Как да си намаля желанието? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намаля желанието?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1343 пъти
От известно време имам приятел и всичко беше наред, докато не започнахме да правим секс... Времето не позволява да се виждаме повече от 2 пъти седмично - веднъж за секс и веднъж за излизане заедно... Проблемът е, че имам силно желание и ме разсейва постоянно, насочено е само към него, вярна съм му и го обичам... С пръстчета ли да я карам, или има някакъв вариант да ми падне желанието? Той ми е първият, на 20 съм, той е на 23.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: ff3efc4ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Двама млади се виждат два пъти в седмицата. Да не би да работите по 20 часа на ден? Събота и неделя нямате ли време?Или си има и друга, затова му се откъсват два пъти на 7 дни?
Проблемът ти не е само сексът, а че и не прекарвате време заедно като двойка.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 02a1b4d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Имаме си ангажименти и приоритети и двамата... Иначе и на мен ми се иска да не е по график сряда - излизаме заедно, в събота - у тях, но няма как да е по-често... Има и по-важни неща... Ясно, че ни е малко времето... Въпросът ми не беше за това... Просто ме обвинява, че го търся само за секс, защото му искам повече от веднъж в седмицата, не искам да е така, затова питах дали има вариант да ми падне желанието... От авторката

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5165a750a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като бях на 20 бачках и пак бях свободен посъоянно и излизах нон стоп и вечер и през деня.
Сега съм на 28 и голяма част от тея излизанив и ходене по жени си е било чиста загуба на време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 720d0da472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   може да му споделиш, че искаш повече секс. Аз като бях млад ме беше срам да си искам всеки ден секс, защото първата ми приятелка ми казваше какъв съм бил такъв, всеки ден ми се правило секс, нормалните хора правили максимум 2 пъти в седмицата, имало статии за това и т. н. глупости. А аз бях на 20 тогава и просто хормоните ми идваха в повече. След това разбрах, че това е напълно нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b566a16b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Проблема ти е в мисленето. Запитай се защо не ти стига. Дай време на нещата, не е нужно да го изцеждаш. На него му е приятно да си адски възбудена, когато дойде време за Вас двамата. Търпи и си контролирай сексуалното желание и ще си мокра до коленете като си с него. Не е проблем да имаш силно желание, дори е нещо естествено. Бъди отговорна към него и ще си изкарваш много добре.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9fe90459ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   2 от 1
Какви са пък тия ангажименти, които имат двама несемейни? Деца ли ви реват вкъщи? Ако работите по 8-12часа на ден, пак можете да се виждате след работа, дори и за час. Да хапвате заедно, кино. Не е задължително да има секс, а дори и да си побъбрите. Времето се затопля, идеално е за разходки през уикенда. Ако някои от вас учи, лекциите не са по цял ден, нито до 8 вечерта. От различни градове ли сте?
Изясни си сама за себе си какви сте. Това връзка лично за мен не е. Това за мен са двама души, които се виждат за секс веднъж седмично и някакво кафенце/заведение. Нормално е да не се чувстваш задоволена, защото вие реално нямате контакт. Нито физически като прегръдки, целувки, нито пък духовен под формата на опознаване. Според мен някой мами някого.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 45d80b79c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   След още някоя друга среща, ще падне желанието. В началото винаги има тръпка и страст, особено за хора, които досега не са водили активно сексуален живот, после вече идват скуката и рутината.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 219d2eca68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Офффффф има гадни варианти, но мъж на 23 да издържи с веднъж седмично ми е странно. Аз не се спирах на тези години. Да не кажа, че сега е даже повече но само с една. Странна е тази работа.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 02a1b4d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбрах какъв е проблемът... Не е друга жена, има здравословен проблем и се е притеснявал да ми каже, ще се оправи... От авторката

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 02a1b4d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен си е връзка, говорим си всеки ден, просто се виждаме рядко... Не сме от различни градове, в един квартал сме даже... Реших си проблема, аз не искам да се виждаме всеки ден, тогава ще е страшно обсебващо... Всеки ден се виждат хората, ако живеят заедно... На 1 месец връзка, всеки ден е прекалено... Желанието ми се успокои, трябвало е с пръстчета да я карам, той ако ме иска тогава друго... От авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bbf579d83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами правете по много пъти секс като се видите, че да ти държи влага. Крадете си още срещи където е възможно и се раздавайте на макс, когато сте заедно. Не търси да ти пада желанието, а да промените обстоятелствата, които ви ограничават. Желанието като падне, значи магията е паднала или ще пада скоро.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff3efc4ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, явно здравето му се оправя магически два пъти в седмицата, и после пак се влошава. Стига бе!
Още си прекалено неопитна, за да вденеш кога някой те лъже. Мъжете са страшно хитри, когато трябва да си измислят причини. Още повече, ако кръшкат. Тогава задминават всеки таен агент. Ама още си необиграна, затова вярваш. Никой мъж няма да ти каже, че има друга.
Как така живеете в един квартал даже и се виждате два пъти? ! В огромна грешка си като смяташ, че само като живееш с някого се виждате всеки ден. Поне през ден би трябвало да се виждате. Времето се затопли, какво е туй гадже дето не те води никъде, дори и на разходка? Не си представям да живея от някого на 10 минути примерно и да го виждам два пъти на седем дни.
Докато ти се чудиш как да се бориш с хормоните, онзи си действа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker