Повечето познати мъже са сами от дълго време, а повечето жени са обвързани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повечето познати мъже са сами от дълго време, а повечето жени са обвързани
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2498 пъти
Здравейте

Повечето мъже които познавам са сами от дълго време, а жените - много рядко . Говорим за хора около 25-35 и на сходно ниво - външност средна работа, със сносна професия - адвокати, лекари, физиотерапевти, програмисти, инженери. Жените или развъртат Тиндър и излизат с нов всеки месец, или са обвързани от дълго време. Защо се получава така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 919cb480ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   За да си сам дълго време, а да не искаш, си си виновен само ти - лош външен вид, невменяемо поведение, странности в характера или се целиш твърде високо. Никой никога не бяга от привлекателен и готин човек, никога. Даже напротив - ще се избиват за тебе.
Просто виждам колко внимание получават атрактивните ми и социално адекватни приятели и колко тези, които са изтеглили "късата клечка". Нещо такова трябва да е при твоите приятели. А жените или са желани, или си лягат с когото сварят без никакви изисквания. Аз не излизам, нямам приятели, не вилнея из соц. мрежи, не съм хубава и си стоя сама от години. Кой ми е виновен?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bda404a73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Ще се опитам да ти отговоря, макар вече да съм писал по този въпрос в други теми.

Това, което се опита да опишеш, е социален проблем. Той възникна след 90-те години на миналия век в България и в останалите социалистически страни. Основава се на загубата на милиони работни места в СИВ, раздържавяването на националните богатсва на тези страни, срива във властта и загубата на военна сила. Без способността за военно обезпечаване на която и да е страна от армията ѝ, всяка държава ще бъде плячкосана много бързо. Това и стана.

След края на ВСВ войната не е спирала, макар да са се подписали съответните договори за мир и преразпределение на света и образуването на два основни лагера. Войната продължи под наименованието „Студена война“. Това е период на надграждане и развитие на модернизацията до ВСВ. Тук се включват всички научни дисциплини. Един от много проблеми за справяне с враждуващия лагер е бил контролът на съзнанието. Разработките на д-р Менгеле и други нацистки учени биват иззети от САЩ. На тяхна територия се продължават с тези изследвания върху живи хора, които имат за задача да открият всевъзможни начини за манипулация на човека и цели общности от хора. Жените се явяват много удобна не само цел за манипулация, но и средство, чрез което да се подчини дадено население. Жените се оказват по-лесната част за манипулиране от двата пола, с повече слабости, по-слабо развити ментални и логически способности. Преди всичко се набляга на тяхното неосъзнаване на процесите, неспособността им да мислят логично и множеството останали недостатъци в женския характер. А жените са слабост на мъжете. И оттук-нататък кутията на Пандора е широко отворена за безкрупулните манипулатори на общественото несъзнавано.

Тенденцията, която наблюдаваш, не е естествено породена от естествения начин на живот на хората в България, Русия и останалите съветски републики. Тя не се базира на нашите културни и религиозни особености, а напротив – тя се случва въпреки тях. Това иде да подскаже, че тази феминистка идеология е всъщност враждебна спрямо нашите религиозно-културни ценности. Същата тази идеология не е възникнала в нашите културно-географски ширини, а е привнесена от запад.

Какъв е резултатът от феминизма? Разбиване на семейството и семейните ценности, демографски срив и катастрофа, деморализация и дехуманизация на населението, културно и духовно израждане, загуба на идентичност, опростачване, загуба на родова и национална памет и др.. Тя послужи за прекрасен носител на чужда и враждебна на нашата култура, традиции и духовни устои идеология.

Сега конкретно към жените и откъде се достигна до тяхната липса.

Мозъчните тръстове на запад разработиха формули, по които да бъде превзето славянското население, конфуцианското, индуското и всички останали неподчинили се и непобедени във воините на 18-20 век народности.

Формулата, касаеща жените е проста. Но, за да се разбере, трябва да си наясно с някои основополагащи принципи на взаимодествие между мъжкия и женския принцип. Ако не знаеш и не можеш да си отговориш, защо жената от създаването си е била подчинена на мъжа, защо нейното създаване идва от тялото на Адам и други такива въпроси, то няма да си способен да възприемеш взаимовръзките между половете. Ако не знаеш на какво се основават тези взаимовръзки, всички нанатъчни разсъждения ще ти се струват въздух под налягане.


В обобщение само казвам, че жената е подчинена на мъжа.

Когато разрушиш тази явна предопределеност и наложиш свое виждане за нещата, системата между половете бива разрушена. Но за тази цел се използва съзнанието на хората и по-скоро немощта на техните интелектуални способности.

Жената от нищото стана равна на мъжа. Но чудно по какво? По мускули ли, по интелект ли? По физически дадености (и на нея ѝ ли раснат топки?), по откривателски способности? По какво? Просто тя получи равни права, но в допълнение към тях и женски привилегии.

Хитрите умове на запад използват факта, че жената винаги е притегетелен център за мъжката енергия. А когато оставиш жената сама да контролира, какво ще прави с тялото си и с новите си правата, то се достига до настоящата картинка. И е съвсем логично и закономерно това. А каква е тази картинка?

80% мъжко елиминирано население. 20% желани мъжки индивиди, които нито са най-стойностните, нито най-умните и талантливите. Не, това са мафиотите, убийците, крадците, лъжците, изнасилвачите, богаташите, парвенютата, изкуствено напомпаните мъже с тестостерони в инжекция, анаболни препарати и друга химия.

Свръхбогати жени, които благодарение на п*тката си на 20 години имат мерцедеси, няколко апартамента и лъскав живот в топ курортите на света – Венеция, Дубай, Монако, Швейцария, Париж...

Това унищожава нашите източноевропейски страни и захранва западноевропейските, САЩ, Канада, Австралия.

Жената по природа е безродница. Или поне огромната част от жените. Ако настане война, жените много бързо ще влезнат в мъжките ложета на победителите – за справка Украйна. Къде са сега жените им? Чии чаршафи мачкат сега? На немци, поляци, швейцарци, италианци, французи, датчани, англичани, шведи. Това е истината.

Питаш защо? Защото срещу нас от края на ВСВ се води война. Тя премина през различни фази. Викаш защо няма жени? Защото са откраднати от западняците, не го ли виждаш с просто око? И продължават да крадат. И ако утре тази война се разрасне и на наша територия, и малкото останали жени във фертилна възраст ще избягат на запад и ще се свърши веднъж завинаги с българския жалък народец.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 72d8b031d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не ти излиза съвсем сметката, защото тия с Тиндъра са си сами. Другото е, че като цяло в тази възраст има повече като брой мъже. Третото е, че богатите мъже въртят по доста коври наведнъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 40c2de8c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз това се питам...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e713585427
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 2, лесно би си намерила мъж най-малкото онлайн, защото недостиг на мъже просто няма... недей да се жалваш, защото е несериозно.
И всички мъже в България да бяха готини, общителни и прочие, пак не излиза сметката, защото жените са по-малко като бройка.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07f8b9c4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

7.   Жени нямало, били откраднати от западняците...Ами откраднете си и вие, бе! Ако нашите не са достатъчно качествени, вземете си от чужбина! Нали сте мнооого квалитетни, много знаещи и можещи? Ама и там не вървите, не ви се отваря парашутът, защото можете само да мразите, да плюете и да мрънкате в нета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 56e79697e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 2 прекрасен анализ. Това е самата истина. Още от началото на 90те системно ни беше вменявано, че западняците са някава извънземна свръхразвита цивикизация а ние сме свръхизостанали аборигени чакащи да ни погали лъч от западната демокрация.
Какво се оказа обаче.
Сега 20-30 г по късно какво виждаме. Негри аборигени и всякакви вносни мангали оправят жените им!. Мъжете там масово са изпедерастели или са свръхзатлъстели плондери, който си лягат и с стават с малоумним тв. предавания и полуфабрикати, които са напазарували преди седмица с пот на челото.
Какво е положението при нас. Трагично разбира се.
Само погледнете рекламите и картинката е ясна.
Намалена храна от западните вериги. Готварски предавания. Хапчета за изхождане и гелове против вагинална сухота.

Конкретно по темата. Повечето мъже са сами, защото са притиснати в ъгъла от купища проблеми и грижи и най вече липса на финансови възможности в следствие на раздържавяването( което номер 2 е описал изключително точно и аналитично) Когато човек трябва да се справя с всевъзможни трудности и стресови ситуаци той няма тази свобода на действия, които има някой черен мигрант живеещ на държавна издръжка. Подслон, храна, свободно време бол, финансова помощ и вечер в дискотека на лов за бели курволяци.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ffa75378c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм девствен на 26 и питам същото

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 683fe70dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По-странно е защо у нас жените са по-малко? В Словакия например са повече от мъжете, също бивша соц страна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e313a003d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 доста е обобщила нещата по темата.
2, глупости, едва ли не си хубава. Виждала съм хубави, но затворени в себе си жени, които са сами и не дотам хубави жени, които са харесвани, защото са нахакани и общителни. Предполагам знаеш, че излъчването и общуването играят голяма роля. Може би просто си по- затворена и както казваш - не излизаш, затова сигурно изглеждаш добре, но явно трудно допускаш хора. За социалните мрежи бих казала, че до голяма степен са простотия, но понякога много разчупват социалния живот.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 10fa84a899
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Жените като №2 и 7 са както винаги тъпи и наивни, и гледат от тяхната си камбанария и си мислят, че щом те могат лесно да си намерят мъже значи, видиш ли, съответно и мъжете също толкова лесно сме можели да си намерим жена. Ами не, драги женички, не е така!!! Не съдете за за нас по себе си, защото ние не сме жени (и НЕ искаме да бъдем, за тия, дето сега ще се хванат и ще кажат "еми бъди жена бе кой те спира") и не можем да си намерим сексуален партньор толкова лесно като вас. Един прост пример. Една жена като се съблече чисто гола на улицата, всички мъже наоколо ще се избиват за нея, кой да я докопа пръв и кой да влезе в нея пръв. А един мъж ако направи същото, я познай какво ще стане?!? Не само, че никоя жена няма да му скокне сама на кура, ами и ще го пребият, ще го арестуват, и ще го тикнат в затвора. Кой пол му се налага да си плаща, за да получава секс? Кой пол е по-желан за секс а? Кой пол постоянно си има преследвачи и цял живот не може да се отърве от секс, дори и да иска? Кой пол бива изнасилван всяка секунда, по различни части на земното кълбо, при това съвсем безплатно??? Отговорете си на тези реторични въпроси, и ще си отговорите на въпроса, защо има толкова девствени мъже над 30 и толкова самотни "майки" на по 30 с по 10 деца от 10 различни бащи. Ние не сме като вас! Това, че вие можете толкова лесно да си намирате мъже не значи, че и мъжете можем толкова лесно да си намерим жени! Разберете веднъж завинаги че мъжете и жените НЕ са еднакви и не трябва да съдите по себе си за мъжете!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 991b16a8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Не познавам сериозен, добре изглеждащ мъж, без проблеми в общуването, с добра хигиена, с нормален интелект и нормални изисквания към жените, които да не може да си намери жена.
Ако е сам, то нещо не му е в ред на тоя мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 991b16a8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   13, проблема при теб е интекекта и глупостите, които говориш. Точно поради това (а може да имаш и други кусури де) не можеш да си намериш жена. Та ти не приемаш жените за равни на теб?! С такова мислене и отношение е ясно защо си сам.
Всички мои познати и приятели мъже, на по 30 години си имат чудесни приятелки или съпруги, някои от тях имат по 1-2 деца.
Братовчед ми и съпругата му се разведоха и година по-късно той си има симпатична нова приятелка и чакат бебе. Защо той може да се разведе, след 10 г брак, и за по-малко от година да си намери нова жена (мома), че и дете да чака от нея. Разведения (с едно дете и споделено попечителство върху него) 40 годишен мъж може да си намери нова жена, а ти младия ерген не?! Защо?!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 683fe70dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15 ами аз приемам жените за равни, даже съм с доста модерни възгледи, ако е амбициозна и работна няма да я спирам от работа, не ми пука дали може да готви и пере, бих водил детето на площадката. Освен това имам добра визия и съм възпитан, романтичен и образован. И какво от това? Нищо! Повечето жени около мен са се хванали с някакви смотани тлъсти свине. Истината е, че ние красивите мъже плашим повечето жени. Може да обичате да ни гледате снимките и да ви възбуждаме, но много често се комплексирате от красив мъж и не знаете как да се държите с нас и затова тръгвате с някакви грозни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bda404a73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15 веднага ти отговарям:

Първо парите играят.

Второ нереалната представа за качествен мъж на българката.

Трето липсата на правилна преценка на жените.

Четвърто жените обичате да си вкарвате автогол.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0fa82f6573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Сами са защото претенции имат до небесата, а всъщност са мамини синковци които никой не ги ще.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2a1e87bd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ами не знам,лично според мен причината е следната:една млада дама 18-29 години обикновенно следи ''тенденциозните'' жени(кардшиан,инфлуенсърките,разни певици и тн.) и си вади заключения за това какъв трябва да е мъжа според чужди разбирания а не гледа самата себе си,друг проблем е ако гледа нейна приятелка какво прави(с какъв се е хванала,какво работи той,как изглежда) и отново си вади изводи от други хора а не гледа сама тя какво може да предложи и постоянно е недоволна защото не иска да бъде щастлива тя а да бъде забелязвана,харесвана,възхвалявана от другите колкото печен мъж си е хванала и това да и гали егото,а ако евентуално не успее да си хване такъв става с извинение шавлива докато отново си намери подходящия,а тя милата вече станала 30-35 без деца и сериозна връзка и започва да мрънка:ами те всички мъже са еднакви!Затова дами не изграждайте образ какъв трябва да бъде мъжа според това какви са мъжете на ''успелите'' жени,а това какъв на вас ви харесва, а също и не приемайте мъжа за някакъв вид визитна картичка с който ще се представяте пред обществото,ако го правите това говори за вас че сте безлични и невзрачни и чакате някой да който да ви тласка напред,затова се казва половинка(този/тази който те допълва)!!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2770e0d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   до 14

"Не познавам сериозен, добре изглеждащ мъж, без проблеми в общуването, с добра хигиена, с нормален интелект и нормални изисквания към жените, които да не може да си намери жена.
Ако е сам, то нещо не му е в ред на тоя мъж."

И аз не познавам такъв, който да не си е намерил жена. Намерил си е, но някаква жена - затлъстяла, неподдържана или му се е качила на главата. Или минала през доста обиграни свалячи по кръчмите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9439f5aebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 3 е написал невероятни глупости... Но какво да се очаква от конспиратор...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07f8b9c4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Тарикат мъж не писка!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f6d437309d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   15, проблема при мен не е никакъв, и интелекта си ми е много висок. А, проблемът ти на теб е, че си жена и затова си прекалено тъпа, за да разбереш. Нямам никакви кусури, а това, че жените постоянно търсите кусури на мъжете и се опитвате да изкарате "дърт самотен чичак" всеки мъж, който ви казва суровата истина в очите и пр. заучени феминистки глупости, си е лично ваш проблем. Защо да приемам жените за равни с мен, като не са равни с мен, и никога няма да бъдат?! Открай време навсякъде по света е ясно, че мъжът е много над жената, а жената под него, и това е природен факт-неуспорим. Откога, и в чий болен, извратен мозък се пръкна за пръв път тая извратена идея, че половете били равни? Равни по какво бе? По сила, по ум, по ефективност, по красота!? Това, което говоря не са глупости, а е самата обективна реална истина, която е болезнена и непоносима за вас жените, затова ги наричате глупости. 40 годишният разведен мъж с дете със сигурност е някой паралия, с кола, апартамент и много връзки, или поне някой страшен сваляч, който умее с думи да завъртява главите на жените така, че да си лягат с него, а после да ги изритва като мокри псета от дома си. Ама забравяте, че тези мъже са само 5% от всички мъже, и само тези 5% мъже чукат 95% от всички вас, докато останалите нямат избор и се принуждават да си хванат някоя дърта, грозна и дебела, за да не останат на сухо. Т.е. 95% от мъжете не са като 5-те % от мъжете, с които ти си спала и си мислиш, че всички са такива като тези, с които ти си спала, ама НЕ са. И какво толкова си заразхвалила развода?!? Като той изобщо не е за хвалба, а за срам? Човека сигурно не е можел да понася бившата си, защото му е правела всекидневни скандали заради глупости, и най накрая се е освободил от нея, какво толкова му е чудното?!? Аз не съм ерген, обвързан съм. Просто анализирам реалността на днешното общество въз основа на примерите, които виждам около себе си а това, че ти не искаш да ги приемеш, защото си жена, си е твой проблем!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 991b16a8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   23, съжалявам жената дето се е хванала с такъв глупак като теб. Явно е доста отчаяна за да го направи. Толкова си комплексиран от успелите жени около теб, че чак на омраза те избива.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 991b16a8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   20,
"И аз не познавам такъв, който да не си е намерил жена. Намерил си е, но някаква жена - затлъстяла, неподдържана или му се е качила на главата. Или минала през доста обиграни свалячи по кръчмите."

Мне, намерил си е жена, която му харесва на него. А дали е затлъстяла, неподдържана и т .н. т. щом тя се харесва и щом той е щастлив с нея си е тяхна работа. Не е нужно да си красив за да бъдеш обичан. Като пораснеш ще го разбереш.
Всякакви хора - разни вкусове.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f7b96d9de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   25, съжалявам мъжът, който ще е принуден да те изтърпява. Сигурно ще е някой от новото, специално отгледано поколение евроджендър състоящо се от евроджендъри. Днес видях няколко "мЕже" с гладко епилирани "крачка". Твоят ще да е някой от тях! Оглеждай се внимателно измежду гладичките, мекички и пухкави мЕже, да не изпуснеш естрогенената ти половинка. На 23 всичко си му е наред, но капацитет трябва, за да го разбереш!

Иначе по темата - това е така, заради проклетият феминизъм. Жените в живота получават почти всичко наготово. Като добавиш и наследството от мама и тате, уреденото офис бюрце, издръжката и подаръците от всяко сериозно гадже, което изцеждат на макс, то впоследствие имаш едни много заможни и много на брой уредени и подсигурени жени с голямо самочувствие. И сега, жена няма да се хване с мъж с по-малко пари от нея - е да де, но тя вече на 18 има айфон 13, глезотийки, дрешки, екскурзийки, возила се е в мерцедеси и си мислиш, че тя на 19 останала без гадже ще се хване с някой от класа или от първата си работа... Хахахах, мечти.

20% от мъжете клатят редовно 80% от жените точно по тази схема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker