Чувствам се самотен, боли ме и започвам да се умарям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се самотен, боли ме и започвам да се умарям
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1958 пъти
Здравейте,

Мъж на 27 години. Чувствам се самотен, емоционално много започна да ми тежи това и реших да споделя.
Не знам дали е заради обстановката и изолацията, в която се намира България и света последните две години и в момента, но от доста време насам се чувствам страшно самотен и емоционално ме боли.

Боли ме от това, че през целият ми живот винаги съм бил само с момичета, които мога да имам и никога с някоя, с която искам да бъда. Боли ме от това, че в няколкото пъти, в които наистина съм обичал някое момиче и съм искал да дам всичко за нея, искал съм да знам как се чувства, да бъде винаги добре, да не давам косъм да падне от главата й, никога не се стигна дори просто до шанс да сме двамата.

Все още някак си вярвам и не съм изгубил надежда, че ще срещна човек, който ще ме обичa също толкова силно, колкото аз него, но и доста зачестяха дните, в които съм в отчаяние.

Полагам много усилия да се развивам, но започнах психически да се умарям, доста често започнах да си мисля, защо изобщо работя толкова здраво? Защо ходя да блъскам във фитнеса? За какво са ми тия скъпи коли, телефони, часовници и дрехи? Уж правя всичко това за да бъда стабилен за човека до себе си, но уви такъв човек така и не ми даде шанс и вече си мисля, че може би няма смисъл от всичко това.

Започнах да губя амбиция и ме е страх. Страх ме е защото в момента друго, освен желанието ми да постигам целите си, което да ме кара да ставам сутрин няма и от време на време си мисля, че не си заслужава.

Често ми минава мисълта, че може би е добра идея просто да си хвана момиче, с която що годе се чувствам добре, но няма кой знае какви чувства, да и направя деца и заради децата си ще продължа да вървя напред и да се развивам. Тогава поне ще имам причина да ставам сутрин и ще знам, че има кой да ме чака вкъщи след работа и заради кого го правя всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: c2660a1d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Колко и какви часовници имаш?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b06f4effea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Кскво е "умарям"? Да не е някоя нова дума от източна България. Защото аз например се уморявам ÷}}}
Иначе съм едни към едно в твоята ситуация. Винаги тези, които съм харесвала и обичала, не са обичали мен и обратното. Това да си хванеш някоя просто така е ок стига да можеш да я понасяш. Аз например не бих могла да дам на някоищй който не ме кефи дори и да ме докосне.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cfd0b8fd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз па се уморих да чета за набори дето са се отчаяли от живота, а уж имат всичко. Не мога да ви разбера честно ви казвам.
И не мисля, че трябва и да ти съчувстваме кой знае колко.
Щото, ако имаш пари за толко часовници, дрехи и коли значи си по напред от много хора. Или викаш тебе те е яд, че пича с гоуфо дето разнася пици ебе по яка мадама от тебе, щото такива има много, нищо, че разнася пици или бачка в склад.
Явно бъркаш в мисленето. Никой не обича слабаци, сори ама това е истината. Давай уверено какво си се отчаял бе мама му стара.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b3f22e9617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, става по-зле :)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b1383ee9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Недей да правиш грешката да се хващаш с която и да е, само, за да не си сам. Просто спри да го мислиш това и си живей живота, радвай се и благодари за всичко, което имаш, запълвай пълноценно времето си и когато най-малко очакваш ще те сполети любовта. Винаги става така! Не си престарял, че да бързаш. Огромна грешка ще е да се ожениш за човек, когото не обичаш и рано или късно и децата ти ще страдат от това!

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b23aee984d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всичко ще се оправи, но първо разбери, че да искаш деца е много хубаво нещо! Ти си достоен мъж, който иска да остави нещо добро след себе си! Знаеш ли колко жени си мечтаят и се молят да имат мъж като теб? Просто още не сте се срещнали!

Някои познати си намериха половинката чак на 35 години! Имаш толкова много време пред себе си и сега не е времето да се отчаяш! Но по- скоро имаш празнина в себе си, която има нуждата да бъде запълнена не с връзка, а с помагане на другите! Човек започва да се чувства празен, когато не се чувства полезен!

Хубаво работа, работа, но примерно там 5% от печалбата можеш да даваш на болни или нуждаещи се хора. Сега с такива е пълно! Ако не можеш да се отдадеш и да помагаш на жена сега, помогни на другите мъже и жени около теб, които ще те помнят с добро!

Това е само ако искаш и е просто един пример!

Можеш да си намериш и някакво ново хоби, на теб явно ти трябва някаква значителна промяна! Но само НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ! Вселената явно ти дава този период на застой, за да преоткриеш себе си и само от твоята свободна воля зависи! НЕ СИ САМ! МНОГО ХОРА В МОМЕНТА СА В ЗАСТОЙ! Но докато си жив и здрав, ТИ СИ НАЙ- БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА!

Жена 25

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 238340a688
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Буф, човек. Същата работа и при мен. Че и аз съм на 27 също. Блъсках като животно в кариерното си развитие точно за да бъда млад и стабилен мъж. Фитнес, здравословно хранене. Гледах да се развивам и като личност с много четене, семинари, културни мероприятия….правя по 80,000 лева годишно, работя за чуждестранна фирма и пътувам постоянно. А ми е толкова празно. Толкова самотно и болно, чв и аз се измарям вече. Губя мотивация за всичко. Даже и в работата станах ленив вече. Попадам на несериозни момичета или на някакви псевдо-принцеси от които аз бягам. А тези, които аз истински си харесвам, не ми се получава с тях.

Моят най-добър приятел направи както ти каза. Намери момиче, с което се чувства горе долу добре и не го кефеше особено външно. Обаче е прекрасна. Роди му две деца и изглеждат щастливи. Само дето не знам дали и колко време ще му отнеме да започне да й изневерява, защото доста пъти е споменавал, че тя не е негов тип жена. Тоест, не знам дали това е добра опция.

Продължаваме търсенето, имаме време и не е късно. Няма друга опция. Успехи!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ccc5d36094
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   И в какво се изразява развитието ти? В трупане на вещи, блъскане на железа , задоволяване на суетата си? Имал си някакви лесни "връзки", колкото да не си сам. Духовно и емоционално си празен като изхвърлена на пясъка черупка. Затова си и неудовлетворен. Самозалъгваш се, че създавайки семейство без любов, ще си решиш проблемите, според мен ще си създадеш още. Просто ще живеете като съквартиранти.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 20acb3f981
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм като теб, повечето момчета които ме харесват аз не изпитвам абсолютно нищо към тях, а тези който ме кефят се правят на недостъпни. Повечето на които попадам с нищо не ме привличат, всички са еднакви, няма един който да има желани да те опознае като човек, теб самия, всички търсят само едно и също нещо, което е супер тъпо. Никой не гледа най-важните неща и просто, кой да ми допадне, като няма кой да покаже нещо по-различно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 34a9199569
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен би ме боляло да съм толкова неграмотна...

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 71ae4bd808
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щом можеш да си позволиш скъпи коли, значи можеш да си позволиш екскурзия до екзотична дестинация. Във Facebook. има групи за пътувания и много хора си търсят другарче за пътуване. Можеш да срещнеш нови хора там или те да те запознаят с някого.
На 27 години си само! Животът е пред теб! Предприеми нещо и се забавлявай! Пътуванията много разтоварват и зареждат с нови сили и енергия.
Ако е само до чакането, куче или котка, също ще свършат работа...
Наистина с тази изолация и ограничения е значително по-трудно, но не е невъзможно.
Всички сме били в ситуация да сме самотни, но повярвай ми, женените колкото и стабилно семейство да имаме, на моменти ни се иска да сме необвързани и съвсем сами, за да сотървем от купищатс задължения и отговорности във връзка с децата, а оттам и пререкания с партньора кой-какво прави или не прави, кой-къде иска да ходи на почивка и т. н
Ти мечтаеш за партньор, а тези с партньорите искат да си отдъхнат и пак да са свободни.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8a1d4002fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защото си си поставил за цел да си намериш жена и естествено не става. Любовта ще дойде, когато трябва. За съжаление масата хора са ужасно неосъзнати и поведение на 13 годишни. Първото важно нещо е да живееш самостоятелно, да не се изолираш и да не се оправдаваш с този вирус. Винаги има какво да се прави. Срещни се с приятели, не виси в социални мрежи гледайки нечии живот. Блъскай във фитнеса, но помисли за групови занимания, като танци, организирани планински преходи, ще срещнеш толкова различни хора. Смени си работа, ако не ти харесва и прави каквото ти харесва, а не каквото смяташ, че ще ти доведе жена. Аз примерно не си падам по напомпани фитнес мъже. Не можеш да угодиш на всички.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8a2fad110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен си доста млад все още, имаш време пред себе си. Хубавите неща стават неочаквано и от самосебе си. Не насилвай нещата.
Ж41

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7c40f55004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Погледни го от положителната страна - няма нужда да се хабиш и правиш за пред друг. За съжаление много мъже рухват като им отнемеш тая роля, защото не знаят как да живеят за себе си. Вместо скъпи дрънкулки да привличаш жени, вземи инвестирай и се пенсионирай рано... На млади години човек се блъска и не мисли. Но ей ти, мъжете в България умират около 70 годишни... Накрая се оказва, че си се блъскал за глупости, и в това побъркано общество конкретно, да въртиш животът си около някой друг е най-голямата глупост...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 69b09e50dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Първо обичай себе си и се уважавай. Второ, няма нужда да се грижиш за жена така че да не даваш и прашинка да падне върху нея. Прекаляваш с обгрижването и вероятно така отблъскваш жените, които харесваш. Жените са възрастни хора, които могат да се грижат за себе си и не им трябва отношение като към безпомощно дете. Така че недей да прекаляваш, дръж се нормално като със зрели хора и може и да не останеш сам. Иначе не се отчайвай, взаимната любов може и да не ти се случи, но можеш да имаш дете. И помни - в семейството са нужни компромиси и реалистичност. Никъде не е идеално.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7effda2f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не си намерил човека за теб... Има много хора, които ще срещаш, пък и не гледай само да зякърпиш някак нещата. Когато усетиш любовта или дори да не е толкова сериозно, ами просто да тръгнеш да развиваш отношения, да градиш-просто опитай и продължи, постарай се! В момента предполагам не си във връзка и заради това ти е тежко, искаш утеха и успокоение в някое момиче. Ще намериш това момиче, погрижи се тогава да я имаш заради обичта, която и даваш, а не колко вадиш, как изглеждаш... Вкопчил си се в себе си според мен и е нещо временно това депресирано състояние, тъй като и аз съм го изпитвала. Идеята всъщност е да не живееш само за себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d5ff377e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Чисто като женско мнение ще ти кажа, че аз дълго време търсих мъж точно като теб, който да е стабилен финансово, да носи хубави дрехи, да има хубава кола, да има хубави часовници, да се поддържа като цяло. Обаче цял живот попадам на някакви страшни мухльовци, които не си сменят бельото по една седмица и нямат нищо от това което съм търсила. Стараех се да изглеждам перфектно, тренирах, имах тяло на богиня, чисто лице без пъпки, красива без грим, маркови дрехи и отгоре на всичкото съм завършила медицина и съм лекар, но съм млада, аз наскоро го завърших, но вече го работя и един ден просто се отчаях и аз като теб. Започнах да ям вредно, станах дебела, излизат ми пъпки и изобщо не ми пука, ходя си такава, пак имам хубави дрехи, но понякога можеш да ме видиш с широки анцузи и маратонки. Загубих всичко от външния си вид. Поддържам просто добра хигиена. Мъжете като теб започнаха да ме отхвърлят, била съм дебела и трябвало да тренирам. Да, но аз не ходя по свирката на разни хора. От няколко години имам успешен брак с мъж който работи като санитар в болницата в която работя. Нито тренира, нито има скъпа кола, нито часовници, ходи си с обикновени дрехи, приема ме каквато съм, не е грозен. Обича ме с рошава коса, с няколко кила повече, с пъпките ми, щастлива съм. И не, не ме използва за пари, защото не получава нито стотинка от мен, нито живее в нас. Аз живея у тях и със скромната си заплата се грижи за мен. Не, аз също не го използвам, обичам го. След време ще купя със събраните пари, жилище за двама ни, защото сега сме в тесен апартамент, а имаме нужда от тристаен. Планираме и бебе да имаме скоро. Та от целия този разказ исках да ти кажа да си снижиш критериите ако искаш свясна жена. Ако искаш такава дето тренира, прилича на модел, носи токчета, винаги гримирана, плеймейтка, никога ама никога няма да получиш обич и семейство, а ще бъдеш ходещ банкоман мойто момче. Намери си някое леко закръглено момиче, тук таме с някоя пъпка, но въпреки това сладка и ще намериш любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker