Той се отдръпна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110095)
 Любов и изневяра (26529)
 Секс и интимност (12914)
 Тинейджърски (21206)
 Семейство (5668)
 Здраве (8755)
 Спорт и красота (4485)
 На работното място (2666)
 Образование (6813)
 В чужбина (1459)
 Наркотици и алкохол (1020)
 Измислени истории (779)
 Проза, литература (1625)
 Други (16030)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се отдръпна
преди: 4 месеца, 7 дни, прочетена 1314 пъти
Здравейте Преди време започнах връзка с човек, който се разбирахме прекрасно, намираме много общ език. Доста време го търсих и го открих. Никога не съм го лъгала или пък използвала за каквото и да е. Почти всяка вечер си пишехме или се чувахме Изведнъж обаче, той се отдръпна-пиша му и е уморен, не му се говори. Ако звънна прекъсва разговора бързо но се държи учтиво. Попитах го преча ли, дразня ли го и ако има нещо да каже. Казах му, че ако това е неговото желание, ще спра да го търся. Отговори, че няма нищо. Объркана съм, а го ценя и не искам да го изгубя. Моля, дайте ми съвет как да постъпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 3337b3ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Или има лични проблеми, или иска деликатно да прекрати взаимоотношенията Ви. Аз бих му казала, че ако има лични проблеми, съм насреща за помощ и подкрепа. Не му звъни нон стоп и не му пиши постоянно. Нека знае, че може да разчита на теб, но не се натрапвай.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 часа
hash: c4e8021c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Очевидно има нещо, но не иска да сподели. При това положение е трудно. Като цяло не е честно от негова страна да те върти така, но може би си мисли че ти прави услуга.

Попитай го отново, и му кажи че каквото и да е няма проблем, и че с увъртанията те наранява повече. Ако и това не помогне, просто ти се отдръпни и престани да го търсиш. След това може да останете приятели в крайна сметка. Ако пък опита за нещо повече след подобно поведение, според мен не е чиста работата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 часа
hash: 0b46896c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей, ще ти дам една мъжка гледна точка.
Възможно е той да преминава през тежък период.
Може да има проблеми на работата си, в семейството си или някакъв здравословен. Ние мъжете не обичаме да споделяме чувствата си и си държим всичко за нас. В момента го задушаваш с тези въпроси и шанса той да ти сподели какво се случва е 0. Можеш да постъпиш по друг начин.
Кажи му, че каквото и да става ако има нужда да ти сподели, ти винаги ще застанеш на негова страна. След което повече не питай и не се побърквай, защото ставаш обсебваща и най-много това да го отдръпне.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 48a319a835
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Има едно много просто правило- отнасяй се с другите както те с теб. Ако връзката, която си мислиш, че имаш с този се състои само с писанета в нета и обаждания по телефона, ти си се филмирала повече отколкото трябва. Спри да го търсиш, да питаш и да се обясняваш. Ако си му необходима и има желание да е с теб, ще те търси нон стоп, няма да се прави на интересен и да се спотайва.
№3 към хипотезите си е забравил да спомене още една - просто онзи е с друга жена. В такъв случай ще изглеждаш смешно да му предлагаш помощ и съчувствие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 39cbcec0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А вие от колко време аджеба сте на писане и чуване само? До колкото разбирам, не се виждате. Извинявай, ако не съм разбрал, защото си го написала доста объркано. В началото си писала, че сте имали връзка, после споменаш само и единствено писане и чуване.
А виждане? А секс? Вие ако не се и виждате, нали се сещаш, че мъжете не виреем на писане и чувания, особено след 25 годишна възраст.
Това, че на теб ти пасва безплатното внимание, без да имаш желания той да си праща снимки на *уя, не означава, че и за него е същото.
Като цяло, мъжете повече ще ни привлече едно хубаво, голо, женско тяло, отколкото километражни писания и чувания.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 8c51b154dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намерил си е друга.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 02779c975c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има друг интерес. :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 721d690ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Следвай стъпките му огледално. Той се отдръпва, отдръпни се леко и ти. Дай шанс и на двама ви да "дишате", да преосмислите отношенията си и да "живеете" извън тях. Това не означава да го игнорираш. Увери го, че при нужда може да разчита на теб и после му пиши примерно пожелание за добро утро и хубав ден, за лека нощ и сладки сънища или нещо друго, но без да се натрапваш и да прекаляваш с писането. Когато се чуете, прекрати разговора първа. Понякога чакай той да те потърси пръв. Занимавай се с твои неща и направи живота си интересен и смислен. Не заради него, а заради себе си. И изчакай какво ще се случи. Мъжете понякога решават проблемите си, като се "затварят", а друг път това е началото на края на отношенията. Ние няма как да знаем каква е ситуацията. Заради това засега задръж на полусъединител. Да, тегаво и болезнено е, но това е и твоят шанс да видиш дали си струва всичко това или само ти го поддържаш. Ако бяхте двойка с деца, съветите ми щяха да бъдат други, но пак в насока да не го "задушаваш". И все пак не толкова "щадящи" за него. В случая обаче и за него, и за отношенията ви, и за теб самата е най-добре да го следваш огледално. Ако е твоят човек, ще се задържи. Ако не - колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре. Бъди оптимист! Хубавото - едно или друго, предстои! :)
Ж34

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: c8622c8ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има си друга. 10-15 % си има лични проблеми, 85 % е замесена друга жена. Понеже е мишка , няма да ти каже, ако е второто.
Няма какво да те е страх да не го загубиш, той вече е избягал. Човек, който не иска да споделя с теб, дори и да си има проблеми, за какво ти е? Той не ти вярва, а това не е основа на добра връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8d202b30a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми прави се на интересен. Най вероятно си му досадна, но ако не ти е център на вниманието и не показваш много интерес, може и да се сети за теб. Това е мъж, който не иска връзка.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8d202b30a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това е много гадно. Демонстрирал е силен интерес и писле край. Ако вече сте правили секс, значи те използва. Ако не сте, може да има различни причини. Или се е подразнил или обидил на нещо, или има друга жена. При всички положения не мисля, че той е сериозен с теб. Не казваш колко време си пишете, но връзката ви вече е приключила. Насочи се към друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8d202b30a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Еми прави се на интересен. Най вероятно си му досадна, но ако не ти е център на вниманието и не показваш много интерес, може и да се сети за теб. Това е мъж, който не иска връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 44ee9bbae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте! Някои от вас попитаха дали сме правили секс, , да правихме. При опит да го попитам има ли проблем, ме уверява, че няма, а знам че има лични проблеми. Мисля, че търся начин да го оневиня.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 6ce97f8bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Браво на човека. Изчукал те е на бързо, а ти сега се чудиш какво става.
Търсила си си секс - получила си го. Какво искаш повече?

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 721d690ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, как се развива ситуацията?
Номер 8

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker