Тормозят ме в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормозят ме в училище
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 9819 пъти
Не знам как да започна.
Майка ми и баща ми се разделиха и след няколко години мама си намери приятел и сега живеят заедно и аз с тях. Отначало нямах приятели, после почнах да излизам с едни момичета, но се скарах ме и те почнаха да пускат разни измислици по мой адрес, до тук добре.

Започнах училище и там не се държаха добре с мен, така и не можах да намеря приятели, преместих се в друго училище не само заради това, майка ми също искаше да ме премести в другото училище, защото там се учело повече. Точна в това училище са всичките ми познати от този град.

Понеже съм нова някои ме отбягват. Сега седя с едно момиче, която е доста странна. В този клас е също и така бившото ми гадже, с което скъсах преди 3-4 месеца.

Момчетата се държат ужасно с мен, постоянно ме убиждат, замерят ме с разни боклуци, като храна, шишета и дори неща от кошчето. Много ми е гадно едвам се сдържам в училище да не се разплача, каквото и да им кажа те не престават.

Ако кажа на класната тя няма да направи нищо със сигурност, ако кажа на майка ми тя ще отиде в училище и ще стане още по лошо. Постоянно срещам момичето, което някога наричах приятелка а тя се оказа долна предателка.

Когато бях в родния си град, не се държаха с мен така, най-много да почнат да ми се смеят ако се съпна или нещо подобно. Защо сега тук се държат така с мен? НЕ ИЗДЪРЖАМ!!! Какво да направя за да спрат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: d7ce94ffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, непременно кажи на класната си!!! Ако тя наистина нищо не направи (не мога да го повярвам), кажи на директорката (и за класната си)! Ако вече учителите не ти помогнат, кажи на майка си! Възрастните са затова, да се грижат за децата! Това им е ЗАДЪЛЖЕНИЕ! И морално и законно!

Що се отнася до съучениците си- пробвай 2 метода:
1. Не им обръщай внимание- АМА НИКАКВО!!! Прогнозирам, че ще загубят интерес и ще те оставят на мира.
2. Спиятели се с някой МНОГО як или респектиращ и в комбинация с 1. те пак ще спрат (пък ако ще от страх).

Успех, мило дете!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8876fee8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай да се сприятелиш със странното момиче,може да си допаднете.Колкото до малките лигльовци те са си такива,гледат че ти се дразниш и затова само теб тормозят.И да кажеш на класната ти и да не кажеш все тая.През едното та през другото им ухо изляло.А бе най-добре кажи на майка си за какво става въпрос и че не искаш да ходи да се разправя щото все тая ще е или да те премести в друго училище или да те премястят в друга паралелка

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8f7a40f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Направила ли си нещо, провокираш ли ги? Отвръщаш ли на нападките им? Могат да те тормозят и заради външния ти вид, в нашия клас имаше и такива. Мен също ме тормозеха до 7 клас, защото не бях от готините... Единственият начин е да не им обръщаш внимание. Знам колко е трудно, самата аз не го правех, но сега на 23, съжалявам, че съм се занимавала с дебили. Лапетиите могат да са много жестоки и дават ухо на всякакви слухове, за да си намерят занимавка. Пълен игнор, прави се, че не съществуват и ще загубят интерес.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42d89bfbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Прди време и аз имах същия проблем. Преместих се от великия ПЕРНИК - Винкелтаун в София. Големото добро ми утро. Като имаш в предвид, че родом съм от трети град.... Във винкелтаун не ме обичаха и бях доста саможива. Като дойдох в СФ една година нямах истински приятели, почти никъде не излизах, бях си пред компа и ровех в нета. После се записах на актьорско майсторство и това ме открехна много - станах по-контактна, сдобих се с много приятели и познати. В последствие се пренасочих към спорта и имах доста успехи. Естествено продължавах да имам хора, които не ме харесват, но не ми пукаше, защото аз обикалях по България, запознавах се с нови и нови хора, а те простаците си седяха в шибаната софия и пишеха зад двора на даскалото и не мърдаха от там по 365дни в годината. Така че съвет от мен - запиши се на нещо - нещо активно, където имаш допир с хората, където ще те бива - в актьорското не се иска да си звазда а да си та, при спорта е по-сложно ако е отборен, защото ще се очаква нещо от теб.
но като начало помни това - не говори много, не говори за другите или зад гърба им. слушай повече. ако трябва смени училището - това е ново начало. бъди добра и учтива със всички - това се забелязва и се помни ;)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 72adddd58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Покажи им че не ти пука! и ако се отнасят така с теб и ти се потискаш мълчиш си и те още повече си позволяват.. винаги в училище си позволяват да се държат така само с слабите който мълчат и т. н. направи нещо което другите не правят нещо което да им покаже коя си ти бъди силна не им мълчи.. и аз съм била така.. момчетата постояно ме закачаха обиждаха подиграва за неща които не са такива.. момичетата пък се държаха по вискокомерно не ми даваха глас в класа защото съм била нова и ме мислеха за задрастена но така беше само началото. После като започнах да показвам коя съм в същност да се отпускам да видиш как същите момчета който се базикаха и ме имаха за нищо как даже споделяха с мене не се подиграва за нищо момичетата ме харесаха даже мнението им е че сам забавна и винаги когато съм с тях им е добре и забавно.. а най високомерното момиче дето не общува с кой да е а си подбира хора.. сащо споделяла с мене неща който приятелката й от децката градина не ги знае.. и така.. просто бъди каквато си не се затваряй в себе си или срамувай држ се така сейно ти си "кфилата", "звездата" така да го кажем.. в училище.. да не ти пука от никой и нищо дано да съм помоглана с някой съвет и сори ако пиша малко несварзано но съм доста объркана тези дни.. ee uspeh..

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2642e936c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Мила започни да тренираш учи си уроците не отстъпвай ако те обидят и те обиждай ако те замерят и ти замярвай ако ти скачат на бой и ти скачай дръж си на твоето не отстъпвай те правят така защото виждат че се разтройваш и обезателно говори с майка си кажи и че неиздържаш и че искаш в друго училище се пак тя ти е майка не ти мисли злото!

/Мариела/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 298348d34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо си на училище от три дни и то е ново, очакваш да имаш приятели от първия ден ли? Учи си уроците правописа ти куца тук там.
А ако е много зле положението, отиди тайно по време на другата смяна и се консултирай с психоложката на училището, тя ако проблема не застрашава живота и здравето ти няма да каже на никого тоест родителите ти и децата няма да разберат. кажи й цялата истина за да може да прецени ситуацията и да ти бъде полезна. Ще ти даде съвет как да постъпиш, ще говорите как да се държиш с децата, да те приемат по лесно в колектива си. Който и да е колектив не приема лесно нови хора, особенно ако има човек от колектива с негативно мнение за новия. След като бившето ти гадже е в класа, бившата приятелка също нормално е приятелите им да те тормозят. Класната няма какво да я занимаваш тя психоложката знае как да й поднесе информацията, ако се налага.
Чао, късмет и не се предавай ще те приемат ще си намериш приятели. Приятел не се става за ден два и доверие не се печели толкова бързо колкото си мислиш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4aaffe4047
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кажи на класната си, кажи и на майка си. Не се страхувай от някакви олигофренчета, те на това разчитат, че нищо не правиш по въпроса.

Била съм в твоето положение преди около 10 години. Знам, че е много кофти, но трябва да предприемеш нещо. Ако съм на мястото на майка ти, ще те заведа да подадеш жалба в детска педагогическа стая.

Мен ме тормозеше едно отвратително момиче, унижаваше ме, лепеше ми дъвки в косата, плюеше ме, направо се гавреше с мен пред целия клас и колкото повече мълчах, толкова повече тормоза се увеличаваше. В един момент вече не бях на себе си и я нападнах с един стол.

Нещата приключиха доста зле, тя стигна чак до болницата, а аз бях отстранена от училище. Така МЪЧЕНИКА става МЪЧИТЕЛ. Съветът ми не е да се биеш, а да си търсиш правата, за да не стигнеш до онази лудост, която ме бе обзела мен тогава!

Подай жалба, оплачи се и не се страхувай. Никоя няма право да те тормози, да не говорим за някакви пикочи малки! Всички имаме еднакви права, не го забравяй!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9765e7cab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   И после нека ми разправя някой, че децата са с кристална душа, мили създания и т.н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2aad7618ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен и да кажеш на майка си или на класната няма да промени нищо, ще стане още по-зле. Сприятели се със Странното момиче. Понякога точно тези странни хора могат да не са странни и да ти помогнат. Накратко очаквай всичко от мълчаливите и странни хора.
А и какво и е странното? Я ми обясни това.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b9a0fdd541
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   И аз имах същия проблем в 7 клас. Постоянно ме тормозеха. После след 7 отидох в друг град да уча и това беше, но аз не се оправих с тях. Не знам какво да те посъветвам. Бъди силна и поговори поотделно с тях, може би поне ще узнаеш причината, нямаш нищо за губене така или иначе.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3423989fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на същото полужение от 7-8 години от 3 години съм в ново училище още от 15 септ. почнаха проблемите в 9 клас ми пукаше за вс замеврваха ме с кво ли не казвах на класната тя нищо не направи казвах на директорката там викаше родителите и всяко чудо за 3 дни пак почнаха подигравките...
в 10 клас по- малко ми пукаше, а сега в 11 клас не ми пука .. правя се, че не ги виждам не ги чувам когато ме замерват аз седя и нищо не казвам иии те още повече се дразнят и дразнят и на мен ми е кеф да ги гледам как се дразнят и им се смея ама те са тъпи и не разбират, така че да не ти ПУКА главата напред и ги остави там да се дразнят и ще спрат ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bae9b50884
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мили деца обичам ви, много от вас не могат да излязат да поиграят. Но запомнете че КОИ КАКВОТО ПРАВИ ЗА

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4d00a3d476
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Вземи си куче или коте :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fee5c30dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Не падай на нивото им. Те са стереотипни кифли, но от тях нищо няма да стане. Ходи си на даскало, опълчвай им се, не им се давай. Аз наредих една подобна и вече не ме закача и не се поглеждаме. Да не ти пука за тях, ходи си на даскало да научиш нещо, а не заради тях. И мисли само за хубави неща докато свърши деня. На др ден пак така. Всв едно не съществуват за теб. Игнорирай ги от мисълта ти. Също послушай 12 коментар. успех:)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2cfb782aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мило момиче, незнам на колко си, но аз 7 клас. Бъди спокойна, не си заслужава да плачеш за тези празни души. Накратко ще ти разкажа моята история. Бях в ужасен клас, никой не бе приятел, жинаги седях сама, обикновено чантата ми седеше на другия стол, всички ме обиждаха колко съм дебела (не че съм, просто ме дразнеха нарочно, аз иначе сега съм 50 кг) и най - вече колко съм грозна (не че съм чак толкова, но според мен те бяха по грозни и от мен ). Та преместих се в другия клас. И веднага намерих приятели, общо 4 плюс още няколко. Но имаше и врагове, имаше една дето се казваше Мария Витанова, дето аз й викам Мария Тиляшева, и още една Далия, дето и викам Педалия. Та те цяла година ме обиждаха, но на мен едва ми дремеше. Обаше миналата седмица, в часа по незмски, госпожата ни раздели на две групи, всяка група трябваше да напише на немски прилагателни за някой човек от другата група. Тези две гаднярки бяха в другата група. В моета група писахме за едно момче, нито го оплювахме нито нищо. А в тяхната група писаха за мен. Просто ужасни неща - като Тя е грозна, тъпа, дебела (да не говорим че мария прилича на кюфте в ролята на барелина ), че не съм отворена и не разговарям с никой ( което не е вярно), и ощр много мног лоши неща на немски, тъй като аз съм пуло немкиня и знам немски всичко разбрах. Чувствах се много зле, дори заплаках. И почнах да троша всичко наред. бях готова да ги хвана за косите. Късах си тетрадките, крещях и госпожата доиде и каза - нищо от това не е вярно на 100 процента, не дей да плачеш. и ме изпрати до тоалетната, където аз крещях майната има, майната им. Но моите фр доидоха с мен и ме успокояваха. Разбрах че не съм сама, така че моя съвет е мило момиче гледаи да си намериш поне един приятел дори от другия клас, но знай че не си сама, имаш майка, ще си намериш приятелки и горе главата

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f6c5db53ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Как си знам какво е и аз самият ме тормозят в училище, но ще ти кажа едно не се предавай не им обръщай внимание учи си уроците стани отличничка и като ти искат домашните не им давай не се отпускай в даскало и се наслъжаваи на живота.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7514b5c815
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Отиди при директорa и рaзкaжи всичкоо

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: a50987d806
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

19.   значи в даскало прави се на супер важна да не ти пука от нищо и аз сам така но от както започнах да се правя на важна става о добре

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: a73f1a3815
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Повярвай, доста често и аз ставам обект на подигравки. Класният ни ръководител е оведомен, че ме тормозят и въпреки това не взема мерки, защитава тези, които непрекъснато ме обиждат и тормозят, винаги след училище плача. Понякога трябва да си затвориш очите за много неща, ако не искаш да си наранен. Не съм казвала на майка ми, но няма нужда, едва ли ще променя нещо. Както и да е, когато те обидят още веднъж просто им се усмихни в лицето, покажи им, че не те боли и колкото и да говорят няма да те засегнат или наранят по някакъв начин. Общувай с повече хора в интернет, по възможност от твоя град, излезте и ще си намериш приятели. А и след време искрено се надявам всички тези слабоумни идиоти да бъдат наказани от живота!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2bde4dc751
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Да знам, такива са нашите съученици гадняри. Мен също ме тормозят. Веднъж дори ме бутнаха по стълбите докато носех кафе на госпожата ми. То няма мисъл. В днешно време основната цел на някои, подчертавам НЯКОИ, е да съсипят живота на другия. Сприятели се със странното момиче ако е сама. Понякога тези, коитоизглеждат странни, всъщност са най-добрите ни приятели ;).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b54183f199
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Мисля, че ще е най-добре да кажеш на съветника на училището.
Ще ти помогнат, това с тормоза не е нормално!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6fdf17b97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Виж, казвам ти от личен опит-не го мисли. Аз имах почти същия проблем. След това тъкмо се оправих... И се преместих отново.
От онзи труден период разбрах, че няма смисъл да се впрягам толкова в мисли за "тормозещите", защото те никога нямат да спрат, а и да се преместиш или те да заминат, то пак ще си намерят да тормозят някой, някъде. Не се страхувай от тях, защото няма смисъл. Не си приятелка с тях и няма какво да мислиш толкова за тези, които само след 2 години няма да виждаш.
Не мисли за бъдещата 1 година, а за бъдещите 10. Концентрирай се в намирането на нови приятели. Не е нужно да са от училище. Запиши се на някакъв клуб и там ще се запознаеш с нови хора, които не те познават и ти не ги познаваш. Тъкмо ще имате общ интерес, по който да работите там.
Аз така намерих приятели извън училище, с които си станахме по-близки и от семейство само за 2 месеца. И до ден днешен си стоим като семейство.
А за онези "тормозячи от училище"... Наскоро разбрах, че някой всъщност са ме харесвали, други са ме чуствали близка, но не са знаели как да се сближим, трети са ревнували от това, което съм, а четвърти... Четвърти никога няма да се срещна.
Така че се концентрирай върху хубавото и много скоро живота ти ще ти се струва като приказка
Дано съм била полезна :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 47b3b08016
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Не им обръщай внимание. Не е важно колко приятелки имаш важно е да имаш по не една много добра истинска приятелка с която да споделяш всичко като твоя сестра. Избягвай тези които те дразнят и ти ги дразни сподели с учител родител или приятел

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 47b3b08016
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не е важно да имаш много приятелки а една истински приятелка. Не обръщай внимание на тези които те дразнят. Сподели с приятел учител или родител.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b88479e547
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Бъди силна и не тревожи, но непременно кажи на майка си и на класната, за да се вземат мерки!!! Повярвай ми, така ще е най-добре, и мен са ме тормозили. А тези, които те обиждат, са пълни комплексари, които избиват комплексите и целия гняв върху останалите. Не им обръщай внимание, но, отново повтарям, ще се наложи да кажеш на класната и на майка си!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dc5198f0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Убий тъпака с мълчание! Когато видят, че ти ги игнорираш и изобщо не ти дреме да не казвам на кое ще се откажат. Твоята болка ги храни, винаги. И изобщо да не ти пука - кажи на майка си, тя ще застане на твоя страна.
Аз също имах проблеми в гимназията, особено в 10-ти клас, защото преди това 4 години прекарах със семейството си в чужбина и после бам в българско у-ще. Беше адски тегаво, направо сутрин не ми се ставаше от леглото. Споделих на майка си проблемите, тя отиде директно при директорката, където и класната ми. Просто им наби канчетата само както тя го умее и след това нещата започнаха да се нормализират. Не си трай, да не ти дреме за останалите изчадия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 62f87a0e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   И мен ме тормозят. Казват че съм дебела и грозна. Доро песничка ми измислиха. Наистина е мн гадно да си тормозен. А в училището ми има госпожа която унижава всеки. Най-много мен. Просто ги игнорирай и те ще се махнат. Бъде по-силна от всички. Аз също се опитвам

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 85763c2b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Виж какво
знам, че много класни ръководители са неутрални.
Но ти кажи все пак ако прекаляват на класната ти, а може и друг учител в училище ( на когото можеш да се довериш). Ако не ти помогнат те, когато съучениците ти те нападат, отвръщай им така, че да повикат помощ. И когато иде някой да те накаже, ще им кажеш честно всичко, което са ти причинили и ще кажеш, че си споделила с класната и други, но никой не ти е помогнал или не е била ефективна помощта ( т. е не са спрели да те тормозят) и ти си била принудена да се самозащитаваш като им отвърнеш на удара.
Не забрави, че мълчанието може да донесе и по- лоши последствия.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 44d27417c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Аз имах също проблеми в училище и продължавам да имам. Когато бях малка мен ме тормозеше едно момиче от класа ми. Опитах да я игнорирам и избягвам, тя го правеше още повече. Накрая се опълчих и като тя ме обиждаше, и аз я обиждах. Сега вече не се мразим, рядко ме дразни и почти не си обръщаме внимание. С времето забравих обаче да се защитавам и затова сега ме мачкат. Причината е проста; изгубено самочуствие и любовна мъка. Гледам да не им обръщам внимание , а когато се опитам да кажа нещо на своите тормозители, рядко го изслушват, а през повечето време продължават. Какво да направя? Да се опълча и да ги набия? !? Повечето са по-едри и по-силни от мен, но има и няколко, които са дребни и се правят на голямата работа. Да падна на нивото им? Няма начин това да се случи! Знам, че единствения начин да спра това е ;да не им обръщам внимание, да се опълча, да се запиша. на. боен спорт или да се преместя. Истината е, че не мога да имам достойно място в моя клас и затова ще се преместя в друг клас. А там ще почна да тренирам боен спорт и ако в новия клас се опита да ме тормози, ще му се опълча и ще имам отново самочуствие, изгеадено с потенциал

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 44d27417c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Знам, че закъснях да напиша нещо и си вече завършила, но ако още се държат така с теб, или се опълчваш или отиваш някъде другаде да си намериш истински приятели, и да не ти пука за тези дрисльовци, които само се опитват да скапят живота на някой, различен от тях. Те нямат приятели, те просто използват другите срещу някой, различен от тях. Например моите съученици днес ми викаха глупости, а аз им казвах да се разкарат, да ме оставят на мира или просто отговарях, но не отстъпих. Не знам дали това ги накара да млъкнат поне за малко, но определено ми олекна! Да трупам тъга и самосъжаление в себе си беше отвратително! А ако се опълча още няколко пъти, вероятно ще престанат и ще се насочат срещу друг. Искренно се надявам тези, които са ви тормозили, да бъдат наказани от живота. Той е по-силен от тях и си знае работата! Проблема е, че това става след години!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker