Ще ми се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще ми се!
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1717 пъти
Здравейте!
Преди точно два-три дни бях в сайта от чисто любопитство и се натъкнах на 2-3 от скоро-добавените теми. Един пич беше писал, че е на 27 и е девствен, друг беше споделил, че има социална фобия на работното място, а трити -, че всяка връзка му пропадала. Казах си - "Какви нещастници само... ". Винаги. Чуя ли подобна история за провал. Винаги. Смехотворно ми е, жалко ми е, изнервям се и се чудя как може хората да ги е страх да поемат този един риск. Животът им би бил токова по-щастлив. Защо ги е страх да мечтаят и пращат всичко по дяволите от някакво глупаво притеснение? Аз съм девствен. Почти на тридесет съм. Загубих работата и позициите си в живота.

Ха! Лесно е да си щедър с чужди ресурси, нали?

Идвам право от порно сайта. Тъкмо си набих една и се приготвях да заспя, когато ме удари като гръм, всичко това, което си мислех за тия хора. Не ми е проблем, че не съм правил секс. Имам предвид, проблем очевиден е, не е нормално, но не ме притеснява или поне не го гледам така. Всеки е зле отначало, после се свиква и накрая се научава. Не ми е проблем, че ставам и на 30. Въпреки, че никога не съм обичал срокове, определени дати и времето като цяло ме натоварва, как в един момент ще изчезнем за винаги. Но въпреки това всички търпим тези промени така, че не съм *сам*(ключово понятие). Загубих и професията си, поне силната позиция, на която бях. И сега съм меко казано ниско платен, както и не израствам, не трупам опит. Въобще... колкото причини да си каже човек, живот е, всичко е временно - толкова причини и да реша един ден да си тегля въжето.


Това, което се опитвам да кажа е, че ей на тези "типове" дето не рискуват да видят какво има от другата страна, а седят и то на гадното и треперят от ужас - така им се нервя, че ме избива на агресия. На много такива съм ги дърпал буквално за яките, марш пред мене, за да им помогна. Да видят, че страшно няма. Но сега се замислям малко по-дълбоко и ме е страх всъщност, че психологическата причина не е, че искам да помогна, а - бягам от моите си тежести и отговорности в живота. Тая мисъл ме скова и преди преди месец. Не спах няколко дни. Събрах всички проблеми и установих, че може би никой от тях по отделно не ме плаши, но съберат ли се в комбина, работата е много зле.

Както казах времето винаги ме е плашило и като цяло затова не нося часовник. По-лесно е за мен да преглътна срама от закъснението, отколкото да се притеснявам къде по график се намирам в момента. И понеже живота няма определен график, така си минаха години. По часовника се вижда вече, че не съм и първа младост, усеща се тук таме, а и като видя "децата" от гимназията си викам къде отиде този млад юнак. Бях здраво биче и залагах на това как ме виждат другите. Държах на респекта и го отдавах и от моя страна. Сега, хем нямам позиция в работа, хем и в живота. За момента нямам и пари, нямам и опит. Така като гледам и в игрите на живота много не съм играл. И преди време ми се отвори възможност за сериозна връзка. Да ама аз не знам, играе ли ми се, залагам на сигурно или стрелям и каквото дойде?
С тая жена нещата можеха да са сериозни. Тогава се почувствах в капан. Сякаш бях загубил цялата си младост, сега ще загубя и свободата си, а оттам нататък ще загубя и живота си. Оттук нататък деца, работа, нерви, скандали и др., обичайните за възрастта неща.


От тогава с жена не съм говорил. Случая го прекратих бързо. Установих, че не само не съм готов, а и това ми носи огромен психически стрес. Хем исках нещо сериозно, все пак от забежки файда няма, хем ми се играе, яд ме е за всичките пропилени възможности през младостта (не е като да е нямало доста). В същото време 3-4 познати прекъснаха връзки на по от няколко месеца до шест години съвместен живот, и един случай с деца. Тия неща стават всеки ден и винаги ми е тежало как хора взаимно се нараняват и губят време камо ли ако има и деца, ама като ми стана пред очите ме срина из основи. Това ме остави с дълбок белег и депресира дълбоко. Отгоре на всичко, след като мина известно време и беше време за ревизия в живота, отново, мислех, че съм човек със сърце и ме боли заради тях, а сега осъзнавам, че просто ме е страх за мен самия. Къде се намирам в живота? Не знам.
Не само ме е страх да създам нещо, страх да покажа, че съм неопитен, страх да се проваля, страх от изгубеното време и младост, страх от това да бъда хванат неподготвен, а и сега се мразя, защото дори не съм добрия човек, за когото се мислех. Никога не съм казвал пред други, че съм добър, точно обратното, но в представите си винаги съм претеглял нещата поне 5 пъти за да съм сигурен, че никой няма да остане прецакан. А сега разбирам, че аз просто съм мислил за себе си. Смазан съм.

Абсолютно парализиран от страхове, не знам на къде да тръгна. Сякаш всичко ми беше в ръцете, а се изплъзна като пясък.




Х., 29г. (3месеца до 30)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: a9067f5baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   1во си за психиатър...
2ро си със съмнителна сексуална ориентация...
3то заради сексуалната си ориентация си се филмирал яко...
4то дай на някой да те изплющи и ще ти просветне

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 58cb302cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За психиатър не е.
Това носи днешният свят, една безумна тревожност за всичко, а всичко това няма никакъв смисъл. Нима чуждите очаквания трябва да бъдат нечия реалност за да смеем да определим човек като нормален и с осъзната сексуална ориентация. Тъжен, тъжен, празен свят.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 875fe9c726
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поредното доказателство, че в другите ненавиждаме това, което откриваме и мразим в самите себе си. Никой не може да те измъкне от тази ситуация, освен ти самия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: abeb78f9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "Преди точно два-три дни бях в сайта". В крайна сметка, преди колко дни точно?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 43bb91af13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре дошъл в света на възрастните! Не е лесно. Най-големите битки са тези със самия себе си. Разбирам те. За стабилна връзка трябва да опознаеш себе си, да знаеш какво търсиш, да имаш реална представа. Няма лоши хора, а лоши постъпки. Важното е като падаме, да се изправяме. Също да търсим прошка, а не отмъщение. Весели празници
Ж35

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ee9e009eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така, преди малко отговорих на другата тема за 24-годишния, дето нито и имал връзка, сериозна, нито е имал преживян сексуален контакт.

Авторе, разбирам те, и аз съм като теб.
И аз като теб мисля, че не е нормално, същевременно помагач на по-слабите и ги подстрекавам да са по-социални и да се забавляват. Извеждам ги, запознавач ги. И точно тези, които са по-неопитни, които действително са имали вече сексууален контакт ме мислят за гуру. Но всъщност, това е призив към мен сомия, зов за помощ.
На 27г. не съм спал с жена, но не ми и пука вече. Всяка година работя на различно място изкарвам много пари, не израствам кариерно, не ги харча после, защото не мисля, че заслужавам.
Но обичам, да ги харча за другите. Купувам неща, които аз съм искал, и веднага ги подарявам на хората около мен. Давам пари на заем.
За какво говори това, не мисля, че е щедрост.
Това е мозъкът на инфантилен тип, който не знае права и отговорности. Който, ако имаше жена до себе си, щеше да има някакъв опит, дълг най-малкото към нея, или пък тя щеше да му свие сърмите, ката прави необмислени неща. И той щеше да израства по някакъв начин.
И мен ме е яд за пропуснатите възможности. Бил съм студент и в София и по няколко други държави. Усещал съм симпатиите, на момичета от различни нации. Бил съм в ситуации, в които даже съм бил "приклещен". Тези години и моменти няма да се върнат.
Тази бариера я отчитам, поради факта, че аз любов и физически досег в моето семейство м/у мъж и жена не съм виждал.
Как да стане? Инвалиди сме и това е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 911f10c431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Виж, ти си изправен очи в очи с безмислието на настоящата култура, в която не само телефоните и дрехите, ами самите хора станаха заменяеми. Предлагам ти да се завърнеш към онова, което винаги е крепяло хората по нашите земи и в най-големите трудности, което е давало едничкият смисъл на нашето съществуване. Бог. Но е много трудно да го следваш в началото, при настоящата култура на непрестанно задоволяване на всякакви нужди. Да се гмурнеш в живота не значи да разюздаеш подсъзнанието. Значи да се довериш на най-съкровеното си чувство, на съвестта си и да я следваш. Оттам всичко се нарежда, ако трябва. Ако не трябва - значи- не трябва да се нареди. Пробвай ( :

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9c2a2fe737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нищо не можах да разбера.

Отиди на проститутка и ще ти мине всичко.
Изобщо не се ебавам. Един час от живота ти ще го промени целия.

Само моля те да внимаваш да няма сводник. Няма да ги хранем тия изроди. Гледай да е някоя самонаета, независима жрица.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e1e766155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз пък се чудя как загубеняк като теб може да нарича другите загубеняци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker