Бившия ме потърси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившия ме потърси
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2194 пъти
Здравейте, когато бях на 16 имах приятел с който бяхме само 3 месеца, той ми беше първият но след това ме заряза. И сега след 20 години ми писал под една моя снимка да му пиша във вазъпа. Вчера си писахме и го питах как се е сетил за мен, той каза че ме търси от доста време, че иска да ми се извини че ме е зарязал по тъп начин. Аз си спомних че ми е първия с който правихме с.. с и му писах каза че помни всичко и той каза че и аз съм му била първата. Стана ми много приятно че след толкова дълго време ме е намерил и се извини за това как е постъпил. Видях негова снимка и всичко се върна обратно, започнах да усещам нещо към него което не е много добре, писа ми че иска да се видим по тел че иска да ми звънне. Разбрах че е женен и има деца, не знам как да постъпя. Писах му да не си докара проблем със жена си че ми пише, той вика тя не знае дори искаше днес да ми звънни но му казах друг ден. Незнам какво да си мисля, лошото е че започват да ми се връщат чувствата след 20 години. Въобще никога не съм чакала че бивш ще ме потърси след толкова много години. Вие как мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc59b28424
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Не знаеш как да постъпиш, 36 годишна жена? Какъв бивш? Било е преди 20 години. Мимолетен секс между непълнолетни. Та вие сте били деца. Не разбираш ли, че човекът иска да те бодне отново. Просто му се е приебало. Той е женен с деца, а ти не пишеш омъжена ли си, разведена ли си, имаш ли деца? Всъщност това няма значение. Накрая гледайте да не ревете и двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b7a5b2b2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Иска кекс. Явно госпожата го е ядосала за нещо и си търси лесни свалки. Тъпо и отчаяно. Не се занимавай с коцкаря.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b38d46a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей, по някой път искам да не съм от този пол, честно. Мъжката природа е ясна, ама идеята за жена е съвсем друга. Моля ти се, прочети си всичко отгоре-надолу и се съвземи. Наборка си ми авторке, но времето за теб е спряло явно още на 16 год.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f210c5a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Е, то и на нея и се приеба, ясно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e76970ce3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз имам подобна история. Беше ми първият. Обичах го. Много трудно преживях раздялата ни. бяха минали 10 години. Бях се върнала за малко в родния си град след завършване на висшето си образование. Срещнахме се случайно. Той беше женен с дете, аз-не. Чувствата пламнаха отново. Започнахме връзка. Започнах работа там, отказах се от много възможности както в професионален, така и в личен план. За да сме заедно Минаха доста години. Един ден осъзнах, че повече не може да продължава това. Прекрати връзката и замина. Но останах сама. Без семейство и без деца.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 925cc43b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мисля, че го е стегнала рутината вкъщи и търси извънбрачна връзка. За съжаление най-добрият ми приятел много изневерява и от него знам, че бившите връзват лесно, много са дискретни и не е нужно да излизате дълго преди да правите секс, щото се знаете. Той им разправя, че съжалява, че ги е изгубил, защото са били много специални, повече такава не е срещал и подобни. Една си мислеше, че тя е единственото хубаво нещо в живота му. Той така й говори. И тя вярваше, че е вързан, нещастен, прави секс само с нея, там 5 пъти в годината.
Откакто съм семейна 2 пъти ми се случи бивши, вече семейни, дето не сме се виждали по 10 години да ми пишат от нищото "Ти, нали знаеш, че си ми много близка и можеш винаги да разчиташ на мен. " -това в 2 сутринта. Другият "Как е моята слабост? "
Приятно е да чуеш, че някой иска да ти се извини и едва ли не 20 години търси прошката ти... Както, и че можеш винаги да разчиташ на гаджето от гимназията ама... не е реалистично.
Този те харесва, сама си, не познаваш жена му, децата им. Вече те е хлъзнал, колко си значима за него. И аз като те слушам си готова още на първото виждане да повториш. Просто не бъди наивна и ограничи очакванията до много сладки приказки и хубав секс.
Това са семейните мъже, които изневеряват. Моят приятел стихове е писал, водил им е старите родители по лекари, плащал е битови сметки на любовници. Иначе ако го питаш не му пука особено. Той и децата му да са добре, жена му да ги гледа. Това е.
Дано коментиращите мъже да ти кажат честно, защо един семеен мъж би изкочил така.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 130fd69a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако му обърнеш внимание и започнеш писане, разговори, срещи, това ще доведе до същото, което е станало преди 20 години. И значи, че не си научила нищо за изминалото време. Аз имам принцип - с бивши не се занимавам. Както и с женени. Съветвам и теб да не го правиш, особено с човек, който те е зарязал веднъж. Прояви разум и самоуважение, не излишна и глупава сантименталност.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a6d84f8c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Той закъсал за чуждо и никоя не му връзва та разровил миналото и се присетил за теб, ти май ни чуждо, ни свое и още по-закъсала за някакво внимание...
Ами, няма лошо, чешете си нуждите докато заформите неминуемата драма (ти ще кажеш, че е тръпка, де) после може би той разведен, ти пак сама и ритната защото и сега няма да стигнете до нещо съшествено, само чесане на нужди.
И двамата търсите нешо да вземете от външен източник, не да дадете.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f6a97ac164
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как ще му се е до е...ло той живея в Испания ,няма значение че е било преди 20 години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1d9afc8827
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тва жените колко сте тъпи не е истина, ама иначе мъжете това, мъжете онова, па изисквания, па претенции.
И кво "бившия" пише след 20 години и вече главата и е завъртяна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 001ad2cd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щях да те насърча да се видите, докато не разбрах, че има семейство. От такъв мухльо нищо добро не очаквай. Ако те омае, утре ти ще си на мястото на излъганата му жена. По-добре спри комуникацията с него.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8ad0749559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ударил го е на самосъжаление. Сигурно и жена му го е зарязала. Не го търси повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e49881c520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Още една глупаво измислена история. Авторката не се сеща да опише собственото си положение в момента, дали е женена или разведена, има ли деца и съпруг или е отнесена от вятъра някъде в небитието. Най ми се вярва, че е нещастна самотна стара мома. Щом казва, че започват отново да й се връщат чувствата след 20г. това ми говори, че никой мъж до сега не я е обичал. Много и се иска отново мъж да я пожелае, но забравя, че е на 36 г. Жалко.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: df596ae0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Сетила се Мара да се побара!
Хубаво е, че се е извинил, но това вече нищо не може да промени, последиците от травмите, коа теб тази връзка ито ти е нанесъл, едва ли някога ще бъдат заличени. А как се чувстваше тогава, когато те заряза, помниш ли? За теб тази връзка е останала недоизживяна, но дори и да тръгнеш с отворени обятия към него, пак ще стигнеш до същия резултат. Ако сега изглеждаш прекрасно, чувстваш се много добре финансово и си доволна от живота, можеш да се срещнеш с него, за да му натриеш носа, но да си мислиш, че любовта ти чука на вратата, е погрешно.
Някои мъже си въобразяват, че първият в живота бил незабравим, хайде моля, този твой първи е мерзавец, който се чуди как да кръшне на жена си.
Вече 20 години има сайтове за запознанства и Facebook, а той те открил едва сега, когато се е превърнал в затлъстяващ семеен чичка с бирено коремче, на когото жена му не му пуска и никоя друга не му обръща внимание вече. Сигурно е започнал да се обажда на всички бивши наред.
Такъв заслужава жена му да разбере.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 72a453e2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти да не си бебе? Пак ли секс играчка искаш да бъдеш? Да ти се е извинил по-рано и точка. Прати го при жена му.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aeee56837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Съгласна съм с 1. Най-лесният начин да чукнеш нещо набързо е да пишеш на някой бивш. Той ти е казал, че е женен с деца и жена му не знае. Какво очакваш освен секс? Иска да си разнообрази човекът явно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 82ab98693d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Извод: Търсете си жена, която няма "бивши"( девствена). И да не е българка де, това се подразбира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker