Ако той ви лъже,че си има приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако той ви лъже,че си има приятелка?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1307 пъти
Здравейте.Откакто се познаваме с въпросния мъж се е случвало да ми казва,че си има приятелка.Естествено първото нещо,което би си помислил нормален човек,е че иска да те отблъсне с това по някакъв начин.Ние не се виждаме,често защото сме на разстояние и той затова ми го казва,но аз знам,че той няма сериозна приятелка.От общи познати ,а и от снимки или различни сторита се случва често да го качват по събития или събирания .Той все е сам...разбирам,че има и жени около него ,нормално за секс, мъж е все пак .Но толкова пъти сме се уговаряли да се видим ,той е изявявал желание ,като сме се и виждали и сме били интимни.Тоест искам да кажа,че когато той иска, не се споменават никакви приятелки и т.н ,а изведнъж аз му казвам,че съм в неговия град и както например на предната ни среща е искал да се видим и ме е чакал, става коренно различно поведение...става груб ,казах ти ,че съм зает .и аз му казвам ок ако не искаш кажи ,нямам намерение да досаждам на никого и се започват някакви оправдания ...казал,ми че ако може ще се видим ,защо не съм разбирала....и аз приключих разговора....Обаче много ми кипна една вечер.Имаме супер трудни отношения,той е непостоянен и много ме обърква поведението му.Казах му мислих,че имаш желание да ме виждаш,но ако не е така кажи,повече няма да те търся.И той ми заявява казах ти няколко пъти,че си имам приятелка и затова не можел да ми отговаря всеки път.Ти ми пиши ако мога ще ти отговоря и започна да се оплита и да говори несвързано ,но аз още повече се вбесих и му казах,че когато му е угодно няма приятелка ,а аз каква съм...и че явно проблема ,е че той нищо не иска.И той ми казва имам приятелка ти какво искаш да направя и да искам......За мен това е все едно не ме занимай повече....И това не го прави за пръв път .На няколко пъти ,се е оправдавал ,че заради приятелката си не можем да се видим,не че не можел и някакви такива глупости.Аз се ядосвам и го сиктирдосвам ,после ми минава ,защото много го харесвам,но това поведение вече ме побързва.Големи хора на почти 30г сме.Опитвала съм се да не съм груба и да не го притискат ,защото той така се отдръпва .Някак си не желае да си задълбочаваме отношенията и не иска да си комуникираме. Опитах се,да си говорим примерно всеки ден някакви общи неща ,за да свикне да си комуникираме и той ми заявява, стига си ми писала по цял ден ,защото се занимавам с бизнес аз ще ти пиша.Все той иска да казва,как да се случват нещата.При което аз се ядосах ,трябваше да ходя тогава в неговия град и като ми каза така не отидох изобщо....и той след 2 дни ме търси къде си дойде ли ...Еми не......Та въпроса ми е към мъжете ,вие така ли отблъсквате жена ,с която не искате нищо сериозно...или просто е несигурен в това какво иска и постоянно лъже и се оплита още повече .Всеки път си повтарям,че не мога да търпя такова поведение и после пак потръгват нещата и изведнъж рязко си променя поведението и става груб ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 129864aeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Елементарно ! Използва те само за секс. Не те харесва и те взема за навлек , ама от време на време му става и се чуди къде да си го навре. В тези моменти ти си му дюшеш.
Само в тези моменти обаче...

Решенията :
1. Бягай с 300
2. Инвестирай 4-6 години преглъщайки всичкото унижение и подигравки. Предполагам, че няма да е трудно , тъй като подсъзнателно това и търсиш(с такова впечатление останах, а и такава е тенденцията, в днешното модерно общество) .След този период ще смените плочите и той ще ти увисне на врата , ти обаче ще го зарежеш за друг, да му го върнеш.

Нищо ново под слънцето.

Съвет : ако избереш втория вариант ще си загубиш младоста, заради празни работи .

М41

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ca8f7f00f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Дали има приятелка или не е все тая, факт е , че не те иска теб за сериозна връзка. Това, че сте правили секс не те прави с нищо по-специална за него. И много даже е сигурен, че не те иска постоянно до себе си. Помисли си дали човек, който те обича се държи така и спри да се занимаваш с него. Губиш си времето.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 08bc9a409e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прочетох до няма половината. Тотален морален упадък.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ee313032f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Какво не е ясно? Иска те за секс, когато той си прецени, а през другото време да не го занимаваш. Ако си съгласна на това - играй по правилата му. Ако не си - прекрати всякакъв контакт с него. Друг вариант няма и усилията ти за нещо различно са излишни. Или - или. Това е положението. Изборът е твой.
Ж34

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6f14489623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той те използва за секс. Защо да плаща на проститутки, когато като ти свирне и ти си готова? Но не иска сериозни отношения с теб, затова се държи така. Скъсвай с него, не си губи времето и чувствата. Така може да те мотае с години и само ти ще си загубилата. Търси си мъж със сериозно отношение към теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 118fde4c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човекът е играч. Дали има или няма приятелка няма значение, освен че мами някоя наивница, че и тебе. Ама ти искаш да си мамена. Ненадежден е, нагъл и много лъже.
Толкова ли си изпаднала, че пътуваш до неговия град, за да те опъне и да си заминеш?! На това връзка ли му викаш?! На 30 си, крайно време е да пораснеш. Несигурен бил.
Мазохизъм и липса на ум е твоето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7efc5f969d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Сама си се сложила в някакви недоклатени отношения и после питаш нета "ама, сега, това какво е". Не знаем защо ти искаш такава връзка и не знаем той какво иска. Най -добре е да се разбереш с него в прав текст.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ba9077d411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора (обръщам се и към двата пола), спрете да търсите оправдание за неуважителното отношение ха хякого към вас! Дръжте на себе си и уважавайте себе си, защото вие ще останете със себе си, когато другия си тръгне. При роява не неуважение (зависи от кого), опитватате да водите разговор (ако искате да запазите връзката) и ако не се получи-чао.

Момчето (нарочно го нарияам така) се държи като някой на 3: искам си играчката, сега не я искам. А ти, авторке, се оставяш да се държат с теб като с играчка. Опитала си достатъчно често да говориш с него, той ти е дал знак,че те иска само когато на него му е интересно. Мъж, който е влюбен, иска да прекарва колкото се може повече време с половинката си, а не: днес ела, утре недей, не ми пиши, пиши ми и т.н. А жена, която държи на себе си, като каже няма да се занимавам и наистина не се занимава, толкова. Дръж се на положение!

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d129e9b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам колко по-ясна може да е ситуацията. "Има приятелка" всъщност значи че в момента се вижда с някоя от другите жени с които спи. При положение че се навъртат около него - напълно очаквано.

Има и съвсем минимална вероятност наистина да има приятелка, но да я крие, за да му връзват такива като теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7640d38844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Още в секундата, в която ми каже "имам си приятелка", за мен нещата приключват.
Ако лъже, значи иска да се отърве, а ако казва истината, значи още по-малко имаш работа там. И в двата случая коректното поведение е да се отдръпнеш, така правят жените с достойнство. Моля те, прекрати тази агония. Станал ти е фикс идея и си се лепнала, все едно е последният мъж на планетата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bea9c08f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо, научи се да използваш абзаци, почти на 30 си.

Второ, ако искаш да задържиш мъж с много опции, трябва да се открояваш с нещо на фона на другите жени, които бленуват по него.

Трето, за да се държи пичът така с теб, значи някой поощрява това негово поведение, в този случай ти (а навярно и другите кандидатки за леглото му). Ако този негов подход към жените не му носеше успех, нямаше да се държи така.

Порасни, занижи малко стандартите си и ще намериш щастие. Не казвам да забравиш напълно за стандартите си, просто се погледни хубаво отстрани и си прицели в някого от своята черга.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d94df2fa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Докато позволяваш да се държи по този начин с теб нищо няма да се промени.. Ти си удобство на повикване.. В останалото време явно му е досадна комуникацията и няма сериозни намерения към теб. Направи си равносметка какво искаш и какво заслужаваш като отношение..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker