Какво точно се случва в обществото ни, има ли наистина повече самотни момчета отколкото момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво точно се случва в обществото ни, има ли наистина повече самотни момчета отколкото момичета?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2419 пъти
Привет,

Чета темите тук, и оставам с впечатлението, че има повече самотни момчета от колкото момичета в обществото ни. "Хипергамия" е теория, според която момичетата избират винаги момчета над своят статус или на него, но никога под, докато при момчетата е обратно. Ако повечето момичета са с по-висок статус, значи ще има по-малко момчета от които да избират. Нещо такова.

Просто искам да попитам и дамите, и господата - такива ли са ви наблюденията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b07bea1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

1.   Да, има повече самотни момчета, отколкото момичета. Причината затова е много проста, младите българки са се превърнали в меркантилни използвачки, които не търсят любов. Аз съм на 23 години, никога не съм имал приятелка, въпреки многократните ми опити това да се случи, не успях.
Родителите на тези българки, ги учат да си търсят мъже с възможности, а тези които нямат, все едно не са хора. Аз така си обяснявам нещата. Същото се наблюдава при рускини, украинки и другите славянски народи. Жените от тези националности просто не стават.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 13548d4a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

2.   Нормално е, ако прекараш малко повече време в този сайт да останеш с такова впечатление.
Това е място най-вече за оплаквания.
Също така не подлъгвай разума си да рамкираш хората. Всеки човек има свои си, строго индивидуални предпочитания.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f00a22b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

3.   Малка част от мъжете чукат много от жените. По желание на самите жени. Тъй като повечето жени се целят само в най-привлекателните за тях мъж, няма достатъчно такива мъже за всяка от кандидатките, съответни много жени скачат в кревата на един и същи мъж, но в различно време. Много от тези жени са наясно с това и са съгласни дори да делят някой мъж, да са му само любовници или временна заигравка, само и само да бъдат ебани поне известно време. И всяка се самозаблуждава, че точно тя ще го спечели пред другите съпернички. Съответно един такъв мъж, свикнал на редовния поток от лесноразтварящи краката си наивнички, не вижда защо трябва да се хваща в сериозна връзка с една от тях, след като така или иначе следващите наивнички като нея чакат на опашката. Затова има огромен процент девствени мъже на 20-30 години, а в същото време много жени са били ебани от десетки батки (много от тях долнопробни типове, престъпници, грибияни и наркомани). Дори и много от дебелите и некрасиви жени лесно си намират ебане, докато съвсем нормални, учтиви и прилично изглеждащи, стойностни мъже не са имали дори и една връзка през живота си.

Голяма част от тези жени държат в "приятелкия си кръг" нормалните мъже, често дори и като ени големи актриси привидно флиртуват с тях и има дават погрешни сигнали, че уж нещо може да се случи между тях, тъй като крайната им цел е да имат около себе си винаги удобни за употреба мъже. Тези мъже им вършат безплатни услуги, безусловно се раздават за тях, черпят ги срещу една престорена усмивка или намигване от страна на жената, повдигат им самочувствието, изслушват ги, подкрепят ги (особено, ако актрисата е за пореден път наранена от някой от батките, подир които е търчала зад гърба на доброто момче, което тя търси само в случай на изгода от него), винаги са насреща и зарязват своите занимания, цели и приятели, за да обърнат внимание на незаслужаващата това жена, която ги използва и им вдъхва напразни надежди.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 78c8e44d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Според преброяването жените възраст 20-40 са много по-малко от мъжете на същата възраст. Добавяме хипергамията (инстинкта да избереш по-привлекателен физически и финансово мъжки от твоето собствено ниво) и се получава днешната ситуация

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 482d2b77a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   След 20 години кавър чалга в която се пее- знае се за какво!Според тебе по- точния термин не е ли” урудлива-хипергамия”?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 44d882e521
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Авторе така е и си има много обяснения, №1 е прав, че момичетата са възпитавани да търсят равен или по висок стандарт в бъдещия си избранник и така е не само у нас, а по целия свят. По цял свят момиче избрало по беден бива осмивано или съжалявано. Възприето е по цял свят, че мъжът трябва да може да осигури на бъдещата си жена стандарт на живот поне колкото стандартът, който й е осигурявал баща й.
Кифльо както винаги описва как всички жени били курви, независимо дали говори за сестра си. майка си или баба си. Но истината че кифлите са много малък процент от женската популация, една на 1 000 да е кифла, другите 999 са си нормални имат си мъже и деца.
№4 е прав, без да искам му дадох единичка, на възраст между 20 и 40 години в България има около 50 хиляди мъже повече от жените.
Най главната причина обаче е че много голям брой български жени са в чужбина и се събират с чужденец, така шансовете на българските мъже са много по малки.
Вероятността в България да има около 200 000 самотни мъже между 20 и 40г е напълно реалистична, а в цифри това са 25%.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b83274430c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Ами според мен е напълно нормално. Все пак жените са по-малко от мъжете между 20-50 годишна възраст и искат най-доброто за себе си. Тоест ако нямаш привлекателен външен вид или определен стандарт е наистина трудно да се хванеш с някоя нормална мадама. Има един много малък процент от мъжете, които са много привлекателни и те попринцип се радват на женско внимание. Животът преди е бил различен, ценностите също и е глупаво да правим сравнения. с миналото. Да си призная и на мен да ми пишат по 10 момичета на ден и моето самочувствие ще се повдигне и ще искам възможно най-хубавата. Безусловната любов, отдадеността, моралните ценности просто ги няма или се срещат изключително рядко. Масови изневери, разводи са често срещани неща в днешно време. В такава опасна среда как един човек може да се довери на друг? Иска ти се да имаш някого, но виждаш какво се случва около теб. Самотата не убива, но разбитото сърце ти отнема щастието изцяло. Харесваш дадено момиче, но на опашка са още 10, няма смисъл просто. От опит говоря дори и да не е привлекателно момиче вечно ще ѝ пишат поне няколко момчета и рано или късно ще се поддаде.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d4125eef3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Не бих се хванал с някоя под моето ниво. Тия, които са го направили са балъци и такива връзки не издържат във времето. След тях оставят само едни деца, които стават лош генетичен продукт. Иначе съм пробвал да се хвана с някоя под моето физическо ниво и социално. Сервитьорка от морето. Правеше невероятен секс, като порнозвезда се раздаваше. Имахме няколко месеца авантьора, тя искаше да я взема при мен на запад. Ами видях е, че е глуповата, неамбицирана, няма умствения капацитет да научи езици, при положение, че аз говоря четири чужди езика и се управям във всяка точка на света. За какво ми е? Да лежи в нас по цял ден, фейса, инстаграм а аз да блъскам за двама. По-добре сам и това беше най-доброто решение, което съм взимал. Тогава установих, че връзка с жена под моето ниво е обречена, така както беше обречен Титаник.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eab9eb35d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   20% от мъжете ебат 80% от жените. Затова е така.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c25125288
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

13.   1, първо, или не струваш и затова попадаш само на меркантилни, или просто такива харесваш, пък свестни жени не ти привличат вниманието.
Второ, в това една жена да е меркантилна, няма абсолютно нищо лошо!!! И защо ли? Защото и вие, мъжете също сте меркантилни, само че когаго за вас външният вид е почти всичко и качествата не ви вълнуват особено, никой нищо не ви казва, но когато една жена се интересува предимно от материалното в един мъж, все се намира някой, който да я нападне. Жените ще бъдат меркантилни, докато и вие сте меркантилни. Тая простотия "Искам хубава жена, която да не ми гледа парите и да не се оплаква от това, че съм нисък и/или дебел" няма да я бъде повече. Или и ще започнете да се интересувате първо от качествата, пък после от визията, или жените няма да се променят. Точка.
Тръгнали най- меркантилните създания да се оплакват, че жените били меркантилни...

Satanic Blasphemer!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b07bea1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   От 1, до 13:
Не съм нисък или дебел, с нормална външност съм. В лице също съм хубав, според околните. Колкото и да е трудно да го приемеш, ти и другите жени в България, сте едни меркантилни курви, няма да си променя мнението за вас. Тъпи, неуспели, некадърни. Това сте вие българките, аз си имам собствено жилище, което е в хубав квартал, но с тъпачки като вас не бих имал нищо общо. Търсете си мъже с пари или там каквото търсите, но няма да промените мнението ми.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 31a86a6c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Да ти кажа ли какво става? Бай ганьовците ебаха майката на държавата. Всичко е от безпаричие и липса на качествено образование. Хората са тъпи и нещастни, а искат любов. Няма как! Любовта е за интелигентните, осъзнатите и щастливите хора!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d4125eef3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

17.   Айде стига ревахте за тази меркантилност. И парите са до време и красотата е до време. Накрая остава човека до теб.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7545b535ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

19.   Милият недоносен номер 15 - нямало да си промени мнението за нас ахаххаахах. Едно момиче го изядоха в съседната тема, че на 25 имала собствен апартамент, но тук 23 годишното сукалче се бие в гърдите в кой квартал бил - кой ти го даде този апартамент, да не е мама, която ти казва, че си хубав в лицето? Твоето мнение не е меродавно, колкото по-рано го разбереш, толкова повече се увеличава шансът да изплуваш от комплексарщината, в която си затънал.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5392e31ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   15, събрахме с бившия ми, който работи в склад като обикновен работник, няма апартамент, живее на таванско и няма кола. Между другото, той ми е първият и не съм била с други. Преди да тръгнем, можех да тръгна с един мъж, който работи в чужбина и изкарва доста добри пари, покрай една временна работа. Още тогава знаех материалното състояние и на двамата и не се поколебах да тръгна със сегашния си, въпреки думите на шефката, че един мъж трябва да е финансово стабилен, а онзи изкарвал луди пари. Това не ме разколеба и избрах сегашния се, защото изпитвам силни чувства, а можех да имам скъпи подаръци и какво ли още не. Да, де, ама още от малка съм възпитана да съм с мъж по любов, а не заради парите му. Родителите ми са заедно по любов и това цял живот ми е било пример. Онзи мъж имаше пари, но не ме грабваше с нищо, а сегашният ми изкарва има- няма 1000 лева, но го обичам.
В този ред на мисли: ако аз съм тъпа и меркантилна к*рва, то логично свестни и интелигентни за теб са тези, противоположното на мен. Ами, пич, няма лошо, но недей да мрънкаш, че всички жени са тъпи и меркантилни к*рви, защото очевидно това са жените, по които ти си падаш, а не "всички българки" и следователно сам си си виновен за собствените избори. И ти си един от многото български мъже с това мислене. Меркантилен си ти и такива като теб, защото съм убедена, че за теб външният вид е по- важен от качествата и добротата на една жена и тъп си ти и подобните ти, защото не можете да разберете къде грешите и постоянно се занимавате с разни кифляци. И явно наистина не струваш, щом и с апартамент, и с хубава визия не можеш да привлечеш свястна. Значи ти има нещо централно сбъркано, а свестните жени искат свестни мъже, не сбърканяци.
Я да видим ти колко си чист и неопетнен или онази ти работа се държи на сополи?

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 50406ee1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   15 - Интересно ти в каква област си успял? Наука, изкуство, финанси, политика?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b07bea1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   От номер 15 до 21 и 22:
Не съм постигнал кой знае какво, но и нищо лошо не правя на никого. Значи вие може да ми казвате, че не струвам, че съм едно нищо, а аз нямам право да се защитя? Ненормални българки... Лекувайте се в психиатрии.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c25125288
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   23, ненормален българин си ти и хапчета няма да те оправят. Нещо май забрави, че ти започна пръв да обиждаш българките в първия си коментар. Нищо лошо не правиш? Значи, да ни обиждаш не е нещо лошо? Ами, пич, няма да ти мълчим.
Българките били меркантилни кифли, защото той, милия, харесвал такива. Вече всички разбрахме кои са свестните за теб - точно меркантилните кифли и кои са меркантилни кифли за теб - точно такива като мен, които най- малко се вълнуваме от пари. Хайде, сърбай си попарата. Пожелавам ти горещ успех с някоя небългарка, защото с това ти мислене успехът ти ще е същия.

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f00a22b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   Номер 21, хайде стига си лъгала, че си се събрала с бившия ти (когото сега наричаш и "сегашния"), само и само с надеждата да се измъкнеш тънко-тънко от собственото си предложение да се видиш с един пич от Варна, на когото беше писала настървено в една съседна тема преди няколко дни! :) Толкова са ви евтини номерата, че не се усещате как изглеждате смешни отстрани. Там ти се оплакваше как бившият ти не струвал, задето не оценил как ти си се грижила за него, а сега уж си се събрала с него. Дори и да приемем за момент, че действително си решила отново да си с него, това значи, че си склонна на погрешни решения и събиране с хора, за които вече в миналото си установила как не са за теб, предвид това как явно връзката ви преди е била неравностойна и в твой ущърб откъм уважение, грижи и оценяване на направеното за другия. Друга причина би могла да бъде това, че никой друг мъж не те иска и се хващаш за разочаровалия те бивш като за спасителен пояс. Адски рядко се случва повторното събиране да е за добро и двама - преди това разделили се поради разочарование и недобро отношение на единия към другия - после да остават заедно трайно и всичко да е отново по мед и масло. Почти всички случаи на повторни събирания са обилно гарнирани с престорени вричания как провинилият се (независимо жена или мъж) вече съжалявал, вече се бил променил, вече нямало да прави така, вече знаел как да се държи, вече щял да оценява всичко и прочее фантасмагории, на които сляпо вярват само най-лековерните баламурници или баламурнички.

Номер 22, защо питаш номер 15 в каква област е успял? Ти по парите и по кариерата ли съдиш за стойността на един мъж да бъде достоен спътник в любовта за някоя жена? Това ли гарантира на жената вярност, обич, грижовност, страст, себеотдайност и искреност на мъжа към нея, или всъщност всичко зависи от ценностната му система?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6f5417cd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   Ами вярно е. Има много повече мъже самотници, отколкото жени. Но една огромна част от мъжете, които са самотни са просто неудачници (пияници, наркомани, вечно безработни, без цели в живота, безотговорни, разглезени осигурени копеленца). Разбира се, има и много мъже, които са самотни поради други причини (липса на социални умения, липса на самочувствие поради физически недостатъци, липса на елементарен подход с жените, дълбоки травми от майката в детството, ами най-различни са причините да не им върви с жените). Като цяло в БГ на 106 бебенца момченца се раждат 100 момиченца. За това в млада възраст мъжете са повече. Жените в БГ като цяло са повече от мъжете, но във възпроизводствена възраст мъжете са повече. Освен, че са повече мъжете, гореизброените мъжки проблеми допълнително задълбочават проблема със самотността у мъжете. Много мъже биха могли да имат жени, но травмите в юношеството ги отказват от действия. Често се случва след доста отхвърляния, мъжете да се смачкат и да се откажат, което е глупаво. Има и друг момент. Мъжете са привлечени от що-годе симпатични жени. Не говоря за фамозните красавици, а за поне що-годе симпатични. Просто сексуалното привличане при мъжа се поражда от външния вид на жената, а не от това колко е добра или услужлива. Цайсатата дебела зубърка с мустаци не е особено харесвана. Дори най-смотаните момчета в училище точат лиги по секси какичките и мечтаят за тях. Та пичове, кой от вас не е мечтал да бъде с някои супер красавица като Ким Бейсинджър например. Всички в юношеска възраст въздишахме по кино актриси, топ модели и т.н. Та какво се получава. Неуверените и безперспективни мъже в общи линии стоят сами. Дори да са отговорни, ако нямат социални умения, ако не притежават решителност и дори лека арогантност не отключват привличане у жените.

Жените не са чак толкова сложни, колкото си мислят мъжете. Често мъжете се питат какво искат жените. Ми жените искат елементарни неща: искат закрила, опора и грижа. Това е тяхната природа. Те са създадени да бъдат обгрижвани, закриляни, обладавани и оплождани от мъжете. За да стигнат до секс и раждане от даден мъж, жената иска да е сигурна, че той е достатъчно надежден закрилник за нея и семейството. Ако той е слаб, колеблив, прекалено отстъпчив, притеснителен, нерешителен, ако е слабохарактерен, съвсем нормално е жената да не иска да бъде с него и да го отхвърли. Жената е слабо същество, което не умее почти нищо, освен да задоволява сексуално мъжа, да ражда и отглежда деца. Но тук идва основния проблем. Защо има толкова много неуверени и безперспективни мъже. Ами отговорът е прост: тия мъже са станали такива заради собствените си майки, които са ги осакатили емоционално още в детството. Феминизмът в обществото също допринася значително мъжете да растат объркани и колебливи. Мъж се става, когато имаш силен мъжки пример и когато майката не се бърка в оформянето на мъжкия характер.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e6fdb09443
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Когато избрах мъж под социалния си статус, по любов, въпреки че можех да избера да не кажа богат, но добре финансово обезпечен и интелигентен мъж, но не по любов направих голямата грешка в живота си. Тъй като майка ми все ме е учила да съм "доброто момиче на мама", "да не съм курва" и поради младост и наивност сгреших. Ще ви обясня защо. Родих от човек, в който се влюбих, а не разчитах явните знаци, че това време беше застаряващ ерген (всяка ще си каже има защо). Влюбих се въпреки това, че физически не ме привличаше, като се самонаказвах мислено що за човек съм да му гледам физическите данни. Години наред не обръщах внимание, че не ме води да преспивам у тях, където живееше и с майка си, а ме води по хотели и се чувствах мръсна, омърсена, връщайки се оттам взимах дълги душове. Да не говорим, че изобщо не придавах на това, че няма пукнат грош никакво значение, че по празници не ме канят у тях и ако бях придала значение, изборът ми щеше да е верен. Защото родих от човек, с който две думи на кръст не можеш да размениш, защото нито е четящ, саморазвиващ личността си, нито интелигентен. Интелигентният ми приятел пък си остана само мой приятел, няма приятелка и е без дете, но с него мога да общувам, по-хубав е, ходила съм му преди на гости многократно и знам, че нещо такова за техните не представлява проблем и че ако бях негово гадже нямаше да нощуваме по хотелите, а в неговата стая. Съветът ми към жените е, който и колкото и да ви разправя, че сте курви, че се държите като такива, ако наистина поведението ви е в нормата не слушайте чужди укори, послушайте интуицията ви, после ще съжалявате. Моят уж много влюбен приятел тогава, после си показа деспотичната същност и нрава, комплексиран е и затова, че социалният ни статус е различен. Знам от колко места сега е притисната една жена да се докаже, че се е омъжила по любов, а не от други подбуди, и аз като постъпих така какво? Можех да не живея с някой по любов, но спокойно. И другото, което навремето нашите майки сгрешиха, това да не кажат хората, онова да не кажат хората, няма да се гримираш, няма да носиш къса пола и заради тези глупости аз сега на стари години ли да се излагам тепърва да се гримирам за пръв път? Младото момиче няма лошо и грим да сложи, и с къса пола да бъде, да пробва различни стилове дрехи, мъж от първият път понякога не намираш и повярвайте, не го казвам с лошо - в много отношения е по-добре да не останеш с мъж по любов, а да помислиш първо с главата си, всички дребни детайли във връзката, които сме пренебрегвали после се превръщат в големи проблеми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c25125288
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   25, ще ти се да лъжа, ама не лъжа. Бяхме скарани. А с "пича" от Варна исках не да се срещна на живо, а по видеочат, за да му покажа колко съм "грозна и дебела" и да му тегля една майна, защото ми е писнало от обиди в интернет. На такъв бих му разбила главата с метална тръба, задето много му знае устата каква съм. Път за такъв *** няма бия никога. Като иска да му тегля една майна, да заповяда. Щедра съм в това отношение. Евтини номера приписвай на някоя твоя бивша.
Приятелят ми цени това, което правя за него, но имаме някои различия, а и аз съм труден и ревнив характер. Не мога да имам доверие на никого.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f00a22b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Номер 27, част от мнението ти е обратното на това, което се случва в действителност в обществото ни. Ти написа:

"Жените не са чак толкова сложни, колкото си мислят мъжете. Често мъжете се питат какво искат жените. Ми жените искат елементарни неща: искат закрила, опора и грижа. Това е тяхната природа. Те са създадени да бъдат обгрижвани, закриляни, обладавани и оплождани от мъжете. За да стигнат до секс и раждане от даден мъж, жената иска да е сигурна, че той е достатъчно надежден закрилник за нея и семейството."

Всъщност много жени наистина не са сложни и тук съм съгласен с теб, защото те са обратното - доста прости и елементарни. Ако последното ти изречение от цитата горе беше вярно, то нямаше да има такова повсеместно раждане на жени, оплодени от възможно най-безотговорните мъже, на които още от самото начало им е личало, че са такива и са негодни да стават глава на семейство. За какъв закрилник на семейството става дума, след като тези типчета, целенасочени избирани от жените, си плюят на петите и бягат от отговорност, изоставяйки детето си (още като е малко или дори преди да се роди) и майката/бъдещата майка на детето им, оставяйки ги на произвола на съдбата?! За затова обаче половината вина носи жената, тъй като тя е пренебрегвала останалите си кандидати и е предпочитала точно този негодник, който не е кадърен да се грижи за семейство.

На всеки два брака се пада по един развод, което никак не говори добре за правилността на избора на жената какъв мъж да допусне между краката си. Тук дори не говорим за многократно по-големия брой жени, зарязвани от разни негодници или зарязващи негодници. И в двата случая се касае за силно погрешен избор. Всички знаем, че най-малко в 95% от връзките жената е тази, която избира, тъй като повечето жени с външност над 3/10 имат поне по няколко кандидати, а тези с външност над 6/10 се радват на наличието на десетки, дори стотици мъже в обкръжението си и имат огромен избор. И въпреки това, често се мятат точно на най-негодния за семейство измежду всички мъже, които познават.

Допреди няколко години статистиката беше за 290 000 хиляди самотни майки в България, отглеждащи около 400 000 деца, които живеят в ненормална среда без баща. А днес четох, че новите данни са още по-унищожителни и вече самотните майки в България наброяват цели 380 000, макар че не съобщиха с колко са набъбнали децата на самотните майки. Щом преди на 290 000 майки са се падали 400 000 деца, сега при 90 000 повече самотни майки може би има общо половин милион деца в България без живот в семейна среда с мама и тати. Това е много, ама много лошо говорещо за повърхностния избор между тези хора, които преди или след раждането на детето се разделят и обричат огромна част от бъдещото пълнолетно поколение на един начин на живот, който със сигурност ще окаже отрицателно влияние над ценностната система и възприятия на част от тях, които ще носят душевни травми в себе си завинаги. Малко или много, при някои такива деца без нормална семейна среда се отключват отклонения в поведението, раздразнение, чувство за малоценност, неудовлетвореност, страх от липса на семеен закрилник (същият, който ти твърдиш, че жената търсела, чрез подбора си на мъж, а всички виждаме до какво води този подбор при масовата българка).

За някои други неща си прав, но точно с тази цитирана част от мнението ти не съм съгласен, но не защото аз не искам да ти вярвам, а защото действията на стотици хиляди жени опровергават думите ти.

====================================

Номер 29, ти си доста злобна, таиш промишлени количества гняв в себе си и това си личи от километри. Изразяваш се по-грубо и мразещо дори от най-пропадналите пияници. Имаш склонност да се поставяш сама в положението на онеправдана и вечно неразбрана жертва, да сочиш с пръст и да търсиш вината у "гадните мъже", но тези ти опити за бягане от истината само те закопават още повече. Как пък все ти намираш навсякъде мъже, които цял живот са ти се подигравали, псували са те, мразели са те и прочее? Не ми се оправдавай с някакви си тениски, защото лично познавам жени метълистки още от 26-27 години насам и те винаги са се радвали на интерес и добро отношение от страна на мъже, които не слушат метъл. Тези метълистки, още откакто ги помня, винаги са ходели с тениски и панталони с военни шарки, кубинки, с обеци на носа, а някои и с татуировки. Момчетата и мъжете ги харесваха много, защото просто самите момичета имаха приятно, нежно отношение, пък макар и никоя от тях да не беше красавица. Една даже беше висока и прегърбена, повечето други бяха леко наднормени и да речем 4/10 като външност. Обаче до една са "пички" в смисъла на това, че са скромни, земни и мъжете могат да си говорят с тях на всякакви теми непринудено и човешки. Ти или си някакъв вечно неудачен магнит за гадно отношение на гадни мъже към невинната теб, или май по-скоро много ти знае устата и злобата ти бива веднага усещана от мъжете около теб.

Щом си със стария си нов приятел отново, се надявам наистина да си останете заедно и поне малко да се кротнеш занапред, защото дори и в горното си мнение си личи всичката омраза и предубеденост, които извират от теб. Една жена трябва да е обективна, лъчезарна и приятелски настроена, а не да се изразява по каруцарски начин и да се заканва да прави злини на други хора, както ти правиш горе за пореден път. Казвай на твоя да те опъва по-здраво и по-често, че да поуспокоиш нервите и да станеш добричка, усмихната и любезна.
И вземи накрая да си измислиш един по-кадърен сценарий и карай само по него, защото не може до онзи ден да ореваваш форума как приятелят ти не те ценял, въпреки всичко, което си правела за него, а сега изведнъж да правиш обратен завой и да твърдиш как изведнъж ценял какво правиш за него. Такива хора-въртележки са ми ясни доколко си вярват.

Не съм груб към теб и нямам отношение към теб. В горните редове просто четеш грубата истина за себе си. Няма как да си позволя да те лъжа и да те убеждавам каква положителна и учтива личност си, след като с обидите и заканите си горе (а и в редица други теми) сама показваш най-добре каква си в душата си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 20bd121764
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Повечето са самотни след преживени травми с половинки в миналото. Макар и мъжете да не го показваме обичаме до полуда и често сме готови да убием или умрем за жената до нас и когато тя ни предаде това ни опустошава. Всички необвързани които познавам са преживели по една такава любов и от тогава ги е страх.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 56d0cbcf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Кога мъж/ момче е избирал някой под социалния си статус?
Колко мъже познаваш кои са с безработна, бездомна, просякиня или неука? Колко са с жени с опърпани дрехи, скъсани обувки? Николко, нали? Всеки иска най-доброто или поне някой, подобен на него.
Мъжете са повече самотни, защото не стават. Или някоя им е разбила сърцето и ся мъстят. Или характерът им не го бива за дълготрайни отношения.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7545b535ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Питаме номер 15 в какво е успял, защото той твърди, че българките са "тъпи, неуспели, некадърни". Просто ни е интересно дали е постигнал нещо повече от контрол над теглото си и апартамента на мама в хубав квартал.
Приземеният, ти защо смяташ, че надномерното тегло говори много за отношението на една жена към себе си и съответно към връзките си, но се опитваш да подценяваш успешната кариера при мъжа като признак за потенциала и амбицията му в живота? Доста често съм те виждала в словоизлиянията си да споменаваш запуснати жени. Вие искате хубави и поддържани половинки, ние искаме човек с цел в живота, която надхвърля получения даром апартамент в хубав квартал. Аз не виждам нищо лошо и в двете, просто се чудя докога ще има двоен стандарт. Природата си е природа, но пък вече няма нужда да ловуваме за прехрана. Вие не искате да държите непривлекателна жена за ръка на улицата, аз не искам втората година от майчинството ми да я прекарам на хляб и сол. Ако искате, наречете ме меркантилна, но е добре да проверите значението на думата в някой речник преди това.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3314e7d962
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Номер 34, повечето мъже дават голяма част от парите си за дрехи за жената. И, не защото носи окъсана като бездомничка, а защото тя има прищевки и е достатъчно хитра да му дава сигнали, че ако той не я глези, тя няма да му пуска и дори няма да е с него. Жените не са чак толкова тъпи, че да не знаят за това си предимство над волята на много от мъжете, а много жени не се и свенят да се възползват от това. Почти всички жени не са слаби, а им отърва да влизат в ролята на слаби, защото така получават: внимание, разбиране, съчувствие, предимства, отстъпки, пари и прочее.
Ти не задаваш въпроса си към мен, но бих ти отговорил, че най-малко половината двойки са между работещ и плащащ всичките сметки мъж и безработна по нейно желание жена, която очаква и изисква мъжът да я издържа и да е в ролята на ходещ банкомат. Ти колко двойки познаваш, където жената плаща сметката в ресторанта или си плаща отделно изпитото и изяденото от нея? Където жената плаща таксито или вози в луксозната си кола своя приятел или мъж, който няма кола?
На жените, още откакто са момиченца, им бива втълпявано "Мъжът ТРЯБВА това, мъжът ТРЯБВА онова... ". И после същите тези, вече пораснали жени, знаят само "Искам, дай ми, искам, заслужавам, дай ми, искам, дай ми, заслужавам! "
Даже и в тъпите реклами навсякъде бива втълпявано и на жените, и на мъжете, че мъжът е този, който щедро трябва да плаща за жената, с призиви като "С какво ще я изненадаш днес? " и гледаш под този надпис - стоят някакви телефони за по два бона, уреди за лазерно обезкосмяване за 800 лева и все от този род (или пък скъпи дрехи, почивки и прочее - зависи кой рекламира така хитро). В същото време, в каталога на "Лидъл" в по-задните страници четеш "Изненадай го с подарък! " и там са дадени някакви работни ръкавици за 10 лева, комплект свредла за 12 лева, винтоверт за 35 лева, такер за 19 лева и други от сорта.

================================

Номер 35, никой не те спира да искаш каквото ти сърце сака, миличка. Проблемът и неравенството обаче идва тогава, когато масата жени хем имат завишени изисквания към външния вид на мъжа, хем към дохода му, хем към колата му, хем и към жилището му. Тези жени не искат с мъжа да дават сравнително еднакво от себе си, а изискват непременно мъжът да дава много повече от тях във всяко едно отношение. Никога не ми е било проблем да плащам, за да ни е готино на двамата с жената до мен, защото хем така го чувствам вътрешно, хем и ми доставя удоволствие да карам жената да се чувства добре. Естествено, не да позволявам някоя използвачка да е с мен заради парите. Моята щедрост се отключва само и единствено, когато вече сме се опознали и съм преценил, че тази жена ме кара да ми е забавно в нейно присъствие, не кифлее и има истински интерес към самия мен като Човек. Повярвай ми, страшно много от нормалните мъже имат този мироглед и с радост отделят и последните си стотинки за жената до тях, дори и ако доходите им не им позволяват да разгърнат щедростта си така, както биха желали. Но нещата придобиват лош цвят и вкус поради това, че много от тези жени дори не оценяват какви лишения прави мъжът, за да им е приятно на тях! Много обикновени мъже имат в гардероба си съвсем малко дрехи и обувки, но правят мило и драго жената до тях да се чувства задоволена. И макар да са ѝ накупили десетки дрехи и обувки, тази жената все така "няма" какво да облече и обуе. Все ѝ е малко, все нещо не ѝ харесва, все не може да осъзнае как се ползва с предимство, как мъжът се лишава заради нея.
На мъжете не им е проблем да поемат всичката или по-голямата материална тежест, но искат насреща си да виждат уважение и признателност за това. Но най-често виждат недоволства, цупене и още и още прищевки. На една жена започне ли да се угажда, тя няма да се кротне, няма да го оцени и ще иска все повече занапред. Жените, които истински ценят какво прави мъжът за тях (и като отделено време, и като внимание, и грижи, и пари, и разбиране, и изслушване и т. н. ) са изчезващ вид в наши дни.
Мъжете са устроени лесно: дай им вярност, искреност, ласки, че дори може и без готвене да оцелеят. Обаче много жени се дънят още на етап искреност и вярност, а вместо това разчитат на хитро изтъргуваните от тях ласки.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f6d5e582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Мога да говоря за хората между 17-18 и 25-6.
Като цяло я има тази тенденция да.
На момчетата им липсва опит и се държат глупаво. Не разбират намеците на момичетата, нито знаят как да действат. Вглъбяват се прекалено много в някои неща и са прекалено крайни (или имат много ниско самочувствие, или мислят всички за курви и т.н.)
Момичетата пък са доста объркани и се влияят прекалено много от мнението на хората, макар и да се правят, че не се.
Много от тях са доста надути от това, че момчетата са отчаяни и си вдигат акциите прекалено много - и те са крайни, но по друг начин.
Заради това много от жените търсят по-големи, по-опитни и успешни мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5daed2b45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   36 от 34
Къде ги виждаш тия постоянно безработни жени? Явно живееш в някаква паралелна реалност, състояща се от чалготеки, кифли и прочие. Ама не всички жени са като бившите ти, или като жените , които заглеждаш. Огромна част от жени си работят. Никоя от обкръжението ми не е безработна, нито врънка мъжа си за всичко. Нямам роднини безработни.
Мъжът давал пари за дрехи и обличал жената. Това виц ли е? За същия български мъж ли говорим, на който му се свидят пари за цвете?
Мъжът глези именно кифлите, за тях дава сърце, душа, че и бъдещите си прераждания. Пък другите, работещи жени, по-смотаните, ги прави на нищо. Лъже ги, изневерява, обижда и т.н. Изводът е да си лигава кифла, за да получиш нормално отношение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker