До кифлоприземителя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До кифлоприземителя?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 6613 пъти
Понеже под много теми виждам мненията на човека подвизаващ се като "Кифлоприземител", виждам много негови мнения относно жените в които се изжививява като експерт, като човек живял много, имал много жени и много опит, но и мъж с много изисквания към жените. Лично аз постоянно и под почти всяка тема виждам негови мнения в които той говори какво искал той от жените, какви жени си търсил и как повечето жени били еди какви си....
Сега обаче ще ти задам аз един въпрос, Кифлоприземител, понеже ме заинтригува, а ти какво предлагаш на една жена? Защо една жена би избрала теб за сериозна връзка, какво би и предложил, защо да избере теб, а не някой друг мъж? С какво се открояваш от останалите, с какво си по-различен?
Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 74

преди: 2 години, 1 месец
hash: ff55aa83d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (98 гласа)

1.   Приземеният от кифли може и да е Сидней Ав$$$тралия от dnes.bg

Качва снимки с надписи за доказателство, че е той. Който влиза в dnes.bg, знае за какво говоря.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 288199231e
гласове:
1 2 3 4 5
  (101 гласа)

2.   Живота му се върти в сподели,измисля си истории и ги пише под коментари,те тва е всичко.
Кифльока е кифтето с мечтите у споделито!!! :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (108 гласа)

3.   до автора/ката на темата, нека първо преброи колко теми съществуват тук, после да преброи в колко теми има човек с подпис "Кифлоприземител" и след като установи, че делът им е по-малък от 0,001% или още по-малък, тогава да отвори тълковния речник и да свери знанията си относно словосъчетанието "почти всяка". Едно е да сънуваш кошмари ден и нощ и нещо да ти се привижда почти навсякъде, съвсем друго е наистина то да се случва.

Тъй като ми стана интересно за какви точно "високи изисквания" към жените се касае, ще поканя автора/ката на темата да си послужи с точни цитати от мои мнения, чрез които да подкрепи гръмките си твърдения.
Също така, къде точно Кифлоприземител е писал, че е "имал много жени"? Цитат и на това следва да се приложи, за да бъде всичко точно и надлежно потвърдено.

Не е редно човек сам да се описва, но щом е така зададен въпросът горе в темата, накратко бих отвърнал, че съм съвсем обикновен човек, но необикновен по мой си начин. Изцяло открит и надежден в отношенията. Вярвам в дадената мъжка дума и не се отмятам. Нулева вероятност за изневери от моя страна, тъй като вярвам, че ако двама души не намират общ език дори и след направени опити за това, то по-добре да се разделят като зрели хора и всеки да потърси щастието си другаде. И най-важното - на топлото отношение на жената към мен отвръщам многократно от същото. На лошото женско отношение обаче не отвръщам също с лошо такова, а просто не я мъча с присъствието си повече, защото е редно тя да бъде със себеподобен, а не с мен.

А относно физическото излъчване, други хора в други теми редовно пишат какъв съм и явно тези експерти знаят най-добре. :) Карам по спомен какви хвалебствия са писали за мен: дебел и мазен като Митьо пищова, търкалям се по улицата, жените пресичат на отсрещния тротоар като ме видят, грозен и сбръчкан чичак, нисък като хобит, девственик, с малка пишка и там каквото още беше. Не ги помня всичките сладки приказки по мой адрес.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: daf9b8490b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Аз пък имам професионален въпрос към Кифлата.

В много от темите пишеш, че правиш хиляди, изпълнявайки CAD поръчки. Въпросът ми е...как? Дизайнерите са доста добре платени, но чак да взимат 5 цифрени суми? Не те обвинявам в лъжа или нещо такова, напротив - искам да знам как става? Аз съм инженер, имам опит с CATIA, но не съм най-добрия. Също, NDT FEA (Ansys). Имам и познания по GD&T, но някои казват, че или го разбираш напълно, или нищо не знаеш.


Отворен съм за твоите съвети към един /- 20 годишен, който търси кариерно и собствено усъвършенстване.

ДиЕс,22

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 77b1466b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100 гласа)

6.   Пере го съчмата, най-просто казано. Продължава с опитите си, да ни покаже, че е чаровен, въпреки че никой не му вярва. Продължава да набляга, на собственото си великолепие, въпреки че никой не го пита. В някои теми, любимото му е, да каже на другите какви са смотани, а той е вилик, да намачка нечие его, а после се изкарва, че едва ли не им прави услуга, с градивната си критика. Всяка тема, в която нкяой му отговори или попита нещо, винаги има диспропорционално по-дълъг отговор, в който не пропуска да демонстрира превъзходство и морална правота, често игнорирайки оригиналната тема в разговора. Все едно нарочно търси хора, които да му кажат нещо, само и само, за да може да "отвърне на удъра". Не че нещо, но не се изненадвам, че няма жена до себе си. Ако имаше, определено щеше да ни се похвали.
Лошо впечетление също прави и студенто му отношение към всеки, който не е споделя изцяло възгледите му. Определено има нужда, да "накаже", всеки, който не счита за достоен. Поне се е научил, да е малко по-сдържан, но предполагам, че избира този сайт, защото му е по-лесно да филтрира нещата, които е научил, че не трябва да казва, ако изобщо иска да говори с други.
Според мен изобрът му на работа и работно място (нещо нещо дизйан и проекти от вкъщи) е диктуван от нуждата, да изпъква и да е над всички останли. Когато правиш креативна работа, без да имаш строго зададени параметри, е трудно да се определи качеството ѝ, без да се стигне до "лично мнение". Когато работиш по проекти сам, без да имаш колеги, е много лесно, да си най-добрия в занаята си, защото няма други като теб. Имал съм подобни колеги - идват от по-малки компании, били са отличници в университета, но вече не са специални. После следва токсична работна среда и накрая минават на частна практика.

Абе - пере го съчмата, какво да ти кажа?!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 68ac4056a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (99 гласа)

8.   Комплексиран егоцентрик, домашен философ, избягвам да го чета вече заради досадната му логорея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9730d0d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (103 гласа)

9.   Аз имам само един въпрос към кифлоприземения. Брат, ти сериозно ли вярваш, че повече от 1-2% четат коментари, по-дълги от темата, пълни с безсмислени подробности не по темата? Не си ли мислил върху това да се научиш да пишеш кратко, конкретно и по същество? Защо не можеш да се сдържиш от ферманно писане?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a115efb97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (102 гласа)

10.   Кифльото е пример за доста от българите. Той сам си призна, че е с наднормено тегло, но държи жените да са слаби със супер стегнатия корем. Кифльо, защо не отидеш малко да потренираш, вместо да седиш пред компютъра и да плещиш простотии? Нищо против по-пълните хора. И те заслужават да са обичани. Защо да не го заслужават? Бих бил с пълна жена, стига да води здравословен начин на живот и се грижи за себе си пълноценно.
За жалост не си единствения в България с такова мислене. Пълно е с хора, които не са идеални, но сочат с пръст другите и си избиват комплексите, чак е смешно вече.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (90 гласа)

11.   Номер 5, още от дете съм възпитал у себе си способността да употребявам обръщенията към другите хора такива, каквито са, а не целенасочено да ги видоизменям. Започни да работиш върху това у себе си, научи се на уважение към личността и да въздържаш дори и най-малките количества гняв у себе си, а по-нататък успехите ти няма да закъснеят. Ти вече изброи добре заплатени умения в няколко технически направления, в които аз почти не съм работил поради желание да се развивам с друга област, така че очевидно имаш необходимия опит и оттук насетне единствено е въпрос на лична далновидност и упорита работа, за да постигаш набелязаните цели.

Номер 6 сам(а) си писа диагнозата, лично пренебрегвайки темата на разговор, за което всъщност обвинява Кифлоприземител. Някои номера под и над него/нея правят същото и заслужават потупване по рамото за добре свършената работа, тъй като не изпъкват с нищо друго.
Относно кой кога и защо бил на частна практика или на щат, номер 6 и за това греши и така само затвърждава склонността му/ѝ към допускане на неправилни преценки.
Номер 6 явно е пропуснал(а) да прочете и мненията от миналата година, в които Кифлоприземител бе писал, че е имал 9-месечни отношения с жена тогава. Важното е да се изказва прибързано, за което има право като всеки един свободен човек и е въпрос на личен избор.

Номер 10 също пише напосоки, явно незнаейки къде съм и какво правя почти всяка сутрин и вечер. Важното е даде своя принос, пригласяйки на останалите себеподобни.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4e3bfc6861
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

12.   10, няма как де е пълна нито една жена, нито кифльото, ако имаха здравословен начин на живот, като се грижат за себе си, а и те са самите здрави.
Така че това, което си написал, няма много смисъл:
"Бих бил с пълна жена, стига да води здравословен начин на живот и се грижи за себе си пълноценно. " ???

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (89 гласа)

13.   Номер 5, забравих да напиша нещо относно въпроса, който ти ми зададе. Виж мнение 21 в темата "Комплекс ли е да искаш много пари?" на адрес http://spodeli.net/3/story-165585.html . За тези неща хората/фирмите плащат луди пари и по една случайност аз се занимавам с това още от дете. Първо като хоби, а впоследствие го развих и като мое поприще. Естествено, освен външното оформление, в което съм сравнително добър поради изграденото пространствено възприятие за красиви форми, съм развил през годините и така необходимата техническа мисъл, която се явява свързващото звено между стилистиката и същинското производство. Човек, който умее и двете неща, е по-търсен и ценен, отколкото тези, които могат само едното или само другото. Но, не заради възможността поръчителите/работодателите да плащат на един човек и да пестят пари, вместо да наемат двама за целта, а защото така вероятността за по-правилно проектиране е много по-висока, а оттам и успеха на пазара.

Само ще направя едно уточнение относно петцифрените доходи, които ти спомена. Моят доход обичайно е малко над средния такъв за страната, така че не е нищо особено. Понякога решавам да приемам епизодични поръчки и от тях си докарвам допълнителни пари, като всичко е различно всеки път и е за различни срокове и суми. Имам непостоянен доход. Един-два месец може да е 2000 лева, в друг може да е 4-12 хиляди в зависимост дали съм приел поръчка. Миналото лято няколко месеца бях в почивка и не пипнах работа, след като преди това бях завършил тригодишен проект, над който се счупих от работа и за който работех "безплатно" с договор за процент от бъдещите продажби. През цялото време разчитах само на спестявания и на получени постъпления като процент от продажбите от предишен проект за друга фирма, изпълнен преди години, така че от 2019 година насам не съм се видял в пари по време на усилената работа. Интересното започна съвсем наскоро, когато вече и вторият завършен проект започна да ми носи доходи от авторското право при продажбата на изделия, проектирани от мен.
Според мен, това с повечето работа в началото и заплащане едва накрая с малък процент от продажбите е по-умният начин, отколкото да се вземе еднократно голямо възнаграждение в началото и после - нищо. Естествено, съществува рискът фирмата да не успее да продаде изделието според очакванията (или да фалира, да ме излъже и т.н.) и тогава затъвам с вложени години наред работа нахалост. Все още съм на загуба, като тегля чертата и сравня тези 3 години работа с доходите ми, които тепърва ще се увеличават, но които поне за момента са ниски, разделяйки ги поравно на 36 месеца. Хубавото за мен е, че до година на пазара се очаква да излезе и трети проект, над който работих в рамките на 6 години и отново без почти никакво заплащане през това време. От всяка продажба ще вземам петцифрена сума в евро за авторски права. В момента развивам и собствен проект, всяка продажба от който би ми донесла няколкостотин хиляди евро печалба, но това е въпрос на поне две години усилена работа, лишения и вложения на лични средства (все неща, които повечето хора НЕ ИСКАТ да правят и очакват парите да им дойдат от небето, и то веднага), така че засега живея скромно и не харча за глупости, а спестявам. Например, дрехи и обувки купувам само в случай на необходимост, а не по няколко броя на месец от най-скъпите, както правят мои познати. Телефонът ми е на 3 години вече, батерията му не държи много и въпреки това си го харесвам и не го сменям, макар че мога да си взема всеки нов модел, който си пожелая. Мои приятели и познати обаче почти до един са с последен модел за по 1500-2500 лева, а повечето имат по-нисък доход от цената на телефона си. Един пич наскоро си купи втора ръка "Мерцедес" за 20 000 лева и почти нищо не остана от спестяванията му, защото просто за него това е най-важно, а сега се вайка, че заплатата му била ниска и едва плащал разходите си. Всеки харчи за различни неща, според нуждите си, така че аз не съдя никого и не се меся в чуждите харчове. Познавам хора, които нямат никакви цели в живота и за тях основното е да могат вечер след работа веднага да отидат на заведение или ресторант, а веднъж годишно да си позволят едноседмична почивка на море. За тях това е смисълът на живота и донякъде ги разбирам. През останалото време са на работа, мрънкат за високите цени, как държавата им виновна за всичко, не искат да работят нещо допълнително с цел повече доходи, не искат да поемат рискове и да работят за себе си; искат са да служители и някой да им плаща всеки месец редовно, защото ако дори само за месец загубят работата си, начинът им на живот с посещенията на ресторант ще секне моментално. Карат го от ден за ден, без мисъл за бъдещето.

Ето това бе старият ми ценоразпис до миналата година, но обмислям сега да го променя, тъй като цените на всички неща растат главоломно:
https://i.imgur.com/JeEIQeb.png

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a115efb97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

14.   От номер 10
Номер 12, и аз не съм изваян, ама тренирам всеки ден, храня се добре и съм пълноценен. Не плюя хората заради външния вид и не ги деля на висши и нисши. Това, че съм пълен не значи, че съм болен. Сигурно си ме представяш на смъртно легло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1c86df878c
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

15.   Защо му давате поле на изява, пускайки теми за него? Това чеше егото му. Аз и преди съм казвала, че нямам нерви да чета словоизлиянията му. Смятам, че човекът има някаква форма на шизофрения, защото съм засичала негови коментари, които са кратки, ясни, без помпозност, без парадиране, и в същото време избухва с някакви психопрофили, биене в гърдите, перчене и липса на реална самооценка. Не знам защо така държи да се доказва пред непознати. Освен това се съмнявам, че е част от екипа на модераторите, защото коментарите винаги се одобряват своевременно, където тече дискусия с негово участие.
Като цяло смятам, че е класически пример за някаква форма на catfishing. Ще съм супер изненадана, ако този ми коментар се одобри.

Мислиш ли, че ако беше щеше да одобрява такива мнения срещу себе си?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bfc8333d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (58 гласа)

16.   Кифлата - стар, шкембелия, хем уж има пари, хем уж няма пари - и двете по неговите думи.
Търси - млада, красива, перспективна, която да му слуша логореята и да му прави евала за нищото, което представлява.
На фонът на това - огромно самочувствие, без никакво покритие.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a115efb97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

17.   Също от номер 10. Не знам дали е важно да спомена, но никога не съм пушил, също така не пия от месеци. И не, никога не съм се напивал като свиня. :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

18.   Номер 10, би ли приложил(а) цитат на думите на Кифлоприземител, където той твърди, че:

"но държи жените да са слаби със супер стегнатия корем"

Да не се окаже накрая, че това са единствено твои измислици, в опитите си и да пригласяш на повечето горе!? :) Аз ти обещавам да ти дам 50 000 евро, ако успееш да изкараш отнякъде цитат на такива мои думи. Ако обаче не успееш, то аз няма да ти искам същата сума, а просто ще се извиниш учтиво за лъжата си и ще поискаш прошка.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3ab4d95477
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

19.   Кифлички, Кифлоприземителят изобщо не е приземен, а той ви приземява вас. Приземява ви със истините, които ви разкрива право пред вас, а вие се ядосвате, че ви изважда от вашия измислен свят на розови женски мечти и фантасмагории и ви връща обратно в жестоката болезнена реалност, която е просто непоносима за вас. Толкова ви е яд, че разкрива публично всичките ви недостатъци в детайли, че сте готови да си изядете ****** от яд, но с това истината няма да промените. Ето в темата за украинките си показахте вече рогата и всички ви видяхме какви подли, долни, завистливи, злобни
и безсърдечни същества сте българките. Не ви пука, че има война, не ви пука, че хора умират, не ви пука нищо друго, освен да има кой да ви начеше путката, а пък че деца на по 4-5 и по-малко години умират, кучета ги яли. Толкова много жлъч, злоба и завист изливате върху едни невинни женици, които против волята си са изгонени от собствените си домове заедно с децата си, и си търсят убежище, къде да нощуват. Ама иначе ако мъжете им довтасат тук не само че няма да ги гоните, ами и с радост ще си вдигнете полите завчас и ще се нагъзите колкото можете, за да ги приветствате за добре дошли, само и само да не останете на сухо. Мръсни долни евтини двулични лицемерни курви и пачаври, това сте вие.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54314f81bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

20.   Аз съм склонен да повярвам на КП за това което върши, като се замисли човек около нас има коли и домашна техника, които някой инженер е изобретил. Макар, че тези хонорари продължават да ми звучат невъзможни в България. Кой дава такива хонорари на частен инженер и иска да дели печалбата с него? Аз не съм чувал. Не е ли логично който е инженер вече е по фирмите където плащат високи заплати?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff55aa83d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

21.   Абе какво става бе? Какви са тия гласувания по 60-70 пъти?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

22.   Номер 16, всеки нормален човек прави разлика между "безразборно харчене" и "спестяване на пари и разумно пазаруване". Също така, горе съм писал, че години наред съм живял в лишения, работил съм почти без заплащане и с договори за процент от бъдещите продажби, като междувременно съм карал на предишни спестявания и на епизодични малки поръчки. Още преди години реших да постъпя далновидно, залагайки на този модел на предварителна работа с бъдеща възвръщаемост, тъй като сметнах тогава, че ще е хубаво на старини да не разчитам на пенсия, а на процент от авторско право. Докато ти си щракал(а) с пръсти тук, аз съм бил на студ и мрак в северни държави и съм работил усърдно и пред екрана, и физическа работа по 12-15 часа на ден: рязане, заваряване, струговане, фрезоване, боядисване, шлайфане, сглобяване на възли и механизми, отливане на смоли с въглеродни влакна и редица други дейности. Поради това имам белези от наранявания по лицето и дланите от всякакво естество. Ако това ти се вижда лесно, решението е просто - отиваш и също бачкаш здраво, за да ти е лесно и на теб.


Номер 19, истината е трудна за преглъщане от мнозина и затова те така нервно подскачат и показват цялата прелест на душата си, насочвайки всичко, на което са способни, по нечий адрес. Аз им съчувствам, тъй като човек преди всичко трябва да изгради у себе си самодисциплина и да не се поддава на низости, една от които е трупането на омраза в душата и целенасоченото плюене по някой набелязан човек. Аз съм достатъчно уравновесен и не бих си позволил да отвърна по същия начин спрямо тях. Ако имаше как, бих услужил с частица от спокойствието си номер 15, например, понеже тя твърди, че няма нерви.


Номер 20, ако човек е развил добри умения в дадена област, в която свободните кадри са по-малко и трудни за намиране, отколкото е предлаганата работа, тогава няма значение дали е свободнопрактикуващ или служител във фирма.


Номер 21, важно е съдържанието и посланието в самия текст. Както виждаш, едни правят всичко възможно да изпъкват със злост и личностни нападки, а други предпочитат да се изразяват умерено и спокойно.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: de1bd0a4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

23.   До 19
Какви невинни жени? Видяхме ги тия невинни жени пазаруващи деликатеси в магазина и зареждащи количките си пълни с марков и скъп алкохол. Видяхме ги и в мола как излизат с пълни торби маркови парцалки, наконтени и с къси дрехи за да взимат очите на мъжете. Това са украински к*рви с пари за които всичко тук им е като ка курорт. Живеят по хотели без пари, намират им веднага работа, сега ще се возят и в градския транспорт без пари. Ние се скъсваме да бачкаме на минимала, а те дошли тук да но вземат живота и мъжете. Айде марш!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9730d0d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

24.   Тоя гласуващия по 100 пъти, Чингиса ли е, кой е, пак си прави бъзици тука.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a115efb97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

25.   До номер 23
Като са заможни, какво? Да седят и да чакат да ги изтрепят ли?
Разбирам защо хората се ядосват. Политиците ни са виновни, а не украинските бежанци. Виновни са, защото са лицемери. Има много нуждаещи се хора тук в България, които с години чакат същата помощ, която получиха и бежанците. Бездомници, самотни майки, хора, жертви на насилие, както и деца, жертви на насилие. Тези, които ни управляват, трябва да помагат на всеки, който има нужда от това, независимо дали е българския народ или бежанци от други държави. Все пак затова управляват - за да се грижат за гражданите на България.
НО, не може да виниш бежанците, които просто искат да не бъдат бомбандирани. Грозно е да гледаш в джоба им.

А за украинките, мъжът ти ако е стока, няма да хукне след друга българка, а камо ли след украинка. :) Затова се замисли с какъв мъж си и ако има нещо, за което да се тревожиш, обмисли раздяла.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d42149ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Аз пък имам съвсем конкретен въпрос към нашия главен герой:
Каква е дефиницията за "кифла"?

Ж48

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 45c92661e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

27.   Аз се кефя на Кифлоприземителя, ако четеш това, бъди жив и здрав, винаги имаш много точни и истински коментари!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

28.   До героинята номер 26. В една съседна тема се разисква именно този въпрос, който задаваш:
http://spodeli.net/15/story-165577.html

Номер 27, благодаря ти за хубавите думи! Поздрави на теб и на всички останали трезвомислещи и учтиви хора!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bfc8333d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

29.   Историите на Кифлопроземителя - как да останем сами завинаги и отритнати от обществото, но все пак да се мислим за голямата работа...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 19b5833569
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

30.   Ама продължават да се дразнят от коментарите ти някои, много любопитно ми е. Мине се месец, и излезе подобна тема. Никога не са били тежки или обидни или прочее, просто болезнено откровени може би?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9730d0d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

31.   Не виждам логика КП и ЧХ да дават съвети във всяка тема за жени, след като самите те са стари и самотни ергени. Те ако толкова разбираха от това, щяха да си имат нормални жени до себе си. С техните съвети хората могат само да се научат само как да останат самотни завинаги. Според мен такива съвети трябва да дават само хора с дълги и успешни бракове. Иначе все едно Путин да ме учи на мир.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a48600384c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   Много е не състоятелно да се правим на родители- настойници или ментори спрямо който и да е на след хрисова възраст. Кого предпочитате като събеседник- кифлопризимител или кифлопроизводител? Очаквам активност от дамския състав.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5089edb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

33.   Към 31,

От личен опит съм забелязал, че мъжете, които са ми давали най-точни съвети за жените винаги са били сами. Дали никога неженени или разведени, няма значение. Сами са.

Това дали имат жена до себе си или не, не е индикатор за това, дали казват истината. Даже бих казал, че е обратното.
То не е сложно да клекнеш на някоя дебеланка и да я оставиш да те води за носа. Това според теб индикатор за мъж, който е успешен с жените и ги разбира ли е?

Е имам един познат от години. Симпатично момче, малко нисък, ама все тая. Хвана се с една дебела. Бяха заедно няколко години. Тя им удари "почивка", наеба се с един нейн колега. После се върна при нейния, оправиха нещата, ожениха се, сега имат дете, а тя не само, че беше МНОГО дебела преди, сега е още по-дебела. А пичът един слабичък....
Та така де. Той има жена и дете. И това успешен ли го прави? Че някаква дебелана му сложи рога и той я търпи?

Те повечето семейни живеят ебаси мизерните животи. Някои мрънкат, други живеят в "quiet desperation", а такива като теб си мислят, че всичко им е супер, защото имали жена до себе си.

В наши дни съм по-скоро склонен да кажа, че ако някой разбира наистина жените и глобалното положение, е по-вероятно да не е женен/обвързан, отколкото да е.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9730d0d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

35.   33, ами да бяха дали съвети и на себе си, като са такива разбирачи. Ти виждаш неуспешните бракове и си мислиш, че успеха е в това да не се минеш с жена. Не, успешните са тия, които хем си имат жени, хем браковете им са дълги и успешни. Всеки некадърник може да си кукува сам до живот поради липса на друга алернатива и да философства колко е зле да си женен. Ама колко са хората, които са съумели 50 г. да са щастливи с една жена? Ето това е успеха за мен, а не че си кукувал цял живот, понеже видиш ли, женените са тъжни. Какъв успех е да се прибираш всяка вечер сам между 4 стени голи стени и да няма кой едно "здравей" да ти каже, да сподели трудностите ти, да се радва искрено на успехите ти и да е с теб и в лошите ти моменти? Да, такива бракове са малко, но те затова са и успешни.

Не е успех да си се събрал с някаква вещица и да си нещастен, но не е и да си сам като кукувица и да философстваш по форумите как не си се минал или че всички жени не са достатъчно достойни и затова по-добре да си нещастен сам отколкото нещастен с жена. Със сигуроност има и хора, които са си щастливи сами. Но са малък процент. Едва ли има много хора, които са щастливи сами на 50. Айде на 20-30 и 40 дори си млад и независим и не ти трябва никой. Ама след определена възраст едва ли 99% от самотниците ще са щастливи сами.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1c86df878c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

37.   Как се преценява, че един съвет за жените е "точен"? На мен ми се струва, че на някои им допадат лаладжийски истории, защото си търсят оправдание за собствения неуспех. Отношенията между хората са много отвъд "жените са..." и "мъжете са....", но докато не осъзнаете това, ще се успокоявате, че някой си бил нещастен с някаква си дебелана, а вие, видите ли, сте уцелили шестица от тотото в самотата си. Светът щеше да е по-добро място, ако хората се сравняваха не с околните, а със себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff55aa83d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

40.   37 го каза много точно. Правилния съвет не е да си стоиш сам, че видиш ли жените не ставали и женените били нещастни. Правилния съвет е как да си намериш жена, с която да не си нещастен. А такъв съвет самотен мъж няма как да ти даде, защото ако можеше самият той нямаше да изкарва гроздето кисело.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5089edb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

42.   Към 35 и всеки съгласен с нея,

Изобщо не съм казал, че "успехът е да не се минеш с жена", ти си го измисли и след това базира целия си отговор около това твърдение, което не съм казвал.

Реално, има три главни варианта - да попаднеш на подходяща жена, да попаднеш на неподходяща жена или да си останеш сам. Първото е най-добре, а третото е за предпочитане пред второто. Някой несъгласен?
Ти да не би предпочела да си с ужасен мъж, само и само да не си сама?

Другото нещо, което искам да коментирам е думата "кукуване", която наби няколко пъти. Защо мислиш, че необвързаните мъже само "кукуват между 4 голи стени"? Това звучи сякаш един мъж не може да има НИЩО друго смислено в живота си, освен жена. Имам много необвързани приятели и познай какво? Ежедневието им е презапълнено с работа, събирания с КАЧЕСТВЕНИ приятели, спорт, грижа за себе си, забавления, и естествено занимаване с жени. Обяснявам ти как изглежда реалността за такива хора, а не някакви фантастики, че едва ли не, като нямали жена, значи по цял ден седят на надуваем дюшек в празна стая и зяпат стената.
И да, имам хора в живота, които ""здравей" да ти каже, да сподели трудностите ти, да се радва искрено на успехите ти и да е с теб и в лошите ти моменти" - наричат се роднини и приятели. Не са много, но ги имам и ги ценя.

>"Ама колко са хората, които са съумели 50 г. да са щастливи с една жена?"

Ами не знам. Аз съм на 30 и от моето поколение те първа предстои да видим колко ще изкарат по 50 години бракове, че и щастливи. Но от това, което виждам, буквално не съм видял един щастлив брак, макар и да са женени от някоя друга година.

>"Ама след определена възраст едва ли 99% от самотниците ще са щастливи сами."

Е добре....и? Какъв трябва да е аргументът тук? Че трябва да се забием в нещастен брак първите 40-50 години, за да може да има (евентуално) някой с нас, като сме на 70 ли?

Към 37,
>"Как се преценява, че един съвет за жените е "точен"? На мен ми се струва"

Преценява се по това, че статистиките го подтвърждават. По това, че има вече....не знам, стотици youtube канали, които говорят същото, независимо един от друг, от това, че всичките ми познати забелязват, че последните години има някаква огромна промяна в отношението на жените, и от собствен опит. Тези причини стигат ли?

Иначе на теб много неща може да ти се "струват".

За Кифлоприземителя говорите как бил дърт, нисък, дебел и т.н.
Ок, аз не съм нито едно от тези неща (ако приемем, че са верни за него изобщо). И всичко, което казва, съвпада с моите наблюдения и тези на всичките ми познати.
Между другото, както съм на 30, освен последните 3.5г, през останалото време, от 16 годишен до сега, съм го прекарал в дълги връзки. И ще ви помоля сега да не скочите веднага с "ааа, ама са се разпаднали, значи си лайнар!". Не, живеем в динамичен свят, много неща се случват, хората искат да си поживеят още понякога (не визирам себе си, а момичетата, с които съм бил), взели сте се малки и т.н. Може да има много причини. Аз лоши връзки не съм имал. Всичките ми приятелки са били красиви и интелигентни.
Но последните години нещо се е променило.
Жените грам не ги ебе да проявят адекватно отношение, освен ако не са ти супер под нивото, та да имат голям интерес да те вържат.
Предлагат по-малко отвсякога, а изискват повече отвсякога.
Имат безкрайни опции от тиндър и другите си соц. мрежи.
Всяка уж "необвързана" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има поне 1 тъпкач.
Сори, така е. Не ги виня. Те просто се възползват от това, което модерният живот им предлага. И аз да бях на тяхно място, най-вероятно същото щях да правя.
Идеята е, че от многото опции, критериите им стават нереалистични и винаги са готови да изчакат до утре, видиш ли, някой още по-готин ще се появи. Мъжкото внимание, като цяло, вече няма никаква стойност. Гледа се само и единствено какво предлагаш. Абсолютно хладнокръвно. Ако тя смята, че може и още (защото преди някой еди-какъв-си я е опънал, и тя иска пак подобен), ще е готова да чака да се появи такъв.
Не само мъжете са сами. И жените са. Но при тях масово идва от това, че имат очи са за мъже, които са МНОГО над тяхното ниво, които съм съответно имат много опции и няма да се обвържат с някоя, която им е под нивото, но пък не им пречи да я праснат. От там нататък, тя си мисли, че ТОВА й е нивото и продължава да търси такива мъже. Те продължават да си я праскат и да я разкарват, и накрая нейният извод е "ВСИЧКИ мъже са такива!". Следиш ли ми мисълта?

Айде стига толкова, че и без това стана дълго.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e14baf5448
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

43.   На мен пък коментарите на кифлоприземител ми се струват доста добри и напълно реални. Виждам обаче, че има хора, които явно са били засегнати и сега се опитват да нареждат и да ръсят злоба. Сигурен съм, че голяма част от лошите коментари са на жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

44.   Бих могъл да отговоря на въпроса, отправен от автора/ката на темата към мен, използвайки цитат на мой отговор към жена, която ме беше попитала същото преди известно време, като изрично ме беше предупредила как не се впечатлява от пари, коли и мускули, вероятно очаквайки, че ще наблегна именно на тези неща. Отговорът ми тогава гласеше следното:

"Аз съм от този тип мъже, които не залагат на външност и пари и не са от бързо харесваните, но и за които жената трябва да внимава какви ги върши и най-вече да не върши нещо зад гърба им, за не загуби каквото има. Не се хваля, но колкото и да съм тъп и грозен, имам букет от личностни качества, жизненоважни за поддържането на добра семейна среда, които са редки в нашето съвремие. В общуването ни може и да те дразня понякога, може и да не ти харесват някои мои разсъждения, но никога не бих си позволил:
- да се отнеса гадно с теб;
- да ти се подигравам и потискам;
- да те зарежа при тежка болест;
- да ти изневеря или да флиртувам с други жени;
- да те лъжа и будалкам за нещо (винаги съм открит и държа на честта и на двамата);
- да не ти обръщам нужното внимание;
- да те злепоставям пред други хора;
- да показвам непукизъм и да не споделям твоята радост от нещо постигнато от теб;
- да те пренебрегвам редовно за сметка на мои приятели или удоволствия (за тези неща си има отредено време и могат да се съчетават);
- да се "променя" след време и да стана "говедо такова" (не се правя на идеален в периода на ухажването, само и само да те подлъжа да ме харесаш и да те употребя после);
- да съм безотговорен и действащ прибързано;
- да отричам свои явни грешки и да прехвърлям вината върху теб;
- да ти държа сметка за защо и нещяло;
- да те ограничавам от излизания сама или с приятелки;
- да ти посегна физически (бих те пляскал по дупето закачливо вкъщи, но това е на игра и знак, че искам да те любя страстно, ако ти първа все още не си ме награбила);
- да те оставя без подкрепа в труден момент или когато имаш нужда от насърчаване за постигането на поставена цел;
- да прехвърля цялата тежест на домакинстването или отглеждането на детето/децата върху теб;
- да те карам да се чувстваш недооценена;
- да се преструвам на недочул, разсеян или да отвръщам на въпроса ти с въпрос...
Списъкът е дълъг, но схващаш какво имам предвид. Това са все неща, които са проява на изградена ценностна система и на отношение към другия, които стават все по-значими с всяка следваща година заедно; особено, когато вече е позагубено физическото привличане, но точно уважението, обичта и желанието да доставиш радост и усмивка на лицето на любимия ти човек са свързващото звено между двамата."

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e02c9abea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

45.   Аз нямам представа какво може да предложи т.нар. кифлопрезимител на жените, НО знам вече от личен опит на 41г. ,че по същество е прав. Само преди 1г бих спорил с него. Толкова съм бил сляп, глупав и доверчив. Останалите, които спорити с него ви уверявам че животът ще ви предостави възможност да се убедити в неговите тези. Днес това са и мойте тези с цената на разбит брак, сърце и тотално себеотдаване.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

46.   Номер 31, не помня кой точно е казал още преди векове едни мъдри слова:
"Колкото повече неща установявам за женската природа, толкова повече ми се иска да не знаех толкова за женската природа."
Ако в горния цитат заместим "женската природа" с "хорската злоба", също ще е вярно. Немалко участници в темата правят всичко по силите си да доказват това.
Ти много точно отбеляза, натъртвайки на "нормални жени". Колко от съвременните жени в детеродна възраст са "нормални", изповядват семейните ценности и годни за едни трайни, сплотени отношения? Съзнанието на колко от съвременните жени е изпълнено с мисли "Изключвайки трите ми телесни отвора, които всяка жена има по рождение, и познавайки себе си и качествата си като личност, с какво бих могла да допринеса в живота на един мъж, така че той да ме желае и ИЗВЪН леглото?", вместо с "Искам, искам, искам, заслужавам, искам, мъжът ТРЯБВА, искам, заслужавам, искам!"?
Задавал съм подобни въпроси като първия на редица жени и повечето после са ми признавали, че съм ги накарал да мислят ден и нощ за това и наистина са се замисляли какво всъщност представляват като хора, а не просто като жени. И някои са били честни да си признаят "Май с нищо друго не мога да допринеса", "С оная ми работа", "С каквото вие мъжете искате от нас" (заобиколен начин също да се каже "С оная ми работа"). Имало е и отговори: "Мъжът ТРЯБВА да допринася, а жената е тази, която получава!". И после, на въпроса "Защо мислиш така?", отговарят "Защото съм жена!". С други думи, неспособни или нежелаещи да излязат от розовия балон, който са си създали, мислейки се за "заслужаващи" и също разчитащи на външността и половия си орган да заместват липсващите у тях: искреност, преданост, топло отношение, добра обща култура, грижовност, човечност и т.н.

Всеки трезвомислещ човек следва да се запита: "Кои са тези мои качества, развити от мен през годините и които нямат общо с парите, креватните умения и физическото излъчване? Отговорът на този въпрос ще покаже истинската ми стойност като човек!".
Защо ли? Защото повечето връзки се крепят изцяло или почти изцяло на едно или повече от тези три неща (пари, ебане и/или външен вид), но това не са истински отношения, а съжителство поради взаимноизгоден интерес, зависещ от временни условия, които в даден момент ще престанат да съществуват и след това неминуемо ще има разпад, тъй като връзката никога не се е градяла на същинските качества на двамата.
Кат оставим настрана пол, ген, държава, икономика и прочее, то почти всичко в нашия живот е следствие от личния ни избор. Едни се насочват към среди с предимно повърхностни и порочни хора, за които на преден план стоят плътското и материалното. Други обаче се стремят да имат около себе си положително настроени, открити, съвестни, борбени и грамотни хора, следващи смелите си мечти, отстояващи принципите си и изградили благородна ценностна система. Вярвам, че трябва да имаме ясна представа за себе си и да изпитваме вътрешната потребност да надграждаме собственото си Аз с всеки изминал ден. Разумният човек е целеустремен, постоянен в действията си, държи на думата си, не се поддава на гняв, уравновесен е, дейно търси решения на възникналите предизвикателства и се учи от чуждите и свои грешки, понеже те също са вид опит и му помагат да придобие мъдрост, която е трамплин към личното му израстване.

В заключение, номер 31, ще ти кажа, че страшно много жени заявяват в началото неща, които хем уж искат, хем пък накрая се оказва,че не ценят:
- Искат да са център на вниманието за мъжа;
- Искат мъжът да е отдаден изцяло на тях и да ги боготвори независимо от обноските и поведението им;
- Искат мъжът да пренебрегва времето, собствените си нужди и хобита заради тях;
- Искат мъжът да пренебрегва приятелите си заради тях;
- Искат мъжът да е вечно съгласен с тяхното мнение и да върши каквото пожелаят;
- Искат мъжът да е съобразителен и винаги склонен на отстъпки;
- Искат мъжът винаги да търпи всичко, а те да са в ролята на слабите и безпомощните. А ако той си позволи дори само веднъж да се довери и сподели с жената свой проблем, те "губят уважение" към него и го приемат като "слаб и негоден";
- Искат мъжът да ги "разбира" за всеки техен истеричен пристъп, с оправданието им "Не се сърди - не го мисля сериозно!"; ако обаче мъжът каже някоя по-рязка дума, те ще го помнят черногледо цял живот и ще искат да му правят мръсно;
- Искат мъжът винаги да е насреща за съвет, да ги изслушва (повечето пъти - все за глупости), да им е психолог, да ги разбира;
- И още куп други неща.
Хубаво, но в момента, в който усетят, че наистина имат до себе си толкова обичащ ги, всеотдаен и съобразителен мъж, те моментално губят интерес към него, мислят го за "скучен", рязко започват да изпитват нуждата "да променят и вкарат в пътя" някой чепат, необуздан и самовлюбен ръб от типа "лошо момче" и се чудят после защо са все недоволни, дори и когато мъжът до тях върши всичко, което те са искали в началото. Голямата грешка на тези жени е, че хем сами не са наясно какво представляват; хем не знаят какво точно искат от живота и от мъжа до себе си; хем са вманиачени да поучават мъжа какъв "трябва да бъде", за да е с тях; хем и като го получат най-накрая, пак са кисели и неудовлетворени от собствените си, вече изпълнени желания.

===================================

Номер 33 даде един точен и нагледен пример как "двойка заедно" не е равно на "щастливи и успели хора", но някои тук явно от 9 кладенеца вода ще носят, само и само да си наложат измислиците, че да имаш в момента човек в леглото си или да имаш дете е равносилно на голямо постижение или щастие. При почти никоя от двойките няма щастие. Аз това не мога да го нарека "успех". В една тема преди месеци едни други пак напираха да твърдят как липсата връзка значело, че човек не бил стока. Тогава бях писал, че когато съм бил във връзки, никога не съм си позволявал да мисля или да твърдя за необвързани хора, че не са стока, тъй като качествата на човек зависят от неговите ценности, а не дали си ляга с някого вечерта. Има всевъзможни причини, поради които част от хората не са обвързани, като някои от тях са сами по собствено желание, други пък имат по-важни неща за вършене към настоящия момент. Малък процент от мъжете и огромен процент от жените се ебат безразборно, често сменят тези, с които си лягат, и това сигурно по нечии представи ги прави много успешни, щом все още не са умрели от венерически болести и не са способни на трайни отношения, градящи се не просто на първично възбуждане или на паричен интерес, а на взаимност, обич, общуване и грижовност.

===================================

Номер 35 написа:
"Ама колко са хората, които са съумели 50 г. да са щастливи с една жена? Ето това е успеха за мен..."
От думите на номер 35 излиза, че всички с бракове под 50 години не са "успешни хора". Това явно прави всички хора на възраст под 68 години "неуспешни". При подобни обобщения, какво да си говорим...

Тъй като ти започваш с "ами да бяха дали съвети и на себе си, като са такива разбирачи", то моят съвет към мен е "Без значение колко една жена се харесва на външен вид и залага на него, аз неизменно държа тя да притежава личностни качества, които да ме накарат да я желая и като Човек!". Много жени се провалят още на етап искреност и осъзнатост. Действията им не съответстват на изречените думи.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

47.   Много добре обосновано мнение от страна на номер 42. Поздравления за което! Нещата в нашето съвремие са точно такова като описаните горе.

Повечето днешни жени си мислят, че щом имат върволица от кандидат ебачи (сред които и разни батки много над нивото им, искащи просто да ги вкарат в кревата и да ги захвърлят после като мръсна салфетка), значи това заслужават, НО освен възможно най-привлекателният на вид мъж, те искат това в съчетание с грижовното отношение на мъжете, които те НЕ харесват, но които в същото време държат в обкръжението им, тъй като са неизчерпаем източник на внимание, одобрение, хвалби, свалки, подаръци, безплатни услуги и прочее. Тази липса на трезва преценка у жените относно собствената им стойност като жена за трайни отношения в крайна сметка им изиграва лоша шега, но това обикновено го осъзнават, когато вече са минавали пред креватите на десетки мъже със съмнително качество.

Пътят към успеха за един мъж е да се развиваш като личност, кариера, спортуване и да отстояваш възгледите и желанията си, а ако жената иска да е редом до теб, то трябва да следва твоя начин на живот, който ти предлагаш и споделяш с нея. Ако обаче се оставиш да следваш нейния ритъм, да ѝ угаждаш постоянно и да се съгласяваш като безгласна струна дори и за неща, които ти самият не желаеш, тогава жената изведнъж спира да има уважение към теб. А последното случи ли се дори само веднъж, нещата са необратими и всичко се разпада за отрицателно време. Жената има привличане към този мъж, който тя счита за по-висш от нея и за когото тя се старае. Жените - на приказки - може и да заявят, че уж харесват мъже, които се раздават за тях, но в действителност и те самите не знаят какво искат и затова почти винаги си лягат с пълни отрепки, които и пръста си не мърдат за тях.
Знайте стойността си и не се поддавайте на изтъркани женски похвати за въздействие, най-честият от които е жената да ви прави намеци относно нещо интимно "за в бъдеще" (което обикновено никога не се случва), чрез което да ви "запали" на момента с готовност да вършите за нея всичко като някакви послушни кученца. Ще повторя: Жената следва мъжа, а не обратното! Не се обяснявайте на жена, не спорете с нея, а изкажете мнението си по уравновесен, спокоен начин, като предложите и тя да стори същото и без излишни драми. Ако е разбрана и съумявате да поддържате разбирателство и уважение един към друг, значи имате бъдеще заедно. Ако обаче тя цели да навлизате в още по-дълбоки пререкания и да се опитва тънко да ви обработва с обвинения тип "Ако си истински мъж, ще отстъпиш!" или "Истинският мъж не прави така!", то значи не заслужава да е до вас и най-трезвото решение е просто да се усмихнете и да не позволявате някой да ви изкарва от релси, като продължите да следвате важните за вас занимания в живота, които ви карат да се чувствате пълноценни и доволни от себе си. Една такава губеща силите и времето ви жена просто я оставяте да си пробва номерата при някой мъж, който ще търпи подобни номера.


Номер 45, жалко, че е случило така при теб! Ти си на моята възраст и вероятно имаш достатъчно богат личен опит, който да ти е показал всеобхватна част от отношенията между мъжа и жената; едните - хубави, а другите - недотам хубави. Народът неслучайно е казал: "Понякога дори и едно малко камъче е способно да обърне каруцата!". В един момент си щастлив, а в следващия установяваш неща, за които не си подозирал преди това. Връзките са съюз между мъжа и жената и трябва да има взаимно уважение, себеосъзнатост, съвпадение на интереси и желание за развитие в една посока, за да просъществуват трайно във времето.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d42149ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   28, герой наш, прочетох ти "дефиницията" в темата, която си дал (коментар номер 2 И Фейсбук разговора ти), но пак не разбрах, кифла ли е според теб жена, която си е сложила клин? Ако една жена има РАБОТА като фитнес инстуктор, това, че носи клин, означава ли за ТЕБ, че тя "иска да изпъква със задните си части"?

Меджу другото една ДЕФИНИЦИЯ обикновено е кратка и ТОЧНА, а не толкова описателна, че не става ясно това частни случаи на проявление ли са, или не са... Можеше да дадеш кратка дефиниция ("сбито определение или тълкуване на някакво понятие."), всъщност, можеш ли? Или не си наясно и слагаш етикет по моментно усмотрение?

Ж48

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d42149ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

49.   42. "Имам много необвързани приятели и познай какво? Ежедневието им е презапълнено с работа, събирания с КАЧЕСТВЕНИ приятели, спорт, грижа за себе си, забавления, и естествено занимаване с жени. Обяснявам ти как изглежда реалността за такива хора, а не някакви фантастики, че едва ли не, като нямали жена, значи по цял ден седят на надуваем дюшек в празна стая и зяпат стената."

Хайде сега кажи колко от тези приятели на над 50 годишни? А колко са над 60,70,... Ако сега сте на около 30, обади се пак да ни разкажеш след 20 години! ТОВА е казала номер 35, но се правиш на незабрал! Мнооооого удобно!

Ж48

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

50.   До каката номер 48: ОПРЕДЕЛЕНИЕ се превежда "definition" на английски език.
Хем твърдиш, че си чела и определението ми за "кифла в посочената тема, и беседата ми с онази жена, а в същото време задаваш отговори. Противоречиш си. Ясно съм писал там, че въпросната жена от Instagram си снима надупените задни части с цел да се сдобива с хиляди последователи и да печели пари, дупейки се и правейки смучки с джуките. Това, че се дупи по прилепнал клин, вместо по къса пола, не я прави по-малко кифла. Същото го правят стотици хиляди жени в Instagram, самопровъзгласили се за "модели". Разчитат на пошлостта и на задника си и знаят, че ако не се дупят и не правят предизвикателни пози и гримаси, няма да привличат мъжкото внимание. В същото разискване съм споменал и това, че кифлата е начин на мислене и поведение.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5089edb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

51.   от 42,

Към 49,

Разбрах я и върнах въпрос:
">"Ама след определена възраст едва ли 99% от самотниците ще са щастливи сами."

Е добре....и? Какъв трябва да е аргументът тук? Че трябва да се забием в нещастен брак първите 40-50 години, за да може да има (евентуално) някой с нас, като сме на 70 ли?"

Вместо да се опитваш да ме хванеш на къс пас, що не се опита да отговориш на казуса, който поставих?

Към Кифлоприземителя,

Здрасти, аз съм пичът от съседната тема, дето и там се съгласяваме, за хептен наглостта на жените. Аз съм авторът. То ние се съгласяваме от край време, пък и аз вече в 1000 теми се описвах, сигурно ми знаят дескрипцията наизуст някои хора вече. :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff55aa83d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   51< аз съм номер 35. Първо не съм жена, не знам защо решихте, че съм. Второ, не съм казал да се забиеш с някого, когото не искаш, само за да не си сам. Казах само, че хора като КП и тия, които са ти давали "най-добрите" съвети, които са сами не е редно да дават съвети на тази тема, след като самите те не са съумели да са успешни в това отношение. Просто не схванах логиката на това сами хора да дават най-добрите съвети за успех в междуполовите отношения. Казах просто, че това да си сам и да искаш да си сам, не е успех, а компромис от някакви съображения - липса на "материал", емоционални дефицити, лош пример от родители, разочарования и тем подобни. Никой нормален емоционално здрав човек не иска цял живот да е сам.

Ти почна да ми развиваш теории, вместо да се замислиш как може човек, който не е успешен в нещо да ти даде "най-добрия" съвет. Все едно клошар да ти даде най-добрия бизнес съвет. Да, може да вини всичко защо е клошар, но това не го прави успешен бизнесмен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5089edb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

53.   Към 52, от 51,

Не вдяваш, че тези хора не дават съвети за това как да създадеш успешно семейство. Те дават генерални съвети, на базата на техния опит, за това как да си харесван от жени. То като си харесван и имаш избор, вече ти си решаваш до къде искаш да стигнеш.

Проблемът е, че въпреки че тези мъже са привлекателни, те самите забелязват РЯЗЪК спад в качеството на жените. Има жени, които ги харесват и искат, но са ЗНАЧИТЕЛНО под тяхното ниво. Това е и моят опит последните години. Дай ми жена, която да ми е на нивото или поне не много под него, и веднага я вземам. А то единствените, които искат връзка последните години са дебелани (говоря за 20-30кг над нормата) и някакви с недъзи на ниво инвалид, или МЕГА грозни. Е па сори, нито съм грозен, нито съм дебел, нито съм инвалид. А жените, които са ми около нивото, те стрелят поне 2-3 единици нагоре. Абе защо трябва с КП да го повтаряме това във всяка тема? Толкова ли е трудно за вдяване?

Така че да, ако искаш, разбирай го като "липса на материал".

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff55aa83d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

54.   53, може би нямате трезва преценка за себе си. Ако бяхте толкова качествени, все щеше да се намери една качествена жена за вас. Той и кифлоприземения се мисли за голяма работа, ама на снимката го видяхме какво шкембе е отпрал, колко късокрак е и колко натоварващ ферманен събеседник е. Иначе според него той просто леко се е отпуснал понеже два месеца заради студа не тичал, рабираш ли? Не искам да те обидя, но ако ти се лепят само грозни дебелани, започвам леко да се замислям за твоето качество. Аз не бих казал, че сум супер красавец, супер събеседник и каквото и да е и пак си имам супер качествена жена. Та не знам къде е проблема, но по принцип няма логика в това, което казваш. По-скоро ми приличаш на търсещ оправдания и човек с нереална преценка за себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff632fbcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

55.   Лелеее, колко ви е високо нивото - мегакосмическо, ултра вселенски извисено. Недосегаемите 2. Никоя простосмъртна жена не може и да си помисли да ви достигне. Само богиня би могла да ви заслужи :))) Ако евентуално се прежалите за нея :)))
Кисело е грозденцето. Кисело... Надменни хора никой не харесва.
Това с инвалидите можеше просто да го пропуснеш. Грозно е. А ако утре, недай си Боже, станеш инвалид, как ще се почувстваш тогава? Състрадателност ти липсва, момче. И трезва самооценка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: df314986f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

56.   51 ами вие щом с кифльоча сте сродни души и пускате теми против жените направо се оженете един за друг и освободете форума от присъствието си, на никой няма да липсвате повярвай ми. Ако мъж прехвърлил 40така е сам значи не е стока и не можеш да ме убедиш в обратното. А ти си на 30 и пак ниякоя не те ще значи и ти не си стока. Щом други мъже не могат да се отърват от обожателки а вас никоя дама не ще да ви погледне, значи имат качества а вие нямате. Станал ми той дърт чичка тръгнал на лов за красиви мадами със шкембе и къси крака, няма да ти се получи миличак.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f3730af5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

57.   В мнение 18 се обърнах към номер 10 със следното запитване, но той упорито продължава да се скатава и да не отговаря на този неудобен въпрос, защото знае, че целенасочено е излъгал, в опитите си да ми припише изказвания, които всъщност никога не съм правил. Цитирам се:

"Номер 10, би ли приложил(а) цитат на думите на Кифлоприземител, където той твърди, че:

"но държи жените да са слаби със супер стегнатия корем"

Да не се окаже накрая, че това са единствено твои измислици, в опитите си и да пригласяш на повечето горе!? :) Аз ти обещавам да ти дам 50 000 евро, ако успееш да изкараш отнякъде цитат на такива мои думи. Ако обаче не успееш, то аз няма да ти искам същата сума, а просто ще се извиниш учтиво за лъжата си и ще поискаш прошка.

- Кифлоприземител"

Всеки с лекота може да провери с търсачката, че десетки пъти съм писал как няколко кг в повече може да придадат чар на жената. Писал съм също, че през годините съм бил с позакръглени жени над нормата и това не е било пречка за мен. Затова, номер 10, вместо да правиш нескопосани опити да проектираш собствените си мисли върху мен по толкова предубеден начин, се дръж като мъж и заложи на факти, а на не твои измислици, тъй като това е доста женско поведение и не ти прави чест.
В другите ти мнения след това също показваш някаква жажда за реваншизъм и се изказваш предубедено по мой адрес, изтъквайки се в същото време ти колко си наред. Нищо, че също спомена как си наднормен. Двойният аршин е друга неприятна женска черта, която рядко се проявява при мъжете и е желателно ти да спреш да си служиш с това занапред, тъй като не е уважително поведение.
В мнение номер 14 пишеш:
"Не плюя хората заради външния вид и не ги деля на висши и нисши. Това, че съм пълен не значи, че съм болен."
Хубаво, но точно ти плюеш въз основа на външен вид и си противоречиш, което е друга често срещана у редица жени поведенческа особеност.


Номер 54 също приглася в подобен на твоя тон (не зная дали сте различни мъже или не). Обвинителният и предубеден уклон в изказването на номер 54 не са като на човек, който е щастлив редом до "супер качествена жена", както твърди. Същият човек трябва да започне да осъзнава, че ъгълът на заснемане оказва влияние над възприятието за дължина на краката, тъй като твърди следното:
"ама на снимката го видяхме какво шкембе е отпрал, колко късокрак е"
Аз не бих казал, че имам дълги крака, но със сигурност и не са такива, каквито изглеждат на онази снимка, която бях споделил в една друга тема. За "отпраното шкембе" си измисля или има нужда от очен преглед. В другата тема бях споменал, че имам 3-4 см корем и съвсем скоро ще го стопя.
Ето нагледен пример как една и съща жена, но на различни снимки, може да изглежда и с въздълги тънки крака, и с възкъси широки такива. Просто ъгълът на заснемане изкривява образа. Снимките са публикувани във форума на бегемамата.
https://i.imgur.com/e0JTnYD.jpeg
https://i.imgur.com/rKNdPrO.jpeg
https://i.imgur.com/lJhIBjc.jpeg

Друга измислица на номер 54 са думите:
"Иначе според него той просто леко се е отпуснал понеже два месеца заради студа не тичал, рабираш ли?"
Той, също като номер 10, не може да приложи като доказателство за твърденията си цитат на мое изказване, където да съм писал подобни неща. На разбираем български език бях писал, че в последната година и половина на два пъти имах травми и съм лежал по над месец и двата пъти поради обездвижване, като единият беше при двойна бронхопневмония и невъзможност да ходя и дишам (в някои дни бях на командно дишане и хранене с пюрета през сламка), а другият беше миналата година след рязко ставане от леглото и прищипване на нерв на кръста, което също ме направи неспособен да ходя няколко седмици. Въобще не е било поради студа, както твърди номер 54. Бях писал също така, че сега през зимата съм наблягал повече на разходки и на катерене из пловдивските хълмове. Това номер 54 си го е навързал и изопачил по свой начин и ето ти една лъжа, която после плюе по мой адрес, в опитите си да ме представи в лоша светлина.


Номер 54, но този път в мнение 52, прави други погрешни заключения, твърдейки:
"Казах само, че хора като КП и тия, които са ти давали "най-добрите" съвети, които са сами не е редно да дават съвети на тази тема, след като самите те не са съумели да са успешни в това отношение. Просто не схванах логиката на това сами хора да дават най-добрите съвети за успех в междуполовите отношения."
Ще обясня защо не съм съгласен с тези предубедени и прибързани изказвания. Това, че някой има връзка, не го прави по-разбиращ междуполовите отношения. Също така, това, че някой в момента е необвързан, не го прави с по-малко опит. Не се ли замисляш, че мъж, който е излизал на срещи с голям брой жени и е установявал повърхностни поведенчески черти у повечето от тях, е нормално да е придобил по-богат опит относно начина им на мислене и голямата разлика между това, което са заявявали и същинските им действия след това? Когато бях на 26 и започнах една 4-годишна сериозна връзка на семейни начала със сравнително привлекателна жена, подир която мнозина мъже си чупеха вратовете, макар аз самият да бях съвсем обикновен беден българин без пари, кола и жилище, нито за миг в годините след това не съм се възгордявал или мислел за нещо повече от другите мъже. Приемал съм за нормално това, че грижовното ми отношение към нея ѝ е допадало и това е основната причина да е с мен, тъй като това винаги ѝ е липсвало в предишни връзки. По-късно се оказа, че и представянето ми в леглото много ѝ допада, макар тя да не вярваше на думите ми, че ми е първата жена, тъй като с мен е изпитвала разтърсващи усещания, а предишните мъже са отбивали номера и само са гледали собственото си удоволствие. А наистина ми беше първата, но разликата е, че съм се старал и в това отношение, влагайки мисъл под какъв ъгъл и с какъв ритъм да го вкарам, както и любовната игра с език, целувки, масажчета, галене на косата и прочее. Тази "работа" не става само с механично "ръгане в дупката", както редица мъже си въобразяват и правят, съдейки по оплакванията на много жени от техните мъже или приятели.

Мога да дам и друг пример за прибързаната преценка на някои хора. Аз нямам висше образование, а само средно такова. Едва завърших с 3,81 или 3,82, ако помня добре точната стойност. По български език и литература имах тройка и рискувах да остана изпит, но не поради неграмотност, а защото често улавях младата ми учителка да прави елементарни грешки и при опит да я поправя, тя всеки път се озлобяваше и се мислеше за непогрешима. Затова мен ме изпитваше в пъти повече от останалите и нарочно все за това, за което тя предварително знаеше, че ще ми пише двойки и тройки, а именно - всичките там завъртени определения, като: деепричастие, винителен падеж, страдателен залог и прочее. Някои от тези неща ги научих след завършване на гимназията - по собствено желание, но оценката си е оценка и въобще не ми пука, че е тройка. А госпожицата не ме изпитваше точно на тези неща с цел да ги науча, а защото после ехидно се смееше, докато ми пише ниски оценки и после гледаше със самодоволен поглед. Нещо, което една загрижена за знанията на свой ученик учителка никога не би сторила. Всичките ми съученици и съученички имаха 5 или 6 по БЕЛ, защото преписваха, но всъщност не знаеха и на 10% от това, което аз зная и допускаха смешни грешки. Отделно, че съм се старал да поддържам речта си по-чиста и да не замествам установени родни думи с английските им преводи, което обаче правят 99% от хората, включително и повечето учители/ки по български език и дори доценти от БАН, които са хората, на които им се плаща да съставят правилата в българския книжовен език. Някои от тях са силно неграмотни, въпреки дипломите и заемания пост. Затова, съденето по един признак, какъвто е сухата оценка на хартия, не може да ти даде ясна цялостна картинка за същинските качества на един човек.

Още един пример за това как преценката за човек може да бъде погрешна е дипломата. Аз не съм дипломиран инженер или формотворец, но смея да твърдя, че съм сред най-добрите с моята област и се справям по-добре от почти всички световни специалисти в тези две направления с множество дипломи и десетки години опит. Притежавам отлична техническа мисъл, усет за пространствено формообразуване, търпение, целеустременост и правилен вкус за извайването на красиви форми, за които платежоспособните хора да развързват кесията. Не ми пука дали някой ще се заяде, че горното звучи като самохвалство, тъй като съм искрен и преценката ми лежи на признанието на хора и фирми, които от години ме търсят с цел да проектирам за тях. Мога да се доверя на преценката на бивш съотборник на МШ в Ф1, който след тестове на писта остана впечатлен от начина, по който съм проектирал и настроил геометрията на окачването на едно возилце, което разработих от нулата. Това е човек, който е много "на ти" с това какво трябва да е правилното поведение на една кола в завои с висока скорост. В момента проектирам и окачването на друго спортно возило, но този път от арабска страна, което се очаква на пазара след няколко години, а след това ще продължа да проектирам и родна марка спортни "каручки", които възнамерявам да произвеждам лично, тъй като разбирам много добре от това. Но Тома Неверни не би допуснал, че подобни неща биха били изпълнявани от обикновен човек с едва завършено средно образование, учил в паралелка по "География". Просто изчаквате 2-3 години и ще видите за какво става въпрос. Повече няма да издавам от кухнята, но само ще загатна, че формите на купето и емблемата на колата са вдъхновени съответно от извивките на женското тяло и от особеностите на женската същност.


Що се отнася до годността на един мъж или жена за сериозно обвързване и семейство, то ще кажа, че връзката се гради от двама души и няма как да има трайност във времето, ако само единият тегли нещата напред, а другият бездейства или в хора на връзката показва вредни за отношенията поведенчески черти, рушащи общуването и разбирателството. Има безброй примери за подобни причини, поради които са се разпадали много бракове и връзки, като това не е от днес и вчера.
Ето някои мнения на същата 27-годишна мацка от горните снимки, но оплаквайки се в една друга тема как не била доволна от отношението на мъжа, с когото е избрала да бъде от 4,5 месеца насам. Включил съм и мненията на други жени относно нейната главоблъсканица. Самата тя неведнъж е писала в различни теми, че според нямало нищо лошо жените да си хващат мъже само за плътски удоволствия, а други като нея са я подкрепяли там и също са споделяли сходен начин на мислене. Хубаво, само че после същите "героини" в забъркания от тях самите филм се жалват и мрънкат как техните избраници не били сериозни и грижовни, а само ги търсели за ебане след редовното отбиване на номера с почерпка в кварталното кафене или ресторант, но не си мърдали пръста за тях, пренебрегвали ги и не искали нищо друго, освен ебане. Е, как да е другояче, след като самите жени подхождат с тази нагласа и още отначало са заявили какво искат от едни подобни "отношения" тип "временен приятел за удоволствия, докато на хоризонта не се появи господин Съвършен". Жените с такова мислене са страшно голям процент от всички и съм установявал такива и сред някои от тези, с които съм излизал и уж първоначално са давали заявка за сериозност и търсене на трайна връзка. Въпросната жена миналата година пък се оплакваше от друг подобен "несериозен мъж", когото също си беше подбрала според нейния първичен начин на преценка на мъжете. Въобще, в онази тема "Да се оплачем" може да се намерят много забавни коментари, тъй като десетки жени със сходен начин на мислене търсят утеха, след като поредния ебач в живота им ги е зарязал или те са зарязали него поради липсата на други качества или у тях, или у него. учудващото е, че в други теми там пък същите участнички се правят на големите разбирачки на тема "мъжете" и дават някакви нескопосани съвети на други жени, които се колебаят дали да продължат с някой мъж, бидейки недоволни от отношенията им. Повечето им съвети са от типа "Използвай женски хитрости", "Вкарвай го в тестове и гледай дали ще издържи", "Знаеш как да упражниш натиск над него!" и прочее.
https://i.imgur.com/0LFvJur.png
https://i.imgur.com/YNYlJ9z.png
https://i.imgur.com/JFpBPfc.png
https://i.imgur.com/bGLX7i6.png
https://i.imgur.com/XzRR23L.png
https://i.imgur.com/dIfkVox.png
https://i.imgur.com/69dbMaU.png
https://i.imgur.com/OL03CTJ.png

Разберете, че колкото и да ви е удобно да сочите набедително с пръст и да се кикотите ехидно пред екрана, пишейки тъпотии от рода на "Ти си стар, дебел, със шкембе, ама искаш млади манекенки със стегнат корем", истината е, че има огромно количество некачествен материал сред жените. То и сред мъжете ги има, но в пъти повече от жените в последните години са се самозабравили. Не съм припрял да бъда с първата срещната, тъй като имам определени изисквания към ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА и ОТНОШЕНИЕТО на жената. Красиви жени има под път и над път (къде заради грима, къде природно хубави), но много рядко се срещат тези жени, които имат качества на личността и същевременно са поне средна хубост. Както номер 53 правилно отбеляза, редно е хората да се насочват към такива на тяхното ниво, а не - целейки се много нива над тяхното. В последните години дори повечето дебеланки (ама много угоени такива, с 50 кг отгоре) си повярваха, че са твърде специални и започнаха да драпат за поддържани и високи мъже с високи доходи. Меча услуга им правят всичките идиоти, които кръжат около тях или из интернет по коментарите под техни снимки, с едничката цел да боднат чушката поне веднъж, макар че не харесват жената. Това кара самите жени да се надценяват и да мислят, че предлагат нещо незаменимо и ценно, без да си мръднат пръста и без да притежават така важните обноски и отношение, които могат да задържат един сериозен мъж до жената и да желае семейство с нея.

Преди две години приключих 9-месечна връзка поради неприятно поведение на жената, с която бях, но ще оставя някои хора горе да си въобразяват, че никоя жена не ме е искала. Моят праг на търпимост не е безкраен и ако жената в даден момент започне да не се държи на ниво, изхвърча на момента и не може да замъгли разсъдъка ми със свирки или нещо друго. Винаги мисля с горната глава, а когато долната е в действие, горната работи на двойни обороти. Много мъже правят грешката да мислят само с долната глава и от това жената до тях се възползва. Аз също мисля, че бих заслужил да изхвърча, ако от моя страна има лошо отношение. Нещата са двупосочни и трябва да има взаимност. Въобще не ми пука какви дълги крака вадеше - мен хубава жена С ЛОШО ОТНОШЕНИЕ няма как да ме задържи. Чиста случайност е, че тя е бивша манекенка (някои сега ще искат се заядат за тази дума) и волейболистка, по-висока от мен и тогава имаше по-висок доход от мен. Просто в началото такава жена е решила, че би желала да бъде с мен. Харесвал съм и съм показвал симпатиите си към редица ниски жени с различно тегло (включително наднормени, както и две самотни майки с дете), но те пък са решавали, че не искат да са с мен, така че няма как да се каже, че съм се целил изрично в манекенки, макар две от трите ми най-дълги връзки да са били с манекенки. Сред по-неугледните жени не съм се котирал, защото са летели в облаците и са искали някой съвършен мъж, който е 200 класи над тях. Миналото лято пък излизах с жена 157 см, макар че по същото време можех да бъда и с 10 см по-висока от нея, която флиртуваше с мен открито. За мен ръстът на жената никога не е бил предимство, ако тя си е заслужавала като Човек.

Забавно е да чета какви врели-некипели ги пишете по мой адрес и сме ми смешни с тези жалки опити за обиждане и съставяне на прибързани психопрофили. :) С дългото ми писане ви помагам да осъзнаете колко неуравновесени и злобни можете да бъдете. Слаби нерви имате. И - не, няма да отвърна с личностни нападки и грозни обиди по адрес на определени хора горе, които целят същото спрямо мен. С нищо не можете да ме предизвикате да го сторя, защото не трупам гняв и не си позволявам да падам до ниското равнище на някои особи. Въпрос на самосъзнание и познаване на собствените качества.

- Кифлоприземител

 
  ...

1-50 от 74
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker