Моето мнение за мъжете, които си търсят "каки" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моето мнение за мъжете, които си търсят "каки"
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3195 пъти
Здравейте,
момиче на 21 съм.
До сега съм имала връзки предимно с по - големи от мен мъже
3 години с мъж, с 22 години разлика и 2 години с мъж с 20 години разлика. По егн, по акъл - не повече от 5.
Последния, с когото бях се оказа, че си пада по негови наборки и по "по - зрели жени". По - опитни. Няма лошо - всеки си има вкус.
Имайки се предвид, че той е изключително незрял за годините си и безотговорен, както и, че имам наблюдения от други такива мъже, това са моите наблюдения и обяснения за мъжете, които си търсят "каки ".
Търсят майките си в тях - голяма част от тях са имали властни майки или проблеми с тях. Търсят си някоя, която да ги дундурка и всичко да им прощава. Също като майка.
Търсят някоя, на която да прехвърлят отговорността и тежестта на връзката, тъй като те не са в състояние да се погрижат за нея, да взимат решения, да правят компромиси, да планират и решават - всичко, което е нормално за един "зрял" мъж.
В природата няма равенство или еднаквост - тоест ако единия партньор е 51% зрял, другия е 49%, ако единия дава 63% от себе си за връзката, другия дава 37%. Никога няма 50 на 50. Ако единия е избухлив, другия е спокоен и т.н. Тоест щом си търсиш "зряла жена" ти самият не си.
Трето - под по - опитна, се разбира само сексуално. Мислят си, че една жена на 40 - 45 може да им оправи еректилната дисфункция или, че е секс машина. Това също компенсира тяхната неопитност или непохватност.
За мен е нормално мъжа да се опитва да бъде водещата страна във връзката..дори и с опита си. Нормално е мъжа да бъда опора на жена си, а не обратното. Нелогично ми е защо, ще търси някоя с повече опит от него .. търси си учител, или товарно магаре, на което да прехвърли цялата отговорност ли?
Това са моите наблюдения, вие си кажете и споделете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8bd56b17f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

1.   А ти също не си ли търсила във връзките си татенце, което да те дундурка?
Нямаш ли и ти daddy issues? Баща ти присъствал ли е в живота и отглеждането ти?
На 21 си сега, била си общо 5 години във връзка с мъже, които технически могат да са ти бащи и значи излиза, че от 16 годишна излизаш с мъже, 20 години по-големи от теб, тогава си била непълнолетна даже! Та в този случай ми звучиш като да имаш двойни стандарти.

Аз също имам т.нар. daddy issues, но се изразяват по друг начин, изобщо не съм си помисляла да се заглеждам по чичовци.
Както и да е, всеки с предпочитанията си - аз съм против такава голяма разлика във възрастта, даже леко извратена ми се вижда, но на някои хора не им пречи, та коя съм аз да ги съдя? Да си живеят както си искат, стига да не пречат на останалите и стига и двамата да са пълнолетни, а не както е било в твоя случай.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: db063797e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Изглежда, че някой ти е разбил сърцето и сега си го изкарваш на всички останали мъже от неговата възрастова група. И си права и не си. Мъже много, хора всякакви. Но какво значи заключението, че жените на 40-45 са единствено по-опитни в секса или играят ролята на майка. Това е тотално погрешно схващане. Мисля си, че достигайки такава възраст човек вече знае какво иска и какво търси, а когато го намери го цени. Не играе игрички и вероятно вече е осъзнал, че ако не е изградил семейство - вече е крайно време. Не се обиждай - според мен един мъж над 40 ще намери в една 21 годишна девойка единствено удоволствие и начин да си повдигне самочувствоето, понеже има младо гадже, на което може да му е баща. В случая - ти си забавление - за каратко или по-дълго, но не и жена, на която да гледа сериозно. Именно защото е достатъчно съзрял ;)
Ти лично какво търсиш от толкова по-големи мъже и какво точно очакваш? Не се обиждай, но от съжденията ти личи, че точно ти си тази, която не е достатъчно зряла, за да направи правилна преценка на нещата…Моя съвет е да си живееш живота без да вадиш прибързани заключения, пробвай да излизаш с момчета на твоята възраст и тогава може би нещата ще ти се изяснят :)
Жена 36

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7e8c08b241
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   "изключително незрял за годините си и безотговорен"

Не знам как сте все много зрели за годините си, много умни, и все на такива попадате... Как става... "мистерия"...

"Търсят си някоя, която да ги дундурка и всичко да им прощава."

Това важи в пълна сила и за жените... Като ви кажат две приказки сериозно, и - айде чао...

"Търсят някоя, на която да прехвърлят отговорността и тежестта на връзката, тъй като те не са в състояние да се погрижат за нея, да взимат решения, да правят компромиси, да планират и решават - всичко, което е нормално за един "зрял" мъж."

Мда, и тук можеш да заместиш мъж с жена и ще бъде абсолютно вярно...

Моите наблюдения са, че е пълно с жени като теб, които са "супер зрели", а после се оплакват от изоборът който те са направили. Техният избор на мъж, се превръща в "мъжете". А всъщност обобщенията са много по-верни когато се правят за жени, поради... да ги наречем - културните особености на времето в което живеем. Жените сте много, много податливи на външни влияния и авторитети. Вярно е, че има много мъже като тези които описваш, но има и други мъже, които не са просто отражение на просто време в което живеем. Да, правилни са ти наблюденията, че ЕГН-то не гарантира зрялост. Тогава защо си търсиш татенце? Точно да те обгрижва, дундурка че си е хванал младо гадже... И сега като ти е казал - мен повече ми харесват дърти жени (най-вероятно просто защото са по-малко разправия), си като ощипана. Това ти е накърнило реално самочувствието. Но с обидите си към мъжете с които спиш, само обиждаш себе си. Как не го разбрахте..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fec1d39a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Значи си излизала с чичковци, но пък те търсели каки?! Това, което искат твоите приятели си е напълно нормално за тяхната възраст. Колкото и да е як сексът с младо, омръзва.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c92271510
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Мъж на 40 плюс години винаги ще е на светлинни години напред по акъл от момиче на 20.
Защо реши, че човекът е безотговорен? Не допусна ли, че може би просто е преценил, че не си заслужава да поема отговорност/и заради теб? Че ти си била просто една играчка? Нали много акъл имаш уж...

"търси си учител, или товарно магаре, на което да прехвърли цялата отговорност ли?" - ами не знам, но подозирам, че Ти това търсиш.
И сега злобееш, че си заменена.

Или темата е поредна малоумна провокация...

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 23ab110adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Мислиш ли, че на някой му дреме какво мислиш?
Предпочитам какичка, пред 20 годишна дето ти пили на главата с детските си драми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e3b258f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Преди да слагаш етикети на любовниците си, които могат да ти бъдат бащи, докато ти си била ученичка, не е зле първо себе си да изнализираш.
Те, не толкова са харесвали зрели жени, колкото ти си им се видяла дечко, с когото не могат да имат много общо. Само, че не са ти го казали директно, за да не те засегнат.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 54aedd9253
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За съжаление много мъже, а и жени са недорасли в наши дни. Въпроса е щом не ти харесват дечковци, защо избираш такива ? Не е трудно да се прецени човека отсреща, независимо от възрастта. Бъди по-селективна. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 10d830fc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Белите жени доста стареят, факт, че повечето на 30 вече са сбръчкани. Най-зле са туркините, дори във филмите вече главни роли играят дувойчета почти 99 и 2000 набор но и те изглеждат големи, а в теленовелите от Латинска Америка има дори 70 и някой набор и са доста запазени. На азиатките също не може да им дадеш 30 и 35.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8c7c6c2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Уникално! Дедофилката наплю бабоебците! Какво доживях да прочета, братя!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: dbcad02a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   То от твоя текст също лъха на една незрялост и тотално объркване.
Проценти и изчисления, които не водят до никъде.
Колкото и несериозни да ти изглежда мъж на 40 все пак е живял повече от теб. Някаква току що излязла ученичка от гимназия е по голяма разбирачка и специалистка от мъж на 40 звучи смешно.
Не че няма пълни некадърници, нагаждачи и кариерни хрантутници даже и на 70 дето не могат една ограда с блажна боя да боядисат без да се оклепат и живеят в жалката си кутийка като коне с капаци.
Що се отнася до жените там нещата са малко по различни.
Жена окола 40 и отгоре има доста по-калена психика и реален светоглед от малчуганка на 18-20 а при някои, които са си препатели в живота може да стане и на 30.
Забелязвам една тенденция в твоите наборки.
Да се правят на възрастни и улегнали с "голям житейски опит" и тн.
Това включва гримове и процедури водещи до умишлено състаряване, което според мен си е чисто извращение.
Стига се до там, че млади момичета още на 16-17 изглеждат като жени на 30-35 а такива на 21-23 направо, като някакви стринки.
Дано ти да не си от тях.
Казваш търсели майките си а теб защо са те търсели явно са имали нужда и от по малка сестра.
М37

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 003c651f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Смешна тема. Ако не е фейк, разбира се. Връзката е добра, когато се основава на взаимност и честност, не на бакалски сметки кой колко дал от себе си и какво очаква да получи насреща. Ще извиняваш. ама е тъповато да обвиняваш в незрялост хора, които са живели и видели двойно повече от теб. Явно си очаквала да получиш повече от чичковците, семейство, най-вероятно, само че не си покрила техните изисквания за това. Колкото и да ти е неприятно, 40 годишни жени могат да предложат повече и по-интересни преживявания и в леглото и извън него от 20 годишна играчка за мъже на средна възраст.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c7242bd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Напълно съгласен съм с написаното от номера 1 и 2.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3bf6f91e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Оо да. Подобни бяха разсъжденията и на бившата ми, когато я зарязах заради по-възрастна жена. Тя-19 годишната кифла, не можа да приеме че аз на 23 ще се хвана с някоя на 35. Обаче 6 ходини по-късно с моята жена, вече съпруга и майка на децата ми, си живеем чудесно. Грижим се за децата, къщата, работим и двамата. Не съм търсил нито майка си нито баба си в нея, а просто ме спечели с маниери, външен вид, интелект и факта че не е закостеняла в сексуално отношение (като 60 % от наборките ми).
М 29

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3bc8967aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   16, самият факт, че 35-годишна жена се е хванала с почти гимназист, не говори да е много зряла. Ти какво мнение би имал за 35-годишен мъж, ходещ с ученичка?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f322b5e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Нищо подобно, повечето искат жена с осъзнати потребности, а такива са повечето на годинки. Преди седмица се видях с една моя позната, с която нямам заигравка, но тя е с 12 години по-голяма от мен. Е, седнахме си на една пейка да си поговорим за половин час, а на отсрещната пейка, както две около 25 годишни си приказвах една срещу друга, изведнъж се обърнаха да гледат към нас. Бяхме много интересни, но аз знам къде им беше крастата. Не можеха да повярват, че трениран и сравнително вървежен мъж около 30-те, се занимава с жена в залеза на красотата. Гроздето е кисело, но ако бях сам изобщо нямаше да искат нищо.

31

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 30ce4944d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Присмял се хърбел на щърбел е работата.
Ти се привличаш от 2 пъти по-възрастни мъже. Това не е ли комплекс, детска травма? На всичко отгоре от континента мъже над средна възраст избираш тези, които са незрели. Ти търсиш мъже, които хем могат да са ти бащи, хем да превъзхождаш. Според мен ти се опитваш да осмееш, обезцениш баща си, защото като дете си била отхвърляна от него. Ето, ти още се чудиш защо си отхвърляна, като тия, мога да кажа дядовци, би трябвало да се чувстват все едно са ударили джакпота с теб. Ти си създаваш същата ситуация като в детството. Как да получа цялото внимание на мъжа, как да съм приета и да съм в безопасност да обичам? Е, как?! Хващам един деградирал дядо, дето нормална жена на 20 няма да го погледне и готово. Тоя ли няма да ми обърне внимание, тоя горкия би трябвало да си удари задника в тавана, че има шанс да ми обръща внимание.
И, когато това не се случи... "Ама как така, значи е болен/луд и тн. не може да си пада по наборки" Типична проекция. Да виджаш собствения си проблем в другите хора, за да не го видиш в себе си. Защитни механизми, които поддържат житейската нагласа "Аз съм добра, другите са лоши. " с ей такива изкривени вярвания.
За мен всичко, казано в темата е проекция и няма нищо общо с реалността. Просто твоя интерпретация, на база твоите травми. Да не кажа, че мисля точно обратното на казаното.
1. Да си с наборка, или 5,6 години по-възрастна не е майчин комплекс. Да си с 20 години по-млада, обаче е бащин комплекс. Опит да се поеме отговорност (явно му е трудно на човека), което е предизвикателство с човек на същата възраст. Затова възрастните се грижат за малките, а не обратното. Едните имат достатъчно опит, а другите достатъчно малко опит и се случва приемственост на опита от Възрастния и интеграция с личния опит. Когато 2мата са "равни" в опита, става по-сложно да се носи отговорност, по-точно да се разпредели, няма толкова явни граници.
2. Най-вероятно ти се вълнуваш повече от секса и еректилната дисфункция, отколкото една жена над 40. По ми се връзва обратното, мъжа да е по-спокоен и приет от жена на 40, защото не се бори с факта, че вече не е на 20.
Изобщо, нещо ти е твърде важен секса, подозирам по-важен, отколкото за тези твои партньори, които търсят "кака". Но и там има проекция и едва ли го виждаш. Сексът не е единственият параметър, със сигурност не той е причината млада жена да се замени с 40-50 годишна. Но виж това "той трябва да носи отговорност, да води, да е опора", това вероятно е изтощително. Това са изисквания към родител. Аз в практиката си не съм чувала 50 годишна жена да търси, някой да я води, да иска някой да носи отговорност за връзка. 50 годишната жена обикновено знае, че отговорността си е нейна. Тя поема последствията от оставането или тръгването от връзка, чия да е? С прости думи тя знае, че "можеш да закараш коня до реката, но не можеш да го накараш да пие вода.", и не се и опитва. А твоето е инфантилно... това е просто обикновен човек, той не може да ти бъде и баща да те води и майка да ти е опора и партньор да носи отговорност на теб дали ти е хубаво във връзката, че и еректилна дисфункция да няма, нали, ако може. Няма такъв човек, трябва да разбереш, че ТИ си тоя човек. Ти се водиш, ти се подкрепяш, ти си носиш отговорността дали си щастлива със или без връзка. Другото е Дисни фикшън. Да не кажа, че е детска травма, или че е отказ да пораснеш и да носиш отговорност за щастието си.
Ако решиш, направи си един експеримент. Като станеш утре застани пред огледалото, погледни се искрено в очите и си кажи на глас "Аз съм си майка, аз съм си баща, аз съм си най-добрият приятел, аз съм любящия партньор за себе си, този който ме приема и обича, каквато съм."
И виж как се чувства да има толкова изисквания към теб. Можеш ли да бъдеш за себе си това? Това е да носиш отговорност за себе си. И помисли изобщо възможно ли е някой извън теб да бъде всичко това вместо за себе си, за теб...
Аз ако съм ще се уморя, ще ти се ядосам, че ме товариш с твоите вътрешни конфликти и ненормални изисквания. Ще си кажа "на тая жена, аз съм и най-малкия проблем" и никаква отговорност нямам аз тук. И, да вероятно ще искам следващата да си е самодостатъчна, зряла жена, която не чака Супермен, защото аз не съм супер, аз съм просто обикновен човек и такъв искам да съм обичан.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8fdb0ec429
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

21.   Аз съм на 38 и няма как да си представя връзка с 22 годишна - твърде глуповати и неопитни сте ми. Постянно съм на път, работя много, нямам много време и не искам малкото ми свободно такова да го губя с някоя лигла, която се интересува само от Инстаграми, Тиктоци и молове. Трябва ми жена със стабилна професия, която да бъде изцяло независима от мен и с която да намеря общи теми на разговор, да прекарваме свободното време заедно, през останалото време да не си пречим взаимно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cadc6e65dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Много си права, жена на 30, не го разбирам и аз. Ако бях мъж на 22 щях да предпочета жена на 22. Акъла и на 40 им е на 5, спокойно. Моят ми изневери с жена на 35, предвид това, че той е на 40, а аз на 30 и изобщо не съм крокодил. Властните майки. Именно. Те са коренът.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b6d72ca5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Номер 2,
Поправи ме ама какво пък може да иска една жена на 40-45 в България!? Обикновено с две деца и два развода. Ми някой, който да и плаща сметките и да бъде пастрок :) Нищо против по - зрелите жени, смешно е, когато по - млад мъж ги търси. Да, обратния случай го приемам по ред причини. Връзка тип Емануил - Бриджит, показва сериозни отклонения.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d6eae0f772
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   21 ти самият звучи не сериозен, все едно си написал, че си търсиш секс само, щото на прости. се дават пари, да е независима, за да може едно кафе да не платиш и да не ти пречела да си гледаш живота. Ясно ми е защо си сам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5adaf44439
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Търсят ги, защото им обръщат внимание само те, явно. Повечето млади и свестни са заети, а останалите с претенции до небесата. Минимум Брад Пит и минимум да ѝ осигуриш всичко, че да е с теб. Освен ако не си много готин, тогава няма значение, а не всички са готини. Това наблюдавам.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b6d72ca5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От авторката,
Номер 2,
Семейство не се прави по задължение или защото "е крайно време". Ако това е в разбиранията ви за зрялост.. ЕГН-то не показва зрялост, очевидно не всеки го разбира.

И да се слагат всички 21 годишни под общ знаменател е смешно.. Може би вие изхождате от собствения си опит по това вие как сте били на 21 и си казвате, тоя/тая няма много акъл.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: dfeea8af4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Виж, горе са ти го написали много точно. Първо прочетох, че си била с 22 годишен, а след това с 20 годишен, ама после като прочетох пак...
Ти какво очакваш с такава разлика във възрастта? А и погледни себе си, какви хора привличаш и от какви хора се привличаш ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7ce0540e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   21, явно ти си глуповат и лигав, щом привличаш само глуповати 20( ) - годишни. Аз съм на 23, пък Фейсбук, Инстаграм, Тикток и молове рядко ме вълнуват. Слагането на общ знаменател също е признак на глуповатост, между другото, така че, преди да правиш опити да ни обиждаш, погледни себе си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7de2103e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Aз съм на 23 и съм лудо влюбен в жена на 35. Изобщо не ми пука кой какво говори.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5299af5520
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   21, еми брат, щом само лигави ти връзват, сам си прави сметката ти какъв си. Или може би младите не те бръснат за слива и затова гроздето е кисело. И за какъв чеп си и, ако постоянно те няма вкъщи? Кога въобще ще се виждате? Или искаш просто ей така да има една резерва вкъщи да има кого да ебеш в отпуските?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c7242bd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   На много хора, и най-вече на много жени, им липсва ПОСТОЯНСТВО В ДЕЙСТВИЯТА. Краткосрочно са едни, правят опити да представят себе си като много добра партия, за да извлекат възможно повече от така създалите се обстоятелства, но след време установяваш, че вятър ги вее, чудят се още какви са като хора (независимо от възрастта), имат погрешна представа за себе си, изискват и очакват многократно повече от това, което дават насреща, като в крайна сметка всичко това ги прави нестабилни в отношенията. Повтарям, че важи и за някои мъже, но много повече важи за голяма част от съвременните жени.

Интересно е, защо авторката на темата все се хваща с мъже тип "изключително незрял за годините си и безотговорен" на възраст, на която биха могли да са ѝ бащи? Темата силно намирисва на измислена такава, но все пак обрисува част от младите жени, които действително се прицелват в десетилетия по-възрастни от тях мъже.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: dd94d6ab0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Номер 17, а замисляш ли се, че ако мъж или жена на 35 се занимават с много по-млади от тях, значи са доста успешни и привлекателни? Дайте да не се лъжем, няма толкова много мъже над 30, с които 20 годишни да искат да се заиграват. Само мъж с качества е способен да привлече млада жена. Знаем, че е факт.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5299af5520
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   33, по твоята логика пък младия трябва да е доста неуспешен, щом се примирява с набор на майка си.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 20087cb3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   От номер 2 до автора
Не знам колко акъл имам, но никога не съм изпадала в ситуация като твоята. Имала съм връзки с хора, с по няколко години по-големи от мен и обикновено преценявам един мъж дали е зрял и какво представлява преди да се захвана с него. Не знам как може да имаш връзка по няколко години с някой и да си губиш времето с него след като явно той не е това, което искаш.
И да вметна, че не определям един мъж дали е зрял само по това дали иска семейство или не. Нещата са комплексни. Изводите ти за хората според мен са неадекватни и начинът ти на мислене е доста повърхностен.
Замисли се дали и другата жена, с която се е хванал го има за незрял или само ти си достигнала до този извод на база богатия си житейски опит…

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3bc8967aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Хехе номер 21 явно е тираджия или нещо подобно, щом постоянно е на път, ама жената да имала хубава професия. И как лекарка ще се хване с тираджия и то за да си кукува сама вкъщи? Бай Ганьо не може да предложи нищо, ама претенции бол.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d344313d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   До 36:
Аве, тираджиите изкарват много пари, ти нищо не знаеш. Така съм чувал, че добре им плащали. Дори те, могат да предложат нещо повече, отколкото вие бай Ганьовките (българките).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3bc8967aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   38, знам, че изкарват, ама какво могат да предложат като класа? Две приказки на по-висок стил могат ли да кажат или? Те и ягодоберачите в Англия взимат 4 000 лв, ама... Няма срамна работа, въпросът е всяка жаба да си знае гьола. Не може ти да си тираджия, а да имаш претенции за жена лекар.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e2787d48fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Виж авторке, за човека, който те е сменил за по-възрастна жена, но е бил с теб цели 2 години, вероятно възрастта на жената просто няма чак такова голямо значение. Ако той си търсеше товарно магаре и учител, каквито май точно ти търсиш, щеше ли да се занимава с теб чак пък 2 години? Или щеше просто да те бодне 2 пъти и да не се занимава повече. Просто му е дотегнало от теб и е решил да търси щастието си другаде. Което е най-нормалното нещо на света. Нито имате брак, нито имате дете. А и да имахте какво от това - сякаш няма разводи. От текста ти си личи, че си явен дразнител и като не стане на твоето бълваш огън и жупел. Точно като някое разглезено малко момиченце, което иска тати да ѝ угажда на всичките капризи, само защото присъства в живота му. Ама едно е да е тати ти, който до една степен наистина ти е длъжен, защото ти е родител, така те е възпитал, така те е научил и т.н. , но от партньор да се иска това си е чиста наглост. Ти и някои други хора изобщо разбирате ли какъв е смисълът на това двама души да са партньори - това са хора, които си партнират, а не единият да е някакво родителче и товарно магаре на другия. Сега, има и мъже, които искат да са точно в тази роля - на татко, който да поучава, възпитава. Но дали ти ще си склонна да си достатъчно послушна, че да си заслужиш всичките му плащания... и да ти е учител, и да ти е товарно магаре. Помисли си добре. Такива мъже искат пълно и безропотно послушание, т. е. са като татковците, ама от онези авторитарните.

И какво толкова скочихте на номер21.
Аз бих излязла с него.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c7242bd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Номер 17, не става ясно на колко години си, какъв житейски опит имаш досега и от кой пол си, но изказването ти е твърде прибързано. На 18 години отивахме в казармата и изпълнявахме дълга си към Родината като пълнолетни мъже. Пет години по-късно ставахме на 23 години - възрастта, която ти в примера си определяш със словосъчетанието "почти гимназист" и после с думата "ученичка". Много от хората в средата и края на 90-те години ходехме и на редовна, отговорна и тежка работа още от 17-годишни, наравно с всички останали (не почасова сезонна работа или раздаване на листовки, както е обичайно за много от сегашните непълнолетни). Нека не считаме хората на 23 години за едва ли не "ученици", тъй като според Закона при навършване на 18 години човек става пълнолетен - с всичките произтичащи от това задължения и права!
Не забравяй и това, че различните хора съзряват умствено и като поведение на различна възраст! Едни са със зряло мислене още от 15-годишни, други пък и на 50 години си остават все така безотговорни и лигави.
Същото важи и за външността. Едни са младолики и с добра поддръжка за тялото си (умерени количества здравословна храна, движение, добра чистоплътност, редовен сън, също и добър наследен ген), други са преждевременно състарени (пороци като цигари, алкохол, наркотици, нечистоплътност, лягане след полунощ, мързел и липса на движение). Има безброй примери за приятно младолики хора, както и такива, които още на 25-тата си година изглеждат като на 40. Наред с гена, до голяма степен всичко това зависи от привичките на всеки човек през целия му съзнателен живот.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b6d72ca5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   От авторката до номер 35
Нещо явно четеш през ред и бъркаш информацията, трудно ти е да вникнеш в нея, или така ти изнася? Къде съм казала, че единствен критерий за зрялост е семейната тема? Подчертах ти го, във връзка с писаното от теб, че зрелите хора се сещали, че "им било време за деца". И така ги правели.. Което са пълни глупости.
Не знам в каква ситуация си изпадала или не, но щом си имала връзки и те са приключили, значи, че не са били това, което си искала, нали? Не си ли си си губела времето и ти по тая логика? Друго, никъде не нападам неговите набори ако това си разбрала от писаното. Нещо много си се фокусира в тази възрастова група. :)
И като заключение, моя си е грешката, че почнах темата споменавайки възрасттта ми, защото очевидно само на това се обръща внимание. Аз не плюя по мъжете, с които съм била, напротив. Първия ми по - сериозен приятел беше пълен антипод на втория.. Определено си беше мъж, за когото повечето наборки на 2 биха се избили. :) Приключихме си отношенията съвсем нормално. За съжаление има и мъже от типа на втория, които почват отношения с някоя жена просто ей така и те не знаят защо. Един ден са при бабичките, друг ден при младото да видят "какво е".Това си говори за тежка незрялост и детинщина и за това е неразбираемо, че се лепи при зрели жени.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7e77cbc46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Разбрахме те какво търсят. Ами ти какво търсиш при 40 годишни? Баща си ли? Пари ли?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 12ac26dcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   На мен ми стана интересно за антипода дето на 38 год. се е хванал с теб като си била 16-годишно момиченце. Я разкажи къде се намерихте, и още по-интересно как и защо приключихте отношенията си. Той явно умее да къса деликатно, затова сега говориш с добро за него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7e77cbc46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Съберете се с авторката на темата,"" Ходя с 34 години по-голям." И тя 20-21 годишна.
Еднакви заблуди имате. Тя бърка любовта със секс, ти пък се прехласваш колко си зряла. То тия мъже на 35-40-45 ако бяха нормални , никога нямаше да се занимават с ученички. Ама си вярвай , че са били с теб заради акъла ти и сигурността. Секс, нищо повече. Родителите ти са те изтървали отдавна.
Мъже, не се занимавайте да сваляте млади жени, ако сте под 30. Направо накарайте баща си да ги свали.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: db063797e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   До авторката - не знам изобщо защо тръгнах да ти отговарям…Явно не можеш да разбереш какво искам да ти кажа. Само да подчертая, че намеците ти, че съм се вторачвала в тази възрастова група са абсолютно неадекватни. За твое сведение - Щастливо омъжена съм от повече от 13 години, имам две деца. Имала съм връзки преди съпруга си, но те са приключили или защото чувствата са изстинали , или сме имали различни приоритети в даден момент. Аз лично никога не бих обидила мъж, с когото съм била във връзка, защото по този начин бих се злепоставила пред себе си. За мен това е злобно и грозно. В живота си срещаш хора, в които се влюбваш, не обаче винаги се получава. Не търси вината единствено в другия. Лично аз съдейки от коментарите ти, ако съм мъж на по-зряла възраст не бих се хванала с теб. И ще ти кажа защо. Определението “бабички” е доста злобно и издава цялата ти горчилка и яд. Разбирам те, кофти е да те оставят заради друга жена. Но всеки един човек и на 50 заслужава любов и щастие и то не по-малко от тези, които са на 20.
И все пак в една връзка независимо от всичко друго е важна единствено любовта. Ако я има дори и разликата във възрастта не е чак такъв проблем. В твоя случай, за съжаление изглежда ако изобщо я е имало, то вече в няма…

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 790596dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   От 29 до 36: пак повтарям, че общият знаменател е тъпо нещо. Догодина започвам второ висше. На 99% съм убедена, че ще ме приемат пак, защото съм минавала изпита три пъти: два пъти на главния и предварителния изпит за предната ми специалност, която прекъснах, и трети път за сегашната, която завършвам. Приятелят ми е складов работник и изобщо не е тъп. Не е продължил да учи и все още се притеснява да го направи, защото има говорен дефект, но нито е тъп, нито ми изневерява, обаче, изглежда достатъчно добре, че да го направи, грижовен е и като цяло разбран.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1146f1c548
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Авторке, стига си правила драма от това, че си сменена. А по-добре се настройвай психически, че това е съвсем реално пак да ти се случи. Иначе ще избеснееш още повече.
Сега си заменена за по-зряла жена.
Следващият път може да те сменят за 16 год. момиче.
Тогава, обзалагам се, пак ще се изкажеш, че този който те е сменил е незрял и безотговорен.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5641f39d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

51.   По-възрастните жени са ниска летва и лесна топка. Те самите прекрасно знаят, че вече им е изтекъл срокът на годност и само намигване от какъвто и да е мъж е достатъчно да си събуят гащите.

20 годишните жени, обаче, не са лъжица за всяка уста, защото са в своя разцвет и имат буквално хиляди на опашка.
Мъжът трябва да е наистина много готин, че да му се отвори парашута и въобще да го забележат.

Всеки НОРМАЛЕН МЪЖ търси по-млада жена поне с 2-3 години. Така сме устроени хората. Жените започват да се развиват по-рано от мъжете, така че трябва да има баланс. По-стари жени ги търсят само грозните и психично-болните мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 486457558c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   Абе да ти кажа 51, някои по-възрастни жени дори вече нямат и желание да си "събуват гащите". А ти като си млада, какво ти пречат тези, които го правят? Нали ти си убедена в своето предимство пред тях? Да, вярно е, че 20 годишните са топа, но само хубавките с добре изваяни телца и красиви личица. Не и дебеланките с паласки и акне, нито плоските дъсчици без цици и дупе.
А това, че жените се развиват по-рано е най-голяма лъжа, чрез която разни по-възрастни мъже да могат по-лесно да предразполагат към интимност млади жени и момичета. Защо и момченца и момиченца ги пускат на една възраст в първи клас?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 479a0139d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   "За съжаление има и мъже от типа на втория, които почват отношения с някоя жена просто ей така и те не знаят защо. Един ден са при бабичките, друг ден при младото да видят "какво е".Това си говори за тежка незрялост и детинщина и за това е неразбираемо, че се лепи при зрели жени."

Lol.....не, мила. Просто са искали да треснат нещо младо, което по принцип, не става за друго освен да бъде наебано. А за връзка искат някоя около техните години. И как така търсят "какички", предвид че тези "какички" са на техните години??? Като се каже "какичка", значи някоя значително по-голяма от теб. Естествено, понятието "значително по-голяма" е разтегливо според годините, на които сте. Примерно ако ти си на 14, а тя на 16, ти е какичка. Ама не е "какичка", ако ти си на 30, а тя на 32. Ако си на 20, а тя на 25, също е "какичка". Чаткаш ли? Разбира се, че не, за кво ли питам.....

btw, кефи ме как за пореден път мъжете са съдени за вкусовете им, независимо какви са. Едните жени ще кажат, че ако 40 годишен ходи с 20 годишна, значи е педофил. Другите пък, като авторката, ще кажат че ако ходел с някоя на неговите години, търсел майка си....бах маааму, няма угодия.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8a3d984bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Това, че жените се развиват по-рано от мъжете са измишльотини на квадрат. И двата пола започват да навлизат в пубертета по едно и също време между 9 и 12-13 год. възраст.

https://medpedia.framar.bg/физиология/пубертет-при-момчета

Да не дава Господ, дето се вика, някой по-чувствителен млад мъж да вземе да се върже на тези глупости. И поради това съвсем да се обезкуражи да покани на среща колежка от университета (например).

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f322b5e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Абе, щом един мъж на 39 с дете и 7 години брак зарибява 20 годишните и му скачат на патладжана, значи си е top of the top. И да, ако една жена над 40 се занимава с 10-15 години по-млади от нея мъже, то тя е много боеспособна и със сигурност е незабравима и ненадмината.. това го казвам съвсем с лекота и увереност.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d72ceef936
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   До авторката
Девойко, след като ти ходиш с "татко" си, защо обвиняваш бившите си приятели, че предпочитат за сериозна връзка жена на тяхната възраст? ! Проблема е изцяло в "твоя телевизор". Нормално е да те да искат да са с някой на "техния акъл". Какво да правят с "дете", като теб? ! Все едно аз сега да тръгна с 18 годишен (на 1/2 от моите години) и да твърдя, че сме на един акъл или да се тръшкам, че той предпочита 18 годишни девойки? ! Същото е.
Преди години излязох на няколко срещи с един 9 години по-малък от мен. Приятно момче, но акъла лапешки (а беше на 24). В този ред на мисли, търси момче натвояра възраст, не ти трябват повехнали чичовци (освен за пари;)))

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d72ceef936
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   До 51
В грешка си. За всеки влак си има пътници (казвам го от опит) и младите жени са далеч по-лесни и наивни за вкарване в леглото. Една добре поддържана, образована и знаеща цената си дама далеч, "не си събува гащите за всеки срещнат". И между другото, за всяка жена се намират достатъчно мераклии на всяка възраст. Аз лично не съм забелязала интереса към мен да е драстично спаднал след като минах 35 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker