности, макар да го буташе скромна. И аз я харесвах, но вече бях планирал гурбет. Не си промених плановете и заминах, бях гол като пушка. Спиралата на живота така ме завъртя,че от физическата работа изгубих и здраве, но не изгубих принципите си. А те са да постигна всичко сам в живота. Зарязах 3 къщи и малък разработен бизнес от нашите, и съм спал с цигани, пияни латвийци, 6 човека в една стая и всякакви др, докато се ориентирам. Не дадох задна. Не забогатях, но понаредих нещата и тепърва ще изплувам.
Всичкото това блъскане ми дава утеха, че утре ако имам деца ще направя и тях борци. Имал съм периоди, в които ме е било яд че съм неразбран за идеите ми, че не мога да стъпя на основата на предното поколение за да ги постигна. Но имам търпението и вървя гордо с вдигната глава,че не съм си продал душата и морала, за едните пари.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0e7e4975d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката:

Вълнува ме и затова я пуснах темата, не съм и чела темата за Материалистките. Не съм се обидила и не съм пуснала тази тема, заради това. Ясно? Просто ми прави впечатление, че има много мъже, които са готови да изберат парите пред любовта и нещо истински, просто за да имат някакви вещи и възможности, в много от тези случай дори тези мъже, самите те са с възможности и въпреки това искат жена с пари, за да могат тя да плаюа, а те да си ги кътат, Познавам такава двойка и ми е странно, затова и пуснах темата, ако някой се засяга от нея си е негов проблем!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker