Връзка с мъж Албанец...?!!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с мъж Албанец...?!!?!
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1166 пъти
Имам връзка с етнически албанец, живеещ в Македония. Много го харесвам, дори се влюбвам и ми е трудно до се разделя с него. Осъзнавам, че може да си играе с мен. Моля не ме съдете веднага с атаки и заядливи коментари. Само жени, които са го изживели , знаят какво е да имаш любов, но невъзможна. Той е женен с деца. Не се притеснява пред брат му, роднините му, племенници на сестрите му да е с мен и ме "показва". Даже аз се притеснявам. НЕ започвайте с това, че е мюсюлманин и може да има повече жени. Не е така. Имат по един законен брак. Не зная как да подходя. Не мисля, че дори и да бъдем заедно ще му вярвам за в бъдеще. Много е вироглав и си прави, каквото си иска. Гледа ме постоянно все едно ме изпитва или ми се радва. Не зная какво мисли. Моля, ако има някои опит с тях да сподели. Между другото се опитах да го забравя, от лятото. Спрях да пиша, махнах го от всякъде. И той, каза, че искал да ме забрави и да не ме обърква. Но не издържа и пак почна. Не е само секс и страст. То се усеща, но мисля, че трябва да си изживея това с него и да го оставя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8ad2399688
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Изживей си, изживей си и ела разкажи после, много ще е интересно.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a6d57ebb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   "Той е женен с деца."
Свършиха се мъжете, само до него си опряла...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ae30db1cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Албанците никога не се развеждат, да знаеш! Ще си поиграе малко с теб, и ще се прибере при жена си!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bae6a245fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът не е, че е албанец, а че е женен. Или се развежда и тръгваш с него, или си губиш 10 години, след които я можеш да имаш деца и нормално семейство, я -не. Тоест ти си губиш живота.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9590184e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Още ли някой спори, че има по-заблудено същество от българката?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 756bd7f1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Албанците са с манталитета на циганите. Знаят, как да те омотаят и вкарат в трета глуха и после да ти станат господар на психиката ти и да те манипулират. Варвари са по душа пак също като циганите, за една обидна дума или за 5 гроша ще те утрепят без да им мигне окото. В западна Европа основната им дейност е проституцията. Държат доста бардаци в Антверпен. Чест метод за зарибяване на потенциални проститутки е точно този, конто описва авторката. Страшна сган са.











Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f47c17f6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нямаш идея в какво се намираш...но ако ще разбереш. От самото начало тръгваш с оправдания тип "само който е изживял ще разбере" така че, не търсиш съвет, а одобрение. Ами прави кво си знаеш, но ще си натрошиш главата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 70d11d2b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Живея в чужбина и от много години имам контакт с албанци. Дали от Косово, Албания или Македония - няма значение. Албанеца си е албанец. Имала съм възможността да съм близка с представители на женския и мъжкия пол. От това, което мога да ти кажа като изводи е че са много отмъстителен народ, мъжете им са ужасно ревниви и контролиращи и изобщо цялата им персона като хора е много токсична! С две думи трябва да внимаваш с тях. Както каза номер 5 имаш два варианта. Или го разкарваш и си намираш някое хубаво, свястно и СВОБОДНО момче, което ще има очи само за теб, или му подаряваш живота си, в замяна на което ще те използва за секс и развлечения докато си млада и хубава и след това ще те зареже. Не си прави илюзии, че ще остави жена си и децата си заради хубавите ти очи. Ако беше свободен, може би, бих ти влязла в положението, но в тази ситуация нямаш работа там. Щом изневерява на нея, мислиш ли, че като се съберете няма да изневерява и на теб? Или ти си различна и ще го промениш? Недай си Боже номер 7 да е прав и да те хване за проститутка. От там измъкване няма. Опичай си акъла. Майка ти не те е родила да ходиш зад задника на Дон Жуан.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 55fa0840b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живея в Западна Европа и от малкия досег, който съм имала с албанци мога да ти кажа, че са брутални. Завистливи, сметкаджии, отмъстителни, коварни, подли. Просто си нямаш на представа що за народ са. Сигурна съм, че има изключения, не искам да ги слагам под общ знаменател, но знай че всеки контакт с теб е с цел подобряване на собственото положение. Няма друга такава нация. Работя с целия свят и наистина най-лошите номера винаги идват от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker