Ежедневие и липса на амбиция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ежедневие и липса на амбиция
преди: 2 години, 26 дни, прочетена 1259 пъти
Здравейте!
Реших да споделя какво ме гризе напоследък.
Винаги съм била изключително амбициозен човек, позитивна, разбрана, постоянно изучаваща нови неща, нови ситуации, инетересни са ми други, различни погледи върху нещата, без да натрапвам моят.
На 26 съм, завърших медицина, бях амбицирана на замина в друг град, отново да търся нещо различно, но с течение на нещата намерих работа в родния си град и се върнах. До тук добре, но близо 6 години, в които не съм живялата тук, връщайки се осъзнавам, че всички познати и приятели вече ги няма. Озовах се в един кръговрат на ежедневието. Някак изгубих това амбициозно пламъче и това много ме мъчи. Мъчи ме и това, че съм сама. Нямам приятел, а съм човек, които страшно много иска семейство, деца, а се чувствам така всякаш престарявам. Виждам как всички познати след завършването им се случват нещата, които са нормални за нашата възраст - годежи, сватби, деца, апартаменти. На мен също ми предстои обзавеждане на апартамент, но сама.. винаги съм мислела, че това ще е една основа и хубав спомен, след години, с човека до мен.
Не мога да попадна на човек, който е достатъчно зрял, който да иска същото. Не казвам, че няма, просто аз явно нямам късмета да го срещна. Усещам, че трябва да променя нещо в живота си, за да дойде нещо ново, но не знам какво, не знам от къде да започна.
Тези месечни хормони ме удариха изключително много, чувствам се страшно самотна, плаче ми се постоянно. А реално погледнато имам страхотно семейство, не съм сама, но разбирамо.. искам нещо повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 25 дни
hash: 152395d39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Предприеми мерки още сега. Всички ние усещаме, че културата в която сме учени има нещо погрешно. Не говоря за християнството, по-скоро за лъжата, че живота ти едва ли не е предначертан ако учиш и завършиш. А всъщност той е динамичен, като въздуха и водата! Направиш ли си план, независимо дали ти или плана за живота ти е внушен от другаде, неминуемо ще се разочароваш. Светът е по-голям от моделите ни за него в главата.
Не сме учени как да се справяме практически със живота в схоластичната, западна култура която ние копираме, например с университетите. С професорите и целият институионален коптор, създаден за да гали егото на хранещите го, на хранещите страшната машина, наречена система. Давайки си титли един на друг, от своята немощ да вместят живота в делата си, те само в умовете си.

Извини лирическото отклонение, но съм гневен, че хора като теб, мен и може би читателите ни , които не сме науени да бъдем живи хора, да обиаме Бог и със свободата на истината, свободата на моралния закон - да следваш съвестта си, сърцето си . Не да създаваш роби на кулите си от слонова кост.

Хубаво си помисли какви са твоите приоритети, за да спечелиш нещо бъди готова да изгубиш друго. Дори, направо - изгуби нещо от своят планиран и добър живот, за да откриеш нещо ново! "Който иска да има живот вечен..." [да бъде готов да умре, да тръгне след мен с кръста си] . Може и да нямаме сили за големи кръстове, но без решимостта да се определим в нещо, ще бъдем вечно един нереализиран потенциал!

Ужас. Пробвах да ти напиша нещо по-практично, а виж то какво излезе... :D

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 7f4c8fbcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имаш всички шансове да намериш човек до себе си.Горе главата.Всичко е в ръцете ти

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: ef6bb30c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, че ше те успокоя, но и аз се пувствам каъо теб и съм в съшото положение и на 28. Наистина няма достаъъчно зрели мъже, които да искат същото. Живеем в консуматорско време, в което семейството и децата не са ценност. Нямат го за лриоритет. Кариера, пари, коли, имоти.... Кий ти мисли за жена и деца...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker