Не знам вече какво да правя, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам вече какво да правя, помощ!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1304 пъти
Здравейтее, надявам се да сте добре всичките! От доста време (1-2 месеца) съм пред страшна дилема и тя е дали да продължа с приятеля си. Заедно сме от почти година (над 23 сме и двамата). В началото имаше тръпка, имаше всичко. Сега като че ли моите чувства са изстинали, вече не искам толкова да се виждам с него.. опитвам да махна тези чувства и съмнения в мен, но не се получава, за жалост. Всичко дойде от там, че той постоянно мрънка и хленчи като детенце. Все някой друг му е виновен за проблемите, все другите са криви, а той е прав. Когато стане нещо, казва колко е наранен и колко му е гадно и еди какво си. Буквално се чувствам като “майка”. Говори ми постоянно колко много ме обича, доказва ми го, но с това хленчене направо ме побърква. Имам чувството в мен, че се опитва да ме контролира (цупи се, ако не направя нещо, което той иска). Поговорих с него за тези неща, каза ми, че нищо подобно не се случва, че аз си въобразявам. Той само казвал някакви неща в определени ситуации (когато не го изкефи нещо). Малко е задушаващ според мен, иска постоянно да сме заедно и когато му кажа, че имам нужза от време малко да остана примерно със семейството си, той казва “ето, желанието липсва”, “аз искам да съм с теб, ама ти като не искаш..” и всякакви подобни коментари.
Аз също го обичам, за пръв път срещам такова момче. В началото знаех, че ще имам бъдеще с него, но в момента доста се зачудвам, наистина. Ами, ако цял живот така мрънка? Моля, дайте ми съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3318065be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако наистина обичаш, приемаш го с недостатъците. И от това правило има изключения, разбира се, но мрънкането не е чак такъв проблем. Разнообрази малко ежедневието ви, измисли разни дейности, които не сте правили досега заедно, за да го разсееш. Или планирай пътувания до места, на които не сте били. Според мен просто е потънал в рутина, трябва да се зареди с положителна енергия и ще стане друг човек. Изумително е колко "спрели" ставаме всички, когато ежедневието ни е едно и също дълго време. Наблюдавам го и в себе си, и в познати. :-)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5c80dcacd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   А ми те сегашните момченца или много късно възмаважават, или никога не възмажават. Твоя си е още едно мамино детенце, което може и цял живот да се наложи да го дундуркаш. Не знам, аз не бих издържал и един ден да дундуркам някое татино момиченце. Моя живот от ден първи е бил много суров, и най-мразя слабите индивиди. Дори самия живот мрази слабите. Те първи изгиват. Естествен подбор. И да говориш с него няма да помогне, понеже акъла му не е доразвит до там за да ги осъзнае, тия неща. Ти самат го наричаш ,,момче,, , а не мъж. Едно време момчетата ставаха мъжа на 18г. защото беше наложен патриархален модел на семейство, имаше казарма и прочие. Сега израстват масово без бащинско присъствие, няма казарма няма кой да фи научи как да бъдат мъже и да се борят с трудности, масово се изпедерастиха, бръснат крака ръце и повече го интересува външния му вид от колкото как да стане номер едно в професията си, или да си подсигури собствен дом и финансова стабилност за бъдещето. Хвърляй го това хлапе на майка му, и си търси истински мъжкар, но и ти бъде истинска жена и си знай мястото.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 69e6e7896f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той след една година хленчи и е като лепка, пък какво остава след 5-10. Ще стане още по-хленчещ и още по-ревнив и досаден. Явно има проблеми с изоставянето , произхождащи от някой родител.
Замисли ли какъв живот искаш да живееш- на затворница, или на свободна жена. Ако в дадена връзка не се чувстваш добре, мъчиш се, няма полза от тая връзка. Можеш да седнеш и да говориш с него, но не знам какъв резултат ще има. То ако е можело с говорене, нямаше да ти хленчи, че остава без теб дори и за малко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 52ccaf61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма да го промениш, такъв ще си остане, мрънкало и лепка. С времето даже ще става по-зле, ще започнете да се карате. Не се ли чувстваш добре в една връзка, прекрати я.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d744359b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това поведение е типично за нарцис. От такива бягай надалеч.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 716f13a63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ооо не мога да изтрия подобен "многострадален Геновев"!
Манипулатор, от тези дето все са "жертви". Ако го оставиш да ти увиснали на врата, няма да имаш нито лично време, нито личен избор за каквото и да е, ще иска всичко да е съобразено с неговите нужди и липси.
Режи и бягай!
Само си представи семейство с такъв... хванат за полата ти и мрънкащ за всичко, не, не, НЕ!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: aa9b9727c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Направо си те манипулира. Бих се разделила с такъв.


Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 808171c479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Малко е задушаващ според мен, иска постоянно да сме заедно и когато му кажа, че имам нужза от време малко да остана примерно със семейството си, той казва “ето, желанието липсва”, “аз искам да съм с теб, ама ти като не искаш..”"

Знаеш ли, не ми беше много ясна историята и кой прав, кой крив в нея, докато не прочетох това. Викам си, брех, може пък наистина той нещо да я манипулира......НО естестествено, се оказа, че ти си манипулаторката, а може би и двамата.
Много добре ти го казва и е самата истина. Това със семейството ти е пълна глупост и оправдание, с което му замазваш очите, за да прикриеш това, че нямаш желание (което знаем, защото сама си го призна в началото още).
"Задушаващ" ти е, защото нямаш желание. Ако имаше желание, ти щеше да си тази, която да го задушава. Жените дето имат желание към теб, биха се лиши от това да се виждат с приятелките си, семейството си и всеки друг, само за да прекарат още 5 мин с теб. Всичко останало е оправдания.

Абе жените верно ли си мислите, че ви вярваме, като кажете, че сте заети за среща или като ръсите подобни оправдания? Трябва да направя тема по въпроса.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e488283380
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

Опитвам се да ги приемам тези неща, но понякога наистина не издържам. Поговорих с него, казах му, че много вече ми идва и мисля, че ще е най-добре да си дадем някаква почивка. Той започна да плаче, започна да ме разубеждава как в днешно време любовта се намира много трудно, а ние сме успели. Каза също, че в момента съм го объркала с това, което съм му казала и не знае какво чувствам и следователно той как да се чувства. По принцип смятам, че той е от тези меките, емоционалните хора, а аз съм по-твърда. Даже ми е казвал "спри да се държиш като мъж, бъди нежна и мила жена". Мда, обаче аз не съм свикнала да съм като кифлетата хахаха и да разчитам постоянно на някого да ми върши работата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 60ff0a000a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз подкрепям номер 3, с времето може да стане по - мрънкащ. Или приемайки те за даденост в един момент може да започне към теб да проявява цялата си критика. От всичко, което пишеш също не ми харесва как се опитва да ти вметне вина за това че искаш да посетиш родителите си.
Може да се чувства несигурен в себе си и да мисли, че родители и приятели може да говорят нещо срещу него пред теб. При всички положения ако решиш да прекратиш връзката си с него няма да е лесно. Трябва да си готова за всякакви изпълнения, дори да ти се обади и да каже, че ще се самоубии, защото не сте заедно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2ee02bd4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Айде ще хвърля и аз моите 20 цента по темата.

Бил съм в подобна ситуация където тя беше напълно обсебена от мен. Доста се припокрива с твоя, без хленченето и оплакването. Ходихме над 1 година и разбира се в началото всичко беше цветя и рози както се казва, но каручката се обърна точно защото бяхме нон-стоп заедно.
В един момент човек се пренасища. колкото и да обичаш някого, не е нормално да нямаш личен живот примерно със семейството или приятелите.

Просто искаш ли да я има тази искра и тръпка като в началото, трябва да има почивки един от друг и да има тази игра (както дразненето/заиграването в секса) иначе се приемате за даденост и тръпката си отива. За това повечето двойки които са заедно по над 10-15 години нямат тази искра, просто живеят под един покрив заради децата и обстоятелствата, тоест защото съзнателно се придържат към връзката, а подсъзнателно нито ги привлича половинката нито нищо.
Любовта е огън, който изключително малко хора могат да поддържат помежду си с години.

Веднъж падне ли ти в очите този човек, изгубиш ли чувствата, после е адски трудно да си с него. Дори насила да си казваш че трябва да останеш, подсъзнателно не гледаш на него по същия начин и следователно нито интимността ще ти харесва толкова, нито моментите с него ще са така както в началото.
Дойде ли такъв момент е по-здравословно да се разделите според мен.
Ако проблема на твоя му е само мрънкането, то една екскурзия и положителни емоции ще се отразят добре както каза 1. Но за другите неща трудно могат да се променят.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 69e6e7896f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, авторке, този те манипулира бая. Забележи как не е казал, че ще се опита да се промени, как ще е друг, ами те удря на вина и на сантиментални приказки за вечна любов. Това е трик, нищо повече. Вменявайки ти вина, че ще развалиш уникалната ви любов, измества фокуса от неговата си грешка. Ще те изнуди един вид да си с него от съжаление и вина, а той пак ще си е същия. При всеки твой опит да си тръгнеш ще разиграва циркове и ще ти вменява вина. Емоционално нестабилен индивид.
В една връзка не трябва да си затворник. Трябва да имаш време и за роднини, приятели. Ненормално е някой да те спира да се виждаш с тях, това е обсебване. Ненормално е някой да се цупи за това.Явно има сериозни проблеми с изоставането от някой родител, или го е бъз , че ще си намериш по-свестен.
Не знам как си се набутала в тази връзка, но ще е истинско приключение да се измъкнеш от нея. Освен, ако не решиш, че си заслужава страданията. Може момчето наистина да не е чак толкова лошо по характер, но явно сте несъвместими. Понякога връзките не стават с всеки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker