Защо не мога да ги различавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да ги различавам?
преди: 2 години, 22 дни, прочетена 1680 пъти
Не знам защо съм толкова наивна... Първо ще кажа, че винаги съм била предимно в женска компания от дете още, с мъже и момчета освен роднините ми почти не общувах ... В класа ми съотношението момичета момчета беше 3:1 в полза на момичетата, в университета съм в предимно женска специалност... Наскоро за първи път имах приятел, известно време излизахме, беше много мил чак нереално... Обаче след като спа с мен започна да се държи ужасно... Взе да ме обижда, сравнява ме с туморно образувание, което му изконсумира живота, и казва, че съм леко момиче, защото съм се съгласила да съм с него... Аз се стараех да съм добра и грижовна, купувах му подаръци, готвех му, стараех се да измислям интересни истории и смешки, които да му разказвам, гледах обаче да не говоря много, за да не му досаждам, правех всичко, каквото поиска от мен в интимен план, въпреки че ми бяха гнусни някои неща... Той обаче се държи ужасно с мен и прекратихме връзката... Осъзнавам, че този човек е ужасен използвач и ме е искал само за секс и след като му омръзнах ме остави... Въпросът ми е как да различавам мъже, които наистина ме харесват от такива, които само искат да ме използват за секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 22 дни
hash: 662156cad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Най-важното е да се ориентираш към мъже с по-лоша визия от твоята. Хубавците са гадни и себични.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 5ccea2e3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Преди се занимавах с една, към която имах доста истински чувства и не съм давал зор за секс, ама си създаваше някакви свои версии в главата и прееба всичко. Мисля, че не ви е особено лесно да преценявате мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 42cf72788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Никак, само времего показва кой е нормален и кой-не.
Другият път хич не го глези, не го третирай като божество. Дръж се като кифла с него, ще му хареса. Мъжете само такова държание признават, само това ценят и с такива жени остават. Хленчи, врънкай го за пари, лигави се . Не го отразявай с дни и ще е твой до гроб.
Не позволявай на никой да те обижда, че и да се съгласяваш с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 22 дни
hash: aace90ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мило момиче, този въпрос си го задават жените от хиляди години и колкото и да внимават, дори и най-предмазливите пак падат в капана.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: fb6733e866
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До 1 не е бил красавец приятелят ми, не беше грозен, но не е бил и кой знае колко красив... Гаден и себичен обаче наистина беше...
От авторката

 
  ...


...
преди: 2 години, 21 дни
hash: e317e66027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто е не прави секс и до теб ще остснат сАмо хубавите мъже:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: cf8a8cd405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ти го знаеш отговора- просто не даваш всичко, на куп. Разбирам, общуваш с много дами, ами бъди дама- не многофункционален робот за удобства, разкош и забавления. Секс- консумацията е функция от по- дълбоки чувства и отношения. Запази тайнството и загадката на женската си същност- той да гони, не ти. Така мисля и ми харесва- за статистиката "мъжки индивид"!

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 2abaeb804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   С такова отношение, няма да се случи скоро.
Проблемът ти е в тази част от историята: "Аз се стараех да съм добра и грижовна, купувах му подаръци, готвех му, стараех се да измислям интересни истории и смешки, които да му разказвам, гледах обаче да не говоря много, за да не му досаждам, правех всичко, каквото поиска от мен в интимен план, въпреки че ми бяха гнусни някои неща..."

Не прави такива неща. Някой ден ще срещнеш момче, което те харесва такава, каквато си. Няма да има нужда да измисляш смешки за да си му интересна. И в никакъв случай не се съгласявай да правиш неща, които са ти гнусни. Не само в сексуален план.

Нормално е бившият ти да се държи с теб като с боклук, защото ти си му показала че си такава с поведението си. Изглеждала си жалка и безхарактерна, готова на всякакви гадости за да получи някакво внимание. Това означава, че нямаш нито самочувствие, нито самоуважение.

Недей толкова да се стараеш със следващия. Бъди себе си. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 7a40b15c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако те обижда СЛЕД като си била с него, значи е турбо комплексар с ниска самооценка, опитващ се да си избие комплексите с теб

 
  ... горе^
преди: 2 години, 20 дни
hash: 4e4b57e1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам колко време сте излизали преди да спите заедно, но обикновено мъжете, които търсят само секс, не инвестират много от времето си в това да впечатлят жената, да я ухажват или както и да го наречем. Такива са поне моите наблюдения, пробват веднъж-два пъти да постигнат крайната цел и просто си бият камшика като видят, че не става работата. Минават на следващата.
Искам само да вметна, че явно си попаднала на един от най-лошите индивиди. Защо трябва да те обижда и унижава, не може ли просто да си тръгне, след като не иска да има връзка с теб? Не мога да нарека мъж такъв човек. Отървала си се.

 
  ...

...
преди: 2 години, 20 дни
hash: 98e626f1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Единствения вариант е да предприемаш действията когато усетиш пеперуди в стомаха, а това че с някой ще е само секс отново не означава че е грешно, просто душата ти го е желала, Всеки си има път и се учи от грешките или продължават проблемите в противен случай.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: ca9781b9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кой е тоя бе? Направо четейки искам да го съсипя!!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 50ca436538
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Как се определяш в лице и тяло? Как биха те опроделили другите, тоест себеоценката ти за визията ти реалистична ли е? Имаш ли травми от детството?

Трябва да превъзхождаш мъжа от визуална гледна точка, за да се отнася добре с теб. Също така много жени смятат мъже 7/10 за "средна работа" (а това не е баш така).

Докато примерно тези жени смятат себе си за 6/10, а всъщност генетично са си 4/10. Затова и са нещастни и зарязвани, лъгани и т.н.

Но все пак така го е измислила природата, всички жени - красиви, грозни, умни, глупави да се свалят на алфите и да зачеват от тях, за да се роди възможно най-доброто поколение. В исторически план над 50% от мъжете не са оставяли поколение - те са пушечно месо, баластра за оцеляването на гените на алфите и жените. Светът е създаден за силните.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: fb3d9c4ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Когато нещо изглежда супер, чак нереално, значи е такова. Слушай интуицията си, не си замазвай очите сама. Погледни реално човека дали има нужда от любов или има нужда от помощ. Има ли баланс - взимане- даване. Успех и умната!

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: fb6733e866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря за съветите! Имам наистина травми от детството и тръгват от там нещата май... На лекарства съм, приятелят ми знаеше и се възползва от това, че съм депресивна и с ниско самочувствие... Имам поне приятелки сега, с мъже няма да се занимавам въобще, щом не ги разбирам... Уча си, спортувам активно, чета книги, излизам с приятелките ми, от мъж нямам нужда... От авторката

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 5ae5bbb507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 2, я разкажи малко повече.
Дали пък не си предизвикал с нещо тези "версии" в главата ѝ? Иначе си прав - не ни е лесно да преценяваме мъжете, защото повечето от вас не са искрени и играят игрички, да не говорим и че на повечето от вас ви липсват зрялост и умения за комуникация. Когато видиш, че някой си вкарва филми, така да се каже, опитваш да обясниш ситуацията и да оправиш нещата. Поне, ако наистина държиш на човека осреща, какъвто твърдиш, че ти е случаят.
Да кажеш "тя прееба нещата" и точка, ми звучи доста едностранчиво и нереалистично. :)
Същото важи и за вас, иначе.
И вие също не можете да преценявате жените.
Виждала съм много добри момчета да с тотално прости кифли, ставащи само за секс, примерно.

До авторката:
Първо обикни себе си и после общувай с когото си пожелаеш, но се обвързвай САМО с човек, който те обича, колкото и ти се обичаш и уважаваш. Не прави компромиси със себе си. Уважавай себе си и цени времето си. Подарявай компанията си само на мъж (и хора, като цяло), който те цени и с когото ти е наистина приятно, имате общи интереси и се виждате в бъдеще като двойка. Бъдете заедно известно време, излизайте, опознайте се и едва след като си на 100% сигурна, че сте сериозно обвързани и че нещата са взаимни, може да се насладите и на физическата страна на нещата. Нека нещата стават постепенно и плавно, натурално. Недей да прибързваш или да правиш неща, за които не си готова или не искаш. Само ще се нараниш така, а няма смисъл. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker