Ерген, любовник на омъжена - как да я забравя и съвет към другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ерген, любовник на омъжена - как да я забравя и съвет към другите
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1672 пъти
Срам ме е от себе си! Изчел съм всички теми в сайта, но като че ли имам нужда да бъда охулен директно. Накратко, аз съм ерген, почти на 30, а тя е омъжена с две деца момиченца. Работим заедно от 4 години, като до преди година и половина хич не я забелязвах освен това, че е много усмихната и мила със всички. От приказка на приказка започна да ме търси по работа, а малко по късно и извън работно време да ме пита уж някакви неща. И пак дъра бъра ала бала и ме заби един път с въпроса искаш ли да правим секс?!? Моляя??? Абсурд викам, харесваш ми, но не мисля че е редно поне не и на този етап. Там ми беше грешката че не отказах директно. Както и да е да не влизам в подробности след известно настояване от нейна страна самият полов акт се състоя. Беше много доволна - отдавна не била получавала такива оргазми :D. И от там насетне се почна една голяма взаимна любов. Всеки ден на работа (бюрата ни са в една и съща стая) по цял ден заедно, а след работа по телефона разговори. Бях щастлив и не мислех за последиците. Започнах да се променям без да мога да се видя отстрани, за съжаление обаче всички останали го виждаха това нещо - колеги, близки, приятели. Променях се, но за съжаление не към добро, а на нея като че ли хич не и пукаше, тя просто си се забавляваше. Аз бях винаги на разположение, аз бях винаги насреща, аз я носех на ръце, аз правех всякакви жертви. Получавах насреща едно нищо, един гол секс и то от време на време за не повече от 30 минути. Започнах да изоставам в работата, станах раздразнителен, започнах да пия повече от обикновеното, държах се настрани от колегите, вкъщи зарязах всичко и стана разхвърляно и мръсно. Единственото което правех след работа беше да стоя и да чакам на телефона. Живеех в заблуда, въпреки че още в началото тя ми каза, че обича мъжа си и няма намерение да го зарязва, с което аз се съгласих. Следващият шок за мен беше когато разбрах че не съм единствената и забежка и още един колега и той е на клона. Брех, край не ме занимавай повече и казах!!! Обаче лека полека защото съм и удобен след седмица две пак се присламчва при мен и аз пак поддавам. Няколко пъти така и преди около месец тотално реших да сложа край. Не ми се живееше повече в тази мъка, да се крия като мишка, да лъжа, да губя ценно време от живота си, да наливам от пусто в празно. Как не останах и без работа не знам!!! Казах и в прав текст че приключваме, този път тотално и завинаги. Тя каза само добре, както ви казах не и пука особено. Аз като че ли малко си я избих от главата, поисках да ме преместят в друг отдел, пак сме в една сграда, но поне не сме в една стая. Когато я засека из коридора ми трепва нещо в сърцето все още. Искам да я забравя и да гледам на нея както в началото. Трудно е, но знам че ще стане, ако не бях сложил край сега, болката след време ще бъде много по голяма. Сега съм се отдал на работата повече от всичко, като че ли се чувствам гузен за това че преди не си гледах работата както трябва и искам да наваксам и да се докажа.
Дето се вика не питай старило, а патило - какво да кажа на всички които са в това положение.
- На първо време да не си губят времето - времето е най ценния ресурс на тази планета. За тази година и половина аз можех да си намеря стойностно момиче и да сме заедно, но аз просто нямах очи за друга. Можех да чета книги, можех да пътувам, можех да се разхождам, да спортувам, да отделям време за близките и приятелите си......;
- На второ място бих казал че никой няма право да се меси в чужди работи, дори да е допуснат доброволно. Проблемите на хората са си техни проблеми и има такива които гледат да ги натресат на някой друг. Както пишеше в една друга подобна тема "ако не спреш на време нейните проблеми с мъжа и ще се струпат на твоята глава";
- Не бъдете удобни и на разположение винаги защото накрая ще ви изпързалят яко дори без да разберете. Уважавайте себе си и имайте достойнство и не правете неща които да ви унижават или да ги правите заради някой друг;
Обобщено казано, не се впускайте в подобни връзки, защото страдащия е свободния. Да не говорим че всичко рано или късно може да излезе наяве и тогава света ще се види тесен както и за омъжената, така и за любовника.
Ами това е моята изповед. Радвам се че прогледнах, съжалявам че бях глупав, щастлив съм че всичко свърши на време преди да е станало късно. Приемам всякакви словесни шамари, съвети и допълнения към темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 94e8ade4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Един от другат тема говореше за свожодни мъже бол до 35. Представям ви ергенът. Има толкова много сериозни жени, които биха осъанали верни и копнеещи за любов, а ти играеш по свирката на нвкаква к**ва. Ами тази както изневерява с твб, така утре ще изневерява и на теб. Не ногга да разбера каква е тая мания да ви разиграват. Когато искат от вас сериозни отношения, постъпвате точно като тази в историята ти, но когато ви правят евтини номерца сте готови на всичко та чак и от главата не можете да си я избиете.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6fe64a2876
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хубаво е , че си си взел поука и си осъзнал нещата.Такива любовни авантьори с обвързан или обвързана нямат бъдеще. Ти си сингъл (няма да казвам ерген, че звучи доста селяшко и до някаква степен назидателно) и вина щеше да имаш единствено, ако си беше изгубил работата. А това, че тя си е подложила бъдещето на семейството на риск, вината си е изцяло нейна. Гледай по позитивно и не се самобичувай. Пердашил си известно време едно маце и толкова. А това, че тя е обвързана си е неин проблем.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9eccbc0ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хубаво си ерген,но тя е омъжена и с деца. Прекрати тази връзка и всеки да поема по пътя си

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6d4238f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Викаш, целия офис наеба, ама иначе обичала мъжа си хахахах Като видиш жена с деца и мъж да ти обръша внимание най-добре бегай с 200.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ca82dd5593
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знам какво ти е. И аз имах влюбване и сексуални отношения с колежка в продължение на няколко години. Нещата се прекратиха от само себе си и охладняхме доста когато напуснах и си намерих нова работа. След това и двамата си намерихме други партньори и така...

За щастие фирмата ни толерираше тогава такива отношения но е редно да внимаваш, защото някъде гонят за това.

Но да. И моята колежка тогава беше женена и детето и беше малко и някак си бяхме само любовници, след което всичко прерасна във връзка. Тогава съм имал свръх тестостерон, но сега мисля, че не бих го направил.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4c4c4b494f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много хубаво, че си осъзнал своята грешка. В днешно време е много рядко. Разбери, че животът някой пъти заради наши постъпки ни поставя от отсрещната страна. Но надявам се след време да не се окажеш на мястото на "мъжа и".
Пожелавам ти успех.


В. А. М.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f0b08a9697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си струва просто.
Разбрал си го по трудния начин.
Търси равностойна връзка, всеки един от нас заслужава да е щастлив с достоен партньор до себе си!
Аз даже не приемах и разведени с деца, понеже самата аз бях мома без деца, твърдо не ми се занимаваше с бивши и чужди деца…И си намерих ерген без деца - тази година правим 20г брак и голямата ни дъщеря е студентка!
На всеки късмета си му стои, не се давай лесно, а си търси стойностен партньор!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: beda9e8cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-големи глупости отдавна не бях чел. Ти, авторе, си явно някакъв мега-балък! Поведение на балък и изводи на балък.
Ако имаше малко акъл, щеше от самото начало да ти е ясно, че става въпрос само за секс и забавление. Това че си задълбал е ТВОЯ грешка, не на курвата. Дори не става ясно от написаното какво всъщност си си въобразявал? Че с две деца ще се разведе и ще се ожени за теб ли? Какво ли?

С твоя начин на меслене и в стабилна връзка с най-доброто момиче да влезеш, пак ще затънеш до гуша и ще я превърнеш в трагедия. Кой знае след това какви глупости ще избълваш?

Ти си емоционално нестабилен балък!
Това е върху което трябва да работиш.

Курвата за НИЩО не ти е виновна - ебал си, кефил си се. Вместо да и кажеш "Благодаря за добре прекараното време! ", се филмираш като последния охахавял балък, че и вината за собствените си лиготии се опитваш да и прехвърлиш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eb716bbfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много добре си осъзнал нещата. Бягаш много далеч от такива и изобщо не се занимаваш. Прекъсни всякакъв контакт с нея, дори и да се опитва да бъдете уж само познати. Аз също преди време направих подобна простотия и това беше най- голямата глупост. Естествено и в моя случай бяхме поне няколко човека на клона. После си харесах едно момиче, само че тя вече си имаше сериозен мъж до себе си. Още повече - бяха се запознали докато аз вършех малоумия. Еми, така ми се пада. Нека ми е за урок!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d563f9c4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора
Мерси на всички за отговорите.
Осъзнавам че това е глупаво и загуба на време и се радвам че е приключило, ама като се сетя за другия колега и ме обзема едно чувство за желание да си я върна. Едва ли не се чувствам като някой страхливец дето я е зарязал и някой друг я е отмъкнал, но тя пък си има мъж. Ей това ми е най трудно да преодолея иначе останалото дето се вика ми е все тая. С кеф чакам момента да ми мине и само да им гледам сеира отстрани. И сега са много интересни - правят се че са само на здравей здрасти

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3fe2b7bea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много мъже държат жените си на сухо, с години, ходят по проститутки, имат си любовници, а жените какво да правят, да мрат ли? Трябва ли една жена да продължава да бъде лоялна към някого, който не е? Надушила е, че си загорял и е решила да се възползва от ситуацията.
Погрешен е начинът ти на мислене. Приеми, че е могло да бъдел на сухо през същото време, а ти си се забавлявал и си правил страхотен секс.
Вместо да се цупиш и да стоиш сам, търси си гадже, но спи с тази колежка, за да не губиш тренинг и самочувствие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker