Бивша,с**с,безпаричие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бивша,с**с,безпаричие
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1716 пъти
Здравейте на всички!
Доста време се чудех над тези въпроси и не ми дава мира и това е.
Имам приятел,страхотен човек(е разбира се,всеки има своите отрицателни черти).Обичам го незавивимо от тях,както отсреща получавам същото-пълно доверие и уважение,любов.Проблемите ни,обаче не са никак малко.
Нека започнем от факта,че отказва секс с мен под всякакъв претекст.Наскоро отказите му се зачестиха,въпреки,че никога не сме правили секс редовно,сега въобще не правим.(1-2 в месеца)
Млади хора сме на 24-25.Този проблем с времето ми натежава още повече.Вторият фактор-безпаричието.Нямаме никакви пари,по-скоро той няма.Издържах го в продължение на месеци на моята заплата(нали все пак го обичам и трябва да си помагаме).Намери си работа,която уж беше временна.В момента работи,но парите,които изкарва дори са по-малко от минималната заплата в България.Както може би се досещате отново той опира до моята финансова помощ.Не желае да се развива,уж търси по-добре платена работа,но уви..Не открива такава,която ще го удовлетвори.Претенции има,доста.Ето го и вторият ни проблем.Най-вероятно отказите му на секс са пряко свързани психически с безпаричието.Третият проблем,който тормози само мен е следният:Има татус на бившата му приятелка на видно място по тялото му.Отначалото на връзката ни той ми разказа,приех нещата окей.Показа ми я и обеща да я махне.Година и отгоре вече не я маха.Многократно под шега или директно му казвах “сложи нещо отгоре”.
Всеки път той казваше “добре”.
Все още си я носи и тя се забелязва.Въпросната бивша приятелка,много я е обичал.Роднините му той включително ми го е казвал и раздялата е била тежка.Пазеше дрехите и,гримовете и,обеците и,снимки с нея.Бяха навсякъде в неговото жилище.Трудно с малко мрънкане ги прибрахме в един чувал и ги пазим все още.Наскоро се скарахме относно нея и той я защити.Отговора му беше”тя е човек и може да прави,каквото си иска какво ти е направила”.”Новият и приятел е гей”И подобни изречения в нейна подкрепа,а в неговите очи аз бях лудата,защото просто му казах,че съм я видяла и е изглеждала прекрасно,а според него тя няма как да е щастлива с нейният нов приятел.Уважавам тази жена,но не искам името и на тялото му,дрехите и,половината и вещи в дома ни.Какво да правя хора?Тези неща ме тормозят,всичките тези неща..Тежи ми всичко това.Имам един изключително важен въпрос:
Дали проблемите не са изцяло в моята глава или съм манипулирана изцяло от него и ми е вменил чуство за вина?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 4baa710354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Уау. За мен човека все още я обича и заедно с това, че не изкарва достатъчно пари, за да се издържа си е създал комплекс за малоценност. Не я е преживял и всичко, което сте описала за нейните вещи говори за това. Как да прави любов с вас като тя е в главата му. И този татус му няпомня за нея, но какво ви говоря всичко това ви е ясно. Нали?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 43207e67f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   От цялата ти тирада не разбрах какво още те задържа при този човек? Някаква гола платоническа любов ?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1454f84052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами въпроса е колко си търпелива и дали вяршва на първите си изречения и на чувствата на този човек. На мен ми звъчи като леко травмиран от живота и май се случват бавно промените, но ако има желание и търпение отсреща може. Сещаш се, че в безпарична ситуация да се маха/прави нова татуировка е много трудно, все пак скъпо си е, а секса си отгатнала, че е тясно свързан с това също. Трябва време и малко жени са готови да го дадат, зависи дали виждаш нещата с този човек като сериозни и колко си търпелива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6e37821a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не разбрах какво толкова ти дава тоя, нито секс, нито пари, и любовта му една вяла. Ако толкова те обичаше ще си татуира твоето име. Няма да забрави бившата си така. Накарай го да работи за теб, за вашето общо бъдеще заедно, изисквай повече от него. Създавай му проблеми, които той да решава, за да няма време да мисли за глупости. Той реално нищо не прави за теб в момента, за нея кой знае какви неща е правил, за това и още я помни и тачи. Няма какво да го жалиш. Нека се бори за теб ако те иска, ако не да си стои сам и да си мисли за скъпата му бивша.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6c66faa535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като жена на не много сексуален мъж, ти казвам да не го взимаш. Гледай да има някой лев тоя мъж, трябва да може да ти предложи нещо. Любовта бързо умира, ако не ти отговарят с нищо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2d59d6d00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Тоя филм съм го гледала.
Той е нарцисист или най-малкото му липсва емпатия.
Използва те за да го издържаш, кара тв да се чувстваш несигурна и на тръни с вещите на бившата и накрая директно удря по самочувствието ти и по човечността ти, отказвайки интимност.
Знам, че сега няма да осмислиш какво ти казвам, защото той те манипулира, а ти го обичаш.
Но след време, когато тотално унищожи личността ти и прогледнеш за това какъв е и избягаш от него ще се сетиш за моите думи и ще се чудиш как може да си била толкова сляпа.
Съчувствам ти най-искрено, защото съм го изживяла и затов ти казвам - не е проблемът в теб, а е в него и е непоправим.
Ако искаш може да опитаме са се свържем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 68afe46e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мъж мечта, особено за 25 годишно момиче в разцвета на силите си, на красотата си и започващо да се оглежда за сериозен партньор. Сериозно ли давате пари на човек, който е влюбен в бившата си?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9e52cbfec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто го зарежи. Няма нужда да живееш като женена от 20 години без секс, без внимание, ти да го издържаш, а той да се прехласва по сруга и да гледа порно. Липсата на секс в една връзка е или заради самозадоволяване и гледане на порно или заради любовница, но и в двата случая е угнетяващо за жената, която трябва да търпи всичко това.
Млада си, животът е пред теб, нямаш деца, които да те свързват с него. Просто го зарежи и си намери мъж, който да те уважава и обича с този човек само си губиш времето.
Само по себе си татуирането на лика на човек върху тялото е признак за мания. Вероятно той страда от биполярно разстройство/ старо име -маниакална депресия/ и прехласването по бившата може да продължи години.
През това време ти ще си смазана и без никакво самочувствие, а самочувствието е това, което ни е нужно, за да се справяме добре в живота, да гоним целите си, да имаме успехи. Вземи живота си в ръце и си върни самочувствието!

P. S. Ако много държиш да се пробваш за последно, запиши му час за премахване на татуировката и му кажи, че ти ще платиш процедурата. Ако се съгласи, значи има шанс да я забрави, а ако откаже, ще ти е ясно, че още е влюбен в нея.
Тази татуировка би му пречила във всяка нова връзка. Всяка жена би се дразнила от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 74846d099d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тьi кто такой, давай до свидания. Дано се усетиш по с време, за да страдаш по-малко, защото е явно, че вече страдаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c432eb81c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като започнах да чета последния абзац с дрехите работата стана кристално ясна. Тоя мъж те използва и толкова. Независимо колко го обичаш, никога няма да го оцени, защото все още е лапнал по предишната, а няма никакви скрупули да се възползва от теб финансово.

Изобщо няма нужда да обсъждаш бившата с него, той вече е показал на чия страна е. Да не говорим че причината да ти отказва секс със сигурност е тя - типично за обсебени хора, независимо мъже или жени. Напълно е възможно да продължава да спи с нея дори.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 33a11ea338
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мали с кви се хващат момичетата. Имам чувството, че колкото по-трудна е връзката, толкова повече ги държат такива простаци. Няма пари, претенции, вероятно е и доста глупав, че и бившата защитава и секс не прави с теб, ами ти си му като майка, хаха. Мани, мани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker