Глупостта на живота ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупостта на живота ми!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2197 пъти
Здравейте!
Пиша тази история защото може да е поучителна за много мъже, а може би и за жените.

Преди около година на мястото където работя постъпи едно изключително красиво и чаровно момиче. Първоначално "махнах с ръка" и си казах, че е прекалено красива и млада за мен (7г разлика). Не беше и мой тип. Аз си падам по мъжкарани, чернокоси с тежък характер, а тя е русичка, нежна, обича да се гримира, кокетничи.
Постепенно обаче я опознавах - от случайна среща на друга, в кафенето където се събираме с други колеги на обяд и тн. Тя ми ставаше все по симпатична и осъзнах, че е изключително свестен и интелигентен човек.
В един момент вече не можех да спра да мисля за нея и започнахме да си пишем все по често във ФБ (по моя инициатива разбира се).
На работа по принцип де виждахме рядко 1-2 пъти седмично.
Пишехме си разни весели неща за да се подкрепяме понеже на работа и в нейния и в моя отдел имаше много проблеми, пращах и разни снимки на цветя, тя разни емотиконки със сърчица глупости... вече като я видех някъде по коридора и ми се усмихнеше, сърцето ми прескачаше няколко удара. На кратко влюбих се като идиот, като ученик! А съм на 31!
След няколко месеца отричане и после няколко седмици писане на лиготии, реших да я поканя да излезем. Тя си намери някакво оправдание, но не отказа, последва нова седмица лиготии и нова покана на която тя просто не отговори. Не знам какво ми е станало на този етап от историята, но съсипах всичко!!!
Казах и, че много я харесвам и искам да се опознаем по-добре, комплименти, лиготии. Тя ми отговори, че съм я оставил без думи и че било много мило. Аз се разтопих тотално!!! Още ден или два и писах всякакви романтики без да осъзная, че вече пиша странни/крайни неща и че тя отговаря все по рядко. Следващия път когато се видяхме, тя се държеше много странно, нямаше усмивка за мен, гледаше в земята, изчервена.
Пред колегите нямаше как да я питам какво става. Вечерта като се прибрах започнах да и пиша - Какво става, защо се държа така, още комплименти... и измежду всичките глупости я попитах дали си има някой. Знаех, че е свободна, но от момента когато го разбрах бяха минали месеци. Тя ми написа:
-Не исках да те разочаровам.
-От скоро се виждам с някой.
Благодарих и че ми е казала... още комплименти. Тя каза пак че съм мил и че сме щели да си останем приятели.
Тук аз се сринах!!! Сринах се под тежестта на няколко кофти срещи, връзки и няколко години проблеми със стреса натрупан на работа, за които имах лошия навик да не споделям с никой.
ТЯ и общуването ни бяха станали за мен като някакъв купол, който държи лошите емоции настрани и когато се сблъсках с реалността просто се смазах!!! Сринах се психически заради всичко през последните няколко години.
Това което направих после е ГЛУПОСТ, която никой не бива да причинява на човека, който твърди че обича.
Започнах постоянно да и пиша, за да и се обяснявам в любов. Като и писнеше почнах да я убеждавам, че ще се преборя с чувствата си и ще сме само приятели... пълен криндж!
Най-лошото е, че на работа се държах като блъснат от автобус! Опитвах се да се усмихвам, като я видя и да се държа като преди, но не се получаваше. Бях полудял! Едва се сдържах да не я търся за да поговорим на живо за това - тя отказваше. Вече не виждах насреща красивата и чаровна усмивка а смущение!
Цели два месеца не спирах да и пиша простотии! Постоянно си намирах за какво да и пиша, ако беше приятелско -за книги, филми и тн. отговаряше, ако споменех чувства мълчание или караници.
Не спирах да и благодаря за някакви глупости, че ми била помагала като не ме е блокирала още и тн. После се извинявах за чувствата си, за срива си. КРИНДЖ, ГЪРЧ, .... бях се превърнал в жалък отвратителен човек. Дори и писах БЛОКИРАЙ МЕ! за да спра да се излагам и да приключим това, но тя ми каза, че няма и че сам ще спра!
Колегите на работа почнаха да се притесняват за мен понеже все бях кофти и бях отслабнал със 7-8 килограма.
Тя виждаше всичко това и не и беше никак приятно!
В началото на декември докато се извинявах отново, вече не знаех дори точно за какво, за поведението си ли, за това че я лъжех че можем да станем приятели ли...
Тя ми каза, че не трябва да ми пука, че на нея не и пука! И че скоро и без това напуска работа. Да не я питам защо, къде, как и тн.!!!
Аз се вцепених, в ръката си държах една бяла роза, мислех да я извикам да се видим и да и я подаря. Просто я снимах и я изпратих.
Тя:
- Ох вече...
- Работата не е място за оправяне на лични отношения.
- Не ми пука разбра ли!
- За какво се извиняваш бе майка му... ба? Все едно си убил някой!
- За мен думите вече не значат нищо!
- Сега имам работа остави ме.
- Не искам да съм груба, но изглеждаш отчаян, а не нещо друго!

Аз успях да мълча точно един ден. Знаех, че не напуска само заради мен, а и заради работата. Бяха и обещали пост според образованието и, а я завряха на позиция където просто има повече работа, защото не достигат хора. Аз също напускам - не само заради нея! Обаче се побърквах.
На края и написах, че не мога да се опитвам повече да я лъжа и че винаги че съм влюбен в нея, независимо с кой е и къде е и че я обичам!
Тук вече тя написа:
-Решавам ти проблема веднага! и ме блокира - ФБ, телефон, всичко.

Мина около месец от тогава и вече осъзнах всичко. Дочетох и книгата която тя ми препоръча. Да тя ми препоръча книга за психология за да ми помогне. УЖАС! Отвратен съм от себе си.
Осъзнах всичките си грешки за дни след като я загубих за винаги. Отне ми три месеца или повече най накрая да изтрезнея.
Никога преди не бях изпитвал такива емоции към някой и това съвпадна с един кофти етап от живота ми!!!
Сега обаче знам какво искам от живота, знам каква работа искам, искам да съм по общителен, да спра да съм толкова интровертен, да спра да се обвинявам за чужди грешки и проблеми, тръгнах на психолог заради тези глупости!
Вече виждам промяна в себе си, в мисленето си, дори изглеждам по-добре защото започнах да тренирам редовно, от скоро излизам с друго момиче и така нататък... но нея я няма в живота ми!!!
ТЯ която ми беше всичко! Предадох я! Не я задържах до себе си като приятел! ТЯ която търпя всичките глупости и дори ми помогна да осъзная какъв сив живот съм живял последните години и какво трябва да променя!

ВЛАДЕЙТЕ ЧУВСТВАТА СИ!!! КАКВОТО И ДА ВИ КОСТВА! КОЛКОТО И ДА СТЕ НАРАНЕНИ! ИНАЧЕ ГУБИТЕ ТОЗИ КОЙТО УЖ ОБИЧАТЕ, А В СЪЩНОСТ САМИ ПРОПЪЖДАТЕ ОТ СЕБЕ СИ!!!

Ако не бях се сринал, тя можеше да предпочете мен пред другия. Може дори да няма друг, а да съм я уплашил. Можеше много неща, но вече е късно!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38b436addc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   То че си се влюбил няма лошо. Въпросът е, че когато си разбрал, че тя има приятел, си започнал да се държиш маниакално. Това говори за някакъв проблем вътре в теб. Нещо на емоционално ниво. Ходи на психоаналитек или просто си премисли в какво семейство си расъл, какви са отношенията ти с майка ти... И сега се държиш маниакално. Тя намаше да ти стане приятел, не и когато ти си имал чувства към нея. Разбираш ли? Затова се успокой, не сте имали съдба заедно. Но ти си помисли за себе си и за тази отчаяна нужда от любов и вкопчването в това момиче.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3af77d994b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Още не си се оправил. Продължавай да работиш над себе си. И не лъжи другото момиче, да не почнеш после пак да съжаляваш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 608f5313e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, не можеше. Колкото и неподходящо да си се държал, ако тя изпитваше физическо привличане към теб, щеше да реагира по-различно. Когато човек е влюбен, не се държи разумно и сякаш не е на себе си. Това го знае всеки, който някога се е влюбвал.
Е, ако книгата, която ти е препоръчала, ти е помогнала, може и да е била ролята й в твоя живот.
Забрави я и се посвети на настоящата си връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 24460c22d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много лошо. Мога да изпиша цял тон, но накратко бих казал нито ти, нито хората които прочетат тази история трябва да се държат така. Това поведение дразни и пречи на жената. Жените трябва да са заинтересовани от нас, за да се получи нещо. Ако не са, значи няма как да стане каквото и да е. Хуабво си ги осъзнал нещата и не си храниш надежди вече. Добре е да си знаеш урока и за напред.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2d56f9c02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хм, голяма била разликата... Обаче трябва да ти кажа, че такива изпълнения, като твоите, се правят на 16-17 години, а не на 31!
То до 30 още се пишете "момчета" и "момиета", макар че когато вашите родители са били на по толкова, вие вече сте били ученици.
Та.. занимавайте се с връзки по- на време, не като станете на 30 да се учите на "А" и "Б"!

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 71cd40fa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мисля, че си постъпил глупаво. Бил си в труден момент, разочарован. Имал си нужда от нещо хубаво в живота си (кой ли няма). Тогава се е появила тя - лъч светлина, частичка надежда в мрачните ти дни. Влюбил си се, флиртувал си с нея, заявил си чувствата си. Това са нормални неща, така се прави. Мисля, че тя те е подвела, поне мъничко. Дали защото са й харесали вниманието и комплиментите ти или защото първоначално е изпитала чувства към теб, а после се е появил друг мъж в живота й - не мога да кажа. После си искал да я задържиш, правил си опити, но не се е получило. Съжалявам, че не било взаимно (поне така изглежда от разказа ти). Знам, че те боли. И аз съм била в ситуации, когато не се отговаряли на чувствата ми със същите чувства.

Не знам как си представяш едно такова приятелство между вас, ако ти изпитваш любовни чувства към нея, а тя не ги споделя (ако предположим, че е така). Много тежки щяха да ти бъдат такива приятелски отношения. Недей да съжаляваш, че не сте приятели, според мен. Само се опасявам за момичето, с което си сега, да не я нараниш без да искаш, защото ти още мислиш за предишната.
Радвам се, че излизаш от мрачния период в живота си и че книгата, която това момиче ти е препоръчало, се е оказала полезна. Звучиш като чувствително и емоционално момче. Не си откачалка, спокойно.
Пожелавам ти следващия път, когато се влюбиш, да се получи!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7c5bd73067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Тя е била светлината на пътя ти към теб самият!
Благодари на съдбата/бог/ вселената или случайният късмет, както го разбираш ти и продължи растежа и развитието си!
Не си бил влюбен, а обсебен от тази светлинка... не си я разбирал тогава, не я разбираш още и сега, но и това ще се случи по напред във времето.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6398c762fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Правилно си написал на края. Владейте чувствата си. Колкото и да ви тежи, владейте се. Защото безумието може да ви коства страшно много. Не само загубен/а мъж/жена, ами и пълен провал в живота. А жени/мъже се намират под път и над път.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 27cf542ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако това е глупостта на живота ти, значи имаш и те чака много смислен и добър живот!
Имал си криза, изстрадал си, взел си се в ръце!И то доста бързо.
Ами браво!
Не си убил някой, не си се пропил или изиграл на комар дома си, не си се найендрил в някоя секта или т.н......Не си попаднал в затвор я!
Я по- сериозно:-)
А за кофтият период - нали знаеш че за един бит, двама небити дават.Сега си много по- корав и готов за трудности.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 21d94ebcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти, приятел. Хубаво е, че работиш над самоусъвършенстването си. От това, което пишеш, вадя изводи и че успяваш. Грешката ти в отношенията с това момиче е била, че си бил твърде натрапчив, възприел си че нещата трябва да се случат на всяка цена. Нищо не бива да е на всяка цена... Все още не можеш да си простиш за отношението си към момичето, а именно това трябва да направиш. Не само защото друго не ти остава, а защото така истински ще ти олекне. Просто си кажи "OK, постъпих така и така, не беше правилно, но то е в миналото и аз няма да го повторя, прощавам си!" Не е лесно да го направиш, но трябва да знаеш, че така ще ти олекне страшно много. Спри да се обвиняваш, така няма да върнеш и поправиш миналото, а само ще се тровиш. Излишно е. Трябва да продължиш, миналото е такова, каквото е, но това е и полезен опит, вече знаеш какво да не правиш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c133939873
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ОТ АВТОРА: Благодаря за коментарите!

До номер 2: Другото момиче знае за случилото се. Тя също е претърпяла драма в това отношение на скоро. Просто ни е хубаво заедно и още не се ангажираме с нищо! Говорим си за тези неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker