Харесвам приятелката на най-добрия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам приятелката на най-добрия ми приятел
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1941 пъти
Здравейте мили хора.
Историята е следната - познавам човек от около 25 години и смея да го нарека, че е най добрия ми приятел, въпреки че както казах го познавам доста добре и му знам и кътните зъби и знам и колко ми е приятел. Но не това е темата която искам да застъпя. Винаги го знам как се е държал с жените. Не му е пукало особено за нищо друго освен да получи най топлото им гостоприемство (говоря за секс). И ако ще накрай света ще ги закара само и само после да получи своето. Всякакви мили думи от сорта на обичам те, слънце, любов моя са прелюдия към това да получава своето. Обича да говори за себе си в трето лице, например на настоящата си приятелка вместо,, обичам те " и казва,, и те обича". И да си дойдем на думата като стана въпрос за настоящата му приятелка. Усещам че много почвам да мисля за нея в последно време и мисля не за друго ами защото сме имали възможност да си говорим и ни върви приказката безспир. Толкова много си приличаме с нея и като акъл и като държание и като интереси, че просто ме хваща яд че си пропилява времето с моя приятел. Умна е, красива, интелигентна, работлива, абе с две думи жена мечта. За да не си помислите че съм заслепен ще ви кажа, че не съм влюбен, но усещам как
започвам да се влюбвам. На всичкото отгоре в последно време започнахме доста често да се чуваме тъй като както ви казах имаме доста общи интереси. Само да отбележа че приятеля и е в чужбина. Най безскрупулно я остави и отиде в друга държава да работи под предтекст че му трябвали пари, апропо а тук имаше работа в която получаваше нормална заплата. Личи си че момичето го обича. Всяка втора приказка е за него. От разговорите ми с нея разбирам че и за много неща я е лъгал, но си трая. Моля ви посъветвайте ме какво да правя. Днес не съм я търсил защото си казах че не е редно и не си струва да се скарам с най добрия си приятел. Но съм сигурен че тя утре ще ме потърси и мен пак ще започне да ме присвива сърцето. Идея си нямам как да постъпя. Да и призная на този етап и дума не може да става. Другото което е че аз съм сигурен че ще го разбере що за стока е и рано или късно ще го зареже. Това означава да чакам. Но пък тя после ще е разочарована и най вероятно ще се промени като човек. Не знам. Моля дайте ми съвет. Само да уточня той знае че си говорим и пишем. Не се крием от него. В началото нищо не казваше, но в последно време явно ни следи и като ни види на линия двамата и веднага и звъни. Започва да ревнува ли и аз не го знам. Въпреки че на нея може да и има пълно доверие, а аз съм му казал че косъм няма да дам да падне от главата и.
Ами това е. Благодаря че изчетохте историята ми. Ще се радвам на съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 037b2f3a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Няма нужда да се влюбваш още повече в нея, защо чакаш? Питай я какво мисли за теб и избирай него или нея, ако тя също има чувства към теб.
По принцип приятелството е по-ценно от временната любов, тъй че помисли дали нещо ще излезе от тази работа.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: da3902eb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   По-добре недей приятелството е по- ценно обаче ако приятелят ти наистина е такъв изчакай едва ли ще издържат дълго и просто изчакай да се разделят и след това действай.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 47d0199c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти остави какъв е приятелят ти: и най-големият нехранимайко да е, това си е негов проблем и не се опитвай да си намираш оправдание. Тук става въпрос за теб и твоя избор как да действаш. Ако искаш да постъпиш като пич и достоен човек, не закачай чуждото гадже. В живота на възрастните не всичко, което ни се иска може и трябва да е “наше”. Имай дисциплина и хигиена на поведение и животът ти ще се нарежда добре. Тази не е последната жена на света. Пък ако е писано да е с теб, няма как да не стане това, и без ти сам да “напъваш”.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f240c0942b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И аз имах такъв случай. Много си пасвахме с нея. За първи път я изчуках на един 8ми декември. Той се беше напил и спеше на спалнята, а ние се изклатихме в коридора.
Вторият път беше ,10-на години по-късно, бяха се оженили с две деца. Поканиха ме на вилата им на морето. Пак пиян, сама дойде в леглото ми.
Третият път я срещнах, в заведение, бяха се развели. Изпратих я до тях и по пътя се награбихме в един тъмен заден вход.
Чукал съм и други приятелки, защото ме кефи и е вълнуващо.
М43

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 00ee472631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Помисли дали си струва да се завираш в чужда връзка. Ще се изчукате с нея, ще походите, докато прекрасната срещне друг и зареже теб като приятеля ти. Накрая няма да имаш нито приятел, нито тази жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 36748e76e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тц тц да ни пази господ от приятелчета, като тебе. Знае ти всичко и накрая ти го набива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4bcc8bb57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Наеби я. После още веднъж.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7bedebfdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автора, след като този човек ти е приятел, не е нужно да тръбиш, що за характер е. Това показва, че не той, ти си кофти човек! Дали е там или в чужбина, не е мотив да търсиш, оправдание, защото точно това правиш с тази подробност. Влюбил си се в приятелката му, хубаво, не е престъпление. Тя усеща или не химията Ви, засяга само теб и нея. Не ставай тъпак да търсиш оправдание за желанието си, критикувайки най- добрият си приятел. Това е криворазбрана цивилизация, тъп начин да демонстрираш, че той е [...], а ти си по. Не си по, просто си глупи, не си му приятел. Помниш ли поговорката, която казва, че козината му пречи? Ти си това!
Аз имам трима приятели, прекрасни, за които съм готов на всичко, както и те за мен. Жената(не приятелката), на единия ми даваше сигнали. Изгаряше ме от вътре да я опъна, но ѝ казах:
- Омъжена си за най- добрият ми приятел. Дали е добре да го направим?
След няколко дни, приятелят ми седейки с мен и другите в един бар ни каза, че заминава за месец на специализация в САЩ. Както се казва, още беше не се качил на самолета и тя ме атакува. Така почнахме да се чукаме всеки божи ден. Ядеше ме отвътре, че приятелят ми има толкова красива и интелигентна жена, която не го заслужава. Той е човек всеотдаен, готов за нея и семейството си да направи всичко. След месец той се прибра, аз го взех от аерогарата. По пътя си говорихме, кое, как и т.н. Чувствах се доста зле. Бях го продал. Сменя ли сме си гаджетата, но това е съпругата му. Когато пристигнахме пред тях ми каза:
- Ела, ще пием по едно и после, ще ѝ скоча. Имала да ми показва нещо ново.
- Какво ново?
- Някой се е възползвал от отсъствието ми, научила нови техники. Ще ми ги демонстрира.
Почувствах се много зле. Но се качих, пих едно кафе и си тръгнах. Тя ме изпрати с доста сериозна целувка. Дори той се пошегува:
- Ще го възбудиш с тази целувка, а днес е мой ред.
На другия ден ми каза:
- Знаех кой я е ебал в мое отсъствие.
- Така ли, не се и съмнявам. А и би трябвало тя да ти го сподели, ако ти е наистина ...
- Така е! Прав си! Но не беше нужно да ми казва, по това което поиска от мен, веднага разбрах кои е. Не ти се сърдя! Добре си направил. Иначе щеше да ти се разнесе славата на левак.
- Стига бе, мислиш, че на отказа ми е щяла да ме оплюе?
- Да! Разбрах, че си е искала още преди. В разговор по твой адрес ми каза, че не те вижда, като любовник, бил си плах и несигурен. Още тогава ѝ казах, че не те познава и не е добре да говори така.
Имах усещането, че потъвам в земята. Не се извинявах за стореното. Просто казах:
- Не знам приятелю, просто химията ме удари.
- Не те съдя, тя ми каза, нощеска, че си я питал, дали е добре да го направите. Ние сме приятели от деца и се познаваме повече от добре. Ако не беше ти, щеше да е друг. И тогава името ми щеше да се разнася, като на рогоносец, познаваш нашето общество.
От тогава минаха почти двадесет години. Все още сме си приятели. Тя си живее с него, имат си три деца. Аз също си имам моето семейство и деца. Доста време се чувствах виновен пред него, но беше глупаво. Един ден след онзи случай седяхме пак тримата и другият приятел каза:
- До къде я докарахме. Оженихме се, създадохме си семейства и забравихме кои сме. От кога не сме си разменяли гаджетата.
Да, но тогава, не бяха съпругите ни, гаджета. Замислих се и казах:
- Че кой ни е спрял, кой ни пречи. Моята сигурно и е писнало от мен. Може и да се зарадва, колко му е.
Така се прави. За това сме приятели, да си помагаме, да разчитаме един на друг. Не да се плюем и сочим грешките си на жените за една путка.

Мич

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3aad56a5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен трябва да я ебеш. Ако приятелят ти пита, ще започнеш да му се обясняваш, че си мислил, че е приключил с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6e777f2879
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз така преди години бях влюбен в момичето на най-добрият ми приятел. Той ходеше в чужбина, момичето го чакаше в България. Та тя почна да ми пише, след това да се чуваме, после да излизаме и аз се влюбих, и то много. Знаех, че не е правилно да загубя него заради нея и затова чаках.. накрая познай.. Тя го остави, аз се нахъсах, че ще бъде с мен, а тя си хвана друг забрави и за мен. Така, че пази си приятеля, намери си друго момиче.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 00ee472631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Намеси ли се жена в мъжкото приятелство, така става. И приятелството отидЕ , та се не видЕ.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88018fb69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какви са намеренията на твоя приятел към нея? Дподелял ли ти е, че мисли да се ожени за нея? От колко години са заедно?
Има и вариант, ако те се разделят и тя е много разстроена, ти да започнеш да я утешаваш и да ти се получат нещата.
Ако той е женкар, едва ли ще се задържи дълго с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c4294837fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здрасти,

Историята ти ми наподобява на една моя, но доста по-блед случай беше. И така, нека я разкажа. И аз имах най-добър приятел, съученици. На всичко отговре живеехме и близо един от друг и бяхме като "дупе" и "гащи". Знаехме всичко за другия и винаги всички са знаели, че сме най-добри приятели. Скарахме се по други причини, може би аз сгреших тогава, но не там е въпросът.

Случаят, който е подобен на твоят е една Нова година. Бяхме в друг град, събрахме се съученици и някои "приятели на приятели". Там имаше едно момиче, Калина. Доста красиво, но и леко срамежливо. И ние като една млада твар искахме да живеем, да "забиваме". И двамата искахме да си легнем с това момиче, не говоря толкова за секс, колкото просто да я "забиеш". Никой от двама ни не пожъна успех, и по-добре. Но историята не спира до тук. Когато се прибрахме от Новогодишното изживяване, и двамата започнахме да си пишем с нея, но никой от нас не казваше на другият. Докато не стана изведнъж на въпрос.

Бяхме излезнали на кафе, както всеки следобед. Та от дума на дума стана на въпрос за това момиче Калина и не успяхме да скрием нито аз, нито той, че си пишем с нея. Което прави като цяло лоша реклама и на същото това момиче, защото чатовете ни не бяха просто чатове, имаше излизанки...

Тогава взехме единодушно решение с него, за да не съсипваме "братските" си отношения, то и двамата да спрем да се занимаваме с нея. Правилно беше. :) В твоя случай е малко по-различна ситуацията, тя вече е заедно с него, а ти тепърва се привързваш към нея.

Ще ти дам един друг съвет от мен, както искаш го разбирай. Когато дойде време да се задомя, да се сгодя, осъзнах, че много от приятелите, които ми бяха по-близки дори и от роднини, вече не поддържаме връзка. За жалост или не, доста от нас се забравихме. Но от своя страна аз изживявам живота си с прекрасна годеница до себе си. В началото й бях казал, че ако трябва да избирам между нея или приятели, то ще избера приятелите - ГОЛЯМА ГРЕШКА. Сега си патя и съжалявам за думите си, защото тя ги помни. Но истината е там, че по-важно от семейството, от жената / или мъжа до теб - НЯМА. И колкото и жалко да звучи, може би аз на твое място бих дал път на любовта си към това момиче.

Може би бих опитал да съм с нея, ако и тя покаже същото. Защото дори и те да се разделят и ти да останеш с нея, то това ти гарантира скарване с твоят приятел, поне аз бих го приел доста лично, като предателство. Но какво пък, животът е един и ако не гониш мечтите си, ако не правиш това, което ти доставя удоволствие ( в рамките на разумното ), то за какво живееш иначе ?

М 24.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cff050dd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От Автора
Здравейте и благодаря на всички за коментарите включително и на тези които ме нападат. Ще кажа че някакси ми попремина. Убедих се че не трябва да правя нищо. Най ми хареса коментар 3 - ако е писано да стане ще стане. Така че нито е последната жена нито съм толкова отчаян така че ще се държа пасивно и прилично - ще спазвам хигиена на поведението. Въпреки че знам че пак ще ме потърси, но това няма такова значение. Аз и казах че искрено се надявам да бъдат щастливи и да следват мечтите си, казах и че е страхотен човек и се надявам моя приятел да го оцени това. От цялата работа реших да обръщам повече внимание на него тъй като все пак ми е приятел. А пък тя ако реши да го зареже заради мен утре и мен може да зареже заради някой друг

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2dd7d49ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Историята ти е стара, колкото света.

В едната си ръка държиш любовта, в другата - приятелството. Кое ще избереш - само ти си знаеш. Избора ти е труден, защото не знаеш, след 5, след 10 години - това заигравка ли ще е или ще имате 2 деца? Това истински приятел ли ти е, или ще ти обърни гръб в някой момент? Няма как да ги знаеш тези неща.

Само ще ти кажа, че шансовете сега са на твоя страна. Жените на инстиктивно ниво държат мъжът да е до тях ФИЗИЧЕСКИ. Ти си до нея всеки ден, той е заминал в чужбина - имаш голям плюс, и статистиката го казва, и старите български поговорки.

Така както си го поднесъл, жените ти се отдават трудно, за разлика от на твоя приятел. Така че като имаш шанс с хубава жена, с която се разбирате - не би трябвало да го изпускаш. Приятелят ти, както го обесняваш, е леко гнил, а и не може да ти роди деца. Така че решението само се оформя. Но дали наистина е така, какво ще избереш - само от теб зависи. Аз много добре знам, какво бих избрал, но това е мое решение, на база на моя опит и няма да го споделя.

Мисли, чувствай, решавай. Късмет и успех!

Тр.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eadb4a3233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей, аз бих те посъветвал да питаш приятеля ти той какви намерения има към нея.
Ако не са особено сериозни защо да не опиташ?Освен това ти сам каза че има неща, за които тя не знае за него.
Аз не съм съгласна че трябяа са си мълчиш.
Ти ставаш съучастник, като е правил неща нека си носи и последствията за тях.
От това което ни казваш ми се струва че тя също има отношение към теб, а твоя приятел май не е стока
Ж 32

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8c8a3c7760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От Автора
Здравейте отново. Последните два коментара също са много смислени за което благодаря. Държа се пасивно, но истината е че не минава ден без да се потърсим. Ако аз не я потърся тя ме търси и обратното. И ако аз я потърся тя ми вика мислех си да ти пиша ама не исках да те притеснявам. Аз и го пиша същото :D Не мога да го питам какви са му намеренията. Всеки мъж си е ловец по природа и няма да пусне плячката (жертвата) току така докато не и изпие кръвчицата. И все повече се убеждавам че тя го обича много. Говори и работи дето ги говори от 15 години как щял да почва бизнес да имат пари да строят къща, а тя милата така се радва че ще могат да градят светлото бъдеще заедно. Искрено им го пожелавам ама до колкото го познавам всичко е бошлаф работа. Апропо до сега щом не е успял едва ли ще успее. А е имал периоди в живота в които е имал възможност да постигне нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker