Мъжете дават ли шанс, когато са наранени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете дават ли шанс, когато са наранени
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2420 пъти
Здравейте, ще бъда максимално кратка и ви моля за някакъв адекватен съвет по темата.
Имах връзка с един мъж 1 година. Всичко вървеше прекрасно и се държеше с мен така, както една жена би си мечтала. От толкова еднообразно ежедневие започнах да се напрягам и буквално си го изкарвах на него. Скарахме се и наговорих неща, които не мисля (че искам да си живея живота, че се чувствам спряла, че искам да си гледам приятелите, че по-добре да съм сама, от колкото с него и пр. ). Имаше и една жена, която постоянно му набиваше в главата разни неща като му задаваше въпроси от сорта на:, , тя не ти ли омръзва” ;, , какво те дразни в нея” ;, , нямаш ли нужда от време за себе си” - уж търсейки съвет от него за нейната връзка. Той започна да се замисля явно над нещата и се разделихме, поради причината:, , омръзва ми като все се караме, не цениш нещата, които имаш”. Оправихме се след малко време, обаче се държеше няколко месеца много студено- не ме търсеше, нямаше желание за нищо и постоянно ми повтаряше как сега си искам нещата, които имах, но не оцених навреме. След това се разделихме окончателно. Знам, че сбърках и го нараних като взех нещата за даденост. Осъзнат и себеуважаващ човек съм и умея да си признавам, когато греша. Един месец нямах никакъв контакт с този човек. Трудно, но успях да продължа да си живея. Докато един ден не се засякохме. Започна да ми пише, да се виждаме, да се държи отново, както се държа в началото на връзката ни. Ходим на различни места, забавляваме се, не се караме, държи се джентълменски, целувахме се, дори преспахме няколко пъти ( замислих се дали просто не се възползва, но забелязах, че не си тръгва след това, държи се по-добре от всякога, търси ме редовно, вижда се само с мен…). Обаче се отвори на тема за чувства и изцепи:, , държа се добре с теб, но за сега не”. Какво трябва да означава това? Отрича чувства, а за толкова време го познавам и знам, че не се държи така с всяка. Възможно ли е просто да се страхува да се впусне, заради всичко случило се? Моля ви за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 16bf828bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Той вече ти дава шанса но ше трябва да се докажеш пред него . Не се засягай но истината е че ти си тази която прецакала всичко на първо време и сега ще трябва да намериш начин да поправиш грешките си . Другата истина е че той още те обича . Иначе не би ти дал шанс отново . Затова не бъди проста горделива патка авторке . Бори се ако го обичаш . Знай че си тази която трябва да преизгради връзката ви наново , не той . Не и сам . Топката е в твоето поле . Не се проваляй отново . И се въоръжи с търпение защото няма да е лесно . Хубавите неща стават бавно . Късмет авторке :/

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 107d70f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Поумнял е. Не е страх.

Отношенията ви никога повече няма да са такива каквито са били.
А ти от друга страна никога няма се чувстваш толкова привързана към него ако не знаеш, че можеш да го изгубиш.

Жените са глупави. Когато са перфектна връзка (или поне много добра) се чудят какво по-добро могат да намерят. Когато мъжа е по-резервиран изпадат в паника и почват да си мислят дали ще намерят нещо по-добро. Подобни истории тук колкото искаш.

Най-добрият начин мъж да задържи жена е постоянно да и показва, че е готов да се раздели с нея.

На ирационални създания като жените е трудно да се даде съвет.

По-скоро бих дал съвет на него - ако се хване с теб е добре да не се хвърля с всичко през глава. По-добре е да не се жени за теб за да запази активите си негови. Да ти посвещава колкото е възможно по-малко време и да използва останалото да се развива в каквато посока намери за добре. Да схване, че не си струва да пилее много ресурси по теб. Така или иначе вече си се доказала, като нестабилен партньор.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3b727f5fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Просто човекът е разбрал, че ти не ставаш нито за него, нито за връзка. Ако те обиждаше, събираше с приятели без теб, ако заглеждаше други мацки, ако ти изневеряваше, щеше да бягаш след него. Но нали се е отнасял с теб човешки, това за теб е ,, искам да си живея живота, чувствам се спряла, искам да си гледам приятелите, че по-добре да съм сама, от колкото с него и пр.'' Ами живей си го, нали сама си го поиска!? Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! Ти не заслужаваш този мъж. Ако се съберете отново, кое ще те спре, да му наговориш по-гадни неща от преди? Той много добре знае, че щом сте се разделили веднъж, ти ще го направиш пак. Спри да лъжеш човека и го остави да си намери жена, която да го цени такъв, какъвто е! Проумей, че си счупила стомната и не можеш вече да я залепиш! Просто жените са такива. Ако е добър, значи е мухльо. Ако е лош, реват, че не се отнася човешки. Погледни нещата от неговата гледна точка и ще разбереш, защо ти е казал това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2fdeb8fd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако аз съм наранен бих направил всичко, за да си го върна тъпкано. Даже и да се преструвам. Не оставям неуредени сметки. Аз обаче съм си отмъстителен по природа. Изяснявам само една гледна точка - бих дал втори, трети, пети шанс само с идеята да си отмъстя ако съм наранен. Око за око, зъб за зъб.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: daa7168274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   С тази жена е имал връзка, или още има паралелно. Страшната любов, която сте имали според теб, се е разпаднала заради изневярата му, а не заради кой какво казвал. Дори и да има минимален шанс да е така, много лесно се манипулира тоя. Безхарактерен. Такъв ли човек искаш до себе си?
Гледате се сега, защото тя го е отсвирила, или са скарани. Толкова малко ли се уважаваш, че допускаш до себе си човек, който си е тръгнал и сега уж се връща? Ти да не си второ качество човек?
Тоя не е наранен, а хитър манипулатор. Спри да мислиш със сърцето си, а с акъла. Иначе не само този ще се гаври с теб, ами и други.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a2799d72f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче, остави го това малко комплексарче. Луд е по тебе, ама те размотава, за да ти го върне и да ти "смъкне самочувствието". Наранен бил. И да беше наранен, ако наистина те обичаше и беше по-малко комплексиран, нямаше да се държи така, повярвай ми.
Спри да го търсиш и продължавай... "Оборотен" сельо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 04b3441cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   На мястото на този мъж, нямаше изобщо да те погледна, камо ли да поддържам някаква връзка. Не обичам претоплени манджи. Може би в момента е сам и те ползва временно, вече знае колко струваш и не вижда бъдещето си с теб.
И не се самозаблуждавай, че когато някой не те псува и рита и се държи добре с теб, много те обича. Просто на теб ти се иска да е така. Както и това, че много добре го познаваш. Може с години да си живял с някой и най-неочаквано да ти забие нож в гърба. Възможно е и да иска да ти го върне тъпкано, както се казва. За съвет мога само да ти кажа - не се вживявай много и не очаквай големи чувства, наслаждавай се на приятното изкарване в момента, но не храни надежди за повече.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2db6649028
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен е обиден, наранен и се чувства предаден. Възможно е тази другата да му е повлияла с думи и да го е изманипулирала. Но е възможно и той сам да е взел решение за раздяла защото му е омръзнало....
Ако смяташ, че искаш да бъдеш с него сериозно, ще трябва да му спечелиш доверието. А това не е никак лесно, защото веднъж вече си се издънила.
Мъжете дават втори шанс, дават и трети.... Както и жените....
Зависи от самия човек, от възрастта ви, от връзката ви от етапа в живота ви... На колко години сте, не казваш. Това е важно в случая
Мисля, че коментар номер едно е най-близо до реалността!
А за коментар 4... Просто звучи абсурдно
Вземи прочети една книга-Мъжете са ог Марс, а жените от Венера. В нея много точно е описано при определено поведение на жена, мъжът как постъпва, кое го отблъсква кое не прощава и т. н.
Успех! Всички сме напрегнати от еднообразно ежедневие, но не си го изкарваме на близките! Осмисляй думите си, преди да ги кажеш. Не бъди първосигнална, научи се да се поставяш на мястото на човека отсреща. Той за нищо не е бил виновен.
Ти на негово място как би постъпила....

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d6635839b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не, аз никога не давам втори шанс на жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker