Влюбих се в почти непознат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в почти непознат
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1510 пъти
Здравейте,

Случи ми се нещо, което ме изкара извън равновесие.
Работя в голяма фирма, отговарям за 15 човека. За мен отговаря друга жена, на която се наложи да отсъства известно време. Всъщност първото й отсъствие беше лятото на 2020.
Тогава я заместваше нейният колега и понеже между двамата има бизнес съперничество, тя ме беше предупредила, ако той дойде, да не му разкривам никаква информация за печалбите и тн. Обектът ни е много печеливш, винаги на челните места по оборот, с минимални разходи и тн.
Така че той дойде и аз в желанието си да не изтърва нещо погрешно стоях като замръзнала и едва продумвах отвреме -навреме. Човекът поработи малко, повъртя се, поговори с персонала и си отиде. Изглеждаше приятен и общителен, но аз бях така наплашена, че сигурно съм създала впечатление на темерут.
Както и да е, оттук започна драмата. Господинът започна да ми пише, като нямам представа откъде ми е намерил вайбъра.
Понеже телефонът ми е различен от вайбъра, ми писа да ми поиска и номера. И започна да ми пише и звъни за щяло и нещяло. Зимата, когато посещавах майка си в болницата, няколко пъти му уйдисах на акъла да си говоря с него докато се прибирах пеш от болницата към къщи.
И това е малкият дявол. По време на следващото отсъствие на пряката ми ръководителка през август 2021 настъпи голяма бъркотия. Господинът ми звънеше всеки ден за милион неща, доста от които можеха да се решат и без да се обсъждат по 10-15 минути по телефона. Звънеше ми и след работа да ме чуел. Веднъж бях ядосана и му писах да не ми звъни, защото не ми се говори за работа. Той обаче настоя да ме чуел и аз се сринах.
Цял час плаках по телефона пред почти непознат и му разказах какви проблеми ме измъчват.
Оттам насетне започна да ми пише и през уикенда и предимно след 21 ч. Бях му споменала за рождения си ден, като мислех, че е забравил. Той обаче не бил и ми писа да ми честити.
Общо взето заедно по време на заместването лягахме и ставахме заедно. Ако не бяхме на телефона, бяхме на Вайбър или Месинджър.
Мисълта ми е, че се поддадох и се привързах към почти непознат. Имам предвид непознат физически, тъй като съм го виждала само два пъти, от които единият за 15 мин и единият за 1. 5 часа. И от двата пъти, както казах, не помня почти нищо.
Обаче имам чувството, че познавам цялата душа на този човек.
Той ми разказа какво го измъчва, какво е преживял в личен план и тн.
Цялата тази история ме вкара в голяма бъркотия. Не мога да забравя спокойствието, сигурността и топлината, които излъчва, а не мога да си спомня лицето му. Наложи се да поискам снимка от колежка, за да имам представа с кого говоря с часове по телефона, вайбъра и месинджъра. От друга страна, не ми пука как изглежда и че не е топ красавец.
Някой друг преживявал ли е нещо подобно? ! Перфектната духовна връзка, уникалното усещане за топлина и сигурност въпреки че смътно си спомняш физиката на самия човек, който те кара да се чувстваш така? !
Забравих да спомена, че и двамата сме над 30, тоест отдавна сме излезли от тийнейджърството и сме имали други връзки, които са включвали интимни отношения.

Синеочка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: f450e0a18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз почувствах душата на напълно непознат (perfect strangers), така че... всичко може да се случи, но не на всеки - както се казва. Аз съм авторката на тази история http://spodeli. net/4/story-162136. html
Давайте по-смело един към друг, срещайте се, опознавайте се на живо. Красива история имате. Поне началото е красиво. Завиждам ви, благородно, че имате комуникация, възможност да се опознавате. Колкото до външния вид - той не е най-важното нещо. Важно е как се чувствате един с друг и какво чувствате един към друг. Пожелавам ти (ви) любов!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a30f866a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Отстрани историята звучи все едно някакъв навлек ти се е натрясъл и с упоритост е успял да те спечели. За някои може да е "мило", но според мен е крайно непрофесионално да се използват служебни претексти за свалки. Да не говорим че хич не е коректно да взема номера/контактите ти без твое съгласие.

В крайна сметка реално погледнато ти не знаеш в кой си се влюбила, защото не си прекарала никакво време с него насаме. Той може да приказва каквито си иска, а да е съвсем различен всъщност. А кой знае дали не говори същото на още 10на колежки или пък е обвързан.
Само едно не разбрах - защо не се виждате извън работата и да излизате по срещи и т. н. най-малкото. Премини този етап, пък тогава се влюбвай, вместо да градиш фантазии с напълно непознат.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 84f8d97646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма лошо, но защо не се виждате? Иначе излиза, че той търси само приятелски отношения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5f5a7c5cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Над 30 а ти си като 15 годишно. Ами вижте се, срещнете ке говорете с камера. Харесва ти с него, подкрепя те, а ти де тръшкаш. Имам чувството, че искаш някой да те млати на почивки, за да си щастлива. Порасни и работи върху емоциите и десетичната си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bd367890b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие поне сте се срещали. Моя най добър приятел(ерген) си е въобразил, че си говори с някаква готина американка във ФБ и телефона, която намери от някаква клик-бейт реклама. Дори знае че зад нея стоят сигурно някакви афганци или ганийци, на които най редовно им праща пари.
Разбирате ли, той осъзнава в каква схема се е вкарал с интернет измама, но това го крепи. "Тя " всяка сутрин му пожелава добро утро и вечер " лека нощ ". С "нея" става и с "нея" ляга. И изобщо не иска никой да му отворя очите. На него му е хубаво така, иначе ще рухне.

Когато на човек му идва в повече реалността, заради проблемите , подсъзнателно си създава паралелна такава и почва да си живее в нея. Един изкуствен балон в който да избяга от помията наоколо.

Пак казвам, ти поне си го виждала. А той само е говорил с някаква "хубавица" с женски глас. Но и двамата сте се вкарали в някакъв балон. Вземи се срещни с този най-накрая, малко да се успокоиш

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7d9002a4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От авторката: Вече сме заедно, пожелайте ни късмет :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e4756fab2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бъдете щастливи заедно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker