Какъв тип жена предпочитат мъжете ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв тип жена предпочитат мъжете ?
преди: 2 години, 17 дни, прочетена 5220 пъти
Жена, която има нуждата да не работи, мъжа да се грижи за нея. Такава, която не се справя със задълженията вкъщи, но мъжа дава всичко за нея
Такава, която работи вкъщи и извън вкъщи, но мъжа и пак не е доволен.
Според вас какво се харесва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 2 години, 17 дни
hash: a7e5822188
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Аз предпочитам наивна и хубава жена (с дълга светла коса), която да е любвеобилна. Знам, че не съществува такава, но поне мога да си мечтая за нея. Иначе, бих се обвързал с всеки друг тип жена, стига да не е агресивна и злобна.

М23

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 74b2ac738a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Май въпроса е какъв тип мъж предпочитат жените, а не обратното. Виж какво си написал/а... Иначе аз като мъж предпочитам жена, която да върши и двете, хем работата по къщи, хем да си работи. И не, не ме разбирайте погрешно, аз също върша домакинските задължения не по-малко, а за работата - не да работи толкова за пари, колкото за кариера, развитие, а и за самочувствие. Най-противни са ми жените тип "Плеймейт", хем да не работи навън, хем да не работи и вкъщи, това ама ми е най-противното нещо, най-най-противното нещо. Да, ако не работи било то за кариера, пари или каквото и да е (което тя иска) и аз имам финансовата възможност да ни издържам, то бих предпочел жената до мен да си стои вкъщи, да върши повечето работа, но отново да бута в някаква посока напред, а не по цял ден да седи и нищо да не прави, лаф-мохабет, кафенце и т.н. и до там.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: bcb2b1a72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Искат тя да е безгласна буква, безропотно да им се подчинява за всичко, да няма мнение и да бъде безплатна прислужница. Искат и към всичко това да бъде разкрепостена в леглото. И само на тях да им е добре.
Мъжете са неблагодарни к*у*рвари. Правят се на много добри, но си плачат за к**рва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 84320a69e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш ." - Николай Хайтов

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 0b9fa07ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   То едното няма общо с другото и е много относително.
Без значение мъж или жена, ако не може да се оправя в живота пиши го бегал. Никой не харесва да си отглежда домашни животни, които не могат нищо, освен единия секс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 0f58199cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Трите типа жени, които ти изброи, са харесвани от три типа мъже. Повечето жени имат на разположение избор от различни типове мъже, които заявяват интереса си към тях, но решението тя с кого ще излиза на срещи и с кого ще достигне до близост е изцяло нейно. После от този неин избор зависи тя какъв мъж ще има до себе си вкъщи и дали ще я оценява или не.

Ако говорим за стойностните мъже, които съставляват една от тези три групи, то те задължително държат жената да е вярна, искрена и постоянна в действията си. Колкото до външността на жената, повечето от стойностните мъже биха били с жена средна хубост и за тях нейната душа я прави още по-желана в техните очи, така че със сигурност биха я предпочели пред друга, която е неспособна да им предложи сигурност в отношенията, пък ако ще и да е най-красивата на света.

Автор(ке), ти от кой тип жени или мъже си?

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 503380f96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Мъжете харесват красивите жени, но ако жената е работна и върши домакинската работа, то мъжете правят компромиси.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 0f58199cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Допълнение към горното ми мнение. Това, че повечето мъже биха били доволни да са със свястна жена средна хубост не значи, че биха върнали някоя красавица, ако е свястна. Просто тези мъже не са максималисти и умеят да ценят жената, притежаваща така необходимите за техните разбирания качества. Не всички имат еднакви вкусове.

Бил съм с няколко много желани от мъжете жени, като двете ми най-дълги връзки са били именно с такива. Мога да ти кажа, че красотата губи своето предимство веднага, щом жената тръгне да върти номера или промени отношението си толкова много, че вече не е същата като в началото. Тогава няма значение колко е хубава, какво тяло има, какъв размер гърди има и колко е добра в леглото. Просто тя става 0/10 в очите на мъжа, който вече не среща в нейно лице жената, която навремето е спечелила сърцето му. Няма какво да се лъжем - красотата на жената е важна за повечето мъже, но не може да замести липсата на същински качества, които са важни за съвместното съжителство. За какво му е на мъжа някакво красиво украшение, с което не може да си каже две думи или което е разглезено, цапнато в устата и най-вероятно изневерява?
Има го и обратния момент. Жена с хубост леко под средната, но грижовна, земна, умна и игрива в леглото, много бързо може да грабне вниманието на мъжа и той да пожелая трайни отношения с нея.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: cd3df7d297
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Такава с големи цици и стегнат гъз. А личната драма, скрита зад трите дадени варианта, можеше да си я изложиш съвсем спокойно в преразказ, вместо да задаваш глупави въпроси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 9305bb0534
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Леките жени.

 
  ...

...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 4657af9620
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Това как точно си го представяш в съвременния свят? Описваш някакви крайности, които не съществуват. Не си представям как точно ще затворя жена си вкъщи и ще я спра да работи. Тя обожава работата си!

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 94cc4dce7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Всеки човек си е различен, с различни вкусове и предпочитания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: 5817240806
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   До 1: Има много добри жени със светла дълга коса, ама наивни не. Кажи си направо, че търсиш красива и тъпа, за да я правиш на нищо и да те търпи. Такива наистина няма.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: ad2d8b8557
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

14.   С риск да ме нападнат, ще ти кажа какъв тип предпочитат може би не всички, но повечето мъже. Вероятно ще последва лавина от нападки, но едва ли ще се заема да ги чета, защото няма смисъл.
Те харесват провокативни жени: провакативни в облеклото си и поведението си. Държат да е хубава, но по- важното е да е сексуално предизвикателна. Затова има и не дотам хубави жени, по които се мъкнат мъже, както и хубави жени, които остават рядко забелязани. Мъжете харесват леките жени. Мани ги, че приказват че харесвали верни жени с морал. Ако беше така, нямаше да точат лиги след всяка по- разголена мацка по улиците, нямаше постоянно да следят разни кифли във Фейсбук, Инстаграм и пр. И не, това не са мъжете, които аз харесвам, както предполагам, ще се опитат да ми обяснят господата тук, за да се опитат да се изкарат прави, както и са се опитвали да ми обяснят, че аз съм харесвала такива мъже. Тези неща със следенето и тичането по разни леки жени го наблюдавам предимно при мъже, които не харесвам, а сред такива много пъти съм виждала как се хващат във връзки с леки жени, ако че около тях си има съвсем нормални такива. И говоря за повече от сексуална връзка и следователно търпят кифляците, търпят им лъжите и изневерите и после "Ма, то нема свестни". Няма за теб, защото ти не си свестен или си глупав и не ставаш.
Мъжете не се интересуват от личностните качества на жените или поне недотам. По- скоро ги вълнуват, ако имаш необходимият пакет от провокативно поведение провокативни дрешки поне средна визия, която, както казах, не е чак толкова важна, ако че мъжете са визуални създавания и по принцип държат на хубавици. Но истината е че те са толкова податливи на нагона си, че той им замъглява зрението и за не толкова атрактивната външност на много жени, но замъглява виждането им и за наистина качествените жени с лоялност и морал. В което няма лошо, де, защото после биват заслужено тъпкани и предавани от нискокачествените жени, които си избират за връзка, а които трябва да са просто едно креватно забавление. За тяхно си съжаление, мъжете имат един много т*п начин на мислене и той е да "спасят" к*рвите от тяхното собствено разрушително поведение към самите тях, а и не само. Мъжете нямат навика да "спасяват" свестните жени от самотата им, да ги прегърнат и да ги обичат, те се юрват като рицари да "спасяват" любимите си евтини жени, за което после обикновено си плащат.
Да се върнем на горният факт: мъжете не се вълнуват от това дали си вярна, честна, лоялна, дали имаш добро възпитание, дали имаш талант, хобита или интереси, дали си грижовна, дали можеш да готвиш и т.н. или се вълнуват слабо. Ако не беше така, нямаше постоянно да се влачат и да свалят мързеливи жени с никакви умения и никакви кой знае колко развити качества. Тук мъжете може и да се оплакват от такива жени, но нали знаеш, че те се оплакват от такива, защото постоянно се занимават с тях, тъй като такива са им интересни. Не им слушай глупостите, че не харесват такива жени, нито им чети коментарите, защото ако не беше така, нямаше постоянно да пишат за тези жени, а щяха да стоят далече от тях. Действията са много по- показателни от думите.
Така, че която жена иска да е харесвана, просто трябва да се държи лесно, да се държи леко и да не набляга на личностно развитие, хобита и т.н. Особено, ако иска да живееш с мъж... повечето няма да те вземат, ако си добра домакиня или си подредена. Да, повечето ще кажат, че искат такава жена, но повечето си прибират мързеливите готованки и се оплакват как от жените не ставало нищо. Дали, ако искаха вярни домакини, честни и грижовни, щяха постоянно да тичат след противоположното на тях? Помисли, защото както казах - действията са много по- показателни от думите на когото и да е било.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 579000387c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Към номер 14 Много си права, аз го изпитах на гърба си, с мъж, който не ме оцени точно заради това, което описваш. Искаше да поправя бившата си, за която казваше, че е едва ли не боклук, а а аз, която бях лоялна и се държах добре, въпреки че даже много ме харесваше и на външен вид явно не му бях интересна. Просто защото разни по-вятърничави и лекомислени жени, които въртят номера, действат на егото на мъжа да се доказва, как точно той ще е този, който ще я накара да се вразуми и да го обича истински. Само че тъжната истина е не само за потърпевшите свестни жени, тя е и за тях самите, че не могат да осъзнаят в какъв тъп филм се вкарват, който до нищо читаво няма да ги изведе. Но както се казва х. й глава затрива. Не всички мъже са такива, разбира се, но наистина е гадно когато попаднеш на такива хухавел. Чувството да си предпочетена пред някоя, която нито като морал, нито като акъл, нито дори като външност е повече от теб действа смазващо на самочувствието.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8569d14e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

16.   Мойта е селско момиче. Може да готви да върти къщата, в същото време секс фурия. Подчинил съм я и ме слуша за всичко. Много не знае и по-добре.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c1a7822f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Съгласна съм с номер 14. Аз съм лека и имам 5 предложения за брак и за четвърти път мъж ме моли да имаме дете. И всички са топ мъже! Факт е - мъжете си падат по кучки. Искат секс, драми, скандали, мрънкане, изневери и вкусна мусака. А дали работиш и колко си образована - не мисля, че има значение.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 039e5c9bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   до 14, Black Sabbath или Satanic Blasphemer, все тая!

Какви си ги надробила? Как мъжете ходили само по фльорците, а добрите и качествените не ги взимали! Чуваш ли се?

Първо, че жените в България са много по-малко от мъжете. Имам предвид жените в ДЕТЕРОДНА възраст - 16-40 годишните. От което следва, че всички мъже ще се точат по жени в точно този възрастов диапазон.

Второ, че на мъжете ни се прави кекс и НЕ си взимаме фльорците дома, а търсим такива само за кекса, който ни дават. Взимаме си точно жени, от които може да имаме деца и нормално семейство. Уви, вече не останаха такива.

Тогава логиката ти тотално издиша.

Напрактика няма жени, които да не са във връзка и/или които да не въртят по 2-ма, 3-ма и т. н. мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 57affc784f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   17, пак преписване на мъжете, на женски качества, които принадлежат само на жените. Драми, скандали, мрънкане и изневери искат не мъжете, а само жените (единствено за секса и мусаката си права, тях вече всеки мъж ги иска). Мъжете искаме тишина, спокойствие, време за любимите ни хобита, и от време на време един хубав, удовлетворяващ секс, а не това, което ти си изброила. И това, че мъжете си били падали по кучки не е никакъв факт, а твоя измислица, породена от факта (ама ИСТИНСКИЯТ факт), че ти самата си кучка, и ти се иска мъжете да си падат по теб, но не си падат, и те е хванал яд. Личи ти, че никога не си общувала с мъж, и не познаваш мъжете отблизо, за да казваш, какво искали и какво не искали.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69172ed9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   17, евала жена да го каже! Имаш моите уважения! Жени, не бъдете свестни, наивни и обичливи. Не се пазете за мъжлетата. Те не заслужават нищо от това. Използвайте ги. И аз повече няма да допусна грешката да обичам мъж и да се грижа за такъв. Като искат драми и изневери и искат да се консултират с други мъже - дайте им го!


Black Sabbath/ Satanic Blasphemer!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69172ed9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   18 Всички леки момичета от тинейджърските ми години са в брак и/ или имат деца. И какво като на мъжете ви се прави секс? Че и на жените им се прави. Факт е че харесвате к*рви, тичате след такива, влюбвате се в такива и като ви изневерят, излъжат или използват идвате по такива сайтове да мрънкате как нямало свестни. Като твърдиш, че не харесвате такива жени, защо с такива се хващате? И не ми казвай, че нямало свестни (другото мъжко оправдание). Да, няма сред парцалетките, които предледвате, иначе има, но не ги харесвате просто, пък и не ви щем вече. За какво сте ни? Както 17 каза - искате драма и изневери.
Стига сте се правили на божи кравички и на невинни душици, просто търсещи любов. Всички виждаме по какви жени въздишате.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 039e5c9bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   20, БС - оле колко си извратена! Колко още имаш да учиш за мъжете. Ще си останеш сама с прилепите. Отвори си вечер широко прозореца, те сами ще те намерат - подобното привлича подобно!

Относно темата, мъжете обичаме добра, възпитана, културна, сговорчива, нежна жена, която обича да се грижи за домашния уют, обича семейството, децата и изпълнява поръчките на мъжа си - както в леглото, така и извън него. Дали ще работи или само ще се грижи за дома? Зависи от самата жена и от парите, които изкарва мъжа. Не на всички жени им понася целодневното домакинстване. А и не мисля, че е редно, когато децата влезнат в тийнейджърска възраст, майка им да ги контролира и да им слугува. Така че е по-добре от една възраст нагоре да отива на работа.

18

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 50433ff50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   За другите мъже не знам, ще кажа аз какво ценя у една жена.
1. Ръст, фигура, външност - тук едно допълнение - една корекция да има - изпада веднага от сферата на интерес. Интересуват ме само черти, които могат да се предават по наследство. В този смисъл жена със силикон, липосуксция и ремонтиран нос не е хубава жена, независимо как тя се въприема.
2. Образование - ценя жените, учили каквото искат, а не само да имат “Вишо“. Ценя жените с широка обща култура от второ ниво - не само да е запомнила чужди мъдрости, а да умее да оброботва информацията и да създава собствени концепции. Знанието на езици също уважавам много. Все пак - да се прави разлика между Умна и Образована. От вторите има повече от първите, често дамите слагат знак за равенство между тях, а такова няма.
3. Характер - жив, приветлив, без робуване на емоции и драми. Положителните хора са винаги добре дошли в моя свят.
4. Самостоятелност - да умее да се справя с живота без да разчита на други. Жените може да кажат - тогава ти за какво си и? Именно - искам да зная, че е с мен заради мен, а не заради това - да задоволявам нейни потребности. Ако ме вдъхнови достатъчно, аз сам ще пожелая да задоволявам потребностите и.
5. Да има стил! Не само за облеклото, а за начин на живот. Да има очи за красивото извън клишето. В този смисъл натруфена с модни имена жена не е стилна. Стилна е тази, която постига ефект а, който търси без да се налага да разрушава бюджета си, за да направи впечатление на хора, които реално дори не харесва...

Сигурно звучи идеалистично, но познавам няколко такива жени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: abd2765c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   24, след като познаваш такива жени, защо ни една от тях не те е взела?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 50433ff50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Просто казах какво мен би ме привлякло в една жена.
Иначе - жена няма как да ме вземе. Вземат ги мишоците, които не са в положение да избират. Аз предлагах не по-малко, отколкото търсих като качества. И си намерих такава -притежава нещата, които изброих, може би не напълно всичко, но достатъчно, за да я взема аз. И не е спряла да се развива.
Познавам само няколко, достойни за възхищение и уважение. Което на фона на стотиците татуирани простакеси е обидно ниска цифра.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69172ed9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   22, не аз съм извратена, а вие, мъжете. Ако не харесвахте леки и повърхностни жени, нямаше да се хващате, че пък и да се жените за такива, после да мрънкате, че жените били к*рви, че нямало свестни, че нямало любов. Всичко идва от това, че си слугувате на онези работи и цял живот се мъкнете по разни еднодневки.. Това е извратено, а не аз, която посочвам вашите глупашки грешки.
Харесвал сговорчиви жени, грижещи се за домашния уют. Едно казвате, а друго избирате и всички го виждаме. Няма такива жени, защото мъжете ги унищожихте. Сърбайте попарката сега. :))) Всичко си има цена.
Не ми трябва да знам нищо повече за вас, мъжете. Разгонени и роби на нагона си, неспособни на истинска любов. Може и да има изключения, но не и в България.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba273fcbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   BS кой пък ти е казал че мъжете търсели леки жени? средностатистически мъж търси средностатистически изглеждаща жена! Средностатистическата жена са е изучила да търси топ 10% мъже от населението факт?? Топ 10 % от мъжете имат цялото 100% внимание от жените. Факт! 10% от мъжете са предимно материално и финансово богати! ФАКТ!!! Средностатистическата жена няма да поледне и за миг средностатистическият мъж ФАКТ!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: af85ce1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Сабатке, Соломоновско решение - и ти си извратена, и мъжете също! Това устройва ли те? /да видим дали омразата ти към мъжете ще надделее над желанието да пазиш добрия си имидж - някои хора вече провеждаме неформални научни експерименти/

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f56061317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Любезна
Уважителна
Привлекателна

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c58724d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Безплатни.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2406f682e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   N 30 - Много добри качества, когато някой иска човек с добри качества, това се отнася за всички хора и от двата пола, Трябва като получите такъв човек, притежаващ тези качества, да го оцените! Много е важно човекът до вас да се чувства оценен

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 47dbca3345
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   28, ти на глупав ли се правиш? Никой нищо не ми е казал. В предният си коментар написах, че виждам мъжете с какви жени се хващат, както и чета тук. Постоянно мрънканици и оплакваници, че са ви изневерили, излъгали и използвали. На живо е същата история. Явно има нужда да поясня, че тези три неща свястна жена няма да ги направи. Значи, не харесвате свестни, а леки и никой друг не ви е виновен за това, освен вие самите.
Какво имаш предвид под "средностатистически жена"? Молско кифленце, киснещо всеки ден по кафенета, с голото пъпче, фалшивите мигли и клинчето между дупешките бузки? Да, за тях съм съгласна, че се лепят по богаташите, но те не са средностатистическите жени, макар и да са една голяма част от населението - за което също мъжете имате вина, защото мъжете това харесвате, а на пазара се предлага това, което се търси - но да кажеш тази глупост, че 100% от жените се занимават с някакви си топ 10% мъже, е такава глупост, че няма накъде и с този така наречен "факт" само доказваш думите ми, че си падаш по кифленца. 100% от жените, КОИТО ТИ ХАРЕСВАШ, си падат по тези мъже а не всички жени в държавата или по света. Не може всички жени да са ви виновни на вас. Тези "факти" ми се струват като блянове на мъж с фетиш към кифли, на когото обаче кифлите не му обръщат внимание, защото не е мазна батка с бицепси и лъскава кола.
А какво правят всички останали 90% мъже? Стоят девствени или ходят само на проститутки? Аз познавам много мъже, които не са топ, но си имат що- годе прилични приятелки или пък ако са сами, си намират нещо за една вечер, така че не знам в каква мизерна среда си се забил, но можеш да обвиняваш само и единствено себе си. Пък и тези леки жени нали мъжете ги ч*кат? И не, не са само 10% от населението, а много повече, но щом е за мъжете, проблем няма.
Както много пъти съм го писала тук - всичко си има цена и тичането по кифлета също. Като искаш кифли, ще рониш сълзички по тях и ще лекуваш разбито сърчице. От мен милост и съчувствие няма да получиш.

И понеже ме слагаш и мен, като казваш 100% от жените - слънчице мое, аз топ 10% богаташки л@йна никога не съм гонила през живота си. Бившият ми, пак повтарям, нито имаше кола, нито апартамент, нито много доходоносна работа, но бях с него по любов, а и ми беше първи. Аз не съм станала изведнъж такава, а винаги съм си била с това мислене. Но през годините тук разни мъжленца- сополчета се омазаха да ме обиждат колко съм била грозна, тъпа, дебела и некъпана, защото слушам метъл, а слушането на каквато и да е била музика, не може да те направи такъв, обаче мъжете ни са тъпички и вярват в такива неща, а пък накрая се оказа че не съм такава. Даже едно и**родче написа темата за мен, за да ме обижда, иначе но видеочат беше много миличко същество. В реалността също много ме отбягваха момчета и мъже и се лепяха по разни момичета с фриволно поведение. Значи, когато една жена има някакви качества и морал, вярна и всеотдайна е, вие я нападате, а после ревете че няма свестни. Ами, не ги харесвате е затова смятам, че напълно си заслужавате това, в което са се превърнали повечето жени. Щом тези, които ставаме за връзка, сме грозни, дебели, вмирисани и некъпани, изчезвайте при кифляците, но не мрънкайте!


29, не аз, а мъжете сте извратени, за да си падате по леки жени, а и вашите любими леки жени също са изпратени. Но, разбира се, щом жена има някакви качества, морал и иска и може да се хване с мъж по любов (но не с български, eww; българските мъже не заслужават любов и топло отношение, пък и не го разбират), то такава жена е извратена за вас.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bbf5b1e99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Представям си я сочна, гъвкава, влажна, бавна, да не знае коя е столицата на Италия или Франция, да говори на мИЕко като от далеко и да прескача трамвайните линии за да не я хване ток.
А по принцип- свежа, с чувство за хумор, такт и достойно да преодолява житейските препятствия. Мусака не обичам, а салата и сам мога да си приготвя. Да ми бъде коректив, но не развален грамофон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 443dfd248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

35.   Black Sabbath - открадна ми думите от устата, особено в частта с курвите от училище как всички до една сега са женени. :D И аз наблюдавам абсолютно същото. Фльорците от гимназията, които лапаха в кенефите, родиха на по 20-23 години и се ожениха, за много от тях знам, че и в момента изневеряват на мъжете си. Нито пък си падат по домакинстването (да кажеш, че примерно заради това са ги взели, същите едни макарони не могат да сварят). А тези от нас, които търсим моногамна връзка, грижим се за дома, можем да готвим, учим и работим, развиваме се, едвам си намираме желаещи. Две от близките ми приятелки са на по 23 и девствени още. А не са грозни, нито тъпи.
За съжаление, в близкото ми обкръжение имам един индивид, който буди смях в останалите, които го наблюдаваме. Човекът в момента има 2 приятелки, едната в единия край на България, другата в другия край. Лъже си ги и двете, как ги върти не знам, още не са разбрали една за друга. Едната даже иска да напуска работата си, на която изкарва 3 пъти повече пари от въпросната мъжка курва, само за да заживее с него. :D
Неслучайно има една приказка - На мъж и кръв да му капе от устата – череши е ял! :)
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3ea5ea0bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Всеки влак си има пътници, драги! Просто някои влакове са претъпкани, други с много пътници, трети са почти празни. Но не забравяйте, че най-важно е качеството на пътниците, а не количеството
Та ако всички си падаха по русокоси, то 2/3 от света нвмаше да дадат поколение...
На жените ще кажа, мислете с кого се събирате и не бързайте с децата.
От време на време мъжът трябва да губи почва под краката си к да чувства, че му се изплъзвате, иначе ще ви приеме за даденост и ще започне да гледа встрани.
Нито един ловец не тича след питомното...
Откакто започнах да си правя, каквото поискам и да предявява. Претенции към половинката, си живея живота.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38e09d2f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Мъжете си падат по кучки. Свестните жени с морал са им скучни. Факт е обаче, че говорят друго.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c038b796d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Жените си падат по тъпкачи. Свестните мъже с морал са им скучни. Факт е обаче, че говорят друго.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 63cc38a485
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   37, вярно е. Ако съпругата е кротка, всеотдайна домошарка, навън търсят любовница тип "кучка". Ако съпругата е кучка, залепват с изплезени езици за задника и, обсебени да не се намести друг там...
Така са много от мъжете- факт!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba273fcbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   35 Пълни глупости, Пълни глупости! Мъже има много ама няма да ги погледнете! Понеже търсите топ 10% от населението! И стандарти до небето! Пръстен за модерната жена няма!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba273fcbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Жените си падат по богат чичко с 200 хилки в джоба и БМВ, а тя да обикаля по молове, магазини за красота. Жените не искат да им казваш истината!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4c0e749677
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   41, стига с тези топ 10%. Кифлите, които вие харесвате, си падат по тях, не всички жени. Аз посерковци с пари и коли не харесвам. Нито парите, нито колата те правят мъж. Това го казвам и на 38, и на 42. 41, мъже тук в България няма или са единици. Не може мъжете ни да са посерковци, а жените - истински жени от класа. Ще ви се, хахаха.

35, тоз' пък, с две приятелки от двата края на България. Явно се опитва по някакъв улеснен начин да опознае културните специфики на различните части на държавата. И така, мъжете ни се женят са серийни св*ркаджийки или тичат след такива, пък после се оплакват. Не е лесно да си мъж... С две глави е сложно положението


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1200f40ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Съботянке, ти нали отсвири мъжете? Тебе не те броим! Каквито и да харесваш, нали няма да ходиш повече по мъже? А останалите са се лепнали за топ 10%!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba273fcbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Съботянката със 10 котки и 10 кучета вкъщи....

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bd3dc5cf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   До 44 няма стига, точно си е така!!! Каквото си го казала за мъжете важи за жените, а не за мъжете! Жените търчите по 5% от топ мъжете, а после се оплаквате, че нямало свестни мъже и обвинявате всичките останали 95% от мъжете за ВАШИЯ погрешен избор, който ВИЕ САМИ, СЪЗНАТЕЛНО сте си го направили! Мъжете не харесваме кифли, само на теб така ти се иска, защото ти самата си такава. Мъжете харесваме нормални жени, не кифли като теб. Стига сте се опитвали да изкарвате мъжете тъпи като вас, не са. На всички ви знаят свиркаджийските устенца да говорят тука за "посерковци", ама като видите на живо някой такъв "посерко" (разбирай -чичко паричко с дебелата пачка, чисто новото Бентли и 4-стайния апартамент в Младост 1), веднага плюете на всякакъв морал и вдигате краката, за да не си изпуснете златния шанс! Лицемерни, двулични, лъжливи, продажни, долни курветини и разпоретини, това сте всичките вие!!! И не, не съм бил аз със такива, то всички си ви виждат, че сте такива и без да са спали с вас!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 577cbab26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

50.   49, сладурке, не проектирай лошите качества на кифленцата, с които си бил и по които търчиш, върху мен. Това няма да те направи по- прав, а напротив - по- жалък. Не съм кифла, а всеотдайна и обичаща жена, която даже беше три години във връзка с мъж, нямащ кола, работещ като складов бачкатор и живееш на мизерно таванско помещение, което аз превърнах в уютно и чисто местенце с чистене, готвене и подреждане. Самият той е казвал много пъти, че съм единствената му вярна жена, която го е обичала такъв, какъвто е и че благодарение на мен отново е изградил някакво доверие в жените. И знаеш ли кой ми го каза това? Новата му бивша след като скъсаха, на която е казал тези неща и после - тя на мен - и която не го изтърпя и месец. :) А също и общи познати наскоро. Обаче, той се оказа лъжлив боклук.
Кранченца на лоши л@йненца не вдигам, особено за пари. Сбъркал си жената. Ч*кала съм се само с бившият ми и откакто се разделихме, не съм докосвала х*й, ама, знаеш ли какво значи, че не съм докосвала? Нито с пръстче, нито с устичка, нито с върха на косъм от г*за си. А като млада жена можех да бъда с мъже с пари. Майка ми е медицинска сестра и ми е казвала, че е имало лекари от болницата (която, между другото, е частна), които са питали за мен и са искали да се запознаят с мен, но аз като една "истинска кифла, която си вдига краченцата на някакви си чичко- паричковци", дори не ги отразих, защото съм вярна на мъжа до себе си и съм с него не от финансов интерес, а от любов. И самият факт, че казвам, че не парите и колата те правят, мъж, а качествата, също трябва да е достатъчно показателен, че не съм кифла.

Ако след това описание, което съм давала много пъти тук, за теб съм кифла, а нормални жени са онези, които тичат след някакъв си 5% от мъжете, то грешката е в твоят телевизор. Чатиш ли? За теб всеотдайната и вярна жена (в случая аз) е кифла. Ами, като сме кифли за теб, никой не ти е виновен, че намираш истинските кифли за "нормални жени". Вината си е изцяло твоя и на такива като теб за СЪЗНАТЕЛНИТЕ ИЗБОРИ, които правите спрямо жените. За теб любящите и лоялни жени сме кифли, но всички жени са ти виновни за това. Нее, душичка сладка и тъй глупава, мъжете сте си виновни за СЪЗНАТЕЛНИТЕ ви избори и трябва да си носите последиците.
Ето, и 45 не ме брои, а пък на 46 много му се ще да съм сама с котките. Ама, няма, светът е голям и има много по- качествени мъже от българските. Но, моля, продължете да вярвате, че жени като мен са кифли и че реалните такива са "нормални жени". Харесва ми колко сте глупавички и как тези "нормални жени" ви съсипват животите, оставят ви за по- заможни мъже, изневеряват ви и ви лъжат - нещо, което "кифлите" не правим. Вече ставам досадна с тази реплика, но всеки мъж заслужава жената до себе си, та и ти, 49, с твоите "нормални жени", които тичат след 5% от мъжете. Не заслужавате любов и това е. :)


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3f24500eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

51.   Лесната, с много бройки. Тази, която да бият, да командват, тя да няма мнение, да не му опонира за нищо, да бъде само евтин парцал в ръцете му и слугиня у дома. Плачат си и обичат евтинджоса, лесната, която веднага ще легне с тях.
После мрънкат, че всичките били еди си какви, ама ако пък е друг тип, мрънкат, че била дърво и не ставала и не знам си кво. А самите мъже на 99% са евтинджос и не струват. И да не забравяме - лесно е да приказват и да спят със 100 жени, после като има дете, почват ''великите'' изпълнения - не го искам това дете, гледай си го ти!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8bf95cdb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   50, кифленце, аз не проектирам нищо върху никого, и не търча по никакви кифленца, колкото и да ти се иска. По-скоро ти проектираш лошите качества на кифленцата като теб върху добрите жени, а добрите качества на добрите жени ги приписваш на себе си. Такива долни женски извъртаници като твоите, най-много ги мразя. Всеотдайните и верни жени не тичат след 5% от мъжете, а кифлите, като теб го правят. Ти не си всеотдайна и вярна жена, а си кифла, и аз точно тях имам предвид, не истинските всеотдайни и верни жени, за каквато се представяш ти. Не се опитвай така подло да размениш ролите и да изкараш нормалните жени кифли като теб, а кифлите, една от които си и ти - "нормални". Не е така, точно обратното е, колкото и да се опитваш да го извъртиш в твоя полза. Аз умея да правя ясна разлика между двете, така че при мен женските ти номера няма да минат. За кой ли не пореден път ти се обяснява като на малко бебе с аутизъм, че няма нужда никой мъж да е спал с вас, за да ви разбере, че сте кифли. Това се вижда с просто око още от улицата, без дори да е необходимо даденият мъж да ви докосва с пръст, или да размени и една думичка с вас. Самият ви външен вид е достатъчно крещящо отблъскващ и грозен, че само като ви зърне мъж с крайчеца на периферното си зрение, и да си извърне инстинктивно главата на другата страна, за да не повърне от отвратителната гледка насреща му, камо ли пък чак да се съвкуплява с такива гнусни животни, като вас. На нас мъжете не ни трябва чак толкова много "опознаване отблизо", за да ви разберем, че сте кифли. Един поглед на улицата, както казах е достатъчен, за да ви разпознаем, надушим и избягаме от вас, както и правим (поне ние, нормалните мъже, а не батките, на които ти дигаш краченцата за пари). Мене не ме слагай в един кюп с топ 5% от батките, с които си лягаш ти. Не съм един от тях и нямам нищо общо с тях, с което се гордея. Те са мафиоти, крадци, убийци и сводници, а такива тъпи п*тки като теб, раждащи по цели деца на такива отрепки, правят лоша услуга на обществото, като развъждат простотията и наркоманията, и увеличават броя на наркоманите, мафиотите, крадците и убийците в страната, съответно и на невинните жертви на децата, наследили наркоманските гени на отрепките, с които сте се чукали вие. Дотук малко объркващо за твоя пачи мозък, нали? Не ми пука, няма да се хабя да ти обяснявам пак. И защо го повтаряш това със съзнателните избори, което съм ти написал, че и чак с главни букви също като мен? Нещо май наистина се засегна сериозно от тази истина за самата теб, която ти наврях право в лицето, и дълбоко обидена и покрусена, реши да ми я прехвърлиш върху мен, за да ти олекне, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b20fcd5529
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Сабатке, знаеш къде живее оня, дето си му била вярна! Отиваш, казваш му всичко това на него, а нас ни оставяш на мира! Нито те познаваме, нито сме длъжни да те търпим.

Искаш да обиждаш хората тук? Идваш, ставаш гадже на избран от теб мъж в тоя сайт за поне три години /ако човекът въобще се навие, защото не е роб и има право на мнение/ и после се вихриш онлайн на тема колко лош е тоя типаж! Искаш да "разкриваш" друг? Хайде и при него! Такса "голяма уста" е поне 3 години съвместен живот! Иначе пренаписваш лафчетата си за мъжете, защото ти не познаваш мъжете, а само твоя П*тьо Маринкин Склададжията от таванското помещение! За него нямам нищо против да говориш в качеството си на експерт! Това са ти на тебе данните за мъжете - тоя оръфляк безподобен!

Е, някой от мъжете в сайта да те чака ли или те е страх да видиш с очите си колко грешиш и как животът ти е една огромна заблуда?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: de8a83ea68
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   52 Псевдомъжле като теб няма как да ме обиди с делюзиите, които съществуват само в тиквицата му. Точно защото "умееш да правиш разлика" си на това дередже - мрънкащ в анонимен сайт от кифли, защото само на такива попадаш от НЕумението си да ги разпознаваш. Нищо, продължавай. Кеф ми правиш и си заслужаваш "нормалните" кифлища, само че като си намериш "нормална", ела и ми обади тук колко е нормална, че да ви се посмея.
Казах ти, че бившият ми нито имаше пари (около 1000 лева заплата), нито беше висок (едва 1. 71- 2), нито имаше шофьорска книжка, пък камо ли скъпа кола, нито имаше апартамен, а дърто таванско помещение от една стаичка с обща баня и кухня за 180 лева на месец. Верно ли ти звучи като от някакви си топ 5% мъже? И въпреки всичко бях с него по любов, обаче ти си си навил на ума, че аз съм кифлата, която се ляга с мъже за пари, понеже си т*п. А реално бившият ми ми е първият и последният, с когото съм била. Не съм била с него за пари, защото на него дори майка му му помага финансово и нито е престъпник, мафиот, крадец или наркоман (той дори не пуши, също като мен), хахаха. И пак ти казвам - можех да бъда с много по- заможни от него мъже, обаче му бях вярна до гроб, защото го обичах и защото си имал принципи.
Кое му е гнусното на дънки, тениска, малко грим, а понякога никакъв, маратонки и мешка? Ако всичко това според теб е описание за жена- кифла, то си върви при "нормалните" и "добри" жени с к*рвенски дрешки и още по- к*рвенско поведение и недей да ревеш тук от кифли. То се вижда какви жени харесваш - тези, които тичат след батки. А батки, мафиоти, наркомани и подобна паплач заобиколям, но мъжете, които харесвам (интелигентни, лоялни, грижовни) са единици в България и ти не си от тях.

53, от теб и от "мъжете" тук ли да ме страх, бе? Хахаха.
Бившият ми оръфляк не представлява единствените ми данни за мъжете. Ти луд ли си? Нали цял живот ви гледам след какво тичате и как се държите с приличните жени. Също като 52.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e8879b0b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   53 ти го каза! Гледала си? Кого - мен гледала ли си ме? Ако кажеш, че си, се лекувай, девойко! Мога да ти гарантирам, че нито си ме виждала, нито знаеш нещо за мен! От инфото, което си давала, съм наясно, че не сме се засичали никъде. Склададжийчето не е критерий за мъж, но е критерий за това какви избираш ти!

Модовете, докога ще търпим реч на омразата? Нали сте наясно, че някой ден ще се намери достатъчно богат, ексцентричен и бесен човек, който да ви осъди заради кефа? Коментарите на такива като Сабат не би трябвало въобще да се публикуват, ако спазвахте собствените си правила. Ония, дето сте ги барнали точно над бланката за коментар! Ако няма да ги спазвате, поне ги разкарайте! Решете правилата ли ще спазвате или скандали и посещения на сайта ще търсите! Скандалите не вървят със съчувствие и полезност, но пък си пасват с хейтъри и обиди.

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker