Имам ли някакъв шанс или да не се опитвам ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли някакъв шанс или да не се опитвам ?!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1720 пъти
На близо 30 години съм и имам почти нулев опит с жените. Има ли смисъл да опитвам нещо или просто да не се занимавам. И аз искам да си поживея като другите мъже, да имам някоя друга бройка или гадже.

Има ли изобщо смисъл или всичко е предначертано. През годините са ми казвали че за всяко нещо си има време, но почвам да се отчайвам и годините си минават. Съзнавам че няма да бъда като другите и пътят ми явно е по-скапан. Щеше ми се да имам нормален любовен и сексуален живот или изобщо някакъв такъв, но явно нещата не са за всеки.

Вие били ли сте пред подобен проблем и дилема, дали да продължите или не ? Явно на някои хора им върви в любовта повече от на други.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6a6d69eea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Как да ти кажа, кой каквото ще да ми казва, това си е дарба като всяка друга, колкото и да ми разпряват как трябва да заговаряш да трупаш опит, да ходиш на танци, фитнес, по пикъп курсове и не знам си какво. Едни я имат и им се получава, дори без те самите да знаят как го правят. Просто им ланка устата. Други я имат донякъде и с времето я доразвиват. Трети я нямат грам и няма и какво да развиват. Върти го, сучи, това е истината. Дори не е чак толкова до пари и мускули, колкото и тук да ме убеждават в противното. Познавам грозни и бедни, които не могат да се оттърват от жени. Даже имам колега на 65, нито е красив, нито е богат, обаче му ланка устата яко и чука мацки на 25-30. Както имам и приятели с пари, обаче задръстени и пак не им връзват. Аз до сега не съм чул някой от задръстен да е станал сваляч.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a0c0ded0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Добре пичове, вие сте с такава нагласа и ще си останете девствени до края на живота си. Спрете и не се занимавайте. Само ще кажа, че в техникума най-добрия ми приятел беше голям задръстеняк с жените. Само да го заговори някоя и целия се изчервяваше имам чуството, че всеки момент ще повърне от страх. След техникума пътищата ни се разделиха. Аз за скандинавието, той за топлите страни. Минаха 17 години, и случайно го мярнах във фейса с много красива жена до себе си, имат си и детенце.А бях сигурен, че ще си остане девствен и задръстен с жените до края на живота му.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 25d341d832
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм в подобна ситуация, авторе. Единствено 2 бройки имам до 30, като не броим платените, по които съм ходил. Това, че досега не сме срещнали нещо по-така, или че може би сме леко задръстени, зависи от много фактори - начин на живот, родители, семейство, кариера/професия. Като съм от семейство на разведени родители, а до преди да се разведат, съм бил свидетел и потърпевш на скандалите им, няма как след това да съм перфектния младеж и сваляч...

А ако бях както някои мои приятели - дете на родители с голяма къща, не разведени и явно доста богати, който и до към 30 нито работи нито нищо и само мисли как да ходи на сбирки, купони и барове, явно и аз щях да съм перфектния сваляч, да ми "ланка" устата и да съм имал не просто бройки, а цели връзки, досега! Та така. Здраве да е. Успех ти желая, колега.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bc8a502167
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Защо нямаш опит с жените? Трябва да има някаква причина - силно интровертен, не излизаш/не общуваш с хора; девиации в характера или поведението; лош външен вид; целиш се в жени, които нямат интерес към теб (златотърсачки да речем). Има нещо, което ти пречи, но не казваш какво е.
Жените вече масово не чакат да ги преследваш по половин година и да ги ухажваш. Ако имат интерес, сами ще те потърсят и ще напират, да не кажа друго. Помисли какво не ти е наред. Виж темата "Жени, предлагали ли сте се?"... няма как, ако изглеждаш добре и не си пълен дебил, да не ти се лепят като луди. Е, за качеството на жените не мога да коментирам, но се почва от някъде.
Сподели защо, според теб, се е случило така и коментарите ще са по-конкретни и полезни. Останалото са общи приказки.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a6a30f5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еми брато какво да ти кажа,пробвай се щото нали знаеш който играе печели,който не...знаеш нататък.Иначе ако се колебаеш си стой вкъщи не прави нищо и със сигурност ще си останеш на това ниво ,което ме съмнява да искаш да ти се случи.Всичко е в твои ръце какво ще правиш с тези ръце обаче зависи от теб,надявам се разбра метафората!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3a346fef37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо, е добре да си чист и да имаш добра хигиена, да си облечен спретнато. После, говори приятни неща на жените, но без да прекаляваш. Мъжета обичат с очите си, а ние жените - с ушите. Научи някой и друг виц, разсмей я... Покажи й , че работиш, че си стабилен човек... По някое време й докосни уж случайно ръката и пр...И пробвай, може да успееш на 6-тия път, никой не ти гарантира, че ще стане от първия път. Дори и първите опити да са неуспешни, то ще придобиеш опит и сам ще намериш верния път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6a14a81f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Както мъжете си имат женски тип, така и жените си имат мъжки. Това си е научен факт. Видът си има "идеален образ", дори и той да варира леко. Няма такова нещо - просто не си я/го срещнал... Моят опит говори, след като си срещнал 50-60 жени покрай учене и работа, вече си напълно наясно дали си желаният тип или не. Не очаквай да изкочи някакъв еднорог някъде точно за теб.

Разликата е - един мъж винаги ще остане на сухо и ще си свали стандартите. Една жена, навремето, пак ще си свали стандартите, за да се омъжи. Днес обаче, няма защо да го прави. Все ще намери някой "готин тип", който да я мине една нощ, и после може да прекара 5-10-20 години мислейки за това колко невероятно е било и как го е изтървала... Затова много мъже днес се намират в твоето положение. Някои, с много усилия (и лъгане) може да си повишат "бройката", но само това. Аз лично не мисля, че си струва, защото няма да намериш жена която наистина да и пука за теб. Ако ти е за секса, научи се да симулираш това което влечугоподобният женски мозък харесва и търси. Но бъркаш нещата, че секса значи любов. На много, много малко наистина им върви в любовта. Това да срещнеш човек който и визуално да ти харесва, и ти да му харесваш, че и като характери да си допаднете, и на акъл, да не се надлъгвате... трудна работа.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2c28ae3416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ще се опитам да ти обясня нещата от обективната страна, въпреки че ще ме наплюят и ще ме нарекат гей или каквото там се сетят.
Започвам първо с физическия вид на жената. Ти си търсиш жена, както почти всички мъже, воден от сексуалния си нагон, а не от разума. Шопенхауер го е разбрал преди много години:" Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен." Реално женска красота няма. Има същества с тесни рамене,едри гъзове с мазнини по тях и бедрата, в повечето случаи късокраки. Неутрално погледнато нищо красиво. В природата винаги мъжкият е по- красив от женската. Това го разбираш от човешка гледна точка, защото става въпрос за животински вид, към когото няма как да имаш сексуално влечение. Лично за мен мъжкото тяло не също е красиво, но ако сме обективни женското е още по- неестетично. Най- общо казано- мъжки нагон= женска " красота".
Сега е време и за характера на жената. Ако си мислиш, че със средностатистическата жена ще постигнеш разбирателство и уважение, много се мъжеш. Знам за много хора, които търпят гадните характери на своите приятелки, само заради секса, тоест нагона. Защото само на определена група мъже им се отдава да си хванат приятелка от раз. Другите трябва да чакат и да правят компромиси с външността и характера на жената.
Друг фактор, който те кара да си търсиш жена, е вероятно социалният. Нормално е да се сравняваш с другите и да ти се иска и ти да имаш приятелка. Обаче в последните години т.нар. връзки са нетрайни, разводите са все по- чести и много мъже са загубили много пари и нерви в опит да си задоволят физическите нужди и да създадат и духовна " връзка", което пак казвам със средностатистическата жена в днешно време няма как да стане. Разбира се, макар и рядко, има и стабилни семейства, където най- малкото има взаимно уважение и разбирателство, няма изневери и т.н, но те са малко и предимно от старото поколение. Сега е модерно жената да е " силна и независима" и да сменя мъжете през няколко месеца.
Това, което написах, няма за цел да те откаже да си търсиш приятелка. Целта е да видиш нещата и от друга по- обективна гледна точка. Ако ти се отдаде възможност да създадеш връзка с жена и ти го искаш, тогава го направи. Всеки си избира сам за себе си. Моят съвет е да не се отчайваш и да не си търсиш жена на всяка цена.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fad8e92368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кво си се панирал бе? Жената ли ше ти донесе щастие и смисъл в живота? Че ти ако не си щастлив преди това, ще имаш да чакаш една жена да те направи такъв.
Тя ще иска да е комплимент на мъжа, а ме тепърва да го изгражда като личност и да го учи и прави щастлив.
Работи върху свбе си, а не търси жени

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 05b41ef263
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Джингиза пак лъже и маже. :D Не ти ли писна да се опитваш да мажеш лайна навсякъде? Скандинавието вика. Седни си на гъза и си бачкай в строителството и недей да се опитваш да се правиш на тарикат. Междудругото ако нещо, бих искал да се срещнем да ми кажеш как е било там. xD Смешник.

Гаро

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a0c0ded0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   10 Пак ли те напънаха зависта и комплексите?



Гарга не беше ли ти тоя, който излъга, че е шеф на финансов отдел в Англия и модератора те издаде, че пишеш от България? Даже каза от кой български оператор. Че умряхме от смях с теб тогава.


Пребоядисай панелката в Банишора, пий си бирата от пластмасово шише и почеши коня. Няма да излезеш от мизерията в тоя живот, поради липса на сиво вещество сори.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ff3f17ba97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, разбира се, че има шанс. Не, всъщност не е шанс, а шансове. Светът е широк и спасение дебне отвсякъде. Няма да се отказваш! Ще продължаваш да опитваш, докато успееш. Тук сме, за да се борим за онова, което искаме от живота. Вярвам, че всеки заслужава да намери любов в този живот. И аз я търся (и аз съм с минимален опит). Пожелавам ти успех в търсенето! И ти можеш да ми пожелаеш същото. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5459d8fc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз, понеже наскоро пуснах тема за девствените мъже, която чакам да бъде одобрена тези дни, ако някой благоволи.......да питам автора - А ти какво правиш по въпроса, освен да чакаш да ти падне някоя от небето?
Я се опиши и на външен вид.

мод: одобрена е отдавна

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 05b41ef263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Джинги Минги, аз комплекси нямам, трътльо. Не влизам по форумите и сайтовете да се извисявам като че имам повече манги от Илън Мъск и Бил Гейтс (макар че дори не знаеш кои са тия хора), така че недей да си спъваш трътката и да се опитваш да се правиш на тарикат и интересняк. А ако искаш Гаргата да ти строши черупката, заповядай в Люлин на бул. Панчо Владигеров. Аре.

Гаро

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker