Влюбих се в преподавателка в университета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в преподавателка в университета
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1238 пъти
Здравейте, реших да споделя нещо лично. Мъж съм на 23г. След завършване на гиманзията се зписах да уча в университет, специалност, , Философия ''. От малък обичам да чета и в училище се справях доста добре с писането на есета. Без съмнение мога да кажа, че много ми харесва да съм студент. Имам социален живот, който не ми пречи на ученето. До скоро имах връзка с едно момиче, с което мислих че сме създадени да бъдем заедно, но въпреки това между нас не се получи. Така стигам до същинската част от историята ми. Докато бяхме присъствено посещавах лекциите си и малко преди да ни затворят срещнах нея (ще я наричам Ирина). Бях запленен от красотата й, увереността й, стилът на преподаване и т. н. Понеже съм реалист бях сигурен, че шансът нещо да се получи между нас е доста минимален, предвид нейния статут на преподавател. Затова тя си остана жена, която доста ме е впечатлила и толкова. Продължих да посещавам всяка нейна лекция онлайн като се стараех и да взимам участие. В края на миналата година се отвори възможност да работим заедно по един проект. Това ни сближи и започнахме да се опознаваме. Останахме доволни от общата ни работа и решихме да поддържаме конткат. Тя дори ми казва, че мога да й бъда колега. До такава степен оцени труда ми. Най-хубавото беше, че между работата си споделяхме и разни по-лични неща за нас. Всичко това ми дава надежда, че може и нещо да се получи между нас, защото много връзки се създават на база колегиални отношения в началото. Така че, ако някой от вас е имал подобен опит, бих се радвал да ми пишете или просто да изкажете мнение. Блаодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9a3309952b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не си го вади там където си изкарваш хляба или учиш. Само неприятности може да получиш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f4fc1be818
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти казваш, че си на 23 години, а на колко години е преподавателката ти по философия. Струва ми се много млада е за да преподава философия. От думите ти излиза, че тя не е омъжена, така ли е. Щом можеш да и бъдеш и колега значи тя те иска за нещо повече. Останалото зависи от тебе само. Дерзай.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7ef8353a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ем.. защо не. Няма бариера според мен, стига да няма мъж вече. Аз си подържам приятелски отношения със всички преподаватели и някой от тях ще ми останат приятели и след като завърша. Излизаме заедно, ходим на екскурзии, на походи в планината. Не съм се влюбвал в никоя, защото няма чак толкова красиви в моята специалност, но пък ако имаше, щях да действам

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: beb8391f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Стреляй направо. Сподели ѝ всичките си чувства, точно както си ги написал тук, и я попитай дали тя споделя същите чувства с теб. Ако стане - стане, ако не, не е болка за умиране, ще си намериш друга. Но това е единственият начин да разбереш със сигурност какво изпитва към теб. Действай без страх.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cf26d9223e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Познавам такава двойка. Той беше млад асистент, тя му беше студентка. След като тя се дипломира, се ожениха. Сега имат две деца.
Проблемно е от етична гледна точка, докато си студент. Нещо като между лекар и пациент. След като завършиш, тези пречки отпадат. Ако пък започнеш докторантура там и в последствие те назначат, ще бъдете колеги. И това не е проблем да сте двойка. Познавам преподаватели, които работят заедно в една катедра и са женени. Даже познавам и една дама, които се е омъжила за научния си ръководител, след като е защитила докторантура.. Така че ви пожелавам любов и щастие!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker