Как да ги разделя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да ги разделя?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1973 пъти
Здравейте аз съм момиче на 14. Страшно много си харесвам едно момче. Бяхме приятели,но наскоро той тръгна с бившата ми най-добра приятелка. Имам чувството че тя го направи нарочно само да ми е гадно. Направо като разбрах ми идеше да я удоша и все още искам. Тя е доста красива и с хубаво тяло, а аз не се намирам за грозна но съм по пълничка от нея и не толкова привлекателна,но пък го заслужавам много повече от нея! Писна ми да ти гледам как се натискат лигавят прегръщат около мен. Той беше приятел с мен,но тя го е накарала да ме блокират. Искам да ги разделя! Той трябва да е с мен,не с нея. Трябва да обича мен,да ревнува мен, да иска мен защото аз го заслужавам а не някаква си,която ще го зареже да друг след няколко дни. Едно момиче и,е казала,че аз искам да ги разделя и тя дойде при мен и моята приятелка преди два дни и ме попита какъв ми е проблема,аз отговорих,че никъв просто защото съм много срамежлива и не мога да и кажа а и нищо няма да променя. След това тя го целуна и ме погледна право в очите. След като ни подминаха просто позеленях от завист и ревност. Направо се тръшках и подскачах от нерви. Трябва да и го върна,и докато не е мой няма да мирясам. Как да го направя кажете ми искам тя да се пука от яд,а не аз, искам да и натрия носа искам,го обичам го... Моля ви кажете ми какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 39deee0e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Кой какво заслужава в този живот, не е твоя работа да преценяваш. А и като гледам колко си злобна и завистлива, не знам на фона на кое смяташ, че заслужаваш повече от това момиче. В конкретния случай, момчето преценява с кого иска да бъде, не ти. Ако се харесват и обичат, злобни и завистливи момиченца като теб няма как да ги разделят.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3caa9715b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Виж, мила, не можеш да накараш някой да те обича насила! Той или те обича или не. Да не говорим, че ако правиш много интриги, вместо да се влюби в теб, най-много да те намрази и тогава гаранция няма да бъде с теб никога! Така, че по-добре се радвай, че е щастлив, макар и с друга. Знам, че боли, но ако го обичаш истински, а не го искаш само за да "натриеш носа" на бившата си приятелка, ще си готова да го оставиш и ще ти стига да знаеш, че е щастлив. По-добре потърси свободно момче, с което ще сте щастливи, вместо да причиниш болка. Щастието изградено върху чуждо нещастие не трае дълго и накрая страдаш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e61285472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто си намери друг, ще й натриеш носа повече

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a95a76ddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се завличай в такива истории, мила! Не бъди с някого само заради отмъщение!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a96c96da64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Твоята бивша приятелка те е зарязала, защото е усетила, че й завиждаш.
За съжаление си много злобна и завистлива, , а при това и доста неграмотна. Защо реши, че си по-достойна? Ако ти липсва външна красота, работи върху характера и уменията си, и тренирай, за да отслабнеш, Не може нищо да не правиш и да имаш претенции.
Накрая да не се окаже, че твоята красива приятелка има и по-благ нрав, по-силна воля, тренира редовно, учи повече и има по-богата обща култура от теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 50b457353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Изчакай да го зареже след няколко дни. :-)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bd6cc54292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти може и да го обичаш, но той тебе-не. Щом те е зарязал заради друга, няма смисъл, значи не те заслужава. Просто отмини напред, не им обръщай внимание и не се занимавай, това е най-голямото отмъщение- да покажеш на някого, че за теб е празно място. Малка си още, но колкото по-бързо се научиш да уважаваш себе си и да поставяш себе си в центъра на живота си, а не някой си льольо, толкова по-малко ще страдаш.
Питаш какво да правиш? Работи над себе си, не само външността си оправи, ами вземи се и ограмоти. Имам познато момиче на твоите години- отличничка, с амбиции да следва в Щатите, облича се стилно, държи се гордо и с достойнство и не тя тича след момчетата, а те след нея.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4c11438a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съветвам те да спреш да мислиш как да разделиш някой с гаджето му.
Ти си на 14 и ако от сега правиш така, не ми се мисли какво ще правиш след години.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 50b201d972
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей младо момиче! Първо искам да ти кажа, да ти благодаря, че историята ти е супер искрена и истинска. Не си спестила нито една емоция макар и да е отрицателна. Излязла си си душата без да се правиш на невинна жертва. Искам да ти кажа, че това което чувстваш в момента е супер нормално, сега ставаш жена изпитваш емоции супер силни и истински, но още си много зелена. Това не е любов, а той не е последния мъж на земята. Само ако знаеш колко пъти ще се влюбваш и ще си харесваш някого. На теб проблема ти е това Момиче. В момента само си вредиш. Опитай се да ги избягваш, стой далеч от тях, все едно не съществуват. Ще ти мине след някоя и друга седмица и даже като си харесаш ново момче, ще си кажеш малее ама аз какво съм видяла в този другия как съм го харесала изобщо. В противен случай изглеждаш слаба, не че е лошо човек да показва емоции, но недей пред тях. Така другата се кефи и и вдигаш репутацията пред всички останали. Сигурна съм, че ти си много хубаво и нежно младо момиче, което ще срещне момчета, които ще искат да имат нещо общо с нея. Успех и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c144aaf5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма как да накараш някого да те харесва, забрави ги, научи урока си, move on

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2ea2ea9137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В този живот няма нищо вечно, да знаеш! Особено, когато си на 14 връзките не са много дълги. Все в някой хубав ден, те ще скъсат, ще се скарат и т. н. Е, тогава ще е твоят момент да я погледнеш със същия поглед, ако ме разбираш. Това ще е твоят миг! Споко!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7c0ae24fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тъжно е, да видиш 14 годишно дете така озлобено. Успокой се, ще имаш и други момчета,не е само той. Той ако държи на теб, няма да отиде при другото момиче. Помисли ли за това? Не се обременявай с такива чувства още от малка. Поживей си още малко безгрижно. На тези години, трябва да ти е в акъла само ученето, и твоите хобита, но да се измъчваш на тези години така....недей. Рано ти е за момчета и за връзки. Това момче, ще го забравиш. Човек като едно губи, друго печели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ac3ce7bcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Намери си някой друг, не я подкрепям тази твоя "приятелка", но... Така по прочетеното разбрах, че той просто вече не те харесва (толкова) или въобще. Съжалявам, гадно е, но това е положението. Примиряваш се и страдаш или си поемаш по пътя и "забравяш" за него.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bc2714fbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мила, не се занимавай с глупости! Явно тази не ти е била никаква приятелка или тайно от теб го е харесвала също. Дори и да ги раздекиш, повярвай ми, това няма да те направи по-щастлива, нито ще привлече момчето. Единствено се тровиш със собствената си злоба и яд. Блокирай ги ибти от всякъдв. Спри да ги мислиш, спри да питаш за тях! Излизай с други хора, намери си хоби. Освен, че се тормозиш сама себе си, се самонавиваш, а и се излагаш пред други хора, които биха били по-стойностни. Не падай до нивото на бившата си "приятелка".
Едва на 14 си. Що мъже ще срещаш още...
Остави ги тези, живей си живота без да злобееш и в някой момент всичко ще се нареди. Вярвай, минала съм през това: няма никакъв смисъл!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 83016b14a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако това не е фейк история, то е супер очевидно че завиждаш много на това момиче, та чак я мразиш. Да, дори да е знаела че го харесваш и да ти е била приятелка е не е правилно че е тръгнала с него, но е факт че той е харесал НЕЯ, а не теб.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 19a5e3d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Едно е сигурно- ти не си наред. Хората какви проблеми имат ти пишеш пубертетски истории. И споко, скоро ще сте на онлайн обучение и няма да се тръскаш. Наблягай на уроците, там си не за да въртиш любов!!!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 134a12bb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ти си психопатка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker