С любов към човечеството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С любов към човечеството
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 965 пъти
Пиша този пост, защото ми е тъжно на сърцето за хората по целия свят.
Виждам все по- стресирани, наранени и озлобени хора, които се опитват да се справят с проблемите си като се затворят от външния свят и мислят само за себе си, но това ги води до още повече проблеми и самота.

Искам да знаете мили хора, че ние сме нарочно бомбардирани с негативна информация и негативно влияние отвсякъде!

Постоянно навсякъде се говори за болести, лоши неща, изневери, смърт. Човешкото съзнание, когато чуе такива новини, успява да ги зарови дълбоко в себе си и да ги игнорира. Човек ги чува, после се разсейва с нещо и му се струва, че всичко е наред, но един ден се събужда и осъзнава, че не е същият и светът му се струва суров и жесток, а това кара и него да стане жесток. Ние мислим, че щом сме си легнали спокойни след поредните ужасни новини, значи всичко е наред. Тогава ЗАЩО всички хора са на едно мнение и това е, че другите са ужасни и светът е лош? Защо на следващият ден започваме някак да се страхуваме точно от нещата, които уж са били забравени?
ВСЯКО ЕДНО НЕЩО, КОЕТО ЧУЕТЕ, ОСТАВА ВЪВ ВАС!

Вие милички осъзнавате ли, че много УМЕЛО сте били въвлечени в масов сън и сте били променени по нечий чужд образ? Това не сте вие!

Преди медиите и сайтовете за запознанства да се появят, всяка жена е била намирана за красива, а всеки мъж за добър и достоен. Всяка жена е била като вечно цъфтящо цвете, а всеки мъж като прекрасен и чувствен рицар на здравето!
Но изведнъж в човешкото ежедневие са били вметнати ФАЛШИВИ образи и стандарти на мислене, които не са наши! В миналото сме се приемали такива каквито сме, а сега сме хипнотизирани да се съдим непрекъснато едни други по външни и какви ли не белези.
Всичката бомбардировка с болести и негативна инфоррмация е била игнорирана, но така закостеняла в съзнанието ни, че вие не осъзнавате колко МНОГО тя ви е повлияла!

От къде мислите, че идват паническите разтройства и паник атаките? От къде мислите идва безспокойството?
От бомбардирането с негативна информация! Съзнанието я запазва и после, за да ви "предрази", то непрекъснато ви я напомня!
Били сте измамени да гледате едни на други като стоки със срок на годност и да живеете в страх! Осъзнавате ли го това, милички?
Обещавам ако го разберете, всичко лошо ще започне да изчезва!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4b94322731
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тези неща ще ги разберат мислещите.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: deb6f46bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Поднесена с доста ексцентрични изразни средства, но самата истина.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5ae1b3c11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Непривично сантиментално и доброномерено писание. Особено симпатично с това честичко обръщание на "милички" :) До голяма степен съм съгласен с авторката, която очевидно е рядко далновидна за да си даде сметка, че има по големи процеси които направляват тенденциите на цели общества, по целия свят. И колко негативно се отразява това на нас, обикновените хора.

Човечеството наистина се променя, и то не към по добро. Наистина този процес е внимателно дирижиран и сложен. Средностатистичечският човек рядко си дава сметка за тези неща защото е все по зает просто да оцелява. И вижда само една малка част от пъзела. Рядко му остава време да надигне глава и да се запита защо нещата се случват по начина по който се случват. Защо той всъщност иска или не иска това или онова. Но това е дълга тема, краткият вариант на който можем да синтезираме в старата поговорка "Разделяй и владей". Тя, историята, има тенденцията честичко да се повтаря. Проблемът е при нас хората, че не си знаем собствената история, че да си изкараме поуки от грешките в миналото. Фундаментален процес който съвсем съзнателно и целеносачено е занемарен, на много нива.

Ние, като човечество, никога не сме били по разделени( във всякакъв аспект), и по владени (да се чете - заробени).

С риск да вкарам една негативна нотка в тази иначе позитивна и по своему - красива тема, само ще кажа, че лично аз споделям мнението, че е много по добре да си подготвен и запознат с тези процеси, отколкото да си "вечно позитивно настроен с перманетна усмивка на лицето и с твърдото убеждение, че нещата ще се оправят". По мое скромно мнение тези хора живят в изкуствено създаден и яростно подържан розов балон. Понякога им завиждам. По често ги презирам. А в общия случай просто ги подминавам със снизходителна усмивка. Станаха твърде много последно време. Всичките имат един манталитет, едни разбирания, един стил, един изказ, едни мечти. Аз наричам този феномен "атаката на клонингите".

Разбира се, давам си сметка, че това ме кара да излгеждам нещо като буреносен облак сред малки, белички, веселички облачета на фона на дъга и усмихнато слънчице. Навярно съм бил малко, как да го кажем, суров, спрямо хора които са били малко по ведри при контакт с мен. Аз оценявам това но в съзнанието ми не спират да изкачат сцени и усещания на болката на обикновени хорица по целия свят която съм натрупал през годините. Сещате, хората които не ги дават по телевизията и веселите реклами. Хората които не щъкат насам натам с новите си дрешки, с новото си айфонче в ръка, голяма лачена хартиена чантичка и идиотска усмивка и походка на модна икона. "Невидимите хора". Които по една или друга причина са твърде остарели и просто не се вписват в днешния свят. И просто се опитват да оцелеят в днешния свят където законите и порядките и най вече - реалността, нямат нищо общо с "човечност", "справедливост", и онази мръсна дума - "морал". Онези невидими хора които тихичко си страдат. И тихичко си заминават, като свещички в нощта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4aac126d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: 27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9011a30e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като ти гледам писанията, годините ти са два пъти по-малко от моите, а съответно и опита
Човек не може да стане нещо, което не му е заложено да бъде генетично. Ако определени индивиди се развият в дадена посока, то задължително им е било заложено.
Човек, който няма склонност към насилие и жестокост, не може да стане насилник, дори и върху него да се упражнява насилие. Такъв човек ще развие съчувствие и ще се опитва да защити други, за да не попаднат в подобна ситуация.
Любимите ми романи са криминалните, любимите ми вестникарски рубрики - също, с удоволствие гледам криминални филми и сериали, както и документални филми за серийни убийци, но не защото искам да съм като тях или техните действия могат да ми повлияят, а защото съм тяхната пълна противоположност.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: db8addaf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Единствената смислена публикация в тоя сайт. Евала!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0f90b23a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към авторката: И да гледам всички лоши неща, какво мога да направя? На някои хора им изгорели къщите-ами това е, защото имат стара инсталация, която е с витлови предпазители (старите бушони с кварцов пясък и медна пластинка), които, като изгорят, повечето хора слагат някаква медна жичка, което е неправилно, защото нито знаят с какво съпротивление е тя, нито са изчислили каква е консумацията за даден токов кръг! В най-добрия случай е бушоните да се сменят с нови, а не да се поправят! Или да се сменят с автоматични, а най-добре е да се подмени цялото апартаментно табло, тъй като и то може да се окаже проблемно! Също и трябва да се обърне сериозно внимание на сечението на проводниците и в какво състояние са те (старите бяха с каучукова изолация и памучна оплетка)! С годините те остаряват и всяко отлагане за подмяна е предпоставка за пожар! За целта трябва да се извика специалист, който ще обясни какво трябва да се купи и колко ще струва, а също така има и специализирани фирми, които си идват с готовите материали, без клиентът да има ангажимент за това! За вечните катастрофи всеки ден-ако всеки водач имаше съвест да не се напива и дрогира или да е без книжка, това нямаше да го има! Но лично мен това не ме вълнува, защото не съм в състояние да направя каквото и да било (нито съм Господ, нито съм чародей)! Така че не виждам смисъл да се стресирам заради нечия трагедия! А и лично мен това не ми влияе, тъй като просто не мисля за него! Но както ти казваш, лошото, което сме видели, е като бомба със закъснител! Иначе нямам лабилна психика, даже съм гледал множество аутопсии и снимки на мъртъвци (от мрежата, естествено), само че леко се сипвам, през нощта като отива м до тоалетната тези картини са все пред очите ми, но след 72 часа всичко отшумява! Един вид да си кача адреналина, понякога гледам и ужаси, но знам, че това не е истина и затова съм спокоен! А ти какво мислиш за това?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4b94322731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, съгласна съм с теб, че не можем да контролираме или променим ситуациите на хората, ако самите те не правят необходимото.

Но може би бихме могли просто да им бъдем съпричастни. Не познавам някого, който да не е направил поне 2-3 неща в живота си, за които много да съжалява. Светът така е устроен, че дори много да се пазиш и да работиш здраво, за един миг всичко може да се провали. Ние всички зависим пряко едни от други за оцеляването си.

Много е важно да се свързваме с хора, които ни карат да се фокусираме върху малкото останали хубави неща в живота и да избягваме онези, които допълнително насаждат съмнения и страх. Така мисля.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6002df5902
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човечеството го оправя само масова война.
Твърде много станаха. Колкото повече, хора, толкова повече проблеми. Но без нарастващо население, капитализмът ще умре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker