Травма след влюбване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Травма след влюбване
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1062 пъти
Здравейте! Харесвах едно момиче от моя клас.Тя изобщо не говорише с мене и ме игнорираше по всякакъв начин.Бях и казал за чувствата си и нейната реакцията беше, и последния да бъдеш на света няма да съм с тебе.Беше ме отрязала толкова гадно,че целият клас разбра.След това почна да си пише с мой приятел, и аз му казах повече да не и пише,тя разбра и почна да ме мрази адски много,че даже не го криеше.Вече завършихме и това остави някаква следа в мене.Случва ми се няколко пъти да я засичам и се прави,че не ме вижда.От тогава насам адски много ме боли,всеки ден аз се чувствам нещастен.Сега ходя на психиатър да ми изписва успокоителни,като се сетя и ми се насълзяват очите изпадам в рев,не съм казал на никой,защото ще ме помислят за луд.Това ми тежи адски много.В момента съм на 23 години и историята е реална,може да звучи лапешка,но уви не е така.Нека да чуя вашите мнения всякаква критика ще я приема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: d1ab46ad93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Мило момче, няма за какво да бъдеш критикуван, освен за това, че си пропиляваш най-хубавите години от живота в страдание за някакво злобно к*рве. Всеки свестен мъж е бил отрязван от такава. Не се обвинявай за случилото се. Дори да беше станало нещо и да бяхте тръгнали, щеше да ти скъса нервите и да те съсипе.
Успокой се, излизай с приятели, излизай с други момичета, разсейвай се с работа, лекции и съм сигурна, че ще намериш подходящата жена, която ще те оцени! :)
Ж 27

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d0bad5fdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Живей си живота, той си знае работата:)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07489fd1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сори, че ти го казвам, но наистина не си наред с психиката. Няма какво да изпадаш в драми за нещо от преди 5 години. Просто си направи изводите - след като си видял, че не ти обръща внимание, защо въобще си и казал? - грешка е било, ето и какъв е извода - като те игнорват и не ти обръщат внимание, недей да се натискаш и обесняваш. Сам си си го направил. Не се фиксирай върху минали събития. Намери си нова среда и приятели. Гледай си живота. Тази незначителна случка я изтрий от съзнанието си. А това, че тя като те види и се прави, че не те вижда, ами следвай примера и. И ти се прави, че е въздух, какво толкова. Всеки има такива познати, които са постъпили тъпо спрямо него и които трябва да бъдат отсвирени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3efdc8f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Вчера е история, само днес е от значение! Преди не знаех, че животът е хвърляне на зар! Така се пее в една песен на любимата ми група, (в превод от английски)
Да си гледа работата това момиче, ще срещнеш друга. Аз така ходих навремето след едно момче, ревах за него и като го срещнех ми ставаше лошо..., той се държеше отвратително с мен. Сега е женен за една грозна дебелана, даже се оплаква, че не правят секс и пие като сбъркан. Всичко се връща в този живот. Продължавай нататък, не пий медикаменти, те задълбочават проблемите! Стой на слънце, намери смисъла!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 88486e08f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си чувствителен,но и така се расте.Опитай да игнорираш тази кифла която те е отрязала и на нея ще и дойде времето да се влюби и да бъде наранена за съжаление. Ще се справиш,ще имаш приятелка ,не тъгувай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker