Моля за съвет!!! :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Моля за съвет!!! :)
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 965 пъти
Здравейте приятели! :) <3
Първо моля без хейт, като "дебела си", "това са много килограми за твоята възраст" и така нататък! :)
На 14 години съм и тежа 82 кг. От миналото лято се опитвам да отслабна, но просто не се получава. Имаше един период от 1 месец, в който се хранех здравословно.. без тестени и сладки изделия, без газирани напитки и без пържено. И тренирах през ден вкъщи. След този 1 месец спрях отново със здравословно и започнах със бързите храни - баничките, дюнерите, кроасаните и прочие. Преди седмица отново "Хайде на здравословното и този път без оправдания".. първият ден направих и тренировка.. на другият ден не можах да стана.. отказах се и не знам просто не мога.. нямам воля.. Няма кой да ме подкрепя явно.. не знам и аз! От април месец съм решена да започна! Искам да тренирам! Искам да ходя на фитнес, но като ги видя онези нацепените там и се отказвам.. всичките са все мускулести мъже и слаби момичета по на 24-25.. и ме е срам. Получавам много обиди от хора от училище. Всеки ден някой ще ми каже нещо което ще ме нагруби доста или че съм надебеляла.. Имам желание, но просто не ми се получават нещата.. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 21b1575213
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Консултирай се с лекар-диетолог, но при теб няма да се получи само със спиране на нездравословната храна, а ТРЯБВА да паднеш на 1400 НОРМАЛНИ калории на ден и ще си отслабнеш заради растежа, но ти не успяваш дори да спреш фаст фуда и искаш съвет за отслабване? Шегуваш ли се?
Един дюнер има 700 калории, - ти кой знае какво още ядеш на ден - поглъщаш към 3500 и нагооооре калории, за да си на този хал.
Съвет - СПРИ всички нездравословни храни СЛАДКО И ГАЗИРАНО, СОКОВЕ СЪЩО и почни да се храниш 3 пъти на ден - за закуска една ябълка и сандвич с черен хляб си носи, за обяд- готвено БЕЗ хляб или салата, за вечеря готвено, но ако родителите ти също са дебели - ходи на диетолог да ти направи специално меню, защото проблемът е от вкъщи обикновено.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b3b5bcfcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На някой хора им е много, много по-трудно да отслабнат.Най-важното е да го направиш част от живота си и да си наясно че ще отнеме много време.Недей да се ограничаваш драстично понеже рано или късно ще се откажеш и ще има обратен ефект.Няма от какво да те е срам.Колкото и тъпо да звучи повечето хора скрито се възхищават на теб, че опитваш да отслабнеш.Повечето пъти причината да те гледат не е защото те мислят за смешна а защото им напомняш на тях в началото.Няма човек който да не се е отказвал.Това е напълно нормално.Просто гледай да не е перманентно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 521ce638f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разгледай http://fitnesinstruktor.com/ и раздела ''Отзиви'' и виж какви хранителни режими е приготвяла Руми на тези дами.
И аз работих с нея, сама вкъщи, но не исках да качва мои снимки. Тежах 74 килограма и в момента съм 51.
Има заплащане обаче, консултирай се с родителите си първо, защото на тях би трябвало да им пука, че си с наднормено тегло, защото все пак можеш да хванеш редица болести..
Пиши на Руми и тя ще ти каже какво да правиш :)
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker