Да наваксаш пропуснатото ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да наваксаш пропуснатото !
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1148 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 30 години. Имам зад гърба си 3 връзки от които едната ме беше кой знае какво. За в момента не си търся други приятелки, но ще се радвам в бъдеще да си намеря. Фокусирам към кариерата си и не ми се занимава с глупости.

Някои мои приятели все се опитват да ме критикуват защо съм бил сам. Те са като отвързани коне, само секс им в главата. Казват ми "Сега е времето да се живее" после съм щял да остарея.

Един познат на 25 до вчера прави сефтето и изведнъж за него секса станал ебати чудото. Една колежка от работата разведена на 35 и ми каза онзи ден "Бях вярна на съпруга си, а той се оказа пълен боклук, сега и аз ще живея и ще си лягам с който пожелая" нещо подобно не помня точните думи, друг голям женкар, а един приятел на 26 девствен и ако не правел секс живота му нямал смисъл и след това не знаел как ще навакса пропуснатото.

Каква е тази мания за секс, разбирам че сме големи хора и от време на време говорим за секс, ама това минава граници. Вие познавате ли такива хора като моите, които ви досаждат по тема секс. Досега съм нямал чак такъв проблем с жените и аз като всеки мъж съм имал неуспехи, но не мога да разбера някои хора.

Как се справяте с това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: fac75d7f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ами защото са незрели. Твоите приятели не са мъже, а още момченца. Особено, ако наближават 30. И не, не е време да се живее. Точно време е за нещо сериозно. Но не се очудвам. С това се сблъсквам и аз постоянно. Мъже около 30, които разправят как могат да правят деца до живот и за това перфектният момент би бил някъде, когато станат на 45. До тогава не им се занимавало сериозно. Много ме забавляват. А ПрипадВам от смях като чуя, че нямало свестни жени, които да са сериозно. Еми и да има как да се занимават с някой ебльо на 30 с акъл на 16 годишен пубертет с бушуващи хормони. То пък бива без отговорност ама вече се уливате...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 20fa58543c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Фокусирам към кариерата си и не ми се занимава с глупости. " - после ще разбереш що за глупаво изказване е това.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 59864bc591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Липсата на интимност много обърква хората психически. На някои хора им липсва близост още от детски травми и т. н. и като добавим комплексите, наложените норми от обществото, съответно любопитството и желанието да си като другите... през цялото време самотата расте, а хората са все по-объркани. Някои си провалят даже ученето от зор да тичат по разни изгори или просто от вманиачено мислене за липсите в живота си. Просто не си като тях и не ги разбираш. Да си си самодостатъчен е голям плюс, но когато си незадоволен на физическо и емоционално ниво, всичко отива подяволите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5df2f187fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До №2,
много съвети даваш с тоя развален правпис "Очудвам", "без_отговорност", "Уливате... " и т. н.
Недей да съдиш по хората кой, колко е дорасъл. На елементарния човек са му елементарни неща в главата. Като нямаш сериозни отговорности, било то професионални, лични и т. н., имаш прекалено много време да мислиш за еб@не. Когато човек се има програма за деня, не му е до това цял ден да си мисли мръсотии. Разбира се вечерно време, като се прибере при приятелката(съпругата) и решат да се разтоварят и двамата не е лошо, но не значи постоянно.

Хора всякакви, така че недей съди за всички еднакво! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker